Fine produkter til fornuftige priser. Men sælgerne vil meget gerne prøve at sælge dig flere ting. Selvom at man gentagene gange siger, at man gerne vil betale og komme hjem med sine produkter.
God service, sød personale. Er en lille smule utilfreds at de solgte en extra varer der ikke var brug for. Da den allerede var indeholdt i produktet der blev købt. Har været inde i power og tilbag... Se mere
Zenz ovn med 4 støbejerns varmeplader. God billig og meget funktionel,flot design. Den har alt hvad vi behøver Vi glæder os til at lave mange gourmet middage på den, ligeledes bage lækkert 🍞. Bl... Se mere
Nyholmvej 6, 7500, Holstebro, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
God oplevelse
Selvom de prøver at sælge noget der er dyrere 🤔
Men God oplevelse og jeg kommer igen.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Jeg blev modtaget med et smil i butikken af en ung mand. Han hjalp mig på en professionel behagelig måde, med at vælge det rette køb til mig. Stort ros til den unge mand. Mikkel tror jeg han hedder.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Det i første omgang OK men så viste det sig at de ikke kunne flytte data fra iPhone 12 til den nye 17e, havde betalt 399,- kr som vi dog fik tilbage, jeg gik hjem og lage de to telefoner ved siden af hinanden og det gik som smurt

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Flink til at hjælpe med at finde produktet, men ville gerne have haft lidt lidt mere orientering om den

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Skulle hente click and collekt kører 100km ingen vare på lager øv deres tilbudsvarer findes ikke

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Fin, service inde i butik. Hjalp os med det samme. Skulle dog diskutere lidt da vi kom til kasse om at ændre et telefon nr i kunde klub. Og så var prisen ikke rigtig. Men vi fik den til den aftalte pris, som stod på skiltet.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
God service, sød personale.
Har været inde i power og tilbage leveret varen uden problemer og fået penge tilbage

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Vi har fået meget god og hjælpsom service af Frederik i support.

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Vældig meget bøvl ved kassen, ved køb af et outlet TV! Forkert prissætning fordi jeg ikke købte online, men hvem køber et TV uden at have set det! Sælgeren gjorde så efterfølgende at prisen blev rigtig, men stadig blå blå blå ved kassen, så returnerede dagen efter uden så meget bøvl

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
God menneske. Han har hjulpet mig med min indkøbe og han tilbyder noget produkter. Han har god forståelse af produkterne og var hurtig nok til at finde information på arbejdscomputer i butikken. Samme med en god tone og klar til at tage hånd om mine behov. Tilfredse!

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
Super flink medarbejder som ydede en perfekt service

Besvarelse fra POWER.dk - Holstebro
God vejledning ved køb af nyt TV.
Venlig og høflig service.