POWER.dk - Holstebro Anmeldelser 2.506

4,2

Nyholmvej 6, 7500 Holstebro, DK

Skulle købe et nyt køleskab hos Power i Holstebro . Det gamle strejkede helt og aldeles. Blev betjent af en ung medarbejder,(Jonas) som med stor ekspertise og tålmodighed viste og forklarede alt o... Se mere

Fin service handlen gik som planlagt, dog med et lille minus jeg havde hjemmefra valgt den bærbar jeg ville købe og sælgeren prøvede at sælge en anden til mig for mer salg idet den var 2000kr dyrere... Se mere

Jeg fandt selv varen og det var fint nok, men der stod 3-4 fra personalet og snakkede sammen ved kassen og man havde lidt en fornemmelse af, vi måske var lidt i vejen, andre kunder måtte spørge et p... Se mere

Annoncerede priser på produkter i butikken gælder ikke. Måtte forbi butikken to gange, da et produkts pris ikke var gyldig før ca. 4 timer senere på dagen. ----------------------------------... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

4,2

God

3 t anmeldelser

Hej Lars,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en nem bestillingsoplevelse og hurtig levering. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

All the best, Erik at POWER! ⚡

God oplevelse - som altid når man handler i Power

21. marts 2026

Hej majbritt,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Holstebro. Det betyder meget for os, at du altid har positive oplevelser, når du handler hos POWER.

Vi sætter stor pris på din loyalitet og tillid til os. Det er kunder som dig, der gør vores arbejde meningsfuldt.

Hej Louise,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse hos POWER Holstebro. Din positive feedback betyder meget for os og vores team.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Telefonen jeg har købt har nogle gange…

Telefonen jeg har købt har nogle gange nogle problemer. Det er som om skærmen dør og ikke reagerer på tryk.

19. marts 2026

Hej Mads

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din telefon indimellem har problemer, hvor skærmen ikke reagerer som den skal – det lyder selvfølgelig ikke som det, man kan forvente af et nyt produkt.

Da der er tale om en mulig fejl på produktet, vil vi anbefale, at du kigger forbi dit nærmeste varehus, hvor vores supportafdeling kan hjælpe dig med at kigge nærmere på telefonen og vurdere den videre løsning. Som udgangspunkt har du 2 års reklamationsret, så vi vil gerne hjælpe dig med at få det undersøgt hurtigst muligt.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Sælgeren var ikke lige min type og vi…

Sælgeren var ikke lige min type og vi fik faktisk ikke den pc med hjem, som vi havde aftalt. Der var dog så lidt forskel på de to modeller at vi ikke gad gøre mere ved det Ikke engang farven var den rigtige

Hej Lone,

Tak for din feedback om dit besøg i vores butik i Holstebro. Det er ærgerligt at høre, at du ikke fik den pc med hjem, som I havde aftalt, og at farven heller ikke var den rigtige.

Selvom I valgte ikke at gøre mere ved det på grund af de små forskelle mellem modellerne, forstår jeg godt, at det kan være frustrerende ikke at få præcis det, man har aftalt.

Hvis du ønsker at få rettet op på situationen med den forkerte pc eller farve, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre med sagen.

Utrolig god kundeservice

Utrolig god kundeservice

21. marts 2026

Hej hanne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores kundeservice i Holstebro. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere den høje standard, som du fortjener.

Hej Solvejg,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med vores venlige og kompetente personale i Holstebro. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne hjælpe dig godt.

Super god og informativ sælger

Super god og informativ sælger

Hej Henning,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores sælger i Holstebro har givet dig en super god og informativ service. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som vores kunder fortjener. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Tak fordi du valgte POWER!

fint

super oplevelse

18. marts 2026

Hej brian,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en super oplevelse med os i Holstebro. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne levere en fin service til dig.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Ekspedient med humor er altid et plus

Ekspedient med humor er altid et plus, udover at de næsten altid har det jeg har brug for.

14. marts 2026

Hej Danny,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores ekspedient i Holstebro kunne give dig en god oplevelse med både humor og hjælpsomhed. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den positive service, og at vi næsten altid har det, du har brug for på lager.

Din feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste kundeservice.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

God information

God information, og høflig betjening
Jeg kan varmt anbefale Power.
Mvh.Hans foldby

Hej Hans,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores information og betjening i Holstebro. Din anbefaling betyder rigtig meget for os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Hej Sv.,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at vores personale i Holstebro var imødekommende og hjælpsomme. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

I gav mig dog et tilbud på et…

I gav mig dog et tilbud på et telefonabonnement som gjorde min handel billigere Men de høretelefoner jeg købte kom på tilbud to dage efter 300 kr under prisen jeg gav

8. marts 2026

Hej,

Fedt at høre, at du fik et godt tilbud på telefonabonnementet, som gjorde selve købet billigere – men jeg forstår virkelig godt, at det føles surt, når de høretelefoner, du lige har købt, kommer 300 kr. ned i pris bare to dage efter. Det er lige præcis sådan noget, der kan tage glæden lidt ud af et ellers fint køb, og det beklager vi.

Vi arbejder hele tiden på at ramme skarpe priser og kampagner, men vi ved også, at det kan føles uretfærdigt, når timingen lige rammer sådan her. Din feedback tager vi med internt, så vi kan se på, hvordan vi gør oplevelsen mere fair og gennemsigtig omkring pris og tilbud fremover.

POWER / Christian

Jeg fik god vejledning om køb af tv og…

Jeg fik god vejledning om køb af tv og god information om køb af tilbehør til tv ,for at få den bedste lyd og billede kvalitet.

8. marts 2026

Hej Lisa,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fik god vejledning omkring dit TV-køb og nyttig information om tilbehør til at optimere både lyd og billedkvalitet.

Vores team i Holstebro arbejder hårdt på at sikre, at alle kunder får den bedste rådgivning, så de kan træffe de rigtige valg til deres behov. Det er dejligt at vide, at vi kunne hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

Vi håber, du får mange gode oplevelser med dit nye TV!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Levering af seneste køb (vaskemaskine)

Jeg har til dato kun haft gode oplevelser med køb ved Power og senest med levering som ankom som aftalt af nogle behagelige chauffører.

10. marts 2026

Hej JAN HANSEN,

Det er dejligt at høre, at du har haft gode oplevelser med os, og at leveringen af din vaskemaskine forløb som aftalt med behagelige chauffører. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Aggressiv mersalg

Rigtigt fint indtil varen skulle hentes, hvor sælger på en aggressiv måde spørger indtil, hvorfor det netop skulle være denne model ??? En super dårlig måde / oplevelse på mersalg, herefter prøvede han, at presse en forsikring på os. Han trak sig dog først, da jeg fortalte ham, at jeg selv, havde solgt hårde / hvidevarer. Når man skal / vil lave mersalg, skal man gøre det på en snedig måde ikke en aggressiv måde. Dette er grunden til kun 3 stjerner

9. marts 2026

Hej Karsten,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Holstebro.

Det er ærgerligt at høre, at du oplevede mersalget som aggressivt. Vores medarbejdere skal naturligvis hjælpe med at finde den bedste løsning, men det skal altid ske på en behagelig måde. Din oplevelse lever ikke op til den standard, vi stræber efter.

Det er godt at høre, at alt var fint indtil afhentningen. Vi sætter pris på din ærlige feedback, da det hjælper os med at blive bedre.

God og venlig service.

God og venlig service.

7. marts 2026

Hej Eivind,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores venlige service i Holstebro. Jeres positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

7. marts 2026

Hej Jens,

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service til alle vores kunder.

Hej Kurt,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med dit køb hos POWER Holstebro.

Din positive feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

De prøve og oversælge med det ene og…

De prøve og oversælge med det ene og andet skal bare ha en iPad ud noget andet men det var næste umuligt, samt de blive ved med og sende mening mål og hvad nu ellers de sende og ha tykke ik til send tilbud eller reklamer fra dem

I prøve for hårdt la folk handle i fred

5. marts 2026

Hej Simon,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Holstebro. Det lyder som om du har oplevet, at vores personale har været for påtrængende med mersalg, og at du har modtaget for mange markedsføringsmails og tilbud.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende når man bare gerne vil handle i fred. Samtidig kan vi se, at du gerne vil stoppe med at modtage vores markedsføringsmails. Du kan justere dine kommunikationspræferencer i dine MyPOWER kontoindstillinger, så du ikke længere modtager vores e-mail- og SMS-markedsføring.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger eller har andre spørgsmål, så kontakt vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre.