POWER.dk - HerlevAnmeldelser

6.251

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

ideen om at købe en vare og kunne få et gratis ekstra batteri er super - men håbløst at man aktivt selv skal lægge ekstra batteri i kurven inden click collect. Det er for let at misse på mobilen. Det... Se mere

Virkelig en god oplevelse, en ung kvindelig ekspedient som havde styr på varerne hun solgte, fik god rabat på mit køb på de i forvejn gode priser. Power Herlev Big er for seje 🤩🤩🤩🤩🤩

Dette er om købet, da varene endnu ikke er blevet leveret. Fik en fantastisk gennemgang af de produkter jeg var interesseret i af Alexander i hårde hvidevarer. Det gjorde det lettere at bestemme sig,... Se mere

Hvordan skulle jeg kunne give feedback på vilken produkt 1 købte en elkedel fik i butikken, super 2 købet en mobiltelefon den havde ikke på lager,så den venter jeg på. Men i sender denne mail.... Se mere

1. nr. 50 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, Danmark

• 70338080

God

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(6.251)

32.242 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God og kompetent service

God og kompetent service

Hej Steffen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen blev oplevet som kompetent.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Manglende rådgivning og dårlig service

Manglende rådgivning og dårlig service

Hej Søren

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå din skuffelse over at opleve både manglende rådgivning og dårlig service. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt hjulpet og får den vejledning, de har brug for, så de kan føle sig trygge ved deres køb.

Din feedback omkring serviceniveau og rådgivning bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Astrid/POWER

Alt fungerede som det skulle

Alt fungerede som det skulle. Meget venlig betjening ved kassen

Hej Frederikke,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at alt fungerede som det skulle, og at betjeningen ved kassen var venlig.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

iPhone 17 pro

Handel tog cirka 20 minutter ,sælger forsøgte at prakke mig alt muligt på og sluttede af med at jeg modsagde mig selv da han ikke kunne forstå at jeg bare gerne ville købe den telefon selv om min netudbyder ikke tilbød 5g ,han blev ved og ved at sige jeg skulle købe en anden telefon, ,efter 20 minutter ville han da gerne hente den selv det er dumt.

Hej Jan

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå din frustration over, at købet af din smartphone kom til at tage unødvendigt lang tid, og at du følte dig presset til mersalg og alternative produkter, selvom du fra starten vidste, hvad du ønskede. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er vigtigt for os, at vores rådgivning tager udgangspunkt i kundens behov og ønsker, og at et nej tak bliver respekteret.

Din feedback omkring mersalg, rådgivning og ekspeditionstid bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Fantastisk sælger og godt produkt

Fantastisk sælger og godt produkt

Hej Søren,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Herlev var så god, og at både vejledningen og produktet levede op til forventningerne.

Hurtig og professionel service

Hurtig og professionel service. Venligheden og smilet manglede ikke. Ville ønske flere ekspedienter som ham vi var heldige at få.

Hej Dashurije,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik hurtig og professionel service, og at oplevelsen også var præget af venlighed og smil.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Intet hørt.

Jeg har ikke fået mine varer i nu.☹️

Hej Steen

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du på tidspunktet for din anmeldelse endnu ikke havde modtaget dine varer. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi håber, at det i mellemtiden er blevet løst, og at du har modtaget din bestilling. Hvis der mod forventning stadig skulle være udfordringer med leveringen, er du meget velkommen til at kontakte os på 70 33 80 80, så vi kan hjælpe dig videre og få undersøgt sagen nærmere.

Din feedback omkring leveringstiden tager vi med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

God hjælp fra Apple salgsteam

God hjælp fra Apple salgsteam. Jeg har forståelse for at forsøg på mersalg, men er alligevel irriteret

Hej Erling,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at hjælpen fra salgsteamet blev oplevet som god.

Samtidig forstår vi godt, at forsøg på mersalg kan virke irriterende.

Tak fordi du deler begge dele af oplevelsen. Det er værdifuld feedback.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Fint sted for den der ved, hvad de vil have.

Fint sted, hvis du ved, hvad du vil have.

Kom ikke for inspiration (de udstiller meget gamingudstyr de ikke længere sælger, og du kan ikke få reel hjælp).

2. juni 2026

Hej Judith,

Tak for anmeldelsen og for den ærlige feedback.

Det er godt at høre, at butikken fungerer fint, når man ved præcis, hvad man går efter.

Samtidig er det værdifuldt at få med, at oplevelsen ikke var lige så god, hvis man kom for inspiration eller forventede mere vejledning i butikken.

Den slags input er med til at tydeliggøre, hvor oplevelsen kan blive bedre.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Jeg fik udleveret min vare jeg havde…

Jeg fik udleveret min vare jeg havde bestilt - dejligt. Jeg blev ved afhentning tilbudt at tilkøbe cover og panserglas Jeg har ikke behov for panserglas. Men købte et cover. Men sælgeren blev ved med at spørge om jeg ikke ville have panserglas. Det blev også for pågående, da han ville have mig til at skifte telefonabonnement. Det var jeg heller ikke interesseret i. Så prøv at være lidt mere ydmyge, når kunder siger nej tak

3. juni 2026

Hej Birgitte,

Det er godt at høre, at du fik udleveret din bestilte vare.

Samtidig er det ærgerligt, at oplevelsen ved afhentning blev for pågående, når du havde sagt nej tak. Det skal gerne føles trygt og behageligt at handle hos os.

Tak fordi du gjorde opmærksom på det.

Super flink ekspedition

Super flink ekspedition

30. maj 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en super flink ekspedition i Herlev.

Hurtig ekspedition og god pris

Hurtig ekspedition og god pris

3. juni 2026

Hej Henrik,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at ekspeditionen var hurtig, og at prisen var god.

Vi sætter stor pris på, at oplevelsen blev delt.

All the best, Erik at POWER! ⚡

God pris men er ikke super glad for…

God pris men er ikke super glad for jeres side med at der kun er en medarbejder o hver afdeling i butikken. Så når man står og venter i tv afdelingen så render der 2-3 personer rundt i en anden afdeling uden man kan få bare noget hjælp.

30. maj 2026

Hej sandra,

Tak for din anmeldelse og for at du fremhæver den gode pris.

Det er samtidig ærgerligt at høre, at det var svært at få hjælp i TV afdelingen, mens der var medarbejdere i andre områder af butikken. Det forstår jeg godt har påvirket oplevelsen.

Din feedback er vigtig, og det er værdifuldt at få med, hvordan ventetiden og bemandingen blev oplevet i butikken.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Jeg havde en fin oplevelse i butikken

Jeg havde en fin oplevelse i butikken. Men jeg bryder mig ikke om, at I forfølger mig på sms og mail, for at jeg skal anmelde jer.

29. maj 2026

Hej SGP,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om oplevelsen i butikken.

Det er samtidig helt forståeligt, at gentagne sms’er og mails om anmeldelser kan virke for meget. Hvis du vil beholde dit MyPOWER medlemskab og bonus, kan du justere dine kommunikationspræferencer i dine kontoindstillinger, så du fravælger markedsføring.

Venlig betjening30-5-26

Venlig betjening

Hej Ellen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået venlig betjening i Herlev.

Jeg købte et "nyt" strygejern

Jeg købte et "nyt" strygejern.

Det var tydeligt at se det var en retur model der var groft pakket sammen igen. Og indeholdt stadig lidt vand fra den tidligere ejer.

Jeg er helt med på det er grønnere end at smide det ud, men når det sælges som nyt og taget fra hylden svækker det tilliden til at man får hvad man tror man køber.

27. maj 2026

Hej Malthe

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med dit strygejern.

Jeg kan godt forstå din frustration over at købe et produkt, som fremstod som nyt, men tydeligt bar præg af at have været returneret og brugt. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og jeg forstår godt, at det kan svække tilliden til købet.

Det er selvfølgelig vigtigt for os, at varer solgt som nye lever op til forventningerne og fremstår i den stand, man med rette kan forvente.

Din feedback omkring håndtering og kontrol af returvarer bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Astrid/POWER

Jeg ventede længe på at blive betjent

Jeg ventede længe på at blive betjent, pga rod i personalets passwords.

29. maj 2026

Hej Henrik,

Det er selvfølgelig ærgerligt, at der opstod ventetid i forbindelse med betjeningen i varehuset.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, og feedbacken er vigtig i arbejdet med at skabe en bedre oplevelse i butikken.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Meget skuffende oplevelse hos Power…

Meget skuffende oplevelse hos Power Herlev.

Vi købte et TV online under Powerday-kampagnen. Da vi hentede det i butikken, foreslog en medarbejder, at vi i stedet valgte en anden model. Han forklarede, at det i praksis var det samme TV, blot en nyere model, og at funktionerne var identiske.

Da vi kom hjem, begyndte vi at sammenligne specifikationer og anmeldelser af de to modeller. Det viste sig hurtigt, at de ikke var identiske. Den model, medarbejderen anbefalede, var i langt højere grad rettet mod gaming, mens vores primære fokus var film og serier.

Det er vigtigt at understrege, at TV’et aldrig blev pakket ud. Inden for cirka to timer efter, at vi var kommet hjem, kontaktede vi kundeservice for at forklare situationen og finde en løsning. Vi fik at vide, at vi ville blive ringet op. Vi modtog ét opkald, hvor vi blev informeret om, at sagen ville blive drøftet med en leder, og at vi ville blive kontaktet igen. Det opkald kom aldrig.

Dagen efter kørte vi personligt til butikken med det uåbnede TV i håb om at få en dialog og finde en løsning. Vi fik blot besked om, at kampagnen var udløbet, og at der derfor ikke kunne gøres noget.

Resultatet blev, at vi returnerede TV’et og købte et andet TV i en anden butik.

Vi forstår godt, at fejl kan ske. Men når man som kunde spørger en medarbejder til råds og får at vide, at to modeller er stort set identiske, må man kunne stole på den information. Derfor er vi mest skuffede over den manglende vilje til at finde en løsning – især når sagen blev meldt næsten med det samme, og TV’et aldrig havde været pakket ud.

Efter denne oplevelse bliver det svært for os at have tillid til anbefalinger fra medarbejdere hos Power. Det er ærgerligt, for hele situationen kunne sandsynligvis have været løst med lidt fleksibilitet og god kundeservice.

2. juni 2026

Hej  Klaudia

Vi beklager den oplevelse, du har haft i forbindelse med dit TV-køb. Vi forstår godt din skuffelse, når du har søgt rådgivning hos en medarbejder og efterfølgende oplever, at produktet ikke levede op til de forventninger, du fik skabt gennem vejledningen. Samtidig forstår vi, at det har været frustrerende ikke at opleve den opfølgning og løsning, som du havde håbet på.

Hos POWER lægger vi stor vægt på kompetent rådgivning og god kundeservice, så vores kunder føler sig trygge ved deres køb. Derfor er vi kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til de forventninger, vi ønsker at skabe.

Vi tager din feedback til intern efterretning, så den kan indgå i vores løbende arbejde med at forbedre kundeoplevelsen og sikre den bedst mulige rådgivning i vores varehuse.

Da vi desværre ikke kan identificere dine kundeoplysninger ud fra denne anmeldelse, er du meget velkommen til at kontakte os på review@power.dk, hvis du ønsker en opfølgning på sagen. Husk gerne at oplyse dit Trustpilot-brugernavn samt dine kontaktoplysninger, så vi kan undersøge forløbet nærmere.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at byde dig velkommen i POWER igen en anden gang.

Ønsker dig en rigtig god dag.

ZanebPOWER

Yderst tilfreds med servicen.

Ved køb af induktions kogeplade fik vi en meget professionel og flot service. Meget kompetente ekspedienter. Vi kommer meget gerne igen, ved næste køb.

Hej Susanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Herlev var så god, og at servicen blev oplevet som både professionel og kompetent.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det, og vi håber meget at kunne byde velkommen igen ved et kommende køb.

Faktisk Super service

Super service.. fik svar på mit behov og det førte til den rette vare

Hej Theodore,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god service og blev guidet frem til den rette vare.