POWER.dk - Lyngby Anmeldelser

4.386

Klampenborgvej 215A, 2800 Kongens Lyngby, DK

God pris og hurtig svar på click and collect. Det er mærkeligt at man skal ind i butikken og vente på en medarbejder, der prøver at lave mersalg før man kan betale og derefter igen vente ved vare... Se mere

Kundeservice med AI produceret svar var nok den bedste oplevelse. I butikken var den første sælger kun interesseret i at sælge en AEG vaskemaskine og da vi heller ville købe en Miele på tilbud, var... Se mere

Fin opmærksomhed for kunder, der kommer ind i butikken. Blev set med det samme og fik proffesionel betjening og god information omkring mine spørgsmål af Philip. Jeg giver jer 5 stjerner for denne o... Se mere

Bestillingen online var let nok, men produktbeskrivelsen var ikke eksisterende. Kun en "mini reklame" for dem der havde lavet produktet og deres kvalitet. Og ved afhentningen var der ingen til at udl... Se mere

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Klampenborgvej 215A, 2800, Kongens Lyngby, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(4.386)

32.746 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Bente,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse og de venlige ord om betjeningen i vores Lyngby-butik! Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Philip og Ahmet fra Power Lyngby var hurtige, men grundige

Philip og Ahmet fra Power Lyngby var utrolig søde og hjælpsomme. Det var hurtig, men grundig betjening, og jeg følte mig godt guided.

Hej Nanna,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at høre om gode oplevelser hos os.

Det lyder som et rigtig godt besøg i POWER Lyngby, hvor Philip og Ahmet sørger for hurtig og grundig betjening med et smil på læben. Det er netop den kombination af effektivitet og personlig vejledning, vi stræber efter at tilbyde.

Vi håber at se dig igen snart i butikken, når du har brug for hjælp til dine næste produkter.

Fantastisk sød medarbejder

Fantastisk sød medarbejder - god service Ahmet

18. august 2026

Hej Henny,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse i vores Lyngby-butik med god service. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Ibraheem var meget hjælpsom til…

Ibraheem var meget hjælpsom til returnering af min toaster god service.
Lyngby power bliver nok min go to fra nu af

Hej Taysir,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik god hjælp til returnering af din toaster, og at oplevelsen har gjort POWER i Lyngby til din go-to-butik. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Min far og jeg var i POWER i dag uden…

Min far og jeg var i POWER i dag uden rigtig at vide, hvilket TV vi skulle vælge, men heldigvis fik vi hjælp af Ibrahim. Han var virkelig flink, imødekommende og tog sig god tid til at forklare forskellene på de forskellige TV, så vi kunne finde det, der passede bedst til os.

Man kunne tydeligt mærke, at han vidste, hvad han snakkede om, da vi fik svar på alle vores spørgsmål. Det var rigtig god og ærlig rådgivning fra start til slut.

Vi gik derfra med et nyt TV og en virkelig god oplevelse. Kæmpe ros til Ibrahim, rigtig godt eksempel på hvordan god kundeservice skal være!

Hej Emre,

Mange tak for den vidunderlige anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at I fik så god hjælp af Ibrahim i vores Lyngby-butik, da I skulle vælge nyt TV. Det er netop den form for ærlig og grundig rådgivning, vi altid stræber efter at tilbyde. Det varmer helt bestemt at læse, at I gik derfra med både det rigtige TV og en rigtig god oplevelse. Vi siger tusind tak for de store roser til Ibrahim, det giver ekstra god energi videre.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

En meget hjælpsom medarbejder.

En meget hjælpsom medarbejder.
Dog vil jeg sige, at der tilsyneladende var for få medarbejdere til de mange som både skulle købe men som også havde spørgsmål.
Så en ret lang ventetid.

Hej Kirsten,

Mange tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at du mødte en meget hjælpsom medarbejder i vores Lyngby-butik. Det er altid rart at få besked om ventetiden, og vi sætter pris på, at du nævner dette. Vi håber, at du kommer forbi igen en anden dag, hvor vi gerne vil give dig en endnu bedre oplevelse.

Power i Lyngby

Jeg havde problemer med at bestille en mobil via hjemmesiden og måtte derfor tage forbi Power i Lyngby.
Her blev jeg mødt af Anton og Ahmet, og hold da op en god oplevelse! Anton var ikke kun interesseret i at sælge mig en mobil, han tog sig tid til at forstå mine behov og ønsker og guidede mig gennem hele processen. Jeg følte mig virkelig godt rådgivet og lyttet til.
Som jeg forstod det, var Ahmet under oplæring, men han deltog engageret i samtalen, stillede relevante spørgsmål og viste stor interesse for at lære. Man kunne tydeligt mærke, at han brænder for det, han laver, og jeg er sikker på, at han bliver en fantastisk sælger.
Kæmpe ros til jer begge. Jeg håber, I ser denne anmeldelse, for I gjorde et fantastisk stykke arbejde i dag. Tusind tak for den gode service! 😊

Hej Farah,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre om din oplevelse i vores Lyngby-butik, hvor Anton og Ahmet stod klar med engageret og personlig rådgivning. Det lyder som en rigtig god dag hos os, når to medarbejdere arbejder så godt sammen og skaber en oplevelse, hvor du følte dig hørt og velbetjent. Anton's evne til at lytte til dine behov og guide dig gennem processen er præcis den service, vi stræber efter at levere. Og det er fantastisk at se en lærling som Ahmet vise så stor passion og engagement for faget. Vi siger tak for din ros og håber, at du får glæde af din nye mobil.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Jeg fik fantastisk hjælp til en ny…

Jeg fik fantastisk hjælp til en ny skandinaviske telefon af anton. Han giver den bedste service i lyngby. Han gav mig enda et billigere abonnement og 500 kroner rabat.

Han fortjener lønforhøjelse

Hej Karen,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at du fik så god hjælp til din nye telefon hos os i Lyngby. Det lyder som en rigtig god oplevelse med både et bedre abonnement og en flot rabat. Vi sætter stor pris på din ros, og det er altid dejligt at høre, når vores medarbejdere leverer en fremragende indsats. Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Har været i Power lyngby for at købe en…

Har været i Power lyngby for at købe en studiecomputer.
Jeg får hjælp af Rasmus som ikke stresser og kan svarer på alle mine spørgsmål om både hardware og software. Jeg er endt med at købe en computer som jeg er tilfreds og sikker ved at have købt med hans hjælp.
10/10 medarbejder i har der.

Hej Jonas,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du fik en så god oplevelse i vores Lyngby-butik. Det lyder til, at Rasmus gav dig netop den ro og ekspertise, du havde brug for til at træffe det rigtige valg til din studiecomputer. Vi er rigtig glade for, at du endte med et produkt, du føler dig tryg ved. Det betyder meget for os at høre, at du fik en 10/10 oplevelse, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den med os.

Hurtig og høflig betjening

Hurtig og høflig betjening

Hej Jacob,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og høflig betjening hos os i Lyngby. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen snart.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Anton hjalp med mit simkort

Anton hjalp med mit simkort og selvfistang

Hej Line Jensen,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er altid dejligt at høre, når besøget i butikken har været en god oplevelse. Det lyder til, at du fik god hjælp til dit simkort, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi håber, at du får glæde af din enhed og er altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål i fremtiden.

Hurtig betjening

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at du oplevede hurtig betjening hos os i Lyngby. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden dag.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Skulle købe ny Iphone 17 Pro Max meget…

Skulle købe ny Iphone 17 Pro Max meget fin betjening og vejledning af Anton i Power Lyngby. Det hele gik meget fint og let med at bytte gammel Iphone til ny. Stort tak og meget fin service

Hej Mikael,

Mange tak for den fantastiske anmelddelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik god betjening og vejledning hos os i POWER Lyngby. Det lyder som en rigtig god oplevelse fra start til slut, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Lyngby 14.08 kl ca 13:15

Lyngby 14.08 kl ca 13:15
Vi blev ekspederet af 2 super kompetente unge fyre, det var en fornøjelse. De fik mer salg, og vi følte os i gode hænder. En rigtig god oplevelse, som godt kunne ende med at vi starte i Power næste gang vi skal have noget elektronik 😎😎

Hej Kirsten,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at høre om gode oplevelser i vores butik, og det lyder til, at du fik en rigtig god betjening af vores dygtige medarbejdere i Lyngby. Det er netop den oplevelse, vi stræber efter at levere hver gang, og det er dejligt at høre, at du følte dig i gode hænder. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen næste gang, du skal have ny elektronik!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Det var en super god oplevelse med en…

Det var en super god oplevelse med en imødekommende og hjælpsom medarbejder som hed Ahmet som kom hen og henvendte sig og spurgte om jeg havde brug for hjælp.

Hej Thomas,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en super god oplevelse i vores POWER-butik i Lyngby. Det lyder til, at Ahmet virkelig gav dig en fremragende betjening, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det med os. Vi håber at se dig igen snart!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Fantastisk service. Ibraheem er en stjerne

Fantastisk service og sælger. Kan klart anbefale Ibraheem fra Power Lyngby. Udover produktet fik jeg en god og bedre EL aftale end den jeg har i øjeblikket og med ekstra rabat. Ibraheem forstår dit behov.

Hej Omar,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en så god oplevelse hos os i Lyngby. Ibraheem er en virkelig dygtig kollega, og det betyder meget for os, at du fremhæver hans evne til at forstå dine behov og finde de rette løsninger til dig. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at se dig igen hos POWER Lyngby.

Fantastisk service hos POWER

Jeg vil gerne fremhæve den fantastiske service, jeg fik hos POWER. En særlig tak til Ibrahim, som var utrolig venlig, hjælpsom og professionel. Han tog sig tid til at lytte til mine behov og sørgede for, at jeg fik den bedste vejledning.

Det er virkelig dejligt at møde en medarbejder, der er så imødekommende og engageret i sit arbejde. Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos POWER og vil helt sikkert anbefale butikken til andre.

Stor ros til Ibrahim for den gode service!

10. juni 2026

Hej Ibrahim,

Mange tak for din vidunderlige anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse om din gode oplevelse hos os i Lyngby. Det lyder som om, du fik en rigtig god betjening, og det er altid dejligt at høre, når vores medarbejdere tager sig tid til at lytte og give den bedste vejledning. Din ros for den venlige og professionelle service betyder meget for os, og det er netop den imødekommende og engagerede tilgang, vi stræber efter at levere hver dag. Tak for at du vil anbefale os til andre, det sætter vi stor pris på!

Rigtig godt personale

Rigtig godt personale - blev betjent af Ibraheem fra TV afdelingen der gjorde oplevelsen nem og overskuelig.

Hej Kaswarah,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at Ibraheem fra TV-afdelingen i vores Lyngby-butik gjorde din oplevelse nem og overskuelig. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen i butikken.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Super god service og rådgivning fra…

Super god service og rådgivning fra søde Rasmus, som hjalp mig godt på vej til en ny computer samt opsætning af denne!

Hej Nadia,

Mange tak for den fantastiske feedback! Det er altid en fornøjelse at høre om en god oplevelse i vores butik i Lyngby. Det lyder til, at du fik fremragende hjælp og rådgivning til at finde den rette computer og få den sat op. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det er netop sådan en service, vi altid stræber efter at levere. Vi håber, du får glæde af din nye computer i lang tid frem.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Super god og kompetent service hos…

Super god og kompetent service hos Rasmus.

Hej Anders,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er altid dejligt at høre om gode oplevelser i vores butik. Vi er glade for, at du fik super god og kompetent service hos Rasmus i vores Lyngby-butik. Det betyder meget for os at høre, at du fik en førsteklasses oplevelse. Vi håber at se dig igen snart i POWER Lyngby.