POWER.dk - Lyngby Anmeldelser

4.143

Klampenborgvej 215A, 2800 Kongens Lyngby, DK

Det var let at bestille varen på nettet. Ved ankomsten til butikken blev jeg mødt af indtil flere glade og imødekommende medarbejdere som gjorde det meget let at handle. Jeg fortalte det til et famili... Se mere

Rigtig god oplevelse i butikken. Derfor valgte vi Power fremfor Elgiganten. Fragtmanden gav kun et varsel på 10 minutter. Han kørte det ind i køkkenet hvor det skulle stå og så var han væk igen. Jeg... Se mere

Købt gennem klik og collect. Selvom varen stod som pakket og klar, så var den det ikke. Jeg nåede at vente 30 minutter + blive ekspederet af 4 ekspedienter. Brugte alle mine point og handler ikke hos... Se mere

Jeg var i Power i lyngby i torsdags om eftermiddagen, efter var blevet tæt af de forskellige forretninger, som ikke kunne finde en god løsning omkring en bestemt Apple Watch. Jeg have hellere ikk... Se mere

1. nr. 49 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Klampenborgvej 215A, 2800, Kongens Lyngby, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(4.143)

33.119 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fin service😊

13. juli 2026

Hej Camilla,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en fin oplevelse med servicen i Lyngby. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Lyngby⚡

Tog til Power for at købe en aeg…

Tog til Power for at købe en aeg vaskemaskine men en sælger fik overtalt mig til en af deres egne mærker (point) uden at gøre mig opmærksom på det. Vi så det først da vi kom hjem. Læser på nettet den har dårlige anmeldelser og har derfor returneret den
Ingen tilbud om rabat eller nogen anden kompensation
Super dårlig oplevelse - jeg køber hos Elgiganten næste gang !

13. juli 2026

Vi fik en rigtig god betjening af en…

Vi fik en rigtig god betjening af en meget dygtig og sød pige

11. juli 2026

Hej Bent,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at I fik en rigtig god betjening, og at oplevelsen i Lyngby var så positiv.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.

God betjening

God betjening

11. juli 2026

Hej Lene,

Tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse og fik god betjening i Lyngby.

Hej Frank,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Lyngby, og at hjælpen blev oplevet som både venlig og kompetent.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Lyngby⚡

En elendig brugsforanvisning ved køb af robotter støvsuger med gulvask

Det jeg har købt en robot støvsuger som også kan vaske gulv
L50s Ultra
Der er kun en brugsanvisning på tysk og engelsk
Jeg kan ikke ikke få den til at virke ❗️

Hvorfor findes der. ingen video med en fyldig brugsanvisning på DANSK ❓
Hvad skal jeg gøre ❓
Det er også forbudt at sælge noget uden en dansk brugsanvisning
❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

10. juli 2026

Hej Kjeld,

Tak for din anmeldelse. Det er en rigtig dårlig oplevelse, når en robotstøvsuger med gulvvask er svær at komme i gang med, og brugsanvisningen kun følger med på tysk og engelsk. Det forstår jeg godt er frustrerende. 😊

Din henvendelse om den manglende danske vejledning og problemerne med at få L50s Ultra til at virke er sendt videre til POWER Lyngby, så de kan tage stilling til forløbet. 💬

Vi tager også din feedback om vejledning og information med videre, fordi tydelige instruktioner er en vigtig del af oplevelsen. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. 🤗

Hurtig betjening og god vejledning

Hurtig betjening og god vejledning

10. juli 2026

Hej Lise-lotte,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du fik hurtig betjening og god vejledning i Lyngby.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Lyngby⚡

POWER Lyngby, Ming er fantastisk!

Har været flere steder for at finde det helt rigtige TV og hos POWER mødte vi Ming, som gav os en helt uovertruffen serviceoplevelse, som gik above & beyond for at finde lige det TV med de features vi søgte, og til en rigtig god pris 🔥💪🔥 Vi fik kold flaske vand at læske os på undervejs, det mest perfekte TV, rigtig god rabat og fordele, og ikke at forglemme, den sødeste og mest professionelle behandling 🙏🏻
POWER Lyngby, og Ming i særdeleshed, får vores anbefaling med top score på alle parametre med pil op 🤗👍😃

Hej Pia,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse i POWER Lyngby.

Det er en fornøjelse at læse, at I fik så god og engageret hjælp til at finde det helt rigtige TV, og at hele besøget blev en ekstra god oplevelse undervejs.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og de varme ord.

Hej Anne Marie,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en venlig og professionel oplevelse i Lyngby. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Lyngby⚡

Købt gennem klik og collect

Købt gennem klik og collect. Selvom varen stod som pakket og klar, så var den det ikke. Jeg nåede at vente 30 minutter + blive ekspederet af 4 ekspedienter. Brugte alle mine point og handler ikke hos jer igen.

Hej Rasmus,

Tak for din feedback. Det er ikke den oplevelse, man skal have med klik og collect, og jeg forstår godt, at det har været frustrerende at møde op til en vare, der stod som pakket og klar, og så alligevel skulle vente 30 minutter og tale med flere medarbejdere. 😊💬

Din oplevelse er taget videre til POWER Lyngby, så forløbet omkring klarmelding, afhentning og håndteringen i butikken kan blive gennemgået internt. 🤗

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags feedback er vigtig og bliver brugt til at forbedre vores rutiner og oplevelsen i butikken fremover. ✨

En specialist vil kigge nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. 🙏

God oplevelse i forretningen

God oplevelse i forretningen, men savnede bedre info om adgang til forretningen da jeg ikke er stedkendt i Lyngby

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse og for de 3 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i forretningen i Lyngby. Samtidig er det værdifuldt, at du nævner informationen om adgang, især når man ikke er stedkendt.

I Lyngby sker vareudlevering i parkeringskælderen på Klampenborgvej 215A, 2800 Kongens Lyngby. Man kan tage elevatoren eller trappen ned og følge skiltningen til vareudlevering.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Hej poul,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at alt blev løst efter lidt startproblemer, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God service i butikken.

Rigtig god hjælp til køb af nyt TV.
Gode priser.

8. juli 2026

Hej Karen,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp i butikken med valget af nyt TV, og at både service og priser levede op til forventningerne.

En stor elendighed!

Servicen eller rettere manglende i Lyngby afdelingen. Skulle hente vores click og collect igår. Går til kassen fordi mange steder er det her man betaler og aftaler udleveringen. Får besked om at gå i tv afdelingen. Vi går til afdelingen og venter en evighed på de få medarbejdere som er tilgængelige. Får endelig kontakt til en medarbejder som fortæller os at vi bare skal gå i udleveringen og afhente, vi skulle ikke noget hos ham
Spørger om vi også bare skal betale der. Ja får vi besked om. Går mod udgangen med undervejs til vores held vil jeg lige oplyse medarbejderen i kassen, at vi ikke kunne betalr og hente i afdelingen med i udleveringen- hvor hun så fortæller os at der kan man ikke betale. Siger at det sagde manden i tv afdelingen, hvorefter de fastholder at det kan man ikke. Her tilbyder de så at vi kan betale i kassen alligevel og herefter hente i udleveringen( hvorfor ikke bare første gang!). Hvorefter vi endeligt kan hente vores bestilte varer! Seriøst ikke på et eneste tidspunkt undskylder man eller yder nogen form for service! Ikke engang et smil på noget tidspunkt. Længe siden at vi har oplevet SÅ ringe og manglende service . Og sidste gang vi sætter vores ben i den forretning.

Hej Christina,

Tak for at dele din oplevelse. Det er virkelig ikke den service, man skal møde, når man kommer for at hente en click and collect-bestilling, og jeg forstår godt frustrationen over både den lange ventetid og de modstridende beskeder om betaling og udlevering. 😕💬

Det er heller ikke i orden, at I blev sendt rundt mellem kassen, TV-afdelingen og udleveringen uden en klar løsning undervejs. Den feedback er allerede sendt videre til varehuset, så de kan gennemgå både afhentningsprocessen og servicen i butikken. 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi tager den slags oplevelser alvorligt og bruger dem til at forbedre forløbet i butikken fremover. 🤗

En velorienteret salgskonsulent rådgav…

En velorienteret salgskonsulent rådgav os til anskaffelse af en ny ovn. Vi er meget tilfredse

8. juli 2026

Hej Jesper,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I fik kompetent rådgivning i forbindelse med valget af ny ovn, og at I er meget tilfredse med oplevelsen.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.

Hej Karin,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik smilende og god betjening i Lyngby. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Brian,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever god service og gode priser hos POWER Lyngby. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Lyngby⚡

Rigtig god oplevelse i butikken

Rigtig god oplevelse i butikken. Derfor valgte vi Power fremfor Elgiganten.
Fragtmanden gav kun et varsel på 10 minutter.
Han kørte det ind i køkkenet hvor det skulle stå og så var han væk igen. Jeg begyndte straks at pakke det ud og da flamingo og plastic var væk, kunne jeg se at der var en stor bulen venstre side forneden. Sjovt nok havde Elgiganten outlet et tilsvarende komfur med samme skade. Så det kommer måske fra samme lager ?. Men jeg har altså købt et komfur uden skader.

7. juli 2026

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I havde en rigtig god oplevelse i butikken, og at det var med til at vælge os.

Det er samtidig ærgerligt, at komfuret viste sig at have en bule efter udpakning. Hvis et produkt er ankommet med transportskade, skal det anmeldes inden for 7 dage fra modtagelsen, og det hjælper meget at vedhæfte tydelige billeder af skaden, emballagen og typeskiltet samt ordrenummeret.

Du kan sende det på mail til [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller via vores [kontakt-side](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/).

Hej Jytte,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en flink og venlig oplevelse i Lyngby.