POWER.dk - Herning Anmeldelser 3.351

4,0

Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK

1. Vejledningen til Click og Collect er misvisende, hvis man bestiller på en helligdag. 2. Jeg har ikke købt en tablet fordi jeg ønsker mig et andet mobilabbonnement eller ønsker at skifte el-leveran... Se mere

Jeg bestilte et køleskab via click and collect, på hjemmesiden stod der, at der var to på lager i butikken i Herning, så jeg forventede at jeg inden for et par timer ville modtage en mail om at nu k... Se mere

Endnu engang service i topklasse Havde denne gang bestilt en telefon til Click and Collect, endte med at spare yderligere 2800kr ved at flytte 3 mobil abonnementer til Telmore. Endte enda med at... Se mere

Var i Power for at købe et bestemt 85” TV som jeg havde set, men medarbejderen spurgte om jeg ville vente en måneds tid på et nyere TV til stort set samme pris.. og det ville jeg selvfølgelig. God ser... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

4,0

God

3 t anmeldelser

Mega fin service fra mateo…

Mega fin service fra mateo tanbal-powerherning

29. marts 2026

Hej Valera,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med servicen i vores Herning-butik. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne hjælpe dig godt.

Bedste service

Hej Rie,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service i Herning. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne levere den bedste service til dig.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

God og nem handel god vejledning og…

God og nem handel god vejledning og hjælp, fin service

Hej Ove,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god og nem handel med os. Det er dejligt at vide, at vores vejledning og service levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Hej Mads,

Tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse af POWER Herning! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med både bestillingsprocessen og udleveringen.

Vi arbejder hårdt på at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at bestille og få deres produkter hurtigt, så det er dejligt at vide, at vi har ramt plet med din ordre (Elguide-38151505442).

Din feedback betyder meget for os og hjælper andre kunder med at træffe informerede beslutninger. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

DS hjalp rigtigt meget og kom med godt…

DS hjalp rigtigt meget og kom med godt humør, som vi selv sagde vi kom ind for at sende en støvsuger til reparation, kom ud med sikkerhed til bådetelefoner, computer og nyt mobil abonnement til os begge

Hej Katrine,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at DS kunne hjælpe jer så godt og med et godt humør. Det lyder som om I fik meget mere end forventet ud af jeres besøg i butikken i Herning. Vi er glade for at høre, at I ikke kun fik hjælp med jeres støvsuger, men også fandt løsninger til sikkerhed for jeres telefoner, computer og nye mobilabonnementer.

Det betyder meget for os, når vores medarbejdere kan levere den ekstra service og skabe en positiv oplevelse for vores kunder.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

En rigtig guttermand det var god til at…

En rigtig guttermand det var god til at svare og kom med godt humør

Hej dings,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder i Herning gav dig en så positiv oplevelse med godt humør og hjælpsomhed. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Den dårlige service i hele verden jeg…

Den dårlige service i hele verden jeg handler aldrig der igen vi kommer at mødes i retten

Hej jacob,

Jeg er virkelig ked af at læse, at du oplever vores kundeoplevelse som så dårlig, at du slet ikke ønsker at handle hos os igen. Det er meget langt fra den oplevelse, vi ønsker, nogen skal sidde tilbage med, og det tager vi alvorligt.

Når du skriver, at vi “mødes i retten”, lyder det som en sag, der er kørt helt skævt, og som vi rigtig gerne vil have mulighed for at kigge ordentligt på. Vil du derfor ikke skrive til os på review@power.dk med dit ordrenummer, dit telefonnummer og en kort beskrivelse af forløbet, så vi kan dykke ned i din konkrete sag og se, hvad vi kan gøre herfra?

Mange hilsner
POWER / Christian

Jeg havde en rigtig god oplevelse meget…

Jeg havde en rigtig god oplevelse meget hjælpsom medarbejder rigtig god service

Hej Jenny,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du havde en rigtig god oplevelse i vores butik i Herning. Det er dejligt at vide, at vores medarbejder kunne hjælpe dig godt og give dig den service, du fortjener. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Tip top service

Sjældent har jeg oplevet så god en service som i dag af DC hos Power i Herning.
Jeg blev guidet gennem et køb af telefon og omlægning af nogle abonnementer i ro og mag og med relevant og grundig information. Jeg er særdeles godt tilfreds med hele forløbet.

27. marts 2026

Hej Gitte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores personale i Herning-butikken leverede så fremragende service og guidede dig så grundigt gennem dit telefonkøb og abonnementsændringer. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Det betyder meget for os at vide, at vores team formår at skabe den ro og det overblik, der skal til. Din tilfredshed er præcis det, vi stræber efter.

Tak fordi du valgte POWER!

Daniel C

Daniel C. Er en mega god sælger i power herning centeret, gav en super god deal på en skærm og er mega venlig, kan klart anbefale!

27. marts 2026

Hej Daniel,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Herning. Vi er glade for, at du fik en god deal på din skærm og oplevede venlig service. Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du anbefaler os til andre.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Super god betjening af Jonas fra…

Super god betjening af Jonas fra hvidevareafdelingen. Han var utrolig hjælpsom, tog sig tid til at forklare forskellene på produkterne og sørgede for, at jeg fandt den helt rigtige løsning. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Kan helt klart anbefales og handler gerne der igen.

25. marts 2026

Hej Cevdet,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Herning. Det lyder som om du fik præcis den hjælp, du havde brug for, og at du følte dig godt tilpas under hele processen. Vi sætter stor pris på, at du vil handle hos os igen og anbefale os til andre.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hvis jeg kunne give 0 sjerner eller…

Hvis jeg kunne give 0 sjerner eller negative sjerner gjorde jeg det.

9. marts 2026

Hej Alexandra,

Det lyder til, at du har haft en rigtig skidt kundeoplevelse hos os, og det er vi virkelig kede af. Det er slet ikke der, vi vil ligge, og din feedback tager vi meget alvorligt.

For at vi kan forstå, hvad der er gået galt og kigge nærmere på din konkrete sag, må du meget gerne skrive til os på review@power.dk med dit ordrenummer, dit telefonnummer og en kort beskrivelse af forløbet, så tager vi den derfra 📩

Mange hilsner
POWER / Christian

Super venlig og god kundeservice og…

Super venlig og god kundeservice og gode produkter uden at være alt for dyrt

21. marts 2026

Hej Sara,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores kundeservice og produkter. Vi arbejder hårdt på at levere den bedste service til en fair pris, så det betyder meget for os at vide, at vi har ramt plet.

Det er dejligt at høre, at vores team i Herning har gjort et godt indtryk på dig. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Tak fordi du valgte POWER!

All the best, Erik at POWER! ⚡

Synes ekspedienten var lidt for smart

Synes ekspedienten var lidt for smart - forsøgte at være sjov
Og ville rigtig gerne have solgt mig mere
Købte TV til 1500 - men han foreslog et TV til 7999 - fjols

21. marts 2026

Hej Gitte,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Herning. Det er ærgerligt at høre, at du følte, at ekspedienten var for påtrængende med sine anbefalinger.

Da du har specifik feedback om din oplevelse, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre og sikre, at din feedback bliver håndteret ordentligt.

Du kan kontakte dem på kundeservice@power.dk eller ringe på 70 33 80 80.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Det er ikke så meget at sætte en finger…

Det er ikke så meget at sætte en finger på. Jeg købte og fik udleveret min vare. Jeg var i kontakt med 3 gutter, som alle var søde og hjælpsomme. Fra ham bag kassen, ham i hvidevarerne og ham i udleveringen. 👍🏼
Så godt arbejde Power i Herningcentret.

20. marts 2026

Hej Jannick,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Herning. Det er dejligt at vide, at vores team kunne hjælpe dig godt gennem hele processen, fra kassen til udlevering. Vi sætter stor pris på din ros af vores medarbejdere og deres hjælpsomme service. Din feedback betyder meget for os!

Hej Hanne,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at vores personale i Herning har været venlige og imødekommende. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, vi stræber efter.

Med venlig hilsen, Erik fra POWER! ⚡

Rar betjening

Hurtig og rar betjening

20. marts 2026

Hej Dan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du oplevede hurtig og rar betjening. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener.

Med venlig hilsen, Erik fra POWER! ⚡

Flink og venlig medarbejdere

Flink og venlig medarbejdere, der var inde i tingene og vidste hvad han snakkede om

19. marts 2026

Hej Bent,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejdere i Herning var flinke og vidste hvad de snakkede om. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

DC gav en god service og gik ekstra…

DC gav en god service og gik ekstra langt for at løse det

23. marts 2026

Hej Celina,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at DC gav dig en god service og gik ekstra langt for at løse dit problem. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores team i Herning leverer den service, som vores kunder fortjener.

God, men akavet betjening

God betjening, men lidt akavet. Følelsen af servicen og glæden ved tilstedeværelsen som kunden manglede lidt god og venlig omgangstone. Den savnede jeg til den sidste stjerne! Vær smilende og imødekommende, når der kommunikeres mellem parterne. Tænk 180° - og prøv selv at se mulighederne for god kundeservice.

19. marts 2026

Hej Peter,

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du oplevede god betjening, og vi sætter stor pris på dine konstruktive kommentarer om, hvordan vi kan forbedre vores kundeservice yderligere.

Vi tager dit input om at være mere smilende og imødekommende meget seriøst. God kundeservice handler ikke kun om at løse problemer, men også om at skabe en positiv oplevelse for hver kunde. Din feedback hjælper os med at blive bedre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele dine tanker med os. Det betyder meget for os at høre fra vores kunder.