POWER.dk - Holstebro Anmeldelser

2.588

Nyholmvej 6, 7500 Holstebro, DK

Fine produkter til fornuftige priser. Men sælgerne vil meget gerne prøve at sælge dig flere ting. Selvom at man gentagene gange siger, at man gerne vil betale og komme hjem med sine produkter.

Vældig meget bøvl ved kassen, ved køb af et outlet TV! Forkert prissætning fordi jeg ikke købte online, men hvem køber et TV uden at have set det! Sælgeren gjorde så efterfølgende at prisen blev rigti... Se mere

God service, sød personale. Er en lille smule utilfreds at de solgte en extra varer der ikke var brug for. Da den allerede var indeholdt i produktet der blev købt. Har været inde i power og tilbag... Se mere

Zenz ovn med 4 støbejerns varmeplader. God billig og meget funktionel,flot design. Den har alt hvad vi behøver Vi glæder os til at lave mange gourmet middage på den, ligeledes bage lækkert 🍞. Bl... Se mere

1. nr. 49 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Nyholmvej 6, 7500, Holstebro, Danmark

• 70338080

God

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.588)

33.197 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God vejledning

30. maj 2026

Hej Jan,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at vejledningen var god, og at oplevelsen i Holstebro levede op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

For 2 år siden købte jeg en dyr pc hos…

For 2 år siden købte jeg en dyr pc hos jer.
Min oplevelse med det Svenske firma den blev indleveret til på grund af reklamation var en katastrofe.
Power er et ok sted at så længe man køber en barbermaskine eller et kabel en ting som er billig og ukompliceret.
Jeg vil anbefale dem som vil købe en PC at gå til en forhandler som skal leve af sine kunder.
Powers kundeservice er ikke værd at skrive hjem om.

29. maj 2026

Hej Henrik

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din reklamationssag, og at forløbet ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår din frustration, når en sag trækker ud eller ikke håndteres på den måde, man som kunde med rette kan forvente.

Hos POWER bestræber vi os på at levere god service og hjælpe vores kunder bedst muligt – både før, under og efter et køb. Derfor er vi kede af at læse, at du ikke har oplevet den service, vi ønsker at være kendt for.

Vi tager din feedback til intern efterretning hos butikkens ledelse, da kundeoplevelser som din er vigtige for vores arbejde med løbende forbedringer.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at byde dig velkommen igen i POWER en anden gang, så vi kan give dig en bedre oplevelse.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Zaneb/POWER

Venlig og god betjening

Venlig og god betjening. Hjælp til at finde det vi lige stod og manglede.

29. maj 2026

Hej Lise,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var venlig og god, og at I fik hjælp til at finde det, I stod og manglede.

Jonas fra Power Holstebro 5/5⭐️

Jonas fra Power Holstebro! 5/5 ⭐️

Jonas var virkelig professionel og forstod hvad jeg ville have, og prøvede ikke og prakke mig alverdens andre modeller på, han spurgte nysgerrigt indtil hvorfor jeg netop var faldet for den her specifikke kogeplade, og guide mig i hvad der var godt ved den og nævnte de små ting som alle kogeplader kæmper (nemlig renhed og glans fyldt overflade) men fortalte at så længe man gør som forskrifter siger så er alt godt! Igen igen igen en stor tak til Jonas for professionel råd og vejledning! 👏🏻

31. maj 2026

Hej Jens,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik professionel og ærlig vejledning, og at oplevelsen i Holstebro var så god.

Vi sætter stor pris på, at du deler det, og det er skønt at høre, at rådgivningen omkring kogepladen ramte helt rigtigt.

Hjælpsom ekspedient

Hjælpsom ekspedient, der fandt alle de dele, vi havde brug for og ydede en service mere end, hvad man kan forvente.
Dette var en fornøjelse især, når man har en handicappet person med, som altid stresser en indkøbssituation.

31. maj 2026

Hej Anette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at besøget i Holstebro var en fornøjelse, og at der blev ydet en ekstra hjælpsom service hele vejen igennem.

Det betyder også meget, at indkøbssituationen blev gjort mere tryg og overskuelig.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Bestillingen var hurtig klar og venlig…

Bestillingen var hurtig klar og venlig betjening ved afhentning.

28. maj 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at bestillingen var hurtigt klar, og at afhentningen gik godt med venlig betjening.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

rigtig god service fra sanjita

27. maj 2026

Hej Vita,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har fået rigtig god service i Holstebro. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtig

23. maj 2026

Hej Alessandro,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var nem og hurtig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Ekspedienten

23. maj 2026

Hi Gitte,

Thank you for taking the time to share this 5-star review.

It is great to hear that you had such a positive experience with the staff in Holstebro.

Feedback like this means a lot, and it is especially appreciated when a team member has made a strong impression.

If there is anything specific you would like to highlight about your visit or your order, feel free to share it here.

Fandt det vi skulle bruge uden problemer

Fandt det vi skulle bruge uden problemer

16. maj 2026

Hej Fru Inna Steenfeldt,

Det er dejligt at høre, at I fandt det, I skulle bruge, uden problemer.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Det sætter vi stor pris på!

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Personalet prøvede at sælge mig noget…

Personalet prøvede at sælge mig noget andet da jeg specifikt bad om at se på en OnePlus. Men da jeg viste ham på nettet hvilken telefon jeg ville have var han sød og hjælpsom

20. maj 2026

Hej Lukas,

Det er godt at høre, at hjælpen blev bedre, da den ønskede telefon blev vist frem, og at oplevelsen endte med at være sød og hjælpsom.

Samtidig er det værdifuldt at få med, at udgangspunktet ikke helt matchede det, der blev spurgt efter. Den slags feedback er vigtig.

All the best, Erik at POWER! ⚡

God service og fin betjening.

God service og fin betjening.

24. maj 2026

Hej Allan,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Holstebro var god, og at servicen levede op til forventningerne.

God og hurtig service

God og hurtig service

21. maj 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god og hurtig serviceoplevelse i Holstebro.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Hold da op en pris!!! Og ikke på den gode måde

Var i dag ude i butikken for at lave en ombytning på en SodaStream quick connect patron. Hold da op prisen er steget på det. Gav jo næsten det samme for en ombytning, for hvad en helt ny koster. Jeg skal da vist bare finde et andet sted og gøre dette fremover.

Det skal lige siges der ikke står nogle steder hvad prisen er, men ved da at vi ikke tidligere har betalt så meget for en ombytning før.

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med ombytningen af din SodaStream Quick Connect CO2 cylinder.

Jeg kan godt forstå din frustration over prisstigningen, særligt når den opleves markant højere end tidligere, og når prisen ikke fremgår tydeligt i butikken. Det er naturligvis vigtigt for os, at priser er klare og gennemsigtige, så kunderne kan træffe deres valg på et oplyst grundlag.

Din feedback omkring prisniveau og prismærkning bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen i butikkerne.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Ville have købt et samsung tv, men efter god betjening og service endte jeg med et helt andet (og bedre hvis du spørger mig) men til samme skarpe pris. Samtidig fik jeg et vægophæng til halv pris. Meget søde og dygtige medarbejdere, er meget glad

Hej Johanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Holstebro var så god, og at den gode vejledning hjalp med at finde et endnu bedre TV til samme skarpe pris.

Det glæder os også, at både service og betjening gjorde et så positivt indtryk.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Fra jeg bestilte varen til at jeg fik…

Fra jeg bestilte varen til at jeg fik den gik der 4 dage. Power ville ikke skrive betalt på min faktura trods det at jeg betalte kontant, så nu lægger jeg min bankudskrift ved, - dette er dårlig service.
Sælgereen ville så efterfølgend prakke mig alt muligt ekstra på såsom mobil abb. Elselskab o.s.v. dette er ikke god etik.

Hej Svend

Vi beklager, at du har haft en oplevelse, som ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker, at vores kunder skal opleve hos POWER.
Vi er kede af, at du har oplevet udfordringer i forbindelse med både leveringstiden og håndteringen af din faktura. Ligeledes forstår vi, at den efterfølgende rådgivning omkring vores øvrige produkter og services ikke har føltes relevant for dig. Hos POWER ønsker vi altid at informere vores kunder om de muligheder, vi tilbyder, men det skal naturligvis ske på en måde, der opleves som positiv og imødekommende.

Vi tager din feedback til intern efterretning hos butikkens ledelse, så den kan indgå i det løbende arbejde med at forbedre kundeoplevelsen og serviceniveauet.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse. Vi håber, at du vil give os muligheden for at byde dig velkommen i POWER igen en anden gang.

Rigtig god dag.

Zaneb/POWER

Virkelig en kompetent medarbejder der…

Virkelig en kompetent medarbejder der var super dygtig og kunne gi en god betjening så de bedste anbefalinger herfra

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Holstebro var så god, og at betjeningen gjorde en positiv forskel.

Vi sætter stor pris på anbefalingen.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Det kan ikke være rigtigt

Det kan ikke være rigtigt, at man kan gå i 15 min, i TV afdelingen, uden, at der kommer en medarbejder, som kan betjene en, der var næsten ingen kunder i butikken.
Det kan gøres bedre.

19. maj 2026

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er selvfølgelig ikke en god oplevelse at gå så længe i TV afdelingen uden at få hjælp, især når der næsten ikke var andre kunder i butikken.

Det skal kunne gøres bedre, og din feedback er vigtig.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det, så oplevelsen i butikken kan blive forbedret fremover.

Fik en anden varer.

De havde desværre ikke den komfur hjemme som jeg havde reserveret, men jeg fik en anden til lidt mere pris, men også meget bedre kvalitet.
De 2 unge mænd gjorde alt hvad de kunne, og var meget behjælpsomme.
Så en super god oplevelse.
'

20. maj 2026

Hej Susan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at der blev fundet en god løsning, og at oplevelsen i Holstebro endte så positivt.

Det er også skønt at høre, at der blev gjort en stor indsats for at hjælpe, og at du gik derfra med et produkt, du er glad for.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Fin service fra personale hurtig…

Fin service fra personale hurtig levering

11. maj 2026

Hej Merete,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at både servicen og den hurtige levering levede op til forventningerne.