POWER.dk - Herning Anmeldelser 3.347

4,0

Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK

1. Vejledningen til Click og Collect er misvisende, hvis man bestiller på en helligdag. 2. Jeg har ikke købt en tablet fordi jeg ønsker mig et andet mobilabbonnement eller ønsker at skifte el-leveran... Se mere

Jeg bestilte et køleskab via click and collect, på hjemmesiden stod der, at der var to på lager i butikken i Herning, så jeg forventede at jeg inden for et par timer ville modtage en mail om at nu k... Se mere

Endnu engang service i topklasse Havde denne gang bestilt en telefon til Click and Collect, endte med at spare yderligere 2800kr ved at flytte 3 mobil abonnementer til Telmore. Endte enda med at... Se mere

Var i Power for at købe et bestemt 85” TV som jeg havde set, men medarbejderen spurgte om jeg ville vente en måneds tid på et nyere TV til stort set samme pris.. og det ville jeg selvfølgelig. God ser... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

4,0

God

3 t anmeldelser

Power Herning det er noget af det…

Power Herning det er noget af det bedste i Danmark 🇩🇰

Hej Rochd,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse i vores butik i Herning. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at levere den bedste service til vores kunder.

Det betyder meget for os at vide, at vi lever op til dine forventninger, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Alt gik som planlagt

Alt gik som planlagt
Maskinen var klar til afh.
Var behjælpelig med at løfte ind i bilen 😎

9. april 2026

Hej Bjarne,

Tak for din fantastiske anmeldelse på 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at alt gik som planlagt med din ordre (Elguide-38151506949) i vores Herning-butik.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores personales hjælpsomhed med at løfte maskinen ind i din bil. Det er præcis den type service, vi stræber efter at levere til alle vores kunder.

Din positive feedback betyder meget for os og hjælper andre kunder med at træffe informerede beslutninger. Tak fordi du valgte POWER, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden!

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.

Hej Tonje,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og hurtige levering. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service til vores kunder.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Virkelig kompetente og venlige…

Virkelig kompetente og venlige medarbejdere

Hej Niels,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores medarbejdere i Herning. Vi er stolte af vores team og deres engagement i at levere den bedste kundeservice.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Sådanne tilbagemeldinger motiverer os til at fortsætte med at levere den høje standard, som vores kunder fortjener.

Tak fordi du valgte POWER!

Rigtig god betjening

Rigtig god betjening. Daniel M var en stjerne😊

Hej Heidi,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en rigtig god oplevelse i vores butik i Herning. Vi er glade for, at vores medarbejder kunne give dig den service, du fortjener. Sådanne tilbagemeldinger betyder meget for os og motiverer hele teamet til at fortsætte med at levere den bedste kundeservice.

Rigtig God betjening

Rigtig God betjening. Daniel M

Hej Johnny,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med betjeningen i vores Herning butik. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, du fortjener. Din anmeldelse motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Fair pris og fin opvasker

Fair pris og fin opvasker, venlig og hurtig betjening. Det var et minus at det ikke var muligt at betale ved udleveringen. ( Varen var reserveret som KLIK og HENT)

Hej Christian,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med prisen på opvaskeren og vores venlige og hurtige betjening. Vi sætter stor pris på din feedback omkring betalingsmuligheder ved udlevering, da det hjælper os med at forbedre vores service. Tak fordi du valgte POWER!

Godt service

2. april 2026

Hej Majid,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i Herning. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Meget uengageret personale

Meget uengageret personale, der virkede til, at han ikke gad sælge noget.
Det var et produkt til 3-400 kroner og der har nok ikke været provision nok til ham, til at han gad at bruge tid på det.
Ingen rådgivning og ingen kommunikation.

Hej Brian,

Det er rigtig ærgerligt at læse, at du har mødt et uengageret personale og hverken har fået rådgivning eller ordentlig dialog – uanset om købet er på 300 eller 3.000 kroner, skal du opleve, at vi gider hjælpe dig og tage dig seriøst. Det er slet ikke sådan en kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

Vi tager din oplevelse videre som intern feedback til butikken, så vi kan stramme op på både nærvær og engagement i mødet med vores kunder fremover.

Meget venlig og kompetente rådgiver

Meget venlig og kompetente rådgiver

2. april 2026

Hej Renata,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores rådgiver i Herning. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer venlig og kompetent service.

Afhentningoplevelse

Jeg har for nylig købt en iPhone hos Power, og selve produktet er jeg rigtig glad for. Desværre var min oplevelse ved afhentning i butikken langt fra tilfredsstillende.
Fokus var tydeligvis mere på at sælge ekstra produkter som telefoni og strømabonnementer end på blot at udlevere mit allerede betalte produkt. Jeg oplevede det som påtrængende og unødvendigt, da jeg flere gange gjorde det klart, at jeg ikke var interesseret.
Derudover blev oplevelsen ubehagelig, da kommunikationen fra medarbejderen virkede upassende og unødvendig i situationen. Jeg ønskede blot en hurtig og professionel udlevering af mit produkt.
Alt i alt gør denne oplevelse, at jeg fremover vil vælge at få leveret mine varer i stedet for at hente dem i butikken.
Produktet fejler intet, men kundeoplevelsen ved afhentning bør forbedres markant.

Hej Karoline,

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse så tydeligt.

Det er virkelig ærgerligt at læse, at afhentningen af din iPhone i butikken har føltes både påtrængende og ubehagelig, når du flere gange gjorde det klart, at du ikke ønskede ekstra produkter eller aftaler. Det er ikke sådan en kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

Din beskrivelse af, at kommunikationen virkede upassende og unødvendig i situationen, tager vi alvorligt. Den type feedback bruger vi internt til at blive skarpere på balancen mellem rådgivning/mersalg og respekt for, at du “bare” vil have udleveret et produkt, du allerede har betalt for – hurtigt og professionelt.

God betjening

God betjening

Hej elly,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med betjeningen i vores Herning butik. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive feedback med os. Det betyder meget for os og vores team at vide, at vi har leveret den service, du fortjener.

meget dårligt

Hej, jeg var tilfreds med mine tidligere køb fra jeres virksomhed, men denne gang behandlede jeres medarbejder mig stødende, og jeg vil forsøge ikke at købe fra jer igen og ikke anbefale jeres butik til nogen.

Hej Hamidreza,

Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at du ikke havde en god oplevelse med vores medarbejder i Herning denne gang, især når du tidligere har været tilfreds med dine køb hos os.

Vi tager alle kundehenvendelser seriøst, og din oplevelse er vigtig for os. Når det gælder specifik feedback om medarbejderbehandling, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre med denne sag.

Du kan kontakte os på kundeservice@power.dk eller ringe til os på 70 33 80 80.

Fin venlig betjening

Fin venlig betjening, Alt klappede.
Fik varen før den var lovet.

Hej Helen,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede venlig betjening, og at alt gik som det skulle. Det er særligt dejligt, at du fik din vare hurtigere end forventet. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse med os.

Dårlig vejledning og forsinkelser

Dårlig informationer og senere flere leverings forsinkelser.

Hej Bo,

Det er ærgerligt at høre, at du både har oplevet dårlig information og flere leveringsforsinkelser – det er ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.
Vi arbejder løbende på at blive skarpere på både kommunikationen omkring ordrer og på at levere til tiden, så oplevelsen bliver markant bedre næste gang.

Det var hele ekspeditionen

Det hele var bare super

Hej Birthe,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at hele ekspeditionen var super og at du havde en så positiv oplevelse hos os i Herning. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne levere den service, du forventede.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Kunne jeg give mere end fem stjerner…

Kunne jeg give mere end fem stjerner gjorde jeg det.
Har aldrig oplevet så god betjening før i forbindelse med køb af ny mobil samt hjælp til overførsel fra gammel til ny mobil af en medarbejder hos jer.
Endnu engang tusind tak for hjælpen, kan desværre ikke huske navnet på medarbejderen, men det var i reklamationen i Herning.

Hej Mette,

Hvor dejligt at høre, at du havde en så fantastisk oplevelse i vores butik i Herning! Det varmer virkelig vores hjerter at læse, at vores medarbejder kunne give dig så god betjening med både køb af ny mobil og hjælp til dataoverførsel. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice.

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Sådanne tilbagemeldinger motiverer os til at fortsætte med at levere den høje standard, som vores kunder fortjener.

Tak fordi du valgte POWER!

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

Hej Poul,

Tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede hurtig ekspedition i vores Herning-butik.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Din feedback motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt.

Tak fordi du valgte POWER, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Jonas var mere end bare sælger

Jonas var mere end bare behjælpelig. Han aflæste hurtigt, hvad mit behov for fjernsyn var. Han var humoristisk og ærlig. En fornøjelse at besøge Power lige den dag og få hjælpen fra Jonas.

Hej Nellihe,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at Jonas kunne hjælpe dig så godt med at finde det rigtige fjernsyn. Vi er glade for, at hans tilgang med humor og ærlighed gjorde dit besøg til en positiv oplevelse. Det betyder meget for os, at du følte dig godt hjulpet i vores Herning-butik.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Flink ung mand der hjalp mig med det…

Flink ung mand der hjalp mig med det jeg manglede.Han fik det hurtig skaffet hjem .

Hej Sonja,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder i Herning kunne hjælpe dig så godt og hurtigt skaffe det, du havde brug for. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.