Vi vil gerne sige tak til Halil for en fantastisk god service.🤩💪 Han fortjener kæmpe stor ros for hans tålmodighed, venlighed, kompetence og kundeservice over for os, da vi skulle købe ny ovn, mik... Se mere
Virksomheden har svaret
Har i dag haft den udsøgte fornøjelse, at handle computer med power kædens mest imødekommende, velformulerede og helt igennem vidunderlige medarbejder Mikkel L i Holstebro. Ud over at besidde en pris... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg var meget utilfreds da jeg var der ude d.31-8-26 jeg ventede i en time uden at blive klogere på hvad der skulle ske mit TV som jeg købte sidste år gik i udu og de var 3 til at finde ud af at den s... Se mere
Virksomheden har svaret
Køber en gamer stol til 1999 - 12 dage efter koster den 1199 kr. Virker tosset at skulle pakke den ned i original emballage, returnere få 1999 kr retur og derefter købe en ny stol til 1199 kr... Se mere
Nyholmvej 6, 7500, Holstebro, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Har købt Apple Watch den 29 juli 2026 til en pris på 2.999,-kr den 2 august 2026 4 dage efter mit køb er prisen 2.499,-kr det synes jeg er øv.😒

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
God handel men der var travlt. Så der var ikke styr på hvis tur det var folk respektere ikke kø kultur. Så måske trække et nr eller andet. Ellers super service

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Min odre var ikke på lager alligevel så de ringede til mig, jeg tog den ik første gang de ringede da jeg havde travlt, så skriver de en besked med at de vil ringe tilbage. Jeg ringede og de tog den ikke. De ringede først efter en uge og nu venter jeg på at få mine penge retur

Handlekraftige, unge medarbejdere i HOLSTEBRO
Rigtig god betjening - viden om produkterne er langt over forventning !!!!
SUPER oplevelse

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Jeg fik svar på mine spørgsmål og den unge mand viste forskellige muligheder der kunne dække mit behov. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Der vil jeg gerne handle igen.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Jeg havde reserveret en computer via click and collect, og den var selvfølgelig klar da vi kom derud.
Ved kassen var der en masse click and collect skilte så vi troede naturligvis det var der vi skulle afhente den. Men vi skulle gå hele vejen tilbage til computer afdelingen - det er det eneste lille minus, at det ikke var klart beskrevet hvor varen skulle hentes.
Ellers var det fint. Sælgeren håndterede hurtigt ordren og tilbød forskellige rabatter hvis jeg ville skifte mobilabonnement og han gjorde naturligvis det han skulle ift jeres procedurer men han var ikke ‘over-sælgende’ hvilket var rart.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Mangler altid noget: Flot udvalg, men skuffende mangel på styr på detaljerne
Jeg har handlet hos Power flere gange, og selvom jeg rigtig godt kan lide butikken, deres store udvalg og de gode tilbud, må jeg desværre konstatere, at ingen af mine tre store og dyre køb har været uden problemer. Det virker som om, at der hver gang enten mangler en vigtig del, eller også er der rod med leveringen.
TV for et par år siden: Leveringsdatoen blev udskudt gang på gang i flere uger. Det krævede en del kontakt med butikken, før jeg endelig modtog det.
Kaffemaskine fra outlet: Jeg blev forsikret om, at alt var i orden, men da jeg fik den hjem, manglede der en helt afgørende del, som gjorde, at maskinen slet ikke kunne bruges. Igen måtte jeg kontakte butikken for at få dem til at eftersende delen.
Nyt TV senest: Click&Collect reservation ordrenr. 227959311.
Vi købte et nyt TV i Holstebro og afhentede det selv dagen efter kalibrering. Da vi pakkede det ud derhjemme, manglede strømkablet! Vi tog straks til den lokale Power i Skive, men her kunne de kun give os et helt almindeligt standardkabel. Vi måtte tage imod det for at kunne tænde TV'et, men kontaktede kundeservice igen. Butikken i Holstebro mente først, at vi selv skulle køre tilbage og hente originalkablet. Først da vi spurgte, hvorfor det ikke kunne sendes (da de tidligere har eftersendt manglende dele), ændrede sælgeren mening og lovede at sende det.
Når jeg køber et helt nyt produkt, forventer jeg selvfølgelig, at alle originale dele er med i kassen fra starten. Det kan ganske enkelt ikke passe, at man gang på gang skal henvende sig, køre frem og tilbage og nærmest "bønfalde" om at få de dele, man allerede har betalt for.
Jeg har købt mere end blot disse tre varer, men det undrer og frustrerer mig utroligt meget, at ikke ét eneste af mine store køb har kunnet gennemføres uden problemer.
Jeg vil gerne blive ved med at være kunde, for I har et fantastisk sortiment og gode priser – men denne form for skødesløshed med helt basale ting trækker oplevelsen utroligt meget ned.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Jeg købte kogeplade rens. I butikken pris 69 kr. På power.dk pris 20 kr, nedsat fra 69 kr. I butikken kunne man ikke se at varen var nedsat, jeg kunne ikke lige dokumentere det, da jeg ikke havde tlf med. Jeg fik dog alligevel den til 49 kr. Dårligt at jeg skulle diskutere og at man ikke kunne se at den var nedsat.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Vi købte en vaskemaskine til 4.444 kr., som var sat ned fra omkring 10.000 kr., så umiddelbart var det jo et rigtig godt tilbud. Desværre opstod der efterfølgende en del bøvl, som er lidt for omfattende at komme nærmere ind på her. Efter noget dialog frem og tilbage lykkedes det os sammen med POWER at finde frem til en løsning, som vi kunne acceptere. Så sagen endte trods alt med at blive løst, selvom forløbet bestemt kunne have været både nemmere og bedre.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.