Jeg er så træt af at personalet er blevet påduttet at de skal forsøge mer salg af dyrere produkter og ligegyldige forsikringer. Selv om det forsøges pakket ind i høj service og smil og venlighed, e... Se mere
Endnu engang service i topklasse Havde denne gang bestilt en telefon til Click and Collect, endte med at spare yderligere 2800kr ved at flytte 3 mobil abonnementer til Telmore. Endte enda med at... Se mere
Det er ærlig talt noget af et cirkus at handle i Power, jeg havde foretrukket at hente varen på en hylde, gå til kassen for at betale og derefter forlade butikken. Desuden bad jeg om et usb kabel... Se mere
Vi er meget tilfreds med prisen på vores nye opvaskemaskine. Ved afhentning hos Power i Herning fik vi en ekstra god service da en rigtig flink medarbejder hjalp med at få opvaskemaskinen læsset på vo... Se mere
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Danmark
Alt for fremfusende personale , det var nærmest som at være i Tyrkiet !
Derfor kun 2 stjerner herfra
Fik 2 beskeder om at min vare var klar (købt på nettet, med afhentning i Herning)
Da jeg jeg kom var intet klar, ventede i 45 minutter på at få mine ting.
Spild af tid
Der mangles medarbejdere til afdelingen 1 mand er alt alt for lidt. Det tager evighed inden det bliver ens tur. De 3 der stod bag gik igen.
Måske i skulle lave en vente område hvor man trækker et nr. hvor der er stole og vand til rådighed.
Medarbejdere var imødekommet og venlig da det bliv ens tur.
Jeg sendte for ca. 2 måneder siden min robotstøvsuger til reparation ved Power, under garanti, da den var defekt.
Jeg får så en besked om, at den kan afhentes igen da skaden skulle være udbedret - så jeg kører turen til Herning (bor i Viborg) for at hente den, og da jeg kommer hjem finder jeg så ud af, at de intet har gjort og skaden er altså ikke udbedret.
Jeg tager derfor kontakt til dem endnu engang, og kører hele turen til Herning for at aflevere den igen, så de kan få lavet defekten. Her tilbyder de så, at de vil sende den retur til Viborg, når de har lavet den, som et "plaster på såret" for deres fejl. Det tager jeg selvfølgelig i mod.
Herefter går der noget tid, og så får jeg endelig besked om, at den er lavet på værkstedet MEN "klar til afhentning i Herning", hvor jeg derfor ringer til dem igen, og stiller mig undrende overfor, at jeg selv skal afhente den, når vi aftalte noget andet.
Her undskyldte de og sagde, at de nok skulle få dem til at sende den fra Herning. Men der skete absolut intet, den blev ikke sendt, og jeg endte med at ringe af 3 omgange, fordi der intet skete. Så jeg skulle igennem en masse tovtrækkeri og så endelig til sidst får de den sendt til Viborg.
Her modtager jeg så en papkasse, hvor mit produkt mere eller mindre er kastet ned i, og har flere skader, herunder flere ridser og skrammer. Og derudover har de ikke sendt min ledning med retur, så oveni alle skaderne, mangler jeg også den. Så jeg kan heller ikke engang tjekke, om de denne gang har fået defekten udbedret.
Jeg tager derfor igen igen kontakt til Power, og klager over dette, og det beklager de meget og siger, at jeg vil blive kontaktet af en medarbejder fra Power over mail. Denne foreslår så en kompensation på 400 kroner for skaderne. Det er vel og mærke en maskine til næsten 7000 kroner, og det eneste jeg kan bruge til noget, er et produkt i samme visuelle stand som jeg afleverede det i, og ikke et sølle pengebeløb. Derfor skriver jeg tilbage, at det kan jeg selvfølgelig ikke acceptere, og foreslår som løsning, at de kan give mig et nyt produkt eller pengene tilbage for produktet - da jeg allerede synes, at denne situation er trukket i langdrag.
Jeg får så svar tilbage, at de fra Powers side ikke mener, at skaderne er så "omfattende", at de kan gøre så meget andet end at give mig et pengebeløb og ellers igen sende den til deres værksted og forsøge at udbedre skaderne.
Jeg er dermed nu landet i endnu et tovtrækkeri med dem, og er ved at være godt og grundig vred over at skulle mangle mit produkt i så lang tid pga. adskillige fejl fra Powers side!
Godt tilbud og meget fin pris på en robot støvsuger.
Roborock

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Der var en god behandling af en medarbejder der gav sig tid til at forklare mig tingene og derfor valgte jeg at prøve dette produkt

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Vi mødte Adam hos Power i Herning Centret.
Han var meget kompetent og ydede en superfin service. Dejligt at møde en mand som ham!

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Meget positiv betjening og behagelig sælger. Jeg glæder mig til at modtage mit køb.

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Købte alle hvidevarer til køkken hos Power med afhentning fra Power i Herning. Fik besked torsdag om at det var klart, og endnu en besked lørdag. “En venlig reminder” som de skrev.
Jeg kørte derud, direkte til vareudleveringen.
Efter 45 minutter havde jeg fået det hele, noget stod inde i butikken, noget gemte sig under noget andet osv osv.
Hvorfor sende en “venlig reminder”, når tingene ikke er klar?
Spil af tid.
Jeg vil sige man skal væbne sig med tålmodighed hvis man skal købe noget fra power Herning der er lang ventetid for at få hjælp og vejledning om deres produkter. Ikke sagt at deres produkter fejler noget men det kan være træls at stå og vente i år 20 minutter på at få hjælp
I vælger at sælge mig et fitness ur som er et outlet produkt, sat ned til 444kr. 699kr. Triacle one fitness legacy smart Watch, mens et nyt tilsvarende ur er på tilbud til 350kr. Det er da at snyde jeres kunder!!! I kan tro får det tilbage!
Selv om det forsøges pakket ind i høj service og smil og venlighed, er det kvælende at se på.
Vh.
Erik Andresen

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Jeg gjorde mit bedste for at sætte uret op med min telefon. Installerede appen, og gik gennem funktionerne. Der var en ting jeg ikke kunne få til at virke, så jeg tog til Power i Herning Centret, og de ordnede det. Tak for det. ( jeg er 77)

Besvarelse fra POWER.dk - Herning
Fik udleveret returkommet beslag til tv
Som var mærket kontrolleret og Ok.
Men skruer manglede.
De skriver at der vil blive sendt en e-mail eller sms når varen er klar til afhentning,men jeg måtte ringe til dem for at få bekræftet at varen var klar til afhentning.