Jeg er så træt af at personalet er blevet påduttet at de skal forsøge mer salg af dyrere produkter og ligegyldige forsikringer. Selv om det forsøges pakket ind i høj service og smil og venlighed, e... Se mere
Endnu engang service i topklasse Havde denne gang bestilt en telefon til Click and Collect, endte med at spare yderligere 2800kr ved at flytte 3 mobil abonnementer til Telmore. Endte enda med at... Se mere
Det er ærlig talt noget af et cirkus at handle i Power, jeg havde foretrukket at hente varen på en hylde, gå til kassen for at betale og derefter forlade butikken. Desuden bad jeg om et usb kabel... Se mere
Vi er meget tilfreds med prisen på vores nye opvaskemaskine. Ved afhentning hos Power i Herning fik vi en ekstra god service da en rigtig flink medarbejder hjalp med at få opvaskemaskinen læsset på vo... Se mere
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Danmark
Vores kundeservice var meget god. Vi fik god vejledning i nogle produkter vi var interesseret i, og en god pris på et produkt vi ville købe, men hvor prisen var vildledende 👍🏻😊

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Der blev snarket grundit om tilbud om høretelefon god produkt.

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Endnu engang service i topklasse
Endte enda med at købe en mobiltelefon mere da prisen var rigtig god.
Meget serviceminded, tålmodig og humoristisk sælger.
Deres konkurrenter kan lære meget om kundeservice af Power.

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Jeg synes der i Herning afd er alt for lidt service overfor kunder. Man kan trave rundt i butikken i lang tid og lede efter nogen der kan hjælpe en. Når man så spørger ved kassen, hvor de står 4 medarbejdere og pjatter og hygger, så blir man bare sendt ud i butikken igen. Det er alt for useriøst og ikke et sted jeg vil handle fremover.

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Jeg købte nogle høretelefoner fra phillips til 1670 kr. og der er knækket efter 3 månder og det koster 500 bare at de skal kigge på det.
Vi fik en rigtig god og objektiv vejledning i valg af støvsuger. Ekspedienten var meget god til at lytte til vores ønsker og behov. Vi fik en god gennemgang af fordele og ulemper på de modeller vi havde kig på.
Har desværre glemt den dygtige medarbejders navn.

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Et køleskab (AEG) stoppede med at virke indfor det første år. Service manden kunne ikke reparere det, og sendte sagen til POWER 18/3. Fik mail om uafsluttet service besøg fra tekniker. 20/4 rykker jeg service for handling, og får besked det var sendt til POWER 18/3! men nu rykkede de for svar igen 20/4. 27/4 intet nyt og forsøg på at få handlig via chatbot AI. Absolut ubrugeligt! 28/4 ringet til POWER service og fik lovning på opkald indenfor 24 timer. 29/4 26 timer senere, ringede jeg igen da ingen var vendt retur, og fik samme besked om jeg ville blive kontaktet indenfor 24 timer! ca 3 timer senere blev jeg ringet op og bedt om at komme ind med køleskab og så kunne jeg få en anden udleveret. Jeg måtte spørge om det var en joke da køleskabet kun er samlet delvist pt grundet service besøg. Det var ikke en joke! ABSOLUT dåligste kundeservice fra POWER jeg nogensinde har prøvet. Servicefirmaet for AEG har derimod været 100% ok med absolut fin kundeservice.

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Jeg brugte online-køb og med betaling i butik. Så gnidningsfrit og venlig betjening - så tilfredsstillende!!

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Det var nemt at finde varen i butikken, hurtigt og hjælpsom betjening.