Jeg havde en overraskelse god oplevelse i Power i Herning centeret. Vi har elgiganten i Fredericia, hvor jeg meget ofte mangler god service. I power, mødte jeg udelukkende venlig og "nede på jorden"... Se mere
Vi var i Power Herning Centeret, hvor vi fik en rigtig god, venlig og sjov betjening, ikke nok med sælgeren vidste en del om støvsugere ( som var det vi kiggede på) så var en god til at informere og... Se mere
Vildt rodet butik… men servicen i top , hurtigt og meget effektivt, og rigtig gode dialog, professionelt Og produktionen køre bare, så tak, rigtig godt 👍
Jeg kom i Power for at købe to bestemte telefoner ( forskellige modeller), som var i tilbudsavisen . Jeg kom allerede den første dag, men ingen af telefonerne var på lager. I stede blev jeg tilbudt an... Se mere
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Den unge mand der betjente os. Han var,flink og meget inde i sagerne og gjorde tingene forståeligt

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Der kommer jeg aldrig nogensinde til at handle igen
Vare på tilbud er nærmest umuligt at få fat på og det er ikke første gang jeg oplever det cirkus/ skuespil når man så kører hjem og køber varen via Crick&collekt er det stadigvæk umuligt at få fat i en af de ellers mange ansatte til relativ få kunder .
Man får det klare indtryk at det kun gælder om at narre alverdens abonnementer på kunder lige fra telefon , el aftaler .forsikringen osv osv . I de 45 min jeg stod og ventede forlod 3 kunder butikken og jeg var meget tæt på at gøre det samme

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Blev kastet rundt i butikken. Svært at se hvor man afhenter på klik og collect. Det har i ikke styr på.

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Fik hjælp med det samme. Fik info, bestilt og varen var klar ved porten OG personalet hjalp med at læsse et køle/fryseskab ind i min trailer

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Meget forhastet og ikke meget service. Syntes det var en ærgelig oplevelse når man bruger så mange penge. Han forklaret mig ingen ting eller spurte mig om noget. Virker som om de bare ville have mine penge.

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Grunden til det blev en mindre god oplevelse var at jeres mand da vi skulle betale spurgte hvorfor vi havde valgt denne Miele model, og han ville klart anbefale en AEG der kostede 1000 kr mindre og den kunne meget mere osv
Jeg havde sat mig grundigt ind i den omtalte Miele, som vi havde reserveret og var i den grad forundret over at Jeres sælger nedgjorde dette produkt fremfor den fra AEG men vi holdt fast i Miele og er super tilfredse med købet, den er super nem og bruge og meget lidt støjende, syntes det var en mærkelig overlegen fremtoning fra Jeres medarbejder

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
FANTASTISK SERVICE af Le i power i Herning centeret! Jeg havde fået fucket min MacBook op, og hun løste det på 0,5!

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Bestilte et TV i Herning.
Det var nemt med butikken og afhentning.
Det eneste minus var at sælgeren ville sælge et lg tv istedet for det Samsung jeg havde bestilt.
Og spørgsmål om telefon udbyder, og el udbyder skift kunne jeg godt have været foruden.
Men ellers tilfreds med min Samsung tv

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Jeg skulle købe en ny mobiltelefon. Jeg havde valgt en model hjemmefra som der ifølge hjemmesiden var på lager. Da jeg kom ind i butikken havde de den ikke. Jeg bestiller den på en Click&Collect ordre til butikken. Da jeg får at vide,i butikken det er bedst. Efter 3 dage kan jeg se at ordren er annulleret. Jeg henvender mig i butikken, for at få en forklaring. I butikken kan de fortælle at de har en telefon på lager, dog i en anden farve. Jeg er godt tilfreds med personalet i butikken, de gjorde hvad de kunne for at levere en god service. Jeg er dog ikke så tilfreds med POWER's system og lager styringen.