POWER.dk - HerlevAnmeldelser

6.248

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

ideen om at købe en vare og kunne få et gratis ekstra batteri er super - men håbløst at man aktivt selv skal lægge ekstra batteri i kurven inden click collect. Det er for let at misse på mobilen. Det... Se mere

Dette er om købet, da varene endnu ikke er blevet leveret. Fik en fantastisk gennemgang af de produkter jeg var interesseret i af Alexander i hårde hvidevarer. Det gjorde det lettere at bestemme sig,... Se mere

Virkelig en god oplevelse, en ung kvindelig ekspedient som havde styr på varerne hun solgte, fik god rabat på mit køb på de i forvejn gode priser. Power Herlev Big er for seje 🤩🤩🤩🤩🤩

Hvordan skulle jeg kunne give feedback på vilken produkt 1 købte en elkedel fik i butikken, super 2 købet en mobiltelefon den havde ikke på lager,så den venter jeg på. Men i sender denne mail.... Se mere

1. nr. 50 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, Danmark

• 70338080

God

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(6.248)

32.242 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Power oplevelse

Sød ung mand, der venligt fortalte mig, at jeg stod ved den forkerte skranke.
Jeg fik købt de earplugs med ledning, der passer til mine ører, min I-phone SE og kan ligge i mine lommer
Kommer nok snart forbi og køber en I-phone med større skærm
Venligst Ibi Ahlm og god dag

9. juni 2026

Hej IBI,

Tak for den fine anmeldelse og for at du delte din oplevelse fra Herlev.

Det er dejligt at høre, at du blev mødt venligt og fandt et par earplugs, der passer godt til både dine ører, din iPhone SE og hverdagen.

Vi håber også, at vi snart ser dig igen, hvis du kigger forbi efter en iPhone med større skærm.

Dårlig oplevelse

Meget lang leveringstid og et produkt, som ikke virker ordentligt

8. juni 2026

Hej Steffen

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende både at opleve lang leveringstid og derefter modtage et produkt, som ikke virker, som det skal. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Hvis du ikke allerede har fået det løst, er du meget velkommen til at komme forbi din nærmeste POWER-butik, så vi kan hjælpe dig videre. Du er også velkommen til at kontakte os på 70 33 80 80, så vi kan se nærmere på sagen sammen.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hvis jeg kunne give mindre end 1…

Hvis jeg kunne give mindre end 1 stjerne så havde jeg. At en vare er brudt selvom det ikke er brugt vil de ikke tage tilbage. Fik en Apple smart Watch i gave men den havde desværre ikke cellular funktionen som gøre at den kan tage imod esim, dette vidste ingen af os at Apple smart Watch 11 gps er uden esim. Først da vi åbnede pakken og indså at den ikke tog imod esim valgte vi at gå ned i butikken for at returnere den og købe den med cellular udgaven. Men nej den kunne vi ikke returnere da varen er åbnet forfanden dette lille lrte klistermærke som gøre den forskel. 3500kr lige ud af vinduet og ønsket om at få Apple Watch 11 cellular er endnu længere væk. Lrte service !!! Sidste gang jeg handler derfra. Og angående anbefaling, vil aldrig anbefale power til nogen som helst!!!

11. juni 2026

Jeg giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Mads (fra…

Jeg giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Mads (fra Bornholm)😁 som arbejder i Power Herlev i hårdehvidevare afdelingen.
Han yder den bedste kundeservice, som man desværre ikke oplever så tit mere🫣Men han er meget behageligt, hjælpsom, dygtig, smilende, og bruger den tid der er behov for, så han får helt klart min bedste anbefaling og ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for dig Mads👏👏🙌🙌
Vi ses helt sikkert igen🤗

26. maj 2026

Hej Jeanette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord. Det er skønt at høre, at du fik så god hjælp i Herlev, og at oplevelsen gjorde så positivt indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det. Den slags feedback betyder meget, og det er dejligt at høre, at hjælpen var både grundig, behagelig og personlig.

Fantastisk god kundeservice 👍

Vi har købt ting i power før. Og vi har altid været tilfredse.
Men i dag kommer jeg og skal bruge et fjernsyn og bliver mødt af Antoni.s i power i Big centeret i Herlev.
Jeg ved intet om TV. Og fik en helt formidabel service og god information på mit behov. Og en god pris på et super godt TV.

Jeg kan kun anbefale at tale med denne unge mand som udover at være en god sælger også forstå sig på sublim kundeservice og kommission til en kvinde som ved hvad hun vil have ude. Den store indsigt i alt det nye som man skal bruge i dag. Tak for vildt god service Anton. S.

10. juni 2026

Hej Annette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Herlev.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik så god og kompetent vejledning, og at du gik derfra med et TV, der passede godt til dit behov.

Vi sætter stor pris på de pæne ord om servicen i butikken og den gode oplevelse, du beskriver.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Herlev⚡

Hurtig levering produktet er ikke taget i brug endnu

3. juni 2026

Hej Anette,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og vi håber, du bliver glad for produktet, når det tages i brug.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Herlev⚡

Når man bestiller sin vare på…

Når man bestiller sin vare på internettet, så forventer man at kunne afhente varen i jeres vareudlevering ... men sådan er det ikke (ihvertfald i Herlev/Big). Når man ankommer og skal hente sine vare så skal man igennem butikken og stå og vente sammen med alle de kunder som har spørgsmål til indkøb af en ny vare (kunder som ikke har bestilt sine varer på internettet). Dette er møj irriterende at man skal bruge tid på ... :-(
Lav jeres procedurer om !!!

10. juni 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen fra Herlev.

Det giver god mening, at afhentning af en bestilt vare skal være hurtig og enkel, og det lyder ikke som den oplevelse, du havde forventet.

I Herlev foregår vareudlevering inde i vindfanget ved hovedindgangen, men jeg forstår godt din irritation, hvis afhentningen i praksis føles som en almindelig kø gennem butikken.

Din feedback er værdifuld, og den bliver taget med videre som et vigtigt input til oplevelsen i butikken.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Herlev⚡

Hej Jahan,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både service og hurtig levering.

Oplevelsen var god

Oplevelsen var god, men 1 stjerne fordi at man bliver haglet ned med reklame l.o.r.t efterfølgende og konstant bombarderet med “husk nu at anmelde os”.

Hej Kim,

Det er selvfølgelig positivt at høre, at selve oplevelsen var god, men jeg er ked af at høre, at den efterfølgende kommunikation med reklamer og påmindelser om anmeldelser har trukket så meget ned for din samlede oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det kan føles overvældende og frustrerende, hvis man oplever at blive bombarderet med den slags henvendelser. Det er bestemt ikke meningen, at vores opfølgning skal have den effekt.

Din feedback omkring vores kommunikation og mængden af henvendelser bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Amatør

Jeg har ikke engang lyst til at give en, en stjerne men det skal man åbenbart for at kunne anmelde.
Da vi skulle købe den kunne alt åbenbart lade sig gøre. Da vi skulle have den men så begynder problemerne at komme leverandøren glemte at hente opvaskemaskinen, der er ikke nogen der
ringe tilbage eller sende sms'er og da de så kommer ud kan de ikke installere den på grund af en eller anden ting som en VVS som mener man godt kan installere den med så mega dårlig anmeldelse herfra. Og kommer desværre aldrig tilbage til Power.

2. juni 2026

🌟Julie🌟

⭐⭐⭐⭐⭐

Rigtig god oplevelse hos Power og med Julie!😍
Julie hjalp mig hurtigt og professionelt med at finde de rette høretelefoner. Hun vidste med det samme, hvad der passede til mine behov, og jeg fik præcis det, jeg ledte efter. Uden alt muligt med mere salg osv, sikke en stjerne!😍

Det er sjældent, man møder en så engageret og kompetent medarbejder. Julie var både venlig, imødekommende og havde stor viden om produkterne, hvilket gjorde købet nemt og trygt.

Så dejligt!!!!😍

8. juni 2026

Hej Sylvester,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig skønt at læse, at oplevelsen i Herlev var så god, og at du fik præcis den hjælp, du havde brug for. Det betyder meget, når et køb føles både nemt og trygt.

Hvor er det dejligt at høre, at servicen, engagementet og den gode vejledning gjorde så positiv en forskel.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Sød og kompetent betjening.

Sød og kompetent betjening.

Hej Janne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen blev oplevet som sød og kompetent.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

God og venlig betjening og rådgivning i…

God og venlig betjening og rådgivning i Herlev Big.

Hej Martine,

Tusind tak for de flotte ord om oplevelsen i Herlev Big.

Det er dejligt at høre, at du fik god og venlig betjening samt rådgivning.

Varen var klar som lovet

Varen var klar som lovet

Hej Manon,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig godt at høre, at varen var klar som lovet, og at oplevelsen levede op til forventningen.

Hej Mogens,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse i Herlev.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Flinkt personale.Hurtig betjening.Det…

Flinkt personale.Hurtig betjening.Det gik rigtig godt.

9. juni 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen gik rigtig godt, og at både betjeningen og servicen levede op til forventningerne.

Rigtig hurtig hjælp

Hurtig og meget fin hjælp til at finde mine vare

Hej Lone,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hurtig og fin hjælp med at finde dine varer.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Hurtig hjælp til ar finde det vi skulle…

Hurtig hjælp til ar finde det vi skulle bruge

Hej Kunde,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I hurtigt fik hjælp til at finde det, I skulle bruge.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Det gik hurtigt og effektivt på trods…

Det gik hurtigt og effektivt på trods af skybrud dårligt vejr

Hej Søren,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at det gik hurtigt og effektivt, selv med skybrud og dårligt vejr.

Vi sætter stor pris på, at oplevelsen blev delt.