POWER.dk - Holstebro Anmeldelser

2.586

Nyholmvej 6, 7500 Holstebro, DK

Fine produkter til fornuftige priser. Men sælgerne vil meget gerne prøve at sælge dig flere ting. Selvom at man gentagene gange siger, at man gerne vil betale og komme hjem med sine produkter.

Vældig meget bøvl ved kassen, ved køb af et outlet TV! Forkert prissætning fordi jeg ikke købte online, men hvem køber et TV uden at have set det! Sælgeren gjorde så efterfølgende at prisen blev rigti... Se mere

God service, sød personale. Er en lille smule utilfreds at de solgte en extra varer der ikke var brug for. Da den allerede var indeholdt i produktet der blev købt. Har været inde i power og tilbag... Se mere

Zenz ovn med 4 støbejerns varmeplader. God billig og meget funktionel,flot design. Den har alt hvad vi behøver Vi glæder os til at lave mange gourmet middage på den, ligeledes bage lækkert 🍞. Bl... Se mere

1. nr. 49 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Nyholmvej 6, 7500, Holstebro, Danmark

• 70338080

God

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.586)

33.197 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg have købt en vare online til Click…

Jeg have købt en vare online til Click & Collect i butikken men da jeg kom for at hente den kunne butikken ikke finde varen og måtte konkludere at de nok var kommet til at sælge den til en anden kunde og at alt af tilsvarende varer var udsolgt. Medarbejderen ved kassen var dog løsningsorienteret og fandt en af butikkens egne varer, som jeg fik til samme pris.

28. juni 2026

Hej Louise,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt, at varen ikke var klar til afhentning som forventet, men det er godt at høre, at medarbejderen i Holstebro fandt en løsningsorienteret løsning, så du kunne få en tilsvarende vare til samme pris.

Vi sætter pris på, at du både fremhæver udfordringen og den gode hjælp i butikken. Den slags feedback er værdifuld.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holstebro⚡

Det var mega flinke

Det var mega flinke, god stemning, hygge

27. juni 2026

Hej Sarah,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at besøget i Holstebro bød på god stemning, hygge og en rigtig god oplevelse. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Vibeke,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en sød og kompetent betjening, og at du havde en god oplevelse i Holstebro. Den slags feedback betyder meget for os.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holstebro⚡

Den er meget god og den køre helt…

Den er meget god og den køre helt fantastisk

23. juni 2026

Hej Mille,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at den er meget god og kører helt fantastisk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holstebro⚡

Mega stor service hos personalet

Mega stor service hos personalet - derfor vælger vi ofte Power

Hej Christina,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er virkelig dejligt at høre, at servicen i Holstebro har gjort så godt et indtryk, og at det er en af grundene til, at I ofte vælger POWER. Den slags feedback betyder meget.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holstebro⚡

Fik god tilbud på en pakke med cover og…

Fik god tilbud på en pakke med cover og panser glass, samt montering. Så er meget tilfreds.

Hej Misha,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god pakke med cover, panserglas og montering, og at du er meget tilfreds med oplevelsen i Holstebro.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holstebro⚡

God ovn til prisen, super levering !!!

Zenz ovn med 4 støbejerns varmeplader.
God billig og meget funktionel,flot design.
Den har alt hvad vi behøver
Blev leveret og monteret af 2 flinke og kompetente montører.
De kom til aftalt tid, tog endda den gamle ovn med, super service ⭐⭐⭐

24. juni 2026

Hej Finn,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at ovnen lever op til forventningerne, og at både levering, montering og afhentning af den gamle ovn gik så godt.

Det lyder som en rigtig god oplevelse hele vejen igennem, og vi håber, den kommer til at danne rammen om mange gode middage og masser af lækkert bagværk.

Jeg købte et outlet TV

Jeg købte et outlet TV, som var en udstillingsmodel. Jeg lavede en click & Collect (reservation grundet udstillingsmodel) og fik besked om at ordren var klar til afhentning.
Da jeg kom i butikken var intet klar.. De nævnte at de ikke havde gjort den klar da kunder ofte ikke kom… Det er selvfølgelig ærgerligt, men INTET var klargjort: de var ikke taget ned af væggen, de kunne ikke finde fjernbetjeningen osv.
hvad der burde have været hurtig afhentet varede i stedet 25mimutter…

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke i orden at komme for at hente en vare, som er meldt klar, og så opleve at TV’et stadig hænger på væggen, at fjernbetjeningen mangler, og at afhentningen ender med at tage 25 minutter. Det forstår jeg godt har været en frustrerende oplevelse. 😊

Din feedback om klargøringen ved click & collect og håndteringen i butikken er taget videre til POWER Holstebro, så de kan gennemgå deres afhentningsrutiner og serviceforløb nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags tilbagemeldinger er vigtige for at forbedre oplevelsen fremover. 🤗

Vi blev betjent af Frederik

Vi blev betjent af Frederik, super service - han skal have mere i løn!

Hej Jens,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord.

Det er skønt at høre, at I fik super service i Holstebro, og at besøget gjorde så godt et indtryk. Den slags feedback er virkelig værdsat.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holstebro⚡

Man får fornemmelsen at man bliver…

Man får fornemmelsen at man bliver præsset til at købe mere en man kom efter, eller et dyre produkt en det man ønsket at købe i første omgang.

22. juni 2026

Hej Cindy,

Tak for din feedback. Det er ikke den oplevelse, man skal have i en butik, og det er selvfølgelig ikke i orden, hvis det føles som om man bliver presset til at købe mere eller vælge et dyrere produkt end det, man kom efter. 😊

Vi har sendt din tilbagemelding videre til POWER Holstebro, så de kan gennemgå oplevelsen og se nærmere på butikkens rådgivning og salgsdialog. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Ærlig feedback som din er vigtig og hjælper os med at forbedre oplevelsen i butikken fremover. 🤗

Det var en go oplevelse

Det var en go oplevelse
Intet at klage over 😊

21. juni 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse, og at alt levede op til forventningerne. Det sætter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holstebro⚡

Jeg bestilte clik og collect i…

Jeg bestilte clik og collect i Holstebro afdelingen. Afhentning i støvsuger afdelingen hvor jeg fik en grundig gennemgang af en imødekommende og kompetent ung fyr. Dejligt med god service ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

23. juni 2026

Hej Lise,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik en grundig gennemgang og en god oplevelse ved Click & Collect i Holstebro. God service og kompetent vejledning gør en stor forskel, og det er dejligt, at besøget levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Nemt

Nemt, hurtigt og problemfrit

21. juni 2026

Hej Morten,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at oplevelsen var nem, hurtig og problemfri.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Holstebro.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holstebro⚡

Vi oplevede en enormt usikker sælger…

Vi oplevede en enormt usikker sælger der åbenlyst vidste for lidt om de produkter vi spurgte ind til.

22. juni 2026

Hej Kristian,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at oplevelsen i Holstebro ikke gav den tryghed og vejledning, man skal kunne forvente.

Vi sætter pris på, at du deler det, og din feedback er vigtig i forhold til at forbedre oplevelsen i butikken.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holstebro⚡

Hej Vagn,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos POWER Holstebro. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Fin betjening

16. juni 2026

Hej jjbirch,

Tak for din anmeldelse og de fine ord om betjeningen i Holstebro.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Hurtig hjælp

Hurtig hjælp der viste mig til den afdeling, hvor jeg skulle se på den varer jeg skulle bruge og fandt en der kunne hjælpe mig

18. juni 2026

Hej Bente,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik hurtig hjælp og blev vist direkte hen til den rigtige afdeling, så du kunne finde det, du skulle bruge.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holstebro⚡

Havde bestilt click'collect ,og skulle…

Havde bestilt click'collect ,og skulle have kvittering i hvidevareafd for at få en kogeplade udleveret. Der var en optaget person i afd så efter 25 min spurgte jeg om jeg ikke kunne få kvitteringen/betale ved hovedkassen, men det skulle være i hvidevareafd .så jeg afbestille og kørte andetsteds....jeg forstår ikke at butikken har råd til så lav bemanding, men det er virkelig trist at serviceniveauet er så lavt kl 16 om eftermiddagen

12. juni 2026

Hurtig levering til butikken

Hurtig levering til butikken
Nem afhentning

10. juni 2026

Hej Jenny,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at leveringen til butikken gik hurtigt, og at afhentningen var nem.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Holstebro⚡

Aldri problemer med retur til Power ved…

Aldri problemer med retur til Power ved fejlkøb. Hyggelig og funktionel proses.

12. juni 2026

Hej Gunnar,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at returprocessen i Holstebro har været nem, hyggelig og velfungerende for dig.