POWER.dk - HerlevAnmeldelser

6.251

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

ideen om at købe en vare og kunne få et gratis ekstra batteri er super - men håbløst at man aktivt selv skal lægge ekstra batteri i kurven inden click collect. Det er for let at misse på mobilen. Det... Se mere

Dette er om købet, da varene endnu ikke er blevet leveret. Fik en fantastisk gennemgang af de produkter jeg var interesseret i af Alexander i hårde hvidevarer. Det gjorde det lettere at bestemme sig,... Se mere

Virkelig en god oplevelse, en ung kvindelig ekspedient som havde styr på varerne hun solgte, fik god rabat på mit køb på de i forvejn gode priser. Power Herlev Big er for seje 🤩🤩🤩🤩🤩

Hvordan skulle jeg kunne give feedback på vilken produkt 1 købte en elkedel fik i butikken, super 2 købet en mobiltelefon den havde ikke på lager,så den venter jeg på. Men i sender denne mail.... Se mere

1. nr. 50 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, Danmark

• 70338080

God

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(6.251)

32.242 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Venlig og behagelig medarbejder

Venlig og behagelig medarbejder, dog ikke det store faglige kendskab til Apple Watch

28. maj 2026

Hej Henrik,

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var venlig og behagelig.

Samtidig er det værdifuldt at få med, at den faglige viden om Apple Watch ikke helt matchede forventningen.

Den feedback tager vi med os.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Vores router købt i februar til kr…

Vores router købt i februar til kr 2.500 stod af ved 3’s nedbrud. Da Power ikke havde nogen på lager købte vi en ny andet steds. Da vi gik ind i butikken med den defekte router fik vi at vide at de kunne sende den til reparation, vi ville dog få en regning hvis de vurderede at den ikke fejlede noget og det var det eneste de kunne gøre for os, da routeren var mere end 30 dage gammel. Behøver jeg at sige at jeg ikke kommer i Power mere

26. maj 2026

Hej Helle

Vi beklager, at du har haft en skuffende oplevelse i forbindelse med din router og den efterfølgende håndtering i butikken. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når et produkt pludselig ikke fungerer som forventet, og man står med behov for en hurtig løsning.

Hos POWER arbejder vi hver dag for at tilbyde kvalitetsprodukter og god service, og derfor er det vigtigt for os at få indblik i de oplevelser, hvor vi ikke har levet op til kundernes forventninger. Vi tager derfor din feedback til intern efterretning hos butikkens ledelse.

Vi vil samtidig gerne præcisere, at POWER tilbyder 30 dages returret på vores produkter. Denne returret fremgår af vores vilkår og er en del af de betingelser, man accepterer ved købet. Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde flere måneders returret på produkter, der har været i brug.

Når det gælder reklamationer, er proceduren, at produktet som udgangspunkt skal undersøges, hvis der meldes en fejl. Vi kan desværre ikke ombytte eller kreditere produkter uden en forudgående vurdering af, om der er en fejl på varen. Derfor sendes produktet til undersøgelse, og hvis der konstateres en fejl, hjælper vi naturligvis gerne videre med sagen.

Endnu en gang beklager vi, at forløbet ikke levede op til dine forventninger, og vi takker for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at byde dig velkommen igen i POWER en anden gang.

Rigtig god dag.

Zaneb/POWER

Fungere godt

Kort ventetid og alt var klar.

Hej Martin,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det fungerede godt, at ventetiden var kort, og at alt var klar ved afhentning.

Det sætter vi stor pris på!

All the best, Erik at POWER! ⚡

Min vare jeg købte lever op til…

Min vare jeg købte lever op til forventningerne
Personen som skulle vejlede mig i mit køb , skulle nok finde et andet levebrød
Han brugte mere til på at snakke privat samtidig med at han skal sælge mig en maskine
Jeg kan ikke anbefale at handle i jeres butik i Herlev Big

Hej Vinni

Det er godt at høre, at varen lever op til dine forventninger, men jeg er samtidig ked af at høre om din oplevelse i butikken i Herlev.

Jeg kan godt forstå din frustration over, at du ikke oplevede den nødvendige fokus og vejledning under købet. Det er naturligvis vigtigt for os, at kunder føler sig mødt med opmærksomhed og professionel service gennem hele besøget.

Din feedback omkring kundeoplevelsen i butikken bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre serviceniveauet.

Astrid/POWER

Der var ikke god kundeservice

Der var ikke god kundeservice, det var medarbejderne stressede meget og tog på ingen måde deres tid

Hej Ditte

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Jeg kan godt forstå, at det har været en frustrerende oplevelse, hvis medarbejderne virkede stressede og ikke havde tid til at give dig den hjælp og opmærksomhed, du havde brug for. Det er naturligvis ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give.

Din feedback bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre både bemanding og kundeservice i butikkerne.

Rigtig godt

Rigtig godt

Hej Sahra,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var rigtig god.

Hej Wagtberg,

Tusind tak for de fine ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen levede op til forventningerne.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Jeg fik nogle svar på mine spørgsmål

Jeg fik nogle svar på mine spørgsmål, som jeg forstod
samtidig var medarbejderen meget behagelig at tale med

Hej Else,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at spørgsmålene blev besvaret på en måde, der var til at forstå, og at oplevelsen samtidig var behagelig.

Det sætter vi stor pris på.

All the best, Erik at POWER! ⚡

God service og god kommunikation med…

God service og god kommunikation med medarbejderne

Hej Delali,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen og kommunikationen har været god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Du skal først fare rundt i butikken for…

Du skal først fare rundt i butikken for at finde din reservation, derefter skal man vente på at de 2 unge ekspedienter er færdige med privat snak og derefter havde tid til kunden.

Hej Jim,

Tak for anmeldelsen og for at dele oplevelsen.

Det er selvfølgelig ærgerligt, når afhentning af en reservation bliver mere besværlig end den burde være, og når betjeningen ikke føles opmærksom nok.

Vi sætter pris på den konkrete feedback, fordi den gør det tydeligt, hvor oplevelsen kan blive bedre i butikken.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Kæmpe ros til jeres medarbejder Nikolaj…

Kæmpe ros til jeres medarbejder Nikolaj ! Vi kom i går for at hente en gave vi havde bestilt via klik og hent . Vi blev mødt i kassen af denne unge gut ved navn Nikolaj “, som bare var super serviceminded og gav en mega god service lige fra start til slut . Det virkelig en medarbejder I kan være stolt af !

Hej Monica,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de venlige ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik så god en oplevelse ved afhentning, og at servicen gjorde indtryk hele vejen igennem.

Den slags feedback betyder meget, og det er skønt at høre, at besøget i Herlev blev så positivt.

Købte et headset

Købte et headset, hvor Power reklamere med "dyb bass lyd".
Der er overhovedet ikke noget bass i headsettet. Det er ren discant.
Lodret løgn og bondefangeri fra Powers side.

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med headsettet.

Jeg kan godt forstå din skuffelse, hvis produktet ikke lever op til de forventninger, du havde ud fra beskrivelsen. Det er naturligvis vigtigt for os, at vores produkter og deres egenskaber stemmer overens med det, kunden oplever.

Hvis du ikke allerede har været forbi butikken, er du meget velkommen til at kigge ind og tage en snak med vores medarbejdere, så I sammen kan se nærmere på produktet og finde en løsning.

Hjælpsom og beleven medarbejder

Hjælpsom og beleven medarbejder, der havde styr på computer og tilbehør.

18. maj 2026

Hej Sten,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var hjælpsom og behagelig, og at der var godt styr på både computer og tilbehør.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Meget dårlig oplevelse!

Meget dårlig oplevelse!
Jakob i chatten havde lovet mig, at jeg kunne se og prøve en bestemt bærbar pc i Power i Herlev. Det viste sig IKKE at være tilfældet.
Ekspedienterne i Power var kun interesserede i at sælge og service et ukendt begreb for dem.

Hej Bente

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med dit besøg i Herlev.

Jeg kan godt forstå din frustration over at møde op i butikken med forventningen om at kunne se og prøve en bestemt bærbar computer, når det var blevet oplyst på chatten, at det var muligt. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg er også ked af at høre, at du oplevede medarbejderne som mere fokuserede på salg end på service og vejledning. Det er vigtigt for os, at kunder føler sig mødt og hjulpet ud fra deres behov.

Din feedback omkring både kommunikationen og kundeoplevelsen i butikken bliver taget med videre internt.

Astrid/POWER

Det drejede sig mest om at sælge et…

Det drejede sig mest om at sælge et specifikt produkt, ikke mit behov.

20. maj 2026

Hej Nils

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du oplevede rådgivningen som mere fokuseret på at sælge et bestemt produkt end på dine behov.

Det er naturligvis vigtigt for os, at kunder føler sig lyttet til og får vejledning, der tager udgangspunkt i det, de faktisk har brug for. Jeg kan derfor godt forstå, at oplevelsen har været skuffende.

Din feedback bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen og rådgivningen i butikkerne.

Super betjening

Super betjening - gode produkter.

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen i Herlev var så god, og at både betjeningen og produkterne levede op til forventningerne.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Produktet var ikke lagt til side…

Produktet var ikke lagt til side og jeg blev henvist til en anden butik hvor denne heller ikke var lagt til side. Resulterende i øget transport. Så vidt jeg forstod på personalet så var click and collect beskeden automatisk genereret og ikke samhørigt med en menneskelig aktion der lægger varen til side.

Hej Frederik

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med Click & Collect.

Jeg kan godt forstå din frustration over at møde op efter at have modtaget besked om, at varen var klar, for så at opleve, at den ikke var lagt til side – heller ikke i den næste butik. Det er naturligvis ikke den oplevelse, man forventer ved Click & Collect, og jeg forstår godt, at det har været ekstra frustrerende med den unødige transport.

Din feedback omkring lagerhåndtering og de automatiske beskeder bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen og processen omkring Click & Collect.

Astrid/POWER

Lever ikke op til forventningerne til …

Lever ikke op til forventningerne til aftale om levering af produktet og ingen hjælp at få samt nedsat pris pga sent levering

12. maj 2026

Hej Zari,

Jeg beklager virkelig mange gange, at vi ikke har levet op til dine forventninger omkring leveringen af dit produkt. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give vores gæster, når man har lavet en klar aftale 🚛💨

Det er ærgerligt at høre, at du følte, der ikke var meget hjælp at hente omkring forsinkelsen og prisjusteringen. Vi har taget din feedback med direkte videre internt, så vi kan få kigget på vores processer og sikre en bedre service fremover.

Vi er dog glade for at se, at sagen nu er faldet helt på plads for dig.

Alt det bedste
Muhammed/POWER

Sælger lukas

Super service fra sælger s side. Lukas

21. maj 2026

Hej mia,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen i Herlev har været så god, og at oplevelsen har levet op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.