POWER.dk - HerningAnmeldelser

3.452

Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK

Jeg bryder mig ikke om det udbydes en varer, som I reelt ikke kunne levere. Med knap 10 ugers leveringstid på et special offer er oplevelsen at man forsøgte at få folk til at bestille inden I tog va... Se mere

Jeg fik den vare jeg kom efter. Samtidig fik jeg varen billiger p.g.af prismatch. Service medarbejderen er venlig og overholder hvad virksomheden lover. Tak for det.

Jeg kom egentligt bare ind for at købe en pop socket til min telefon, men til min store overraskelse havde i ikke en eneste i butikken... Jeg endte dog med at snakke med jeres meget flinke medarbejder... Se mere

1. nr. 50 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Danmark

• 70338080

God

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.452)

32.441 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Tetiana,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service hos POWER Herning.

Virkelig dejlig service

Virkelig dejlig service

5. juli 2026

Hej Rene,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en dejlig oplevelse og god service i Herning.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Herning⚡

Jeg fik den vare jeg kom efter

4. juli 2026

Hej Thevagnanani,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik den vare, du kom efter, og at både prismatch og servicen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Herning. Det betyder meget for os.

Hej Klaus,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp i butikken og en god pris.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Kanon god service

Kanon god service, flink og høflig personale, godt tilbud på det jeg købte 👍

Hej LAILA,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse i Herning, og at både servicen, personalet og tilbuddet levede op til forventningerne. Det sætter vi stor pris på.

Hej Michael,

Tak for de flotte 5 stjerner og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik det, du gik efter 👍

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Herning⚡

Dårlig oplevelse på en varm dag

Skulle afhente et click and collect produkt, men jeg havde ingen ID, kun alle mails og sms vedr ordren, så han kunne ikke udlevere varen. Har mange gange afhentet ting i Herning uden problemer, men varmen steg ekspeditienten til hovedet, og i sidste ende fik jeg at vide, atjeg kunne sagsøge ham for en halv million, hvis han udleverede uden ID. Jeg tilbød at vi kunne lade handlen gå tilbage, men i stedet sendte han en ny sms til min tlf, hvor der stod Hej Hanne. Hvorfor ved jeg ikke , for han mente stadig, han skulle have ID. Jeg spurgte ham , om han troede, jeg havde stjålet tlf. i sidste ende smed han varen op i vores kundevogn alligevel, men han var godt nok sur.
Jeg ønskede ham en god dag, og sagde til ham, at jeg syntes, han skulle gå ud og drikke en kold vand. Dårlig oplevelse men en god vare.

Hej Hanne,

Tak fordi du deler oplevelsen.

Det lyder som en unødigt ubehagelig afhentning, især når du havde både mails og sms’er med oplysninger om ordren, og tonen samtidig blev så skarp 😊

Jeg forstår godt, at det gav en dårlig oplevelse, selv om du til sidst fik varen udleveret 💬

Det er samtidig godt at høre, at du er glad for produktet, og jeg sætter pris på, at du tog dig tid til at beskrive forløbet så tydeligt 🤗

Hvis du ønsker, kan du også dele, om det vigtigste for dig er at gøre opmærksom på oplevelsen, eller om der stadig er noget ved forløbet, du gerne vil have afklaret.

Helt igennem søde og venlige…

Helt igennem søde og venlige medarbejdere i Herning, der var enormt hjælpsomme. Tak!

Hej Didde Sofie,

Tusind tak for de flotte ord om butikken i Herning.

Det er dejligt at høre, at du blev mødt af søde, venlige og hjælpsomme medarbejdere. Den slags feedback betyder meget og er skønt at få med videre.

Hej Kunde AV,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at du havde en perfekt handel og fik en super god pris.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of your local POWER store⚡

Rigtig kompetent vejledning.

Rigtig kompetent vejledning.

Hej Holger,

Tusind tak for de flotte ord! Det er virkelig dejligt at høre, at vejledningen i Herning var rigtig kompetent, og at du havde en god oplevelse hos os.

Hej Solveig,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at læse, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Herning. Det sætter vi stor pris på.

Hej Søs,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med flinkt personale i Herning. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej John,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både service og hurtig levering.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of your local POWER store⚡

Stor venlighed og imødelommenhed

Stor venlighed og imødekommenhed

Hej Hartvig,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet stor venlighed og imødekommenhed i Herning. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Herning⚡

Udbud af bare det ikke fandtes.

Jeg bryder mig ikke om det udbydes en varer, som I reelt ikke kunne levere.
Med knap 10 ugers leveringstid på et special offer er oplevelsen at man forsøgte at få folk til at bestille inden I tog varerne hjem. Så vær ærlig fra starten med lang leveringstid- istedet for 7-8 mails hvor man kunne fortryde købet.
Selve varen ok og leveringen også - så derfor 3 stjerne og ikke kun en enkelt!

17. juni 2026

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er helt forståeligt, at en så lang leveringstid og mange opdateringer undervejs giver en dårligere oplevelse, især når forventningen fra start var en anden. Det er dog godt at høre, at selve varen og leveringen til sidst levede op til forventningen.

Vi tager din feedback med videre, for tydelig information om leveringstid fra begyndelsen betyder meget.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Herning⚡

Jeg synes altid der er kø og man skal…

Jeg synes altid der er kø og man skal vente. Det tager lang tid inden de finder det man skal bruge

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er ærgerligt at besøget har været præget af ventetid, og at det har taget for lang tid at finde det, du skulle bruge. Den slags feedback er vigtig og bliver taget med videre.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at skrive det.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Herning⚡

Hentede en Steamer som jeg kun kunne få…

Hentede en Steamer som jeg kun kunne få online.
En meget sød og høflig ung mand udleverede pakken til mig

17. juni 2026

Hej Anne Marie Jokumsen,

Tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at afhentningen gik godt, og at du fik en venlig og høflig oplevelse med på vejen.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Herning⚡

Jeres hjemmeside har en god beskrivelse…

Jeres hjemmeside har en god beskrivelse af produktet.
Der er en hurtig leverance og god service i forbindelse med udlevering i Herningcentret

Hej Allan,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at produktbeskrivelsen på hjemmesiden var hjælpsom, og at både leveringen og udleveringen i Herning gav en god oplevelse.

Det var en ok oplevelse

Det var en ok oplevelse, men de skal lade være med at prøve at sælge el mm

20. juni 2026

Hej Bente,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er godt at høre, at oplevelsen samlet set var ok.

Tak også for den ærlige bemærkning om mersalg af el og lignende. Det skal gerne føles relevant og behageligt.

19. juni 2026

Hej Preben,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Herning.