ideen om at købe en vare og kunne få et gratis ekstra batteri er super - men håbløst at man aktivt selv skal lægge ekstra batteri i kurven inden click collect. Det er for let at misse på mobilen. Det... Se mere
Dette er om købet, da varene endnu ikke er blevet leveret. Fik en fantastisk gennemgang af de produkter jeg var interesseret i af Alexander i hårde hvidevarer. Det gjorde det lettere at bestemme sig,... Se mere
Virkelig en god oplevelse, en ung kvindelig ekspedient som havde styr på varerne hun solgte, fik god rabat på mit køb på de i forvejn gode priser. Power Herlev Big er for seje 🤩🤩🤩🤩🤩
Hvordan skulle jeg kunne give feedback på vilken produkt 1 købte en elkedel fik i butikken, super 2 købet en mobiltelefon den havde ikke på lager,så den venter jeg på. Men i sender denne mail.... Se mere
Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sød ung mand, der venligt fortalte mig, at jeg stod ved den forkerte skranke.
Jeg fik købt de earplugs med ledning, der passer til mine ører, min I-phone SE og kan ligge i mine lommer
Kommer nok snart forbi og køber en I-phone med større skærm
Venligst Ibi Ahlm og god dag

Besvarelse fra POWER.dk - Herlev
Hvis jeg kunne give mindre end 1 stjerne så havde jeg. At en vare er brudt selvom det ikke er brugt vil de ikke tage tilbage. Fik en Apple smart Watch i gave men den havde desværre ikke cellular funktionen som gøre at den kan tage imod esim, dette vidste ingen af os at Apple smart Watch 11 gps er uden esim. Først da vi åbnede pakken og indså at den ikke tog imod esim valgte vi at gå ned i butikken for at returnere den og købe den med cellular udgaven. Men nej den kunne vi ikke returnere da varen er åbnet forfanden dette lille lrte klistermærke som gøre den forskel. 3500kr lige ud af vinduet og ønsket om at få Apple Watch 11 cellular er endnu længere væk. Lrte service !!! Sidste gang jeg handler derfra. Og angående anbefaling, vil aldrig anbefale power til nogen som helst!!!
Jeg giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Mads (fra Bornholm)😁 som arbejder i Power Herlev i hårdehvidevare afdelingen.
Han yder den bedste kundeservice, som man desværre ikke oplever så tit mere🫣Men han er meget behageligt, hjælpsom, dygtig, smilende, og bruger den tid der er behov for, så han får helt klart min bedste anbefaling og ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for dig Mads👏👏🙌🙌
Vi ses helt sikkert igen🤗

Besvarelse fra POWER.dk - Herlev
Vi har købt ting i power før. Og vi har altid været tilfredse.
Men i dag kommer jeg og skal bruge et fjernsyn og bliver mødt af Antoni.s i power i Big centeret i Herlev.
Jeg ved intet om TV. Og fik en helt formidabel service og god information på mit behov. Og en god pris på et super godt TV.
Jeg kan kun anbefale at tale med denne unge mand som udover at være en god sælger også forstå sig på sublim kundeservice og kommission til en kvinde som ved hvad hun vil have ude. Den store indsigt i alt det nye som man skal bruge i dag. Tak for vildt god service Anton. S.

Besvarelse fra POWER.dk - Herlev
Når man bestiller sin vare på internettet, så forventer man at kunne afhente varen i jeres vareudlevering ... men sådan er det ikke (ihvertfald i Herlev/Big). Når man ankommer og skal hente sine vare så skal man igennem butikken og stå og vente sammen med alle de kunder som har spørgsmål til indkøb af en ny vare (kunder som ikke har bestilt sine varer på internettet). Dette er møj irriterende at man skal bruge tid på ... :-(
Lav jeres procedurer om !!!

Besvarelse fra POWER.dk - Herlev
Oplevelsen var god, men 1 stjerne fordi at man bliver haglet ned med reklame l.o.r.t efterfølgende og konstant bombarderet med “husk nu at anmelde os”.

Besvarelse fra POWER.dk - Herlev
Jeg har ikke engang lyst til at give en, en stjerne men det skal man åbenbart for at kunne anmelde.
Da vi skulle købe den kunne alt åbenbart lade sig gøre. Da vi skulle have den men så begynder problemerne at komme leverandøren glemte at hente opvaskemaskinen, der er ikke nogen der
ringe tilbage eller sende sms'er og da de så kommer ud kan de ikke installere den på grund af en eller anden ting som en VVS som mener man godt kan installere den med så mega dårlig anmeldelse herfra. Og kommer desværre aldrig tilbage til Power.
⭐⭐⭐⭐⭐
Rigtig god oplevelse hos Power og med Julie!😍
Julie hjalp mig hurtigt og professionelt med at finde de rette høretelefoner. Hun vidste med det samme, hvad der passede til mine behov, og jeg fik præcis det, jeg ledte efter. Uden alt muligt med mere salg osv, sikke en stjerne!😍
Det er sjældent, man møder en så engageret og kompetent medarbejder. Julie var både venlig, imødekommende og havde stor viden om produkterne, hvilket gjorde købet nemt og trygt.
Så dejligt!!!!😍

Besvarelse fra POWER.dk - Herlev
God og venlig betjening og rådgivning i Herlev Big.

Besvarelse fra POWER.dk - Herlev
Flinkt personale.Hurtig betjening.Det gik rigtig godt.

Besvarelse fra POWER.dk - Herlev
Det gik hurtigt og effektivt på trods af skybrud dårligt vejr