POWER.dk - Herning Anmeldelser 3.347

4,0

Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK

1. Vejledningen til Click og Collect er misvisende, hvis man bestiller på en helligdag. 2. Jeg har ikke købt en tablet fordi jeg ønsker mig et andet mobilabbonnement eller ønsker at skifte el-leveran... Se mere

Jeg bestilte et køleskab via click and collect, på hjemmesiden stod der, at der var to på lager i butikken i Herning, så jeg forventede at jeg inden for et par timer ville modtage en mail om at nu k... Se mere

Endnu engang service i topklasse Havde denne gang bestilt en telefon til Click and Collect, endte med at spare yderligere 2800kr ved at flytte 3 mobil abonnementer til Telmore. Endte enda med at... Se mere

Var i Power for at købe et bestemt 85” TV som jeg havde set, men medarbejderen spurgte om jeg ville vente en måneds tid på et nyere TV til stort set samme pris.. og det ville jeg selvfølgelig. God ser... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

4,0

God

3 t anmeldelser

Frisk, i mødekommende og tryg i købet af computer

Meget kompetent medarbejder som vejledte os godt og grundigt i købet af min datters computer… Lyttede til hende og sadlede om for at I mødekomme hende… Han var frisk, humøret højt og vi var glade og trykke da vi gik derfra… TAK til DS- vi finder dig næste gang vi handler i Power!

14. april 2026

Hej Palle,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig hjertet at høre, at I havde sådan en positiv oplevelse i vores butik i Herning.

Det lyder som om vores medarbejder virkelig forstod jeres behov og tog sig god tid til at vejlede jer grundigt i købet af computeren til din datter. Vi er så glade for at høre, at I gik derfra med et smil på læben og følte jer trygge ved købet.

Vi glæder os til at se jer igen næste gang I handler hos POWER!

Fjernbetjening manglede

Ringede til kundeservice om manglende del til et nykøbt produkt. Flink gut, lover at butikken jeg har handlet i vil kontakte mig indenfor 24 timer. Det sker ikke. Ringer igen, bliver lovet at butikken vil ringe mig op så vi evt kan aftale at de kan sende produktet ( en fjernbetjening) ingen ringer men får besked pr sms at jeg kan hente fjernbetjeningen i butikken. Dvs jeg kører 100km for at hente den. Det havde været go stil at sende den til mig.

Hej Thulstrup,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre om de udfordringer, du har oplevet med at få den manglende fjernbetjening. Det lyder frustrerende, at du ikke fik det opkald, der var lovet, og at du måtte køre 100 km for at hente den.

Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service. Jeg kan forstå din frustration over, at kommunikationen ikke var som forventet, og at løsningen krævede en lang køretur for dig.

Hvis du har brug for yderligere hjælp med denne sag, så kontakt venligst vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Fik professionel hjælp af den unge…

Fik professionel hjælp af den unge ekspedient

12. april 2026

Hej Karin,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik professionel hjælp af vores ekspedient i Herning. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som vores kunder fortjener.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Jeg skulle bare hente og betale…

Jeg skulle bare hente og betale en ny computer, men to fyre ville sælge mig alt muligt andet ved siden. Jeg skulle bare have en ny computer. De to påtrængende sælgere var irriterende. Jeg har ikke haft tid endnu til at opsætte PC osv., men håber den fungerer problemfrit.

15. april 2026

Hej Bo,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Herning. Det er ærgerligt at høre, at du oplevede vores personale som påtrængende, når du bare ville hente og betale for din computer. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Det er fantastisk, at du har fået din nye computer! Vi håber, at den fungerer perfekt for dig, når du får tid til at sætte den op. Hvis du får brug for hjælp med opsætningen eller har spørgsmål til din computer, står vi altid klar til at hjælpe.

Tak fordi du valgte POWER, og vi håber din nye computer lever op til dine forventninger.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Forstår ikke hvorfor der ikke er…

Forstår ikke hvorfor der ikke er prisskilte på nogen af dysons produkter??😂

3. marts 2026

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse – og for at sætte spot på noget, der faktisk er super irriterende som kunde.

Du har helt ret, der skal være tydelige prisskilte på Dyson‑produkterne (og alle andre varer), så du ikke skal gå og gætte eller spørge dig frem hver gang. At du oplever, at der mangler priser, er ikke i orden, og det vil jeg gerne beklage.

Vi tager det videre som konkret feedback til butikken, så der bliver strammet op på skiltningen omkring Dyson‑området, så du næste gang tydeligt kan se, hvad tingene koster.

Mange hilsner
POWER / Christian

Hej Annette,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores medarbejder i Herning. God kundeservice er noget, vi prioriterer højt, og det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, I fortjener.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Hej John,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores personale i Herning har givet dig høflig og god service. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som vores kunder fortjener.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Varen som I har på tilbud findes ikke i…

Varen som I har på tilbud findes ikke i udstilling men skal købes ubeset

12. april 2026

Hej Jens-Ove,

Det er forståeligt, at du er utilfreds, når en vare på tilbud ikke kan ses i udstillingen og kun kan købes ubeset. Det er ikke nogen særlig tryg måde at træffe et valg på, og det vil jeg gerne beklage.

Ved nogle kampagne- eller lagervarer har vi desværre ikke altid en separat udstillingsmodel, men vi skal stadig blive bedre til at hjælpe med fx specifikationer, billeder, sammenligninger med lignende modeller og ærlig forventningsafstemning, så du ikke føler, du køber i blinde. Din feedback tager vi med videre til butikken som konkret input til, hvordan vi kan gøre den del bedre.

Mange hilsner
POWER / Christian

Den rigtige vare til den rigtige pris

Den rigtige vare til den rigtige pris, assisteret af et frisk personale

Hej Tom,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fandt den rigtige vare til den rigtige pris, og at vores personale i Herning kunne hjælpe dig godt. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer hele teamet til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Venlig og god service

Venlig og god service - brugbare svar på mine spørgsmål.

Hej Jane,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede venlig og god service, og at du fik brugbare svar på dine spørgsmål. Det betyder meget for os at vide, at vores team kunne hjælpe dig godt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg har haft en god oplevelse med…

Jeg har haft en god oplevelse med kasper kristensen. Rigtig god vejledning og meget sjov samtale rigtig hyggeligt

Hej Ihsan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse. Det lyder som om du fik rigtig god vejledning og en hyggelig samtale. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Alt det bedste, Erik fra POWER! ⚡

Hej Miglena,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en perfekt oplevelse med både service og handel hos os i Herning. Din positive feedback betyder rigtig meget for os og vores team. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det var en super god betjening

Det var en super god betjening
Kommer gerne igen

11. april 2026

Hej Preben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede super god betjening i vores butik i Herning. Det betyder meget for os, at du havde en positiv oplevelse, og vi ser frem til at se dig igen. Vi sætter stor pris på din tillid til POWER!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Hej Inga,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at din grill kom hurtigt til dig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores levering levede op til dine forventninger. Vi arbejder hårdt for at sikre hurtig og pålidelig levering til alle vores kunder.

Tak fordi du valgte POWER, og vi håber du får mange gode grillaftener!

hurtig køb-langsom udlevering

Nem bestilling på nettet - men meget lang tid om at få udleveret pakken ....

Hej Lisbeth,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at bestillingsprocessen på nettet var nem og smidig. Vi sætter stor pris på, at du valgte POWER til dit køb.

Vi beklager, at leveringen tog længere tid end forventet. Vi arbejder konstant på at forbedre vores leveringstider, så alle vores kunder kan få deres produkter hurtigst muligt.

Hvis du har brug for hjælp med fremtidige ordrer eller har spørgsmål til leveringsmuligheder, står vi altid klar til at hjælpe.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Ekspedienten fandt hurtigt varen jeg…

Ekspedienten fandt hurtigt varen jeg skulle bruge og god betjening.

Hej Keld,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores ekspedient i Herning kunne hjælpe dig hurtigt med at finde den vare, du havde brug for, og at du oplevede god betjening. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

God service hurtigt levering

God service hurtigt levering

Hej Lis Madsen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og hurtige levering.

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din positive feedback.

Varen skuffer

Varen skuffer

Hej Per,

Tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at varen ikke lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hvis du har specifikke bekymringer omkring produktet eller din ordre, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre med en løsning.

Venlig betjening

5. april 2026

Hej Verner,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede venlig betjening i vores butik i Herning. Vores team arbejder hårdt for at give alle kunder den bedste service, så det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!