POWER.dk - Holstebro Anmeldelser

2.588

Nyholmvej 6, 7500 Holstebro, DK

Fine produkter til fornuftige priser. Men sælgerne vil meget gerne prøve at sælge dig flere ting. Selvom at man gentagene gange siger, at man gerne vil betale og komme hjem med sine produkter.

Vældig meget bøvl ved kassen, ved køb af et outlet TV! Forkert prissætning fordi jeg ikke købte online, men hvem køber et TV uden at have set det! Sælgeren gjorde så efterfølgende at prisen blev rigti... Se mere

God service, sød personale. Er en lille smule utilfreds at de solgte en extra varer der ikke var brug for. Da den allerede var indeholdt i produktet der blev købt. Har været inde i power og tilbag... Se mere

Zenz ovn med 4 støbejerns varmeplader. God billig og meget funktionel,flot design. Den har alt hvad vi behøver Vi glæder os til at lave mange gourmet middage på den, ligeledes bage lækkert 🍞. Bl... Se mere

1. nr. 49 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Nyholmvej 6, 7500, Holstebro, Danmark

• 70338080

God

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.588)

33.197 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nemt

Nemt, enkelt og hurtigt

14. juni 2026

Hej Stine,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at oplevelsen var nem, enkel og hurtig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Holstebro.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holstebro⚡

Høflig betjening af saglig ekspedient

Høflig betjening af saglig ekspedient, der ikke pressede for andre produkter.

14. juni 2026

Hej Anton,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en høflig og saglig betjening uden at føle dig presset. Den slags oplevelse sætter vi stor pris på, og vi er glade for, at besøget i Holstebro levede op til forventningerne.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holstebro⚡

Man føler sig presset af personalet i…

Man føler sig presset af personalet i de fysiske butikker til ekstra køb eller som denne gang forsøger at overtale en til at købe et andet og dyrere produkt end den jeg havde bestilt hjemmefra til afhentning i butikken og reelt har brug for.

Hej Keld

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været en frustrerende oplevelse, hvis du har følt dig presset til ekstra køb eller til at vælge et dyrere produkt end det, du havde bestilt til afhentning i Click & Collect. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er vigtigt for os, at kunder kan afhente deres ordre trygt og uden at føle sig presset til ændringer eller tilkøb. Din feedback omkring mersalg og kundeoplevelse i butikken bliver taget med videre internt.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Fantastisk Service man får hos power i…

Faktisk Service man får hos power i Holstebro. Hilsen Birgitte Ejby.

Hej Birgitte,

Tusind tak for de flotte ord om oplevelsen i Holstebro.

Det er dejligt at høre, at servicen gjorde et så godt indtryk.

God hjælp meget tilfreds

God hjælp meget tilfreds

Hej Christian,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp, og at du er meget tilfreds.

Her skal jeg ikke handle igen

Her skal jeg ikke handle igen

10. juni 2026

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at din oplevelse har været så skuffende, at du ikke ønsker at handle hos os igen. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback med videre internt, da det er vigtigt for os at lære af de oplevelser, vores kunder har, så vi kan blive bedre.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Efter at være kommet igennem en…

Efter at være kommet igennem en labyrint kommer jeg hen til kassen og få udleveret det bestilte. Da jeg kommer ud i bilen opdager jeg at emballagen tydeligvis har været åbnet. Heldigvis fejler produktet ikke noget, men jeg bliver lidt sur over at de fordi man vælger click and collect får materialerne som de nok ikke kunne få solgt ved almindelig handel.

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen fra Holstebro.

Det er forståeligt, at det giver en dårlig oplevelse, når emballagen ser ud til at have været åbnet ved afhentning, også selv om produktet heldigvis virker som det skal.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det, og vi tager den slags feedback med videre, så oplevelsen i butikken kan blive bedre.

Hurtig og nemt levering

Hurtig og nemt levering

5. juni 2026

Hej Michael,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at leveringen var hurtig og nem.

God service fra sanjita

10. juni 2026

Hej Youngae Jensen,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Holstebro, og at servicen gjorde et positivt indtryk. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Kanon sælge.

Hej Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en kanon oplevelse i Holstebro.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening. En meget energisk og tålmodig ung mand sørgede for at jeg fik et noget billigere mobil- og internetabonnement. Tak for hjælpen.

4. juni 2026

Hej Susan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en fantastisk betjening og god hjælp til at finde en bedre løsning.

Rigtig godt

Rigtig godt

2. juni 2026

Hej Anne Mette Christina Jensen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Logi

I havde det jeg skulle have dog var der ingen til at rådgive de havde andre kunder men det gik.

Hej Leif,

Det er godt at høre, at du fandt det, du skulle bruge, og at det samlet set gik fint.

Det er samtidig ærgerligt, at der ikke var mulighed for rådgivning i øjeblikket.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg blev hurtigt kontaktet af en sælger…

Jeg blev hurtigt kontaktet af en sælger som gjorde alt for at matche mine ønsker til produktet 👍👍👍👍👍

3. juni 2026

Hej Helle,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du blev kontaktet hurtigt, og at du fik hjælp til at finde et produkt, der matchede dine ønsker så godt.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg fik det jeg skulle have og en god…

Jeg fik det jeg skulle have og en god behandling

1. juni 2026

Hej ingelise,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik det, du skulle have, og at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

All the best, Erik at POWER! ⚡

30. maj 2026

Hej Kristen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen levede op til forventningerne.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Power i Holstebro giver en grundig og…

Power i Holstebro giver en grundig og nærværende service, jeg har handlet en del større ordrer derude derude med gamer computere med alt i tilbehør, ipads, abbonnomennter til telefoner osv. Hver gang bliver jeg mødt af en dygtig medarbejder der har styr på hvad de sælger.
Kan klart anbefales.

1. maj 2026

Hej Sofie,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Holstebro har været grundig, nærværende og professionel hver gang. Det betyder meget, at servicen og vejledningen har gjort et godt indtryk på tværs af dine køb.

Tak for anbefalingen. Det sætter vi stor pris på.