POWER.dk - Holstebro Anmeldelser

2.698

Nyholmvej 6, 7500 Holstebro, DK

Jeg var meget utilfreds da jeg var der ude d.31-8-26 jeg ventede i en time uden at blive klogere på hvad der skulle ske mit TV som jeg købte sidste år gik i udu og de var 3 til at finde ud af at den s... Se mere

Vi vil gerne sige tak til Halil for en fantastisk god service.🤩💪 Han fortjener kæmpe stor ros for hans tålmodighed, venlighed, kompetence og kundeservice over for os, da vi skulle købe ny ovn, mik... Se mere

Har i dag haft den udsøgte fornøjelse, at handle computer med power kædens mest imødekommende, velformulerede og helt igennem vidunderlige medarbejder Mikkel L i Holstebro. Ud over at besidde en pris... Se mere

Jeg havde besøgt butikken i ugen før og fået at vide at den iPad jeg gerne ville købe også ville være på tilbud i den efterfølgende uge. Det viste sig at det var den ikke og det var ikke muligt a... Se mere

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Nyholmvej 6, 7500, Holstebro, Danmark

• 70338080

God

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.698)

32.666 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Go betjening

Go betjening

9. august 2026

Hej Klavs,

Tak for de flotte ord og for de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med betjeningen i Holstebro.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holstebro⚡

Jeg er flittig bruger af power

Jeg er flittig bruger af power. Og har ingen negative ting at sige omkring dem.

Hej June,

Tusind tak for de flotte ord og for din fine anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du er en flittig bruger af POWER og har gode oplevelser hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

En meget venlig betjening

En meget venlig betjening, og han havde ikke travlt, men gav sig god tid til at informere mig om varen, et fryseskab. Det var den 6 august.

Hej KAREN,

Tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en venlig og grundig betjening i Holstebro, og at der blev taget god tid til at rådgive dig om fryseskabet den 6. august.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holstebro⚡

Pakken var klar da jeg kom for at hente…

Pakken var klar da jeg kom for at hente den

6. august 2026

Hej elsebeth,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at pakken var klar til afhentning, da du kom forbi.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Meget god betjening af personalet

Meget god betjening af personalet

6. august 2026

Hej Anders,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik meget god betjening af personalet i Holstebro.

Hej Hanne,

Mange tak for de flotte ord om imødekommenheden og personalets viden. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i Holstebro, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holstebro⚡

Rigtig god service og vejledning men…

Rigtig god service og vejledning men også god sælger🫶 9 ud af 10

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord og den fine vurdering. Det er skønt at høre, at du fik rigtig god service og vejledning i Holstebro, og at oplevelsen samlet set var 9 ud af 10.

Fin betjening og vejledning

Fin betjening og vejledning

Hej Preben,

Tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at du fik god betjening og vejledning i Holstebro, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holstebro⚡

Bliver ved med og kontakte en for at…

Bliver ved med og kontakte en for at give en anmeldelse så her fik i den her for en træls oplevelse efter mit køb er over

Hej Mike,

Mike meldgaard, tak fordi du deler din oplevelse. Det er ikke en god oplevelse, når man bliver ved med at få henvendelser om at anmelde et køb, efter det allerede er afsluttet, og det forstår jeg godt er træls. 😊

Din feedback om de gentagne anmeldelseshenvendelser er taget videre til butikken i Holstebro, så de kan gennemgå deres rutiner omkring opfølgning og kommunikation. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at næste oplevelse bliver langt bedre. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Sælger lyver.

Der var en sælger der sagde at vi kunne returnere det hele også deres pakke løsning, men da vi kom for at bytte kunne vi ikke, først da jeg fil fat i den pågælende sælger fandt i en løsning, og sælgeren påstod at det produkt vi ville købe?var meget dårlig og at man jo ikke kunne regne med før prisen som stod på reklamen, altså enten lyver sælgeren eller også lyver Power med før priser. Tro det er fordi sælgeren tjener mere ved sælge det produkt vi ente med at bytte.
07/08 2026 tak for svar, jeg har egenligt altid være glad for at bruge jer, var det ikke for den sidste oplevelsen ville jeg nok give jer 4-5 stjerner

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i butikken, og jeg forstår godt, at det virker frustrerende, når der først bliver sagt én ting om bytte og pakkeløsning, og I derefter får en anden besked 😊

Det er heller ikke i orden, hvis informationen om produktet og prisvisningen har virket uklar eller modstridende. Din feedback om både vejledningen i butikken og håndteringen af byttet er taget videre til den relevante butik, så forløbet og rutinerne kan blive gennemgået nærmere 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give en bedre oplevelse næste gang 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg får altid den hjælp, jeg har brug for!

Hej Viktoriia,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid får den hjælp, du har brug for i Holstebro. Den slags feedback betyder meget og giver ekstra energi i hverdagen.

Meget dårlig oplevelse med POWER

Meget dårlig oplevelse med POWER.

Jeg bestilte et produkt og modtog fredag en SMS om, at det var klar til afhentning. Jeg kørte derfor ud til butikken, men fik at vide, at produktet alligevel ikke var der. Medarbejderne bad mig kontakte kundeservice.

Da jeg kontaktede support, blev jeg mødt af en chatbot, som blot blev ved med at svare, at produktet først ville være klar om tirsdagen. Alligevel modtog jeg efterfølgende yderligere to SMS’er om, at produktet var klar til afhentning, mens ordren stadig stod som “på vej” på POWERs hjemmeside.

For at undgå endnu en forgæves tur kontaktede jeg chatten, hvor jeg igen fik oplyst, at produktet ikke var ankommet. Sagen blev sendt videre til en medarbejder, men først torsdag fik jeg et svar om, at produktet faktisk var klar til afhentning. Jeg hentede derfor varen samme dag.

Da jeg hentede varen, spurgte jeg personalet, hvornår den var modtaget. Svaret var, at den var kommet allerede om fredagen – altså samme dag, som jeg første gang var blevet sendt hjem uden den.

Det betyder, at produktet tilsyneladende har ligget i butikken i næsten en uge, mens jeg fik modstridende oplysninger fra både butik, kundeservice, chatbot og ordresystem. Det kostede mig unødig tid, flere henvendelser til kundeservice og en masse frustration.

Det er ganske enkelt ikke i orden. Kommunikation og koordinering mellem butik, kundeservice og ordresystem fungerer tydeligvis ikke. Det forventer jeg langt bedre af en stor kæde som POWER.

Den version gør tidsforløbet meget tydeligt og understreger, hvorfor oplevelsen var så frustrerende.

30. juli 2026

Hej Jacob,

Tak for din meget grundige anmeldelse. Vi er kede af at høre om det forløb, du oplevede med din Click & Collect-ordre. Det er selvfølgelig særdeles frustrerende at modtage besked om, at varen er klar, køre forgæves til butikken og derefter få modstridende oplysninger fra både kundeservice, chat og ordresystemet.

Det bliver naturligvis ikke bedre af, at du efterfølgende får oplyst, at varen faktisk var ankommet til butikken allerede den fredag, hvor du første gang mødte op. Vi forstår derfor godt, at du oplevede, at kommunikationen og koordineringen mellem varehus, kundeservice og systemerne ikke fungerede, som den skulle.

Vi beklager den spildte tid, de ekstra henvendelser og den frustration, det har medført. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, når de vælger Click & Collect.

Tak fordi du tog dig tid til at beskrive hele forløbet så tydeligt. Din feedback tager vi med videre til intern efterretning, så vi kan have fokus på sammenhængen mellem vores ordresystemer, kundeservice og varehusene.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Holstebro, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holstebro⚡

Venlig og god betjening både i burik og…

Venlig og god betjening både i burik og på lager. Alt var perfekt

4. august 2026

Hej Anna,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du fik venlig og god betjening både i butikken og på lageret, og at alt var perfekt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Holstebro.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holstebro⚡

Der var udleveret forkert model

Der var udleveret forkert model. VVS 500kr spildt. der kunne ikke leveres før sidste på ugen. Ingen kompensation.
Fik blot at vide jeg skulle være glad for at han kunne lave den til prisen. Selvom den kunne købes billiger på nettet.

2. august 2026

Hej Glen,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig en dårlig oplevelse både at få udleveret den forkerte model, stå med en ekstra VVS-udgift og samtidig få en besked, der ikke føles hjælpsom eller respektfuld. Det forstår jeg godt er frustrerende. 😊

Din feedback om både den forkerte udlevering, ventetiden på den rigtige vare og måden sagen blev håndteret på i Holstebro er nu sendt videre til butikken, så de kan gennemgå forløbet og deres rutiner nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, for den slags oplevelser er ikke det, vi ønsker at give. Vi tager det med videre internt, så både service og håndtering kan blive bedre fremover. 🤗

Det hele!!!

30. juli 2026

Hej Hans,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det er en fornøjelse at læse, at det hele spillede for dig.

Perfekt betjening

1. august 2026

Hej Inge,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du har haft en perfekt oplevelse i Holstebro.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Hej Adam,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at Click & Collect hos POWER Holstebro var hurtigt og nemt for dig.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holstebro⚡

Hurtig levering produktet er godt

Hurtig levering produktet er godt. God service

1. august 2026

Hej Rasmus,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at både leveringen, produktet og servicen levede op til forventningerne.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holstebro⚡

Tryg og seriøs ekspedition.

Jeg følte mig tryg og seriøst ekspederet af Mikkel

23. juli 2026

Hej Lene,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en tryg og seriøs oplevelse i Holstebro, og at ekspeditionen gav dig en god fornemmelse.