POWER.dk - Herlev Anmeldelser 6.027

4,0

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

Rigtig god kundebetjening og hjælp. Derfor bruger jeg oftest Power. De super gode og engagerede medarbejdere gør det til en rigtig fin oplevelse at besøge Power i Herlev. Denne gang købte jeg en plæne... Se mere

Uanmodet tillægsprodukt i form af forsikring på Apple Watch. Jeg er ikke blevet spurgt og har ikke accepteret dette. Alligevel er der nu blevet tilmeldt en løbende betaling i forbindelse med mit kø... Se mere

Jeg talte med en ansat fra en anden afdeling, en der jeg skulle handle, og han hjalp mig gik på computeren fandt den vare jeg skulle købe, hentede den til mig og det gik hurtigt og fint. Så jeg er meg... Se mere

Jeg købte en opvaskemaskine hos power, med installation og afhentning af den gamle. Der var lidt knas med det første hold der skulle installere. Ringede til Power, næste dag var der en service medar... Se mere

1. nr. 52 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

4,0

God

6 t anmeldelser

Det blev holdt

Det blev holdt, hvad der stod i annonce, hverken mere eller mindre ved personligt lagersalg hos Power i Herlev/BIG

11. april 2026

Hej Michael,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at vi levede op til det, der blev lovet i annoncen ved dit besøg i vores butik i Herlev. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Super god service fik min vare til den…

Super god service fik min vare til den aftales tid

9. april 2026

Hej Kenneth,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik din vare til den aftalte tid og oplevede god service. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Ingen service - dårlig kundebehandling.

Jeg har købt flere ting i Power, men det er sidste gang nu. Vi har haft vores TV til reparation grundet en pixelfejl. De oplyser at ventetiden er 2-3 uger. Vi venter 4 uger, hvilket er hvad der kan ske. Men, nu har vi så fået vores tv retur, hvor teknikerne som har repareret tv’et har valgt at placere en stor grå plastik bjælke i bunden af tv’et. Det betyder at det flotte design vi faldt for er total ødelagt. Vi kører retur med tv’et til Power som oplyser, at det er rigtig pinligt for deres virksomhed, men de kan kun sende det til reparation igen og vi må forvente 4 ugers ventetid. Det er så dårlig service.
Fremover må vi vælge et sted, hvor service er en del af deres kundebehandling. Det er ikke tilfældet her.

Hej Lo,

Det er en virkelig frustrerende oplevelse, du beskriver – først længere ventetid end lovet på reparation, og derefter at få TV’et tilbage med en stor grå plastikbjælke, der ændrer hele det design, I netop havde valgt det ud fra. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

At svaret så “bare” bliver, at TV’et må sendes til reparation igen med endnu flere ugers ventetid, er selvfølgelig heller ikke tilfredsstillende, når I allerede én gang har været uden TV så længe. Den situation tager vi alvorligt og bruger den som intern feedback overfor både butik og værksted.

Hvis I har overskud til det, må I meget gerne skrive til os på review@power.dk med ordrenummer, billeder af TV’et efter reparation og jeres kontaktoplysninger, så kan vi kigge mere konkret på jeres sag og samle op derfra.

POWER / Christian

En ung medarbejder kom og hjalp mig med…

En ung medarbejder kom og hjalp mig med at finde de Farvepatroner jeg havde brug for og det hele kunne gøres fra hans PC.

8. april 2026

Hej Winnie,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores unge medarbejder kunne hjælpe dig med at finde de rigtige farvepatroner og gøre hele processen nem for dig direkte fra computeren. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Tak for en god service

Tak for god service

Hej SAID,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi sætter stor pris på din positive feedback og glæder os til at betjene dig igen i fremtiden!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Betjeningen var meget vidende om…

Betjeningen var meget vidende om produkterne, høflig, lyttende og venlig. Han var god til at imødekomme vores behov og gav også en god samlerabat.

Hej Noomi,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder i Herlev kunne hjælpe jer så godt med jeres køb. Vi er glade for, at I oplevede god service med en vidende og venlig betjening, der lyttede til jeres behov og kunne give jer en god rabat. Sådanne positive oplevelser betyder meget for os!

Fin service

God og kompetent service🤗

Hej Annett,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service i Herlev. Det betyder meget for os, at du oplevede vores personale som kompetente og hjælpsomme.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Sådanne tilbagemeldinger motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Meget professionel service

Meget professionel service

Hej palle,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede vores service som meget professionel. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Din feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Dårlig serviceoplevelse

Ærgerligt altid at få presset andre tilbud ned i halsen. Især at få købt et ekstra kabel som allerede fulgte med det oprindelige køb. Sæt den gode serviceoplevelse før salget 💪🏻

8. april 2026

Hej Oliver,

Det er rigtig ærgerligt, at du oplever, at der bliver presset ekstra tilbud ned over dig – især når du ender med at købe et kabel, der allerede følger med det produkt, du har købt. Det er ikke sådan, vi ønsker, at et besøg hos os skal føles, og det vil jeg gerne beklage.

Din pointe om, at den gode kundeoplevelse skal komme før salget, tager vi med som vigtig intern feedback, så vi kan blive skarpere på at lytte til behovet og give relevant hjælp frem for unødvendige tilkøb.

31. marts 2026

Hej Bente,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i Herlev. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Blev mødt af en sælger hurtigt og fandt…

Blev mødt af en sælger hurtigt og fandt en opvaskemaskine til en fin pris. Hurtigt og kompetent. God sælger uden at være for meget sælger.

Hej curt,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du blev mødt af en kompetent sælger, som hurtigt kunne hjælpe dig med at finde den rigtige opvaskemaskine til en god pris. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den gode balance mellem hjælpsomhed og professionalisme.

Det betyder meget for os at vide, at du havde en positiv oplevelse i vores Herlev-butik. Vi arbejder hårdt på at sikre, at alle vores kunder får den bedste service og finder de produkter, de har brug for.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Brugte click and Collect som fungerede…

Brugte click and Collect som fungerede super godt

1. april 2026

Hej Anita,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at Click & Collect fungerede så godt for dig. Vi arbejder hårdt på at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder at hente deres varer i butikken.

Det glæder os, at du havde en positiv oplevelse med os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg hade bestilt en tablet men fortød…

Jeg hade bestilt en tablet men fortød at skulle afhente den i burtiiken i Herlev. Prøved at ændre det til at den bare skulle sendes istedet. Power kumdeservice og butikem i Herlev kunne ikke ændre dett

2 timer efter står jeg i butikken i Herlev og bliver fejlagtigt henvist rundt i butiken for at hente tableten.

Jeg bliver rasende da jeg er dårligt gående og bliver hirtigt betjænt ... heldivigs yderst profesionelt.

Power er en god butik med meget gode tilbudsvare.

Méèeen.. at man ikke kan ændre sim betilimg og at personalet ikke ved hvor man skal achente produktet... er ikke akseptabelt...

R stjerner med pil nedad... kun 4 fordi når man så vbliver betjænt så ligger i på en 6.

Der er plads til forbedrimger..

Undskyld tastefejl er stdig på morfin...
Stefan

Hej Stefan,

Tak for din anmeldelse, Stefan.

Det lyder som en frustrerende oplevelse at ikke kunne ændre din ordre fra afhentning til levering, og så efterfølgende blive henvist rundt i butikken. Vi forstår godt din irritation over situationen, især når du er dårligt gående.

Det er dejligt at høre, at du blev betjent professionelt til sidst og at du generelt synes godt om POWER som butik med gode tilbudsvarer. Din feedback om forbedringer er vigtig for os.

Hvis du har brug for kompensation eller yderligere hjælp med denne oplevelse, så kontakt venligst vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Fandt selv TVet da det ikke var nogen…

Fandt selv TVet da det ikke var nogen ledige sælgere

Hej Nina,

Tak for din anmeldelse! Det er ærgerligt at høre, at der ikke var ledige sælgere til at hjælpe dig, da du var i butikken. Vi sætter stor pris på, at du alligevel fandt det TV, du ledte efter. Din feedback hjælper os med at blive bedre til at servicere vores kunder.

Al for lang leveringstid

Al for lang leveringstid

Hej Peter,

Det er virkelig ærgerligt, at du har oplevet alt for lang leveringstid – det er ikke den kundeoplevelse, vi sigter efter, og det vil jeg gerne beklage.
Vi arbejder løbende på at gøre vores levering hurtigere og mere præcis, så du tydeligere kan regne med de tidspunkter, vi lover fremover.

Super god vejledning

Super god vejledning. .
Fik god og grundig vejledning inden køb af bilalarm.

Hej Jørgen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik så god og grundig vejledning inden købet af din bilalarm. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team kunne hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Vi stræber altid efter at give den bedste vejledning til vores kunder.

Hurtigt og god service

Hej claus,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse med hurtig og god service. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hvorfor kan man ikke returnere eller få…

Hvorfor kan man ikke returnere eller få nogen andre AirPods som man har betalt tusind kroner på, som ikke nok med det kom ødelagte den ene AirPod virkede ikke engang. Nu skal jeg vente 2-3 UGER på at de bliver fikset fordi der var åbenbart ikke andet power kunne gøre.

Hej Cemile,

Det er en virkelig frustrerende oplevelse at stå med et sæt helt nye AirPods, hvor den ene ikke virker, og så få at vide, at du skal vente 2–3 uger på reparation. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker, du skal have, og det vil jeg gerne beklage.

Ved produkter som in-ear høretelefoner kan vi som udgangspunkt ikke bare tage dem retur eller ombytte som ved andre varer, fordi emballagen brydes og de er tæt på kroppen. Derfor bliver de typisk sendt til reparation, når der er en fejl – men det ændrer ikke på, at ventetiden og forløbet stadig skal opleves rimeligt og tydeligt for dig som kunde.

Din feedback tager vi med internt, så vi kan se på både informationen omkring mulighederne ved defekte høretelefoner og på, hvordan vi kan gøre processen hurtigere og mere smidig fremover.

Virkelig god service

Virkelig god service

Hej Bente,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en virkelig god oplevelse med vores service. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Dårlig ekspedient, kender ikke HDMI-stik tilHDMI

Jeg bad om enledning tilHDMI, men fik udleveret til et andet lignende stik. Dårlig betjening og manglende viden hos ekspedienten. Måtte køre tilbage og få byttet tilden rigtige. Ærgerligt.

31. marts 2026

Hej John,

Det er rigtig ærgerligt, at du bad om et HDMI-kabel og alligevel fik udleveret et forkert stik, så du måtte køre tilbage for at få det byttet. Det er ikke den slags kundeoplevelse, vi stræber efter, og det vil jeg gerne beklage – både fejlen i vejledningen og det ekstra bøvl for dig.

Din oplevelse tager vi med som intern feedback, så vi kan være skarpere på produkterne og den rådgivning, vi giver ved disken, så det sidder bedre næste gang.