POWER.dk - Ishøj Anmeldelser

3.716

Industridalen 11, 2635 Ishøj, DK

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Power Ishøj, og den skyldes især Sofus. Fra det øjeblik jeg kom ind i butikken, blev jeg mødt med et smil, professionel rådgivning og en oprigtig interesse i at... Se mere

Virkelig skuffende oplevelse hos Power Ishøj. Jeg købte en ny MacBook, men kunne ikke logge ind dagen efter. Jeg gik til deres support, men de kunne ikke hjælpe og sagde bare, at jeg skulle kontakte A... Se mere

Fik en rigtig god og behagelig hjælp af en computermedarbejder. Selvom der var meget travlt, tog han sig god tid til at forklare mig, hvordan et familieabonnement kunne give rabat. Jeg gik derfra med... Se mere

1. nr. 49 af de 62 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Industridalen 11, 2635, Ishøj, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.716)

31.262 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Selve oplevelsen i butikken var god

Selve oplevelsen i butikken var god, og vi fik en rigtig fin betjening. Desværre var vores oplevelse med levering og installation af vaskemaskinen helt forfærdelig.

Vi bor på 3. sal, men leveringsfirmaet nægtede først at bære vaskemaskinen op, fordi der i deres system stod 1. sal. De sagde direkte, at de ikke ville tage den med op. Min mor insisterede dog, og til sidst gik de med til det.

Herefter blev oplevelsen kun værre. Det virkede ærligt talt ikke som om, de vidste, hvad de lavede, og de blev ved med at sige: “Det her kan vi ikke.” De endte med at sætte stikket til, men selv det havde de problemer med. Derefter gik de igen uden rigtigt at installere vaskemaskinen eller sætte den tilbage på plads, hvor vores gamle stod.

De tog godt nok den gamle vaskemaskine med, men under arbejdet spildte de også vand flere steder.

Alt i alt var oplevelsen utrolig stressende, og vi synes bestemt ikke, at den service lever op til de næsten 1.000 kr., vi har betalt ekstra for levering og installation.

20. maj 2026

Hej Mehmet,

Tak for anmeldelsen.

Det er virkelig positivt at høre, at oplevelsen i butikken og betjeningen var god.

Levering og installation lyder derimod som en meget frustrerende oplevelse, især når vaskemaskinen ikke blev installeret færdigt, og forløbet samtidig skabte så meget stress.

Hvis I ønsker at dele den konkrete feedback om levering, installation og det ekstra beløb, kan I gøre det direkte til vores kundeservice på [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller 70 33 80 80.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte jer snart. Vi sætter pris på jeres tålmodighed og forståelse.

Flere ansatte i butikken power ishøj…

Flere ansatte i butikken power ishøj end kunder og alligevel kan man vente en halv time på betjening.
De fleste vil hellere hyggesnakke med kollegaer end at træde til.
Og der skulle blot hentes et tv der var købt og betalt.

22. maj 2026

Hej Bjørn

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i Ishøj.

Jeg kan godt forstå din frustration over, at du måtte vente længe på at få udleveret et TV, selvom der var mange medarbejdere til stede. Det er naturligvis ikke den oplevelse, man skal have, når en vare allerede er købt og blot skal afhentes.

Jeg forstår også godt din oplevelse af, at ventetiden og prioriteringen i butikken ikke har føltes tilfredsstillende, og det er ikke den standard vi ønsker for vores kunder.

Din feedback bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre både bemanding, kundeservice og udleveringsflow i butikkerne.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

God service og super søde personale

God service og super søde personale

18. maj 2026

Hej Thuy,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at servicen gjorde et positivt indtryk.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Fandt selv frem til varen

Fandt selv frem til varen, hurtig selvbetjening.

16. maj 2026

Hej Flemming,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du selv fandt frem til varen, og at selvbetjeningen gik hurtigt og nemt.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Fint udvalg, servicemindet ansatte, lager total nøgl.

Fint udbud, men det tager en krig at få udleveret din vare, når først den er bestilt hjemme fra og de ellers ikke har rørt en finger.
anmodningen om bedømmelse kommer dagen efter afhentning, så om produktet virker, har vi slet ikke fundet ud af endnu!

Hej Louise,

Tusind tak for din feedback.

Det glæder mig at høre, at du synes om vores udbud af varer, men jeg er virkelig ked af, at din oplevelse med afhentningen trak ud. Det er bestemt ikke meningen, at det skal tage en krig at få udleveret sin vare, når man har benyttet Click & Collect hjemmefra – det skal gerne være både nemt og hurtigt for dig som kunde. Jeg beklager meget, at vi ikke levede op til det i dette tilfælde.

Jeg tager også din kommentar om timingen af anmeldelsen med videre som feedback. Det giver god mening, at man gerne vil have tid til at teste sit nye produkt, før man bliver bedt om at vurdere hele forløbet. Vi ser frem til, at du bliver rigtig glad for din nye vare, når du får den pakket ud og prøvet af!

Skulle der mod forventning være noget med produktet, når du får det i gang, er du selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi os.

POWER / Christian

De er sød til hjælpe

De er sød til hjælpe

14. maj 2026

Hej janh,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at hjælpen blev oplevet som sød og imødekommende.

Købte på klik og hent

Købte på klik og hent. Da vi kom til Power ( 45 min kørsel væk ) havde de den ikke alligevel!
Vi købte så en anden telefon, en 17 pro Max, kørte hjem og opdagede at det tilbehør han havde fundet frem til os, var til en anden telefon. Så nu skal vi kører hele vejen derind igen for at bytte.. simpelhen ringe!

13. maj 2026

Hej Christina,

Det er jeg virkelig ked af at høre. Det er på ingen måde i orden, at jeres Click & Collect ikke var klar som lovet, især når I har kørt 45 minutter for at hente jeres nye telefon. At I så ovenikøbet får det forkerte tilbehør med hjem til jeres nye 17 Pro Max, gør kun oplevelsen endnu mere frustrerende.

Det er bestemt ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at stå for. Vi tager jeres feedback meget seriøst og sender den videre til den relevante butik, så vi kan få strammet op på vores rutiner og undgå lignende fejl i fremtiden.

Fejlvejledning og købelovsbrud

OPDATERING: varehus chef Steffen, Har efterfølgende ringet til mig, og har ydet en god service og tager det hele retur, så stor ros for det!

Jeg kom ind for at købe en specifik telefon, og Lang historie kort ville sælger ikke acceptere at det var DEN jeg skulle have, så jeg blev overbevist om en anden, dyrere telefon fordi den var bare perfekt for mig.. Den kan intet af det jeg sagde den skulle og er slet ikke det jeg manglede, jeg kan så (efter 15 minutters brug) ikke returnere den for her stikker power jo så fint af fra købeloven fejlvejledning og returret.. Så nu sidder jeg med en telefon jeg mildest talt ikke er tilfreds med, men tvunget til at beholde.. Normalt ingen problemer med power.. Men denne oplevelse har da VIRKELIG sat et punktum for fremtidig handel

God service og rådgivning

God service og rådgivning. Gode priser

7. maj 2026

Hej Charlotte,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen bød på god service og rådgivning, og at priserne også levede op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Elendig service!

Elendig service!

Tilgrin I er!

Tjek deres dårlige anmeldelser - de svarer ikke på dem - det forventer jeg hellere ikke I gøre med min. Den får lov her og pynte på jeres side.

Hold jer langt væk fra power. Deres kundeservice er det værste nogensinde! Det tog mig over 5 uger at få min støvsuger tilbage fra reparation og vi fik beskeden, efter 5 opkald ind til dem før de reagerede og det eneste svar vi fik var bare ala system fejl - alt i mens man venter i så lang tid på et svar.

Forfærdelig oplevelse!

15. maj 2026

Hej Suzan

Jeg kan virkelig godt forstå din frustration, og det gør mig oprigtigt ked af det at læse om din oplevelse med reparationen af din støvsuger. Fem uger er alt for lang tid at skulle vente, og det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter for en god kundeoplevelse 😔

Det er slet ikke meningen, at du skal føle dig overset eller blot blive mødt med forklaringer om systemfejl uden en reel løsning. Vi værdsætter meget, at du deler din oplevelse, så vi kan se på, hvor vores processer har fejlet i dit forløb.

Hvis din sag stadig ikke er helt på plads, eller hvis der er detaljer omkring forløbet, du ønsker, vi skal dykke dybere ned i, så skriv endelig til os på review@power.dk med dine oplysninger.

Alt det bedste

Muhammed/POWER

Betjening mm

Får normalt gid betjening MEN der er for langt mellem nogen der kan og har forstand på ekd computer når man skal tale med dem.
Ligeledes spurgte jeg om batteri til et smart watch mrn ingen kunne svare ordentligt på om i kunne skaffe et batteri eller skifte det i et ur men da de unge mennesker langt om længe gad slippe deres samtale gik jeg derfra uden svar eller andet så jeg måtte så finde yderligere af noget selv.
Gik derfra med

11. maj 2026

Hej Per,

Tak for din anmeldelse og for den fine vurdering.

Det er godt at høre, at du normalt får god betjening. Samtidig er det ærgerligt, at du denne gang ikke fik klare svar om computerhjælp og batteriskift til dit smartwatch.

I vores supportskranker kan vi blandt andet hjælpe med fejlfinding, opsætning og udskiftning af batteri på relevante enheder. Hvis du stadig mangler afklaring om dit ur, må du meget gerne skrive den præcise model, så kan jeg hjælpe dig videre med, hvad der er beskrevet om mulighederne.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Havde bestilt en AEG fryser i Power…

Havde bestilt en AEG fryser i Power Ishøj med click and collect.
Da vi kom efter fryseren, ventede vi ret længe i vareudleveringen og det viste sig, at de ikke havde den på lager, selvom det stod på hjemmesiden. De havde heller ikke en udstillingsmodel.
Da vi havde akut brug for en ny fryser, fordi den gamle pludselig var kaput, skulle vi have en ny med hjem.
Personalet var meget hjælpsomme og beklagede fejlen og endte med at finde en Samsung fryser på lageret.
Fryseren var en opgradering ift. den bestilte og vi fik den til samme pris. Så det endte med at blive en god oplevelse trods startvanskeligheder.

14. maj 2026

Hej Mads,

Tak for den fine og nuancerede anmeldelse.

Det er godt at høre, at oplevelsen endte positivt, og at der blev fundet en løsning hurtigt, da behovet var akut.

Samtidig forstår vi godt, at det var frustrerende med ventetiden og den forkerte lagerstatus ved afhentning.

Det er virkelig værdsat, at du også fremhæver den hjælpsomme indsats i butikken og den gode løsning til samme pris.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Har købt et nyt køleskab

Har købt et nyt køleskab, som skulle være blevet leveret og monteret i går, men kom ikke. Klokken 13:30 blev der så ringet og leveringen blev aflyst.

Hej Raymond

Jeg beklager meget den oplevelse, du har haft med leveringen af dit nye køleskab. Det er bestemt ikke i orden, at du først bliver ringet op og aflyst midt på dagen, når man går og venter på en vigtig installation.

Jeg har undersøgt sagen nærmere og kan se, at fejlen desværre opstod på grund af en forkert leveringsadresse i vores bookingsystem. Det er naturligvis vores ansvar, at bookingen er tastet korrekt ind fra start, og jeg beklager det besvær, denne fejl har medført for dig.

Jeg er glad for at se, at du i mellemtiden har modtaget din ordre. Vi tager dog din feedback med os som et vigtigt punkt til vores interne processer, så vi kan sikre en bedre og mere præcis kundeoplevelse fremover.

Vi ser frem til at give dig en markant bedre behandling ved dit næste besøg.

Jacob/POWER

Fik en fantastisk service af Ali.

Fik en fantastisk service af Ali.
Han var smilende, imødekommende, hjælpsom med at bære min vare ud til min bil.
Han gav sig tid til at fortælle om kaffemaskinen samt demonstrere og samlingen produkterne effektivtet.

9. maj 2026

Hej Nete Hansen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en fantastisk oplevelse i Ishøj, og at servicen var både imødekommende, hjælpsom og grundig.

Det betyder meget, når der bliver taget tid til både vejledning, demonstration og den ekstra hjælp hele vejen ud til bilen.

emballagen har været åbnet

Jeg bestilte en iPhone i butikken (ikke en outlet vare!), æsken har et power sticker på, men iPhone-æsken plombering var brudt. Jeg returnerede den, men spurgte hvorfor. De sagde, at de åbner æsken for at oplade batteriet, fordi det er løbet tør for strøm! Jeg har aldrig set eller hørt om sådan noget før.
Tjek grundigt under køb!

9. maj 2026

Hej Can,

Det er jeg virkelig ked af at høre. Det er bestemt ikke sådan en oplevelse, man skal have, når man køber et helt nyt produkt hos os, og jeg har fuld forståelse for din undren over den forklaring, du fik i butikken.

Det er meget vigtigt for os, at vores kunder altid modtager deres varer i den stand, de forventer, og at plomberingen er intakt på nye varer. Jeg tager din feedback omkring oplevelsen i Ishøj meget seriøst og sørger for, at den bliver givet videre til butikken, så vi kan få kigget på vores rutiner og sikre en bedre kundeoplevelse fremover.

Vi ser frem til at give dig en markant bedre behandling ved dit næste besøg hos os.

Mail

Mail: 10-05-2026 12:35
Din ordre 227183762 er nu klar til afhentning, så du behøver ikke vente længere - du kan allerede nu afhente den. Forsøgt afhentet den 11.05.2026 kl. 10.30, men den fandtes ikke. Sælgeren prøvede så meget ihærdigt at pådutte mig en ældre model, med en gammel CPU - meget ubehageligt. Han indvilgede dog til sidst meget fornærmet at finde den PC jeg havde bestilt. I alt en meget dårlig oplevelse at handle i Power.

Hej Ole

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med afhentningen af din ordre.

Jeg kan godt forstå din frustration, når du har modtaget besked om, at din vare var klar til afhentning, men derefter oplever, at den ikke kunne findes i butikken. Det er naturligvis ikke den oplevelse, man forventer ved Click & Collect.

Jeg kan også godt forstå, at situationen blev ekstra frustrerende, hvis du oplevede et stort fokus på at blive tilbudt en anden model, selvom du tydeligt ønskede den PC, du oprindeligt havde bestilt.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre både lagerhåndtering og kundeoplevelsen i butikkerne.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Var lovet levering d.11—05

Var lovet levering d. 11-05, har endnu ikke modtaget varen, penge er trukket på konto. Har fået en ny dato som er d. 13-05, så nu håber jeg den overholdes. Det skal derud over nævnes jeg måtte selv rykke for leveringen, jeg hørte intet fra Power.

11. maj 2026

Hej Herluf

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig flot at du selv tog initiativ til at rykke for din levering da datoen skred. Jeg forstår fuldt ud din frustration over at pengene er trukket og man blot sidder og venter på besked. Jeg beklager meget at vi ikke fik informeret dig proaktivt om ændringen i din levering. Det er slet ikke den kundeoplevelse vi ønsker at levere til vores kunder. Jeg har undersøgt din sag og jeg kan se at ordren heldigvis kom frem som lovet den 13. maj hvilket jeg er meget glad for at høre.

Jeg tager din oplevelse med videre til vores afdeling i Ishøj som vigtig feedback. Det er helt essentielt for os at vi selv tager kontakten til vores kunder hvis der opstår forsinkelser i stedet for at det er jer der skal rykke os.

Jacob/POWER

Der var en god betjening . Jeg fik den hjælp jeg havde brug for og god vejledning om mit produkt.

Der var en god betjening .
Jeg fik den hjælp jeg havde brug for. Og god vejledning om det produkt jeg ønskede.

8. maj 2026

Hej Svend Aage Andersen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god betjening, den hjælp du havde brug for, og god vejledning om dit produkt.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg synes at man altid kan finde et…

Jeg synes at man altid kan finde et godt tilbud hos Power, og derfor kan gøre et godt køb. Har også været heldig med deres OUT LET.
Endelig bestræber personalet sig for en positiv kundeoplevelse - det lykkedes altid.

Hej Tom,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at der både er gode tilbud at finde, at OUTLET har været et godt match, og at oplevelsen i varehuset har været positiv.

Det sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre, at det lykkes at skabe en god kundeoplevelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Så Power i Glostrup havde 5 iPhone 17 i…

Så Power i Glostrup havde 5 iPhone 17 i grøn farve ( click og kollekt) men da vi ankom havde pludselig ingen ( max 10 min var vi på vej) ??? De oplyste dog at systemet sagde at Power Ishøj havde 1.
Da vi ankom til Ishøj havde de ingen, jo 1 der var reserveret 1 til click og kollekt. Efter en snak, vi den der var reserveret 😱

6. maj 2026

Hej Henrik

Det lyder godt nok som en noget turbulent tur mellem Glostrup og Ishøj, I var ude på! Jeg beklager meget, at lagerstatus drillede, for det er jo lige præcis den form for forvirring, vores Click & Collect skal forebygge, så man får en nem og hurtig kundeoplevelse 😬

Hvor er det dog dejligt at læse, at det hele endte med at løse sig i Ishøj, og at I fik jeres nye grønne iPhone 17 med hjem til sidst! Vi er virkelig glade for, at sagen fandt en god afslutning 📱✨

Vi ser frem til at se dig i et af vores varehuse igen en anden gang.

Mange hilsner

Muhammed/POWER