Jeg bryder mig ikke om det udbydes en varer, som I reelt ikke kunne levere. Med knap 10 ugers leveringstid på et special offer er oplevelsen at man forsøgte at få folk til at bestille inden I tog va... Se mere
Jeg fik den vare jeg kom efter. Samtidig fik jeg varen billiger p.g.af prismatch. Service medarbejderen er venlig og overholder hvad virksomheden lover. Tak for det.
Jeg kom egentligt bare ind for at købe en pop socket til min telefon, men til min store overraskelse havde i ikke en eneste i butikken... Jeg endte dog med at snakke med jeres meget flinke medarbejder... Se mere
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Kanon god service, flink og høflig personale, godt tilbud på det jeg købte 👍

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Skulle afhente et click and collect produkt, men jeg havde ingen ID, kun alle mails og sms vedr ordren, så han kunne ikke udlevere varen. Har mange gange afhentet ting i Herning uden problemer, men varmen steg ekspeditienten til hovedet, og i sidste ende fik jeg at vide, atjeg kunne sagsøge ham for en halv million, hvis han udleverede uden ID. Jeg tilbød at vi kunne lade handlen gå tilbage, men i stedet sendte han en ny sms til min tlf, hvor der stod Hej Hanne. Hvorfor ved jeg ikke , for han mente stadig, han skulle have ID. Jeg spurgte ham , om han troede, jeg havde stjålet tlf. i sidste ende smed han varen op i vores kundevogn alligevel, men han var godt nok sur.
Jeg ønskede ham en god dag, og sagde til ham, at jeg syntes, han skulle gå ud og drikke en kold vand. Dårlig oplevelse men en god vare.

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Helt igennem søde og venlige medarbejdere i Herning, der var enormt hjælpsomme. Tak!

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Jeg bryder mig ikke om det udbydes en varer, som I reelt ikke kunne levere.
Med knap 10 ugers leveringstid på et special offer er oplevelsen at man forsøgte at få folk til at bestille inden I tog varerne hjem. Så vær ærlig fra starten med lang leveringstid- istedet for 7-8 mails hvor man kunne fortryde købet.
Selve varen ok og leveringen også - så derfor 3 stjerne og ikke kun en enkelt!

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Jeg synes altid der er kø og man skal vente. Det tager lang tid inden de finder det man skal bruge

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Hentede en Steamer som jeg kun kunne få online.
En meget sød og høflig ung mand udleverede pakken til mig

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Jeres hjemmeside har en god beskrivelse af produktet.
Der er en hurtig leverance og god service i forbindelse med udlevering i Herningcentret

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Det var en ok oplevelse, men de skal lade være med at prøve at sælge el mm