POWER.dk - Herlev Anmeldelser 6.027

4,0

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

Rigtig god kundebetjening og hjælp. Derfor bruger jeg oftest Power. De super gode og engagerede medarbejdere gør det til en rigtig fin oplevelse at besøge Power i Herlev. Denne gang købte jeg en plæne... Se mere

Uanmodet tillægsprodukt i form af forsikring på Apple Watch. Jeg er ikke blevet spurgt og har ikke accepteret dette. Alligevel er der nu blevet tilmeldt en løbende betaling i forbindelse med mit kø... Se mere

Jeg talte med en ansat fra en anden afdeling, en der jeg skulle handle, og han hjalp mig gik på computeren fandt den vare jeg skulle købe, hentede den til mig og det gik hurtigt og fint. Så jeg er meg... Se mere

Jeg købte en opvaskemaskine hos power, med installation og afhentning af den gamle. Der var lidt knas med det første hold der skulle installere. Ringede til Power, næste dag var der en service medar... Se mere

1. nr. 52 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

God

6 t anmeldelser

Hej tusind tak

Hej

Personalet var meget venlige og hjælpsomme.

Hej Bahar,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at vores personale i Herlev var venlige og hjælpsomme. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vi leverede den service, du fortjener.

Super god service

Super god service

Hej sannie,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores service i Herlev. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

God service og fik fortalt at alt var…

God service og fik fortalt at alt var ok men jeg fik besked på at forny mit sikkerheds på min computer
da den gamle udløb 26/1-2027 da han sagde at jeg ikke have havde så mange mdr. tilbage så jeg måtte betale 2499 kr selv om den gamle først udløber i år 2027

15. april 2026

Hej Lone,

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du oplevede god service i butikken.

Jeg kan forstå din forvirring omkring fornyelsen af din sikkerhedsløsning, når din nuværende først udløber i 2027. Det lyder som om der kan være opstået en misforståelse omkring tidspunktet for fornyelse og den pris, du blev oplyst om.

Situationer som denne kan nogle gange opstå, når der er forskellige sikkerhedsløsninger eller abonnementer i spil. Det vigtigste er, at du får den rigtige information og den bedste løsning til dine behov.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Ledningsfri støvsuger til en god pris 👍

Fint produkt til en god pris.

Hej grethe,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med din ledningsfri støvsuger og finder, at du har fået et fint produkt til en god pris. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at dit køb har levet op til dine forventninger.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Jeg er meget tilfreds. Varen jeg købte ankom præcis som de havde fortalt mig, og personalet var meget respektfulde i deres håndtering af mig. Tak.

Personalets professionalisme, integritet og respektfulde behandling af kunden var eksemplarisk.

Hej Mido,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du er så tilfreds med både varen og vores personales service. Det betyder meget for os, at du oplevede professionalisme og respektfuld behandling under dit besøg i Herlev.

Vi er glade for, at leveringen gik præcis som lovet, og at vores team kunne give dig den service, du fortjener. Sådanne positive tilbagemeldinger motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste kundeservice.

Tusind tak for at du valgte POWER!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Gooood service og flink Medarbejdere…

Gooood service og flink Medarbejdere perfekt pris

Hej Wassila,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service og medarbejdere i Herlev. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både servicen og prisen.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din positive oplevelse!

Fantastisk service i Herlev

Det var bare en helt igennem dejlig oplevelse virkelig hjælpsom Adam til at sælge og en fra support til at forklare

15. april 2026

Hej Bente,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores Herlev butik. Vi er glade for, at vores team kunne hjælpe dig godt. Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Værdifuld

Jeg fik en outstanding betjening. Høflig og en yderst værdifuld oplevelse.

14. april 2026

Hej Mogens,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Herlev. Det betyder meget for os, at du oplevede vores betjening som høflig og værdifuld.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer virkelig hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tusind tak for dit valg af POWER!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Rigtig god betjening og levere varen…

Rigtig god betjening og levere varen til tiden👍

Hej Besnik,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores betjening og at vi kunne levere din vare til tiden. Det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Tak for god oplysning vedr produktet og…

Tak for god oplysning vedr produktet og dens levering osv. man var godt opdateret og alt spillede. Som altid hos jer

10. april 2026

Hej Jonas,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med både produktoplysningerne og leveringen. Det betyder meget for os, at alt forløb som planlagt, og at du følte dig godt opdateret gennem hele processen.

Vi sætter stor pris på din tillid og loyalitet som kunde. Det er kunder som dig, der gør vores arbejde meningsfuldt!

All the best, Erik at POWER! ⚡

Købet forløb nemt

Købet forløb nemt - og god rådgivning fra sælger

10. april 2026

Hej Jette,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at dit køb forløb så nemt, og at du fik god rådgivning fra vores sælger i Herlev. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Jeg havde lagt en ordre på et fjernsyn

Jeg havde lagt en ordre på et fjernsyn, hvor man kunne få 500 for sit gamle. Jeg valgte at betale ved afhentning, da jeg tænkte det var nemmest, hvis jeg skulle have 500 i rabat, da jeg indleverede mit gamle TV. For en sikkerheds skyld prøvede jeg at ringe ind og cleare den. Da jeg stod nr 17 i køen opgav jeg. Fredag hentede jeg det nye TV med det samme, da jeg fik besked om at det var i butikken.
Da jeg kom fik jeg at vide at kampagnen var udløbet og at jeg derfor på ingen måde kunne få mine 500, da de ikke kunne taste en rabatkode. Prøvede at få lov til at tale med varehuschefen, men han havde for travlt og der var intet at gøre.
Det var Power i Herlev og der handler jeg ikke igen.

Hej Camilla,

Jeg kan virkelig godt forstå, at du er irriteret over forløbet med dit TV og kampagnen med de 500 kr. for det gamle – især når du netop havde valgt betaling ved afhentning for at kunne tage det gamle TV med og få rabatten i butikken. At møde op og så få at vide, at kampagnen er udløbet, og at der “intet er at gøre”, er en træls oplevelse, og det vil jeg gerne beklage.

Kampagner som den med 500 kr. for det gamle TV er desværre tidsbegrænsede, og teknisk kan rabatten kun gives, når købet gennemføres inden for kampagneperioden og på de vilkår, der gælder dér. Men det ændrer ikke på, at dialogen i butikken skulle have været langt bedre – både mere imødekommende, mere lyttende og med en tydelig forklaring, i stedet for at du står tilbage med følelsen af bare at få et “nej” og ingen hjælp.

Din oplevelse i POWER Herlev giver vi videre som konkret feedback til varehuset, så vi kan stramme op på både information om kampagner og måden vi håndterer kunder, der – som dig – faktisk forsøger at gøre tingene rigtigt.

Mange hilsner
POWER / Christian

Hej Kim,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du altid oplever god og hurtig service hos os. Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste oplevelse, og det betyder meget for os at vide, at vi lever op til dine forventninger. Din positive feedback motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den høje standard, du fortjener.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Godt produkt til en god pris

Godt produkt til en god pris. Desværre var produktet bag en låst dør, da det skulle hentes. Så brugte tid på at stå i kø, før produktet kunne udleveres. Kunne forbedres, hvis det kunne hentes direkte i kassen

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med produktet og prisen. Vi sætter stor pris på din feedback omkring afhentningsprocessen.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Rigtig god oplevelse fik hjælp med det…

Rigtig god oplevelse fik hjælp med det samme og god service

Hej Marianne,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse i vores butik i Herlev. Det er fantastisk, at du fik hjælp med det samme og oplevede god service fra vores team.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer virkelig vores medarbejdere til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tak fordi du valgte POWER!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Vi blev betjent af en ærlig sælger som…

Vi blev betjent af en ærlig sælger som vidste hvad han talte om og opfyldte vores behov.

Hej Birgit,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Herlev. Det er dejligt at vide, at vores sælger kunne hjælpe dig med at finde præcis det, du havde brug for, og at du følte dig godt vejledt gennem hele processen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tak fordi du valgte POWER!

Køb af Vaskemaskine

Altid en fornøjelse at handle hos POWER

14. april 2026

Hej Finn,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at dit køb af vaskemaskine var en fornøjelse. Vi sætter stor pris på, at du valgte POWER Herlev, og at du havde en positiv oplevelse hos os.

Det betyder meget for os at vide, at vores service lever op til dine forventninger. Vi arbejder hver dag for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse muligt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din positive oplevelse!

Varen kunne ikke udleveres

Jeg fik både mail og SMS om at varen var pakket og kunne afhentes i butikken, men den var ikke på lager da jeg kom frem.
Jeg køber nok hos en anden butik næste gang jeg skal købe elektronik eller hvidevarer.

23. december 2025

Hej Jesper,

Det er rigtig ærgerligt, at du både modtager mail og SMS om, at din vare er pakket og klar til afhentning – og så alligevel møder op til en butik, hvor varen ikke er på lager. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

Når vi siger, at en vare er klar til afhentning, skal det selvfølgelig også passe i virkeligheden, så du ikke spilder tiden og står tilbage med lyst til at handle et andet sted næste gang. Din oplevelse tager vi med som konkret feedback til butikken, så vi kan stramme op på samspillet mellem lagerstatus og de beskeder, der sendes ud.

Mange hilsner
POWER / Christian

Hej Christian,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at vores medarbejder i Herlev var kompetent og hjælpsom. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vi leverede den service, du fortjener.

God service ved afhentningen

Servicen ved afhentningen

Hej Willy,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med servicen ved afhentningen i vores Herlev butik. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.