POWER.dk - HerlevAnmeldelser

6.251

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

ideen om at købe en vare og kunne få et gratis ekstra batteri er super - men håbløst at man aktivt selv skal lægge ekstra batteri i kurven inden click collect. Det er for let at misse på mobilen. Det... Se mere

Dette er om købet, da varene endnu ikke er blevet leveret. Fik en fantastisk gennemgang af de produkter jeg var interesseret i af Alexander i hårde hvidevarer. Det gjorde det lettere at bestemme sig,... Se mere

Virkelig en god oplevelse, en ung kvindelig ekspedient som havde styr på varerne hun solgte, fik god rabat på mit køb på de i forvejn gode priser. Power Herlev Big er for seje 🤩🤩🤩🤩🤩

Hvordan skulle jeg kunne give feedback på vilken produkt 1 købte en elkedel fik i butikken, super 2 købet en mobiltelefon den havde ikke på lager,så den venter jeg på. Men i sender denne mail.... Se mere

1. nr. 50 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, Danmark

• 70338080

God

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(6.251)

32.242 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig og god betjening

Hurtig og god betjening

21. maj 2026

Hej Hildur,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig og god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Sælgeren virkede virkelig nedladende…

Sælgeren virkede virkelig nedladende overfor min familie og jeg. Jeg har efterfølgende tænk over at jeg ikke har lyst til at komme tilbage, da hans attitude var utrolig unødvendig.

Hej Emma

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og jeg kan godt forstå, at en nedladende attitude fra en medarbejder kan påvirke hele besøget negativt. Alle kunder – og deres familier – skal mødes med respekt og en god service.

Din feedback bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen i butikkerne.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

God service.

God service.
Respekt for mine valg og fravalg

Hej Pernille,

Tak for de fine ord.

Det er virkelig godt at høre, at oplevelsen var præget af god service og respekt for dine valg og fravalg.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hurtig og nem

Hurtig og nem

Hej Kate,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var hurtig og nem.

Hurtig service

Hej Kell,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hurtig service.

Venlig hjælp

Hej Birgit,

Tak for din 5-stjernede vurdering.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele den.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var nem, og at betjeningen var god.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg bestilte en vaskemaskine i søndags…

Jeg bestilte en vaskemaskine i søndags og efter måske 40 minutter fik jeg en sms om, at jeg kunne hente den. Jeg kørte til butikken og var desværre nødsaget til at holde lidt ulovligt foran butikken med min trailer. Indenfor i butikken kontaktede jeg en ekspedient, som slog mit nummer op i systemet, jeg fik betalt og gik derefter over til udleveringen og her var de så hjælpsomme at få vaskemaskinen ud til min bil og læsse den på traileren. Alt i alt, gik det hele super smidigt.

18. maj 2026

Hej J.K.,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at hele forløbet gik så smidigt, fra bestilling og besked til afhentning og hjælp ved udleveringen.

Det sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre, at oplevelsen i Herlev fungerede så godt.

Hej Bent,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at alt har været, som det skulle være.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Det var en kundevenlig sælger

Det var en kundevenlig sælger, der stille og roligt drejede vores ønske om et Samsung fjernsyn uden egentlig forklaring på forskellen til et Cepter, som vi endte med at købe. Efterfølgende fandt vi ud af, at Power på en eller andet samarbejde med Cepter, derfor sikkert en eller anden økonomisk gevinst. Rimeligt usmagelig sælgerpolitik

11. maj 2026

Hej Janne,

Det er godt at høre, at oplevelsen blev mødt på en rolig og kundevenlig måde. Samtidig er det klart, at rådgivningen ikke har føltes tydelig nok, når forskellen mellem modellerne ikke blev forklaret ordentligt.

Det skal selvfølgelig være nemt at forstå, hvorfor et bestemt produkt bliver anbefalet, så man kan træffe et oplyst valg.

Hvis der er tale om konkret feedback på rådgivningen eller et ønske om at få sagen vurderet nærmere, kan du kontakte kundeservice direkte, så der kan blive kigget nærmere på forløbet.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Super skøn betjening af en sød ung…

Super skøn betjening af en sød ung mand. Virkelig nem at handle online og hente med click & collect.

19. maj 2026

Hej Maria,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at både onlinekøb og click and collect fungerede nemt og smidigt.

God betjening

God betjening
De var imødekommende og fagligt kompetente

17. maj 2026

Hej Brian,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at hjælpen blev oplevet som både imødekommende og fagligt kompetent.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

En karlsmart sælger der virkede temlig…

En karlsmart sælger der virkede temlig arrogant og som fik solgt mig noget jeg lige så godt kunne have klaret selv

14. maj 2026

Hej Caspar,

Tak for anmeldelsen.

Det er ærgerligt at høre, at oplevelsen i Herlev ikke føltes god, og at rådgivningen ikke ramte det, du havde brug for.

Hvis du ønsker at dele mere om situationen eller søger kompensation, kan du kontakte kundeservice direkte, så de kan hjælpe videre.

Altid god service og medarbejderen er…13

Altid god service og medarbejderen er så imødekommende

13. maj 2026

Hej Lena,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen altid er god, og at oplevelsen i Herlev har været så imødekommende.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Total fusker af en medarbejder der…

Total fusker af en medarbejder der hjalp os.

14. maj 2026

Hej Kim,

Det er jeg virkelig ked af at høre. Det lyder som en meget dårlig kundeoplevelse, og det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at stå for. Vi tager din feedback meget seriøst, da det lyder som en oplevelse, vi skal have fulgt op på internt.

For at vi kan forstå præcis, hvad der er sket, og få undersøgt sagen til bunds, vil jeg meget gerne bede dig om at sende os en uddybende mail på review@power.dk 📧

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få kigget nærmere på det.

POWER / Christian

Hej niels,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hjælpsom betjening i Herlev. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Jeg var nede i lørdags i Herlev og købe…

Jeg var nede i lørdags i Herlev og købe to apple watches. Jeg udtrykker meget klart at jeg IKKE skal have forsikring på dem, da vi har det gennem indboforsikringen. “Neej neej, vi har blot en kampagne hvor man får 1 måneds gratis forsikring, det er ikke noget der bliver oprettet” siger ekspedienten… da jeg kommer hjem får jeg pludselig to mails “tak fordi du har oprettet to månedelige betalinger på forsikringer på dine produkter”. Jeg kigger på kvitteringen hvor der minsandten står at jeg har givet godkendelse til oprettelse af et forsikrings abonnement med månedlig betaling. Undskyld mig, men hvad foregår der?! Det er vist lige til forbrugerombudsmanden eller kontant det her…

Hej Carina

Det gør mig virkelig ondt at læse om din oplevelse i vores butik i Herlev. Det er på ingen måde i orden, at du har følt dig vildledt omkring forsikringerne, især når du så tydeligt har givet udtryk for, at de ikke var ønsket. Det er afgørende for os, at man altid kan stole på de informationer, man får af vores medarbejdere.

Vi har været i dialog med butikken i Herlev omkring forløbet, og jeg kan forstå på dem, at de har været i kontakt med dig, og at der nu er fundet en løsning på sagen. Vi tager din feedback meget seriøst og bruger den internt til at sikre, at vi fremover kan levere en langt bedre og mere gennemsigtig kundeoplevelse.

Vi ser frem til at give dig en markant bedre behandling ved dit næste besøg hos os.

Jacob/POWER

Vi stod i kø 6 gange ved forskellige…

Vi stod i kø 6 gange ved forskellige kasser for at hente den iPad, som jeg havde bestilt på nettet…. Alle de ansatte var søde og venlige, intet at sætte på dem, men hold nu bøtte et åndssvagt system…det tog næsten 40 minutter at hende en click-and-collect 🫪

17. maj 2026

Hej Katrine

Det er jeg virkelig ked af at høre. Det skal bestemt ikke tage 40 minutter eller kræve seks forskellige køer at hente en vare via Click & Collect, da pointen netop er, at det skal være nemt og hurtigt for dig som kunde.

Jeg er dog utrolig glad for at læse, at du mødte søde og venlige medarbejdere undervejs, selvom rammerne for ekspeditionen ikke var optimale. Vi tager din feedback omkring vores system meget seriøst, da det er her, vi kan se, hvor vi skal sætte ind for at skabe en bedre og mere sammenhængende kundeoplevelse fremover.

Vi ser frem til at give dig en langt mere smidig og effektiv oplevelse ved dit næste besøg hos os.

Meget lang leveringstid 1 stjerne

Meget lang leveringstid 1 stjerne
Pris fin 4 stjerner

12. maj 2026

Hej Kim

Det er jeg rigtig ked af at høre. Det er vigtigt for os, at vores leveringstider altid er skarpe, og det lyder til, at vi slet ikke har ramt plet i dit tilfælde.

Vi er dog glade for at høre, at du var tilfreds med prisen. Vi tager din feedback omkring leveringstiden meget seriøst, da det er en væsentlig del af den samlede kundeoplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi ser frem til at kunne give dig en markant hurtigere service ved dit næste besøg.

Mange hilsner