POWER.dk - Herning Anmeldelser

3.627

Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK

Jeg havde en overraskelse god oplevelse i Power i Herning centeret. Vi har elgiganten i Fredericia, hvor jeg meget ofte mangler god service. I power, mødte jeg udelukkende venlig og "nede på jorden"... Se mere

Vi var i Power Herning Centeret, hvor vi fik en rigtig god, venlig og sjov betjening, ikke nok med sælgeren vidste en del om støvsugere ( som var det vi kiggede på) så var en god til at informere og... Se mere

Vildt rodet butik… men servicen i top , hurtigt og meget effektivt, og rigtig gode dialog, professionelt Og produktionen køre bare, så tak, rigtig godt 👍

Jeg kom i Power for at købe to bestemte telefoner ( forskellige modeller), som var i tilbudsavisen . Jeg kom allerede den første dag, men ingen af telefonerne var på lager. I stede blev jeg tilbudt an... Se mere

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.627)

32.746 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God betjening

13. august 2026

Hej Karin,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at du oplevede god betjening hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart i vores butik i Herning.

Hej Aase,

Mange tak for den flotte vurdering og de venlige ord! Det er fantastisk at høre, at du altid oplever en behjælpsom og venlig betjening hos os i Herning. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Herning⚡

Den unge mand der betjente os

Den unge mand der betjente os. Han var,flink og meget inde i sagerne og gjorde tingene forståeligt

12. august 2026

Hej Preben,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik en god oplevelse i vores butik i Herning, og at du blev godt betjent af en venlig og kompetent medarbejder, der kunne gøre tingene forståeligt. Det er netop sådan en oplevelse, vi altid stræber efter at levere. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Hej Silda,

Mange tak for den fantastiske feedback og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet hurtig og god service hos os i Herning. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Herning⚡

Der kommer jeg aldrig nogensinde til at…

Der kommer jeg aldrig nogensinde til at handle igen
Vare på tilbud er nærmest umuligt at få fat på og det er ikke første gang jeg oplever det cirkus/ skuespil når man så kører hjem og køber varen via Crick&collekt er det stadigvæk umuligt at få fat i en af de ellers mange ansatte til relativ få kunder .
Man får det klare indtryk at det kun gælder om at narre alverdens abonnementer på kunder lige fra telefon , el aftaler .forsikringen osv osv . I de 45 min jeg stod og ventede forlod 3 kunder butikken og jeg var meget tæt på at gøre det samme

Hej Lars,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse i vores Herning-butik 😊 Det er ærgerligt at høre, at du oplevede det svært at få hjælp til at købe en vare på tilbud, og at ventetiden og betjeningen ikke levede op til det niveau, vi gerne vil tilbyde. Vi tager din feedback om ventetiden og oplevelsen af betjeningen alvorligt og vil tage den med internt for at gennemgå vores service- og betjeningsrutiner i butikken 💬 Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Hej Peter,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Herning⚡

Blev kastet rundt i butikken

Blev kastet rundt i butikken. Svært at se hvor man afhenter på klik og collect. Det har i ikke styr på.

Hej Birgit,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse med Click & Collect. Det skal naturligvis være tydeligt, hvor man skal henvende sig for at hente sin ordre, og man skal ikke føle, at man bliver sendt rundt i butikken for at finde det rigtige sted.

Vi beklager den manglende tydelighed og den frustration, det har medført. Din feedback tager vi med videre til intern efterretning, så vi kan have fokus på bedre skiltning og tydeligere information om, hvor Click & Collect-ordrer skal afhentes.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Produktet var godt

Produktet var godt, men der var travlt i butikken og få ansatte

Hej brian,

Mange tak for din anmeldelse og for at tage sig tid til at dele din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med produktet. Vi tager gerne noter af din oplevelse i butikken og vil se på, hvordan vi kan forbedre betjeningen i travle perioder. Vi håber at se dig igen en anden dag, hvor vi kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Fik hjælp med det samme

Fik hjælp med det samme. Fik info, bestilt og varen var klar ved porten OG personalet hjalp med at læsse et køle/fryseskab ind i min trailer

Hej heidi,

Mange tak for den fantastiske anmelddelse! Det er vidunderligt at høre, at du fik hjælp med det samme, og at alt gik smidt fra info og bestilling til afhentning ved porten. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give. Det er også rigtig dejligt at høre, at personalet hjalp med at læsse køle/fryseskabet sikkert ind i din trailer. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Herning⚡

Meget forhastet og ikke meget service

Meget forhastet og ikke meget service. Syntes det var en ærgelig oplevelse når man bruger så mange penge. Han forklaret mig ingen ting eller spurte mig om noget. Virker som om de bare ville have mine penge.

9. august 2026

Hej Hh,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse hos os i Herning 😊 Det er ærgerligt at høre, at du ikke fik den service og opfølgning, som du havde forventet, og at det hele føltes forhastet. Vi vil gerne have, at alle vores kunder føler sig velkomne og godt informeret, uanset hvor meget der handles for 🤗

Jeg vil sørge for, at din feedback om oplevelsen og kommunikationen i butikken bliver taget videre internt, så vi kan se på, hvordan vi kan forbedre vores servicerutiner 💬 Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang, du besøger os ✨

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Dejlig oplevelse👍

Hej Brita,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos POWER Herning.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at se dig igen.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Herning⚡

Jeres medarbejder frarådede os købetGrunden til det blev en mindre god…

Grunden til det blev en mindre god oplevelse var at jeres mand da vi skulle betale spurgte hvorfor vi havde valgt denne Miele model, og han ville klart anbefale en AEG der kostede 1000 kr mindre og den kunne meget mere osv
Jeg havde sat mig grundigt ind i den omtalte Miele, som vi havde reserveret og var i den grad forundret over at Jeres sælger nedgjorde dette produkt fremfor den fra AEG men vi holdt fast i Miele og er super tilfredse med købet, den er super nem og bruge og meget lidt støjende, syntes det var en mærkelig overlegen fremtoning fra Jeres medarbejder

Hej Dan,

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er ikke den måde, et køb skal føles på, og det er forståeligt, at det virkede både mærkeligt og nedladende, når du allerede havde sat dig grundigt ind i den Miele-model, I havde reserveret. 😊

Det er samtidig godt at høre, at I holdt fast i jeres valg, og at I er meget tilfredse med produktet, især at det er nemt at bruge og støjsvagt. ✨

Din feedback om både rådgivningen i butikken og medarbejderens fremtoning er sendt videre til Herning, så forløbet kan blive gennemgået internt. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. 💬

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Prisen på hylden

Prisen på hylden, var ikke den samme som fakturerings prisen

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. Det er frustrerende, når prisen på hylden ikke stemmer med den pris, der bliver slået ind ved betaling, og jeg forstår godt din oplevelse. 😊

Det er vigtigt, at prisoplysningerne er tydelige og korrekte i butikken. 💬

Hvis du stadig mangler afklaring på forskellen mellem hyldeprisen og den fakturerede pris, må du gerne dele et billede af kvitteringen og den viste hyldepris her, så kan jeg vejlede dig ud fra det. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Fantastisk service

Fantastisk service. Venlig , hjælpsom og humoristisk ekspedient.

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse i Herning, og at servicen blev mødt med både venlighed, hjælpsomhed og godt humør.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Herning⚡

FANTASTISK SERVICE af Le i power i…

FANTASTISK SERVICE af Le i power i Herning centeret! Jeg havde fået fucket min MacBook op, og hun løste det på 0,5!

Hej Mathilde,

Tusind tak for de flotte ord og for din femstjernede anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik hurtig og effektiv hjælp med din MacBook i POWER Herning, og at oplevelsen gjorde så stort et indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

God hjælp og service.

God hjælp og service.

Hej Bjarne,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god hjælp og service i Herning.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Herning⚡

Bestilte et TV i Herning.

Bestilte et TV i Herning.
Det var nemt med butikken og afhentning.
Det eneste minus var at sælgeren ville sælge et lg tv istedet for det Samsung jeg havde bestilt.
Og spørgsmål om telefon udbyder, og el udbyder skift kunne jeg godt have været foruden.
Men ellers tilfreds med min Samsung tv

8. august 2026

Hej Rene,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at bestilling, butik og afhentning i Herning var nemt, og at du ellers er tilfreds med dit Samsung TV.

Det er samtidig noteret, at oplevelsen omkring mersalg og spørgsmål om skift af udbydere ikke føltes relevant for dig. Tak fordi du deler det så klart.

Ny mobiltelefon

Jeg skulle købe en ny mobiltelefon. Jeg havde valgt en model hjemmefra som der ifølge hjemmesiden var på lager. Da jeg kom ind i butikken havde de den ikke. Jeg bestiller den på en Click&Collect ordre til butikken. Da jeg får at vide,i butikken det er bedst. Efter 3 dage kan jeg se at ordren er annulleret. Jeg henvender mig i butikken, for at få en forklaring. I butikken kan de fortælle at de har en telefon på lager, dog i en anden farve. Jeg er godt tilfreds med personalet i butikken, de gjorde hvad de kunne for at levere en god service. Jeg er dog ikke så tilfreds med POWER's system og lager styringen.

8. august 2026

Hej Lasse,

Tak for din anmeldelse og for den nuancerede beskrivelse.

Det er godt at høre, at personalet i Herning gjorde en indsats for at hjælpe og levere god service.

Det er samtidig ærgerligt, at lagerstatus og Click & Collect-forløbet ikke stemte med forventningen, og at ordren endte med at blive annulleret.

Din feedback om system og lagerstyring er vigtig, især når varen vises som på lager, men ikke er tilgængelig i butikken.

Vi sætter pris på, at du både fremhæver den gode hjælp i butikken og peger på det, der bør fungere bedre.

Virkelig god vejledning

Virkelig god vejledning. Dygtig medarbejder

9. august 2026

Hej Peder,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik virkelig god vejledning og en god oplevelse i Herning.

Hej Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede meget venlig og kompetent betjening i Herning.