POWER.dk - Lyngby Anmeldelser 4.028

3,8

Klampenborgvej 215A, 2800 Kongens Lyngby, DK

Havde bestilt en smartphone via click & collect. Ingen ventetid ved afhentning. Dog skulle man lige igennem processen med forsøg på mersalg. Men det er jo nok meget almindelig :) Alt i alt rigtig god... Se mere

Min første oplevelse med power var ikke den heldigste, men den sidste ordre jeg lagde gik helt smertefrit, der gik ikke mange dage så kunne jeg hente mit nye tv og min nye soundbar, fra den sødeste sæ... Se mere

Vi fik gode råd af en medarbejder, der var hurtig til at tage kontakt da vi kom til butikken. Han havde nogle gode forslag og forstod vores behov. Til en 5-stjernet vurdering manglede der lidt flere v... Se mere

Alt for lang ventetid på en medarbejder til klick and collect. Konceptet giver ingen mening, når man skal vente på en ledig medarbejder i den afdeling der hører til det produkt man har købt, når ene... Se mere

1. nr. 52 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

3,8

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Hurtig bestilling med click og collect…

Hurtig bestilling med click og collect og varen lå klar til betaling og afhentning i butikken ½ time senere, 👍, 😊.

24. maj 2026

Hej Jørgen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at bestillingen gik hurtigt, og at click og collect fungerede så nemt og smidigt. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

En ung pige i samarbejde med en mere…

En ung pige i samarbejde med en mere erfaren ekspedient hjalp os på bedste måde.

Hej johnny,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik god hjælp, og at samarbejdet i butikken gjorde oplevelsen rigtig god.

Hej Klaus,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Klick and collect…

Alt for lang ventetid på en medarbejder til klick and collect.
Konceptet giver ingen mening, når man skal vente på en ledig medarbejder i den afdeling der hører til det produkt man har købt, når eneste medarbejder også skal sælge et TV.

18. maj 2026

Hej Jørgen,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er ærgerligt, at Click and Collect ikke føltes som en hurtig løsning, når du alligevel skulle vente længe på en ledig medarbejder i afdelingen.

Det skal gerne være nemt og smidigt at hente sin ordre, så vi forstår godt, at oplevelsen bliver mindre god, når afhentningen trækker ud.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det. Den slags feedback er vigtig og hjælper med at synliggøre, hvor oplevelsen kan blive bedre i butikken.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

God og venlig ekspedition

God og venlig ekspedition, men det er ikke godt man skal stå 5 minutter i regnvejr for at få sine varer udleveret.

Hej Erling,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om den venlige ekspedition.

Det er godt at høre, at oplevelsen i butikken var positiv. Samtidig forstår vi godt, at ventetid i regnvejr trækker ned i helhedsindtrykket, og den feedback er vigtig.

Vi sætter pris på, at du deler det.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Venlig betjening og god hjælp!

Venlig betjening og god hjælp!

Hej Merete,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Lyngby bød på venlig betjening og god hjælp.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Utilfreds med sælgerens orientering om vilkårene for levering af fryser

Jeg skulle ved mit køb af fryser, af sælgeren været orienteret om vilkårene for levering og opsætning af varen. Derfor fik jeg kun leveret på adressen og ikke pakket ud og indstalleret fryseren. Jeg køber ikke fryser hveranden dag, derfor min uvidenhed om at skulle anmode om installation. Det var ikke et spørgsmål om udgiften, så jeg stod med en vare der ikke var på plads, da chaufføren kørte igen. Ringede og fik aftalt en ny dato for installation, hvilket ikke er tilfredsstillende, og en dum situation at være i.
Sælgeren burde sikre sig, at kunden var blevet orienteret om diverse udgifter ved levering.

Hej Inge,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det er forståeligt, at situationen blev besværlig, når forventningerne til levering og opsætning ikke stod klart ved købet. Det er selvfølgelig vigtigt, at vilkårene for levering bliver formidlet tydeligt, så man ved, hvad der er inkluderet.

Det er godt, at der allerede er aftalt en ny dato for installation, men jeg kan også godt se, at det ikke ændrer på, at forløbet har været frustrerende.

Din feedback om informationen fra butikken er værdifuld og giver et klart billede af, hvor oplevelsen kunne have været bedre.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Alt gik som forventet

Alt i alt rigtig god service og rigtig godt forløb.

Hej Mads,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at click and collect forløbet gik som forventet, og at afhentningen var hurtig og nem.

Tak også for den ærlige bemærkning om mersalg. Det er værdifuld feedback, samtidig med at det er skønt at høre, at den samlede oplevelse stadig var rigtig god.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Stort udvalg og virkelig god service

Stort udvalg og virkelig god service. Fik hjælp af en sød medarbejder der har helt styr på sit område og som var god til at vejlede os.

Hej Birna,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at I fandt et stort udvalg, og at vejledningen gjorde en positiv forskel.

Vi sætter stor pris på, at den gode service blev bemærket, og vi håber at se jer igen.

19. maj 2026

Hi Eddy,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen var super hele vejen igennem.

sælgerjagten på tillægsydelser

Power har nu igennem flere SMS beskeder bedt mig om at bedømme deres købsservice, så her vi go !
Jeg havde set et smart tv på tilbud og så startede kampen om diverse service ydelser, ja faktisk var fjersynet næsten ubrugeligt uden en kalibrering til 1495 kr.
Men sælgeren var jo flink så jeg kunne få kalibreringen til 495 kr. takkede pænt nej , og så ændre stemningen sig, han blev nærmest lidt sur det var jo er fantastisk tilbud måtte jeg forstå. Grunden er selvfølge at sælgeren bliver bedømt på mersalget af serviceydelser men alligevel en dårlig kundeoplevelse.

18. maj 2026

God service , imødekommende medarbejdere.
Godt tilbud

19. maj 2026

Hej Fatima,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen blev mødt på en imødekommende måde. Det sætter vi stor pris på.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Kun 4 stjerner fordi jeg skulle betale…

Kun 4 stjerner fordi jeg skulle betale 199 for at få sat beskyttelses plast på en telefon som jeg købte. Opdagede først at jeg havde betalt for det, da jeg havde betalt en regning på knapt 6.000 kr. når jeg har købt en telefon hos andre og også hos jer, plejer jeg ikke at skulle betale for påsættelsen.

16. maj 2026

Hej Hanne,

Tak for anmeldelsen og for de 4 stjerner.

Det er godt at høre, at oplevelsen ellers var positiv. Jeg forstår samtidig godt, at det trak ned, hvis betalingen for påsættelsen kom som en overraskelse.

Vi tilbyder installation af skærmbeskyttelse som en ekstra tjeneste, og den kan være mod betaling.

Hvis du ønsker at få kigget nærmere på den konkrete opkrævning, er du velkommen til at kontakte kundeservice direkte, så de kan hjælpe videre.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Anton tog i mod meget pænt og meget…

Anton tog i mod meget pænt og meget sødt, super betjening. Alt hvad jeg kan finde af ros skal gives til ham. Jeg er 85 og det betyder meget at han har tid til at hjælpe mig og forklare alt i dybte. Og jeg vender meget gerne tilbage til Anton

20. maj 2026

Hej Annette,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse i Lyngby.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik så god og grundig hjælp, og at betjeningen gjorde en stor forskel for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive dette.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Det var en virkelig dårlig service

Det var en virkelig dårlig service. Man var mere interesserer ibatvsælge os forsikringer og mus og cover, end at gøre os opmærksom på at der ikke følger en oplader med til en Computer til 11.000 kroner. 3 dage uden at have kunne bruge den nu og 400 kr der lige skulle oveni alt det andet "vigtige" han fik solgt os.
Jeg ved ikke hvordan Apple kan slippe afsted med at sælge et produkt der ikke virker når man kommer hjem uden at have sørget for at denne vigtige information var blevet for.idlet af sælger. Som handelsuddannet ved jeg at at dette er stik imod lovgivningen. De prøver at skjule det bag "grøn" tankegang, men ingen jeg kender har en oplader der passer til denne computer, så det giver ingen mening. Så desværre ked af mit køb skulle ske igennem Power. Det har ikke været nemt :(

16. maj 2026

Hej JAN,

Mange tak for de 5 stjerner.

Det er virkelig godt at høre, at oplevelsen med dem, der kom og installerede, var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.