POWER.dk - Lyngby Anmeldelser

4.143

Klampenborgvej 215A, 2800 Kongens Lyngby, DK

Det var let at bestille varen på nettet. Ved ankomsten til butikken blev jeg mødt af indtil flere glade og imødekommende medarbejdere som gjorde det meget let at handle. Jeg fortalte det til et famili... Se mere

Rigtig god oplevelse i butikken. Derfor valgte vi Power fremfor Elgiganten. Fragtmanden gav kun et varsel på 10 minutter. Han kørte det ind i køkkenet hvor det skulle stå og så var han væk igen. Jeg... Se mere

Købt gennem klik og collect. Selvom varen stod som pakket og klar, så var den det ikke. Jeg nåede at vente 30 minutter + blive ekspederet af 4 ekspedienter. Brugte alle mine point og handler ikke hos... Se mere

1. nr. 49 af de 62 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Klampenborgvej 215A, 2800, Kongens Lyngby, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(4.143)

33.044 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Modsætte alle mine forventninger

Jeg var i Power i lyngby i torsdags om eftermiddagen, efter var blevet tæt af de forskellige forretninger, som ikke kunne finde en god løsning omkring en bestemt Apple Watch. Jeg have hellere ikke gode forventninger hos Power i lyngby, da jeg var blevet skuffet sidste gang jeg var hos dem for flere år siden. Trods alle min forventninger, mødte jeg en ung mand, Anton, som var yderst positiv og serviceminded. Man fik bare lyst til at købe noget hos ham. Han gjorde sig umage, som om han ville finde et godt tilbud for sig selv eller sine nærmeste og til sidst fandt han den bedste tilbudt, han kunne, uden at virke påtrængende, samt en af hans kolleger kom forbi og tilbudt undertegnede noget koldt til at drikke i det varme vejret. Jeg kunne ikke få et bedre tilbud, så skiftede jeg både mit mobilselskab, samt min elaftale.
Jeg ønsker dem begge held og lykke, og takker dem for deres omsorgsfulde og handlekraftige behandling

25. juni 2026

Hej Abdolrahim,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra POWER Lyngby.

Det er virkelig dejligt at høre, at besøget overgik dine forventninger, og at du blev mødt med både engagement, omsorg og god service. Det lyder som en oplevelse, der gjorde en reel forskel, og den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hvor er det også skønt at høre, at Anton og hans kollega gjorde besøget så positivt for dig.

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig og god service i Lyngby.

26. juni 2026

Hej Jens,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik god service i POWER Lyngby.

Hej Ulla,

Tak for de 5 stjerner og for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik hjælp til det, du gik efter i Lyngby. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Bo,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du havde en nem, hurtig og god oplevelse hos POWER Lyngby.

Meget fin service og stor hjælpsomhed

Meget fin service og stor hjælpsomhed

26. juni 2026

Hej Margit,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede fin service og stor hjælpsomhed i Lyngby.

Generelt skuffende oplevelser

Jeg tror aldrig jeg går ud fra en power men følelse af at være tilfreds med den service jeg har fået, de har før sendt forkerte varer til mig, deres reservations system fungerer ikke ordentligt, da varer ikke bliver lagt til side selvom der står at det er blevet gjort, generelt set vil jeg kun købe ting i power hvis jeg ikke kan få dem andre steder

24. juni 2026

Ok men lang ventetid på udlevering

Ok men lang ventetid på udlevering. Mangelfuld bemandet i afdelingen.

24. juni 2026

Hej Bo,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at oplevelsen ellers var ok, selv om ventetiden ved udlevering trak ned.

Vi beklager, at der var lang ventetid i afdelingen i Lyngby. Tak fordi du gjorde opmærksom på det.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Lyngby⚡

Ønskes: Mere transparens i priser og rabatter

Det er et problem at Power blander støm og telefon abonnementer oven i handlen for at kunne give rabat.
Det bliver en rodet affære og helt umuligt at gennemskue hvad der er den reelle pris, hvad der er rabat og hvilke konsekvens et evt skift af strøm- eller tlf udbyder betyder.

Der opstod problemer ved leveringen, hvor der var aftalt levering inkl. montering og afhentning af gamle apparater.
Dette blev dog løst hurtigt, venligt og professionelt over e-mail, så apparaterne blev afhentet senere samme dag. Det var en positiv oplevelse. Men jeg vil anbefale at jeres priser og rabatter er mere tydelige og gennemskuelige for kunderne.

22. juni 2026

Hej UVN,

Tak for din anmeldelse og for den nuancerede feedback.

Det er forståeligt, at priser og rabatter kan virke uklare, når der indgår strøm- og telefonabonnementer i handlen. Det skal være lettere at gennemskue den reelle pris og vilkårene.

Det er samtidig godt at høre, at udfordringen med levering, montering og afhentning blev løst hurtigt, venligt og professionelt, og at oplevelsen endte positivt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele både det, der fungerede, og det, der kunne være tydeligere.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Lyngby⚡

Meget engageret og serviceorienteret…

Meget engageret og serviceorienteret medarbejder.
Gav sig god tid til både at forklare og installere min nye mobil.
God stemning

22. juni 2026

Hej YVONNE,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik engageret og serviceorienteret hjælp, og at der også var god tid til både forklaring og installation af din nye mobil.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse fra POWER Lyngby.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lyngby⚡

Skuffende oplevelse med returpolitikken hos POWER

Jeg har tidligere haft gode erfaringer med POWER, men denne oplevelse var meget skuffende.

Sidste søndag købte vi et airconditionanlæg i POWER Lyngby. Da varen ikke var på lager dér, blev vi bedt om at hente den i POWER Fisketorvet. Da vi kom hjem og åbnede kassen, fandt vi ud af, at produktet ikke kunne installeres i vores vindue, fordi vores vindue er sidehængt/kipbart, mens produktet kræver et horisontalt vindue, der åbner op og ned.

Samme søndag tog vi tilbage for at returnere varen. Medarbejderen sagde, at airconditionanlæg ikke kunne returneres efter en ny regel, men han var ikke sikker og bad os komme igen mandag og tale med manageren.

Et vigtigt punkt er, at ingen medarbejder på noget tidspunkt under købet informerede os om, at airconditionanlæg ikke kunne returneres. Havde vi fået denne information, ville vi naturligvis have undersøgt produktets kompatibilitet med vores vindue endnu mere grundigt, før vi gennemførte købet.

Da vi efterfølgende gjorde opmærksom på dette, fik vi at vide, at POWER ikke har nogen forpligtelse til mundtligt at informere kunder om butikkens returpolitik, og at det alene er kundens ansvar at kende alle gældende vilkår ved køb.

Mandag fik vi samme besked fra manageren. Han sagde, at POWER ikke havde pligt til at give mere information om produktet, ikke havde pligt til at have det udstillet, og at vi som kunder automatisk accepterede butikkens vilkår ved købet. Han understregede flere gange, at ansvaret lå 100 % hos kunden.

Det mest problematiske var, at denne undtagelse for airconditionanlæg kunne ses på butikkens computer, men ikke på POWERs hjemmeside, da vi selv forsøgte at finde informationen på vores telefoner, mens vi stod i butikken. Vi har screenshots, der dokumenterer dette. Da vi senere forlod butikken og opdaterede hjemmesiden igen, kunne vi pludselig se klausulen om, at airconditionanlæg ikke kunne returneres. Jeg kan naturligvis ikke vide, hvorfor informationen ikke var synlig for os tidligere, men det gjorde situationen både forvirrende og frustrerende.

Jeg forstår, at køb i en fysisk butik i Danmark som udgangspunkt er bindende, og at returret ikke er en automatisk lovbestemt ret. Men som forbruger må man kunne forvente, at væsentlige begrænsninger i en butiks returpolitik er tydelige og let tilgængelige. Derfor virker det meget urimeligt, at en så vigtig undtagelse hverken blev nævnt under købet eller var synlig for os, da vi aktivt forsøgte at finde informationen.

Manageren sagde også, at 14 dages returret ikke gjaldt, fordi airconditionanlæg ikke kunne returneres "siden sidste uge", men han kunne ikke sige præcis fra hvilken dato. Han afsluttede med at sige, at han ikke kunne hjælpe, fordi han risikerede at blive fyret, hvis han gennemførte returneringen.

Jeg argumenterede for, at mange danske boliger har vinduer, som ikke passer til denne type installation. Hertil svarede manageren, at der ikke findes noget "standardvindue" i Danmark, at der findes mange forskellige vinduestyper, og at det ikke er butikkens ansvar at vejlede om dette. Han understregede igen, at ansvaret alene ligger hos kunden.

Min anbefaling: Hvis du handler hos POWER, så læs alle vilkår meget grundigt, tag screenshots af relevante oplysninger før købet, og spørg specifikt om eventuelle begrænsninger for returnering. Baseret på min oplevelse kan du ikke regne med at få disse oplysninger mundtligt, og når du først har forladt butikken, kan det være meget svært at få hjælp – selv samme dag med et ubrugt produkt, der kun er åbnet for at kontrollere installationen.

Hej Belahi,

Tak for din udførlige tilbagemelding.

Det er en rigtig ærgerlig oplevelse, især når informationen om returvilkårene har virket uklar i situationen. Vi beklager forløbet og forstår godt, at det har været frustrerende, når produktet ikke passede til jeres vinduestype, og I samtidig oplevede modstridende eller uklare oplysninger.

For airconditionanlæg gælder der 14 dages returret som sæsonprodukt, men airconditions med brudt emballage er undtaget fra returretten. Derfor kan åbnet emballage have betydning i sådan en situation.

Tak fordi du også beskriver, hvordan informationen fremstod forskelligt for jer under besøget. Den slags oplevelser er vigtige at få belyst, så vores rutiner kan blive gennemgået på den rigtige måde.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Lyngby⚡

Hej kenny,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og hurtig levering.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of your local POWER store⚡

Hej Zahari,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at Anton var meget hjælpsom, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lyngby⚡

Meget utilfreds fordi vi så en robot…

Meget utilfreds fordi vi så en robot stuesuger i Elgiganten men jeg sagde til min kone at vi køber den hos Power hvor der stod prisen så tog vi den men vi fik at vide i kassen at det er fejl pris det der stod på og fik at vide at der bliver sendt en til os til den pris det er virkelige meget dårlige behandling når man er en god kunde og jeg sagde vi kan lige så godt få den men openpart det kunne vi ikke. Det er ikke vores fejl. Og man kan tydelige se på de to salgerat de gik i panik. Det er ikke acceptabel

Hej Mirna,

Det er beklageligt at læse om din oplevelse i Lyngby. Når prisen på hylden ikke stemmer med det, der bliver sagt ved kassen, og forløbet samtidig virker uklart, er det forståeligt, at det opleves som uacceptabelt.

Hvis du ønsker at få vurderet sagen om prisforskellen eller din ordre nærmere, kan du skrive til [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller ringe på 70 33 80 80 mandag til fredag kl. 10:00 - 16:00.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Lyngby⚡

Super oplevelse og kompetent…

Super oplevelse og kompetent medarbejder 💪

Hej Klaus,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du havde en super oplevelse i Lyngby og mødte en kompetent medarbejder.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lyngby⚡

Det var ikke en god oplevelse

Det var ikke en god oplevelse. Da jeg skulle købe en oplader til min iphone. Først stod vi i lang kø for at blive betjent. Derefter fik jeg det forkerte kabel. Så tilbage og bytte det.

31. maj 2026

Hej Katja,

Det lyder som en frustrerende oplevelse med både ventetid og et forkert kabel, og det er ikke sådan et besøg skal føles.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele det, og din feedback er vigtig.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Lyngby⚡

Det var en meget dårlig service

Det var en meget dårlig service. Endda en medarbejder gik uden et ord. Mine oprindelige data slettet uden at give mig besked. I realiteten slet ingen stjerner

20. juni 2026

Hej Kaj,

Tak for din anmeldelse. Det er beklageligt at høre, at oplevelsen i Lyngby har været så dårlig, og at kommunikationen omkring dine data ikke levede op til det, man skal kunne forvente.

Vi tager den slags feedback alvorligt, og den vil blive brugt til at se nærmere på forløbet og vores rutiner i butikken.

Ok behandling

Ok behandling.
Men sælgeren havde utroligt travlt med at prøve at sælge mig et telefon og el abonnement.
Sagde nej tak flere gange men vedkommende blev ved, rigtig træls.
Han stoppede først da jeg sagde med bestemt toneføring at jeg ikke skulle have disse abonnementer.
Måske i skulle opfordre jeres ansatte til at acceptere et nej første gang.

20. juni 2026

Hej M Jensen,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen fra Lyngby.

Det er godt at høre, at behandlingen ellers var ok, men det skal selvfølgelig ikke føles træls at skulle sige nej flere gange, før det bliver respekteret.

Vi tager din feedback med videre, for et nej skal accepteres første gang, så oplevelsen bliver mere behagelig og tryg.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Lyngby⚡

Venlig,kompetent,imødekommende sælger…

Venlig,kompetent,imødekommende sælger som fik præsenteret os for , og solgt os det, som dækkede vores behov og mere end det.

19. juni 2026

Hej Michael,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik en venlig, kompetent og imødekommende oplevelse, og at I blev præsenteret for en løsning, der passede godt til jeres behov.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lyngby⚡

Da jeg skulle have udleveret min varer…

Da jeg skulle have udleveret min varer kl 18:55
Power Lyngby var den medarbejder der skulle udlevere min varer ikke til stede.
En anden kunde der også ventede, skyndte sig, at løbe den lange vej rundt om butikscenteret og fik fat i en salgsmedarbejder der så udleveret vores indkøb, efter forretningen var lukket.

18. juni 2026

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når man møder op til afhentning på det aftalte tidspunkt, og det er ikke i orden, at der ikke var en medarbejder til stede til at udlevere varerne. 😕💬

Vi tager din feedback om afhentningsprocessen i Lyngby videre internt, så rutinerne omkring udlevering og bemanding på det tidspunkt kan blive gennemgået. Det skal være nemt og trygt at hente sin ordre, også tæt på lukketid. 😊

Din henvendelse bliver nu gennemgået videre med henblik på en mere detaljeret tilbagemelding. 🤗