Vi har handlet flere gange hos Power i Ishøj, og hver eneste gang har vi fået en fantastisk oplevelse takket være Viktor. Han har hjulpet os med at vælge et Liebherr køleskab, en Ninja foodpr... Se mere
Virkelig god oplevelse vi havde i går da jeg skulle have ny telefon. Virkelig god service. Han var simpelthen så sød og smilende og gav lidt rabat og sørgede for vi fik lige vand imens osv. Virkelig... Se mere
Industridalen 11, 2635, Ishøj, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Virkelig skuffende oplevelse hos Power Ishøj. Jeg købte en ny MacBook, men kunne ikke logge ind dagen efter. Jeg gik til deres support, men de kunne ikke hjælpe og sagde bare, at jeg skulle kontakte Apple Support. Fem minutter senere fandt jeg selv løsningen. Når man kalder sig support og sælger Apple-produkter, forventer jeg, at man kan hjælpe med simple problemer. Det var en meget skuffende oplevelse.

Besvarelse fra POWER.dk - Ishøj
Fik en rigtig god og behagelig hjælp af en computermedarbejder. Selvom der var meget travlt, tog han sig god tid til at forklare mig, hvordan et familieabonnement kunne give rabat. Jeg gik derfra med en Acer computer med 35 gb ram. Sælgeren var normal højde med skæg og mørkt hår. Stor ros for den gode service!

Besvarelse fra POWER.dk - Ishøj
Han har hjulpet os med at vælge et Liebherr køleskab, en Ninja foodprocessor og andre produkter. Han er utrolig kompetent, ærlig og tager sig tid til at finde den løsning, der passer bedst til vores behov uden at man føler sig presset.
Derudover anbefalede han en elaftale, som efterfølgende har vist sig at være billigere end den, vi selv havde i forvejen. Som en ekstra bonus fik vi også et gavekort på 800 kr. til at handle for, da vi skiftede til aftalen. Det viser virkelig, at han tænker på kundens bedste og ikke bare på at sælge.
Viktor yder en service, der er langt ud over det sædvanlige. Han er venlig, professionel og meget hjælpsom, og det er medarbejdere som ham, der gør, at vi bliver ved med at vende tilbage til Power i Ishøj.
De varmeste anbefalinger herfra og en stor tak til Viktor for den altid gode service!

Besvarelse fra POWER.dk - Ishøj
Gentagne løfter – men stadig ingen løsning
Jeg købte en TP-Link Tapo D235 i POWER Ishøj. Da jeg kom hjem, viste produktet sig at være helt dødt og kunne ikke oplades, selv om jeg prøvede flere opladere og kabler.
Jeg kontaktede POWER samme dag og fik besked om, at butikken ville ringe til mig samme dag eller senest dagen efter. Det skete ikke.
Siden da har jeg flere gange været i kontakt med POWER Kundeservice. Hver gang har jeg fået nye løfter:
butikken ville kontakte mig
varehusets ledelse ville gå ind i sagen
jeg ville blive kontaktet “straks”
kundeservice ville rykke butikken
en leder ville blive involveret
Alligevel er jeg fortsat ikke blevet kontaktet af POWER Ishøj og står stadig uden en konkret løsning.
Det er ikke den defekte vare i sig selv, der frustrerer mig mest. Produkter kan fejle. Det, der frustrerer mig, er at blive lovet kontakt igen og igen, uden at nogen rent faktisk tager ansvar og afslutter sagen.
POWER skriver selv, at “kunden er det vigtigste”, og at kunder skal forlade POWER med en god oplevelse. Jeg må ærligt sige, at mit forløb føles som det stik modsatte.
Jeg har været tålmodig og har kun ønsket en enkel løsning: at få den defekte vare ombyttet til en ny TP-Link Tapo D235 i sort, som var den model, jeg købte.
Efter gentagne løfter uden handling føler jeg mig desværre ikke taget alvorligt som kunde. Jeg håber stadig, at POWER vil reagere og vise, at deres ord om kundeservice også gælder, når noget går galt.
Sag: 5049429

Besvarelse fra POWER.dk - Ishøj
I det hele taget var det en god oplevelse at købe en vaskemaskine på tilbud. Det var dog meget anstrengende at diskutere med sælgeren om hvorfor den vaskemaskine jeg havde valgt ikke var god nok.
Han argumenterede meget for at den pågældende vaskemaskine ikke var god nok og at den ville ødelægge tøjet og lave huller i det.
Det gad jeg ikke at høre på, så jeg har købt den der var på tilbud!!!

Besvarelse fra POWER.dk - Ishøj
Virkelig god oplevelse vi havde i går da jeg skulle have ny telefon.
Virkelig god service. Han var simpelthen så sød og smilende og gav lidt rabat og sørgede for vi fik lige vand imens osv. Virkelig anbefalings værdig. Alt gik smurt og han hjælp med det hele!

Besvarelse fra POWER.dk - Ishøj
Medarbejder viste hvad der var brug for og kom hurtigt med flere alternativer i forskellige priser

Besvarelse fra POWER.dk - Ishøj
Sælger var ok - levering blev aftalt.
Men - men leveringen bliver udskudt en uge.
Det er ikke ok, da det var vigtigt at den blev leveret hurtigt grundet et akut behov
Jeg bestilte en monitor online til afhentning i Ishøj. Kort efter åbningstid fik jeg en mail om at den var klar. I butikken fik jeg hurtig og rigtig god service og var hurtigt ude af butikken igen. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Besvarelse fra POWER.dk - Ishøj
Salgsassisten var stresset og gav os ikke en god service. Jeres hjemmeside i butikken gav os de nødvendige informationer. Vel og mærke var vores besøg ikke i "prime time". Vi er meget glade for vores køb, ikke jeres "Power service".
God service ved køb hyggelig unge fyre - køkkenmaskinen var klar.
Alt var perfekt 🤩

Besvarelse fra POWER.dk - Ishøj
Kørte til Ishøj for at hente Dyson ventilator - Power reklamerer intensivt med 30 dages prisgaranti og jeg havde naturligvis forventet de ville matche Dysons egen pris - men nej, fik at vide, at jeg skulle huske at læse det med småt, nemlig at de kun matcher 8! andre konkurrenter - det kan man efter min mening ikke kalde en prisgaranti!
Fremragende service i Power Ishøj – kæmpe ros til Ali!
Jeg har haft en helt igennem fantastisk oplevelse i Power Ishøj, og det skal medarbejderen Ali have en kæmpe tak for!
Ali var utroligt hjælpsom og tog sig virkelig god tid til at lytte og vise de forskellige produkter frem. Han var super god til at forklare tingene helt nede på jorden og gennemgik pædagogisk de forskellige løsninger, muligheder samt både fordele og ulemper ved de enkelte produkter.
Derudover gjorde han sig ekstra umage for at undersøge, om leveringen kunne lade sig gøre til min ønskede dato – en fantastisk serviceånd, man desværre slet ikke ser tit nok!
Stor ros herfra til Ali for hans engagement og venlighed, og stor ros til Power Ishøj for at have så dygtige medarbejdere. Jeg kommer helt sikkert igen!

Besvarelse fra POWER.dk - Ishøj
Selve produktet levede op til forventningerne, og prisen var helt fair. Desværre trak oplevelsen i butikken markant ned.
Det var overraskende svært at finde en medarbejder, som virkede interesseret i at hjælpe. Vi ventede længe, før vi overhovedet fik kontakt til en, og de medarbejdere, vi henvendte os til undervejs, virkede hverken interesserede i at hjælpe eller i at finde en kollega, der kunne.
Det er ærgerligt, for både produkt og pris var gode. Med en mere imødekommende kundeservice havde oplevelsen uden tvivl været langt bedre.