Fine produkter til fornuftige priser. Men sælgerne vil meget gerne prøve at sælge dig flere ting. Selvom at man gentagene gange siger, at man gerne vil betale og komme hjem med sine produkter.
Vældig meget bøvl ved kassen, ved køb af et outlet TV! Forkert prissætning fordi jeg ikke købte online, men hvem køber et TV uden at have set det! Sælgeren gjorde så efterfølgende at prisen blev rigti... Se mere
God service, sød personale. Er en lille smule utilfreds at de solgte en extra varer der ikke var brug for. Da den allerede var indeholdt i produktet der blev købt. Har været inde i power og tilbag... Se mere
Zenz ovn med 4 støbejerns varmeplader. God billig og meget funktionel,flot design. Den har alt hvad vi behøver Vi glæder os til at lave mange gourmet middage på den, ligeledes bage lækkert 🍞. Bl... Se mere
Nyholmvej 6, 7500, Holstebro, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg have købt en vare online til Click & Collect i butikken men da jeg kom for at hente den kunne butikken ikke finde varen og måtte konkludere at de nok var kommet til at sælge den til en anden kunde og at alt af tilsvarende varer var udsolgt. Medarbejderen ved kassen var dog løsningsorienteret og fandt en af butikkens egne varer, som jeg fik til samme pris.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Mega stor service hos personalet - derfor vælger vi ofte Power

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Fik god tilbud på en pakke med cover og panser glass, samt montering. Så er meget tilfreds.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Zenz ovn med 4 støbejerns varmeplader.
God billig og meget funktionel,flot design.
Den har alt hvad vi behøver
Blev leveret og monteret af 2 flinke og kompetente montører.
De kom til aftalt tid, tog endda den gamle ovn med, super service ⭐⭐⭐

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Jeg købte et outlet TV, som var en udstillingsmodel. Jeg lavede en click & Collect (reservation grundet udstillingsmodel) og fik besked om at ordren var klar til afhentning.
Da jeg kom i butikken var intet klar.. De nævnte at de ikke havde gjort den klar da kunder ofte ikke kom… Det er selvfølgelig ærgerligt, men INTET var klargjort: de var ikke taget ned af væggen, de kunne ikke finde fjernbetjeningen osv.
hvad der burde have været hurtig afhentet varede i stedet 25mimutter…

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Vi blev betjent af Frederik, super service - han skal have mere i løn!

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Man får fornemmelsen at man bliver præsset til at købe mere en man kom efter, eller et dyre produkt en det man ønsket at købe i første omgang.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Jeg bestilte clik og collect i Holstebro afdelingen. Afhentning i støvsuger afdelingen hvor jeg fik en grundig gennemgang af en imødekommende og kompetent ung fyr. Dejligt med god service ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Vi oplevede en enormt usikker sælger der åbenlyst vidste for lidt om de produkter vi spurgte ind til.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Hurtig hjælp der viste mig til den afdeling, hvor jeg skulle se på den varer jeg skulle bruge og fandt en der kunne hjælpe mig

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Havde bestilt click'collect ,og skulle have kvittering i hvidevareafd for at få en kogeplade udleveret. Der var en optaget person i afd så efter 25 min spurgte jeg om jeg ikke kunne få kvitteringen/betale ved hovedkassen, men det skulle være i hvidevareafd .så jeg afbestille og kørte andetsteds....jeg forstår ikke at butikken har råd til så lav bemanding, men det er virkelig trist at serviceniveauet er så lavt kl 16 om eftermiddagen

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Aldri problemer med retur til Power ved fejlkøb. Hyggelig og funktionel proses.