POWER.dk - Frederiksberg Anmeldelser

3.696

Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg, DK

Fantastisk, yderst personlig, venlig og ekstremt hjælpsom service; hvor sælgeren (Anders, Frederiksberg Centeret) gav sig rigtig god tid til at hjælpe og forklare mig alt dét, som var nødvend... Se mere

Ved min personlige henvendelse i power frederiksberg flere dage i træk løste venlige personale mine problemer med min android og hjalp mig med at finde løsninger på hvidevare der duede til mit behov... Se mere

Udemærket oplevelse og god hjælp med køb, men fik at vide at min ordre kunne afhentes efter 3 dage ca. Nu er det blevet til 2-3 uger i stedet (hvilket lød som om de hele tiden har vidst det), så synes... Se mere

Jeg havde en dårlig oplevelse med at købe et cover til min nye iPad (som jeg heldigvis havde købt hos en anden forhandler). Jeg måtte bytte det samme cover 3 gange, fordi jeg enten fik det forkert... Se mere

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Falkoner Alle 21, 2000, Frederiksberg, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.696)

32.746 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bedste service og bedste oplevelse

Bedste service og bedste oplevelse - pris - forklaring - alt meget perfekt

Hej kim,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er en fornøjelse at læse, at du havde en så god oplevelse i Frederiksberg, og at både service, pris og forklaring levede op til forventningerne.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Har købt en router og er meget glad for…

Har købt en router og er meget glad for den. tak til pigen i butikken som hjalp.

8. marts 2026

Hej Michael,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du er glad for din router, og at du fik god hjælp i butikken på Frederiksberg.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Yakup og Adam var de bedste

Yakup og Adam var de bedste. Kan klart anbefales

Hej Sidar,

Tusind tak for de flotte ord og for din anbefaling. Det er skønt at høre, at du havde en så god oplevelse i Frederiksberg-butikken.

Ny telefon

Dejlige hjælpe og support

Hej José,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med hjælp og support i forbindelse med din nye telefon.

Skøn butik.

Skøn butik.
Det gik nemt for sig at finde de ting jeg skulle bruge. Abir var en stor hjælp og gav mig muligheden for at træffe den rigtige beslutning.
Kæmpe anbefaling, led efter Abir.

Hej Magnus,

Tusind tak for de flotte ord og for din anbefaling.

Det er dejligt at høre, at du havde en skøn oplevelse i Frederiksberg, og at det var nemt at finde det, du skulle bruge. Det er også skønt at høre, at Abir kunne hjælpe dig godt på vej til den rigtige beslutning.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Mega fed behandling af Yakob!

Hej fanny,

Tusind tak for de flotte ord og den fantastiske anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du havde en mega fed oplevelse i Frederiksberg, og at behandlingen gjorde så godt et indtryk.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Tjoo - men jeg fik da det jeg kom efter

Sælgeren havde mere travlt med at lave mer' salg end at sælge det produkt jeg ville købe - og det var begrænset hvad han vidste om det - også selvom det var Powers eget mærke. Og nej, det lykkedes ham ikke at sælge mig et nyt telefonabonnement og et el-abonnememt oven i. Tilgengæld vil jeg foreslå Power at I giver jeres sælgere et strygejern - for sådan et havde sælgerens polo vist ikke set fornylig...

Hej Svend,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du fik det produkt, du kom efter, men oplevelsen i Frederiksberg lyder ikke som den hjælp og rådgivning, man skal kunne forvente hos os. 😊

Når fokus bliver for meget på mersalg, og vejledningen samtidig ikke er skarp nok, giver det naturligt en dårlig samlet oplevelse. Din feedback om både salgsoplevelsen og præsentationen i butikken er taget videre internt, så butikken kan gennemgå både service og produktkendskab. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service

9. august 2026

Hej Jens Christian,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i Frederiksberg, og det er forståeligt, at så dårlig service skaber stor frustration. 💬

Din feedback er allerede sendt videre til butikken, så de kan gennemgå serviceoplevelsen og deres håndtering nærmere. 😊

Vi tager den slags tilbagemeldinger alvorligt og bruger dem til at forbedre oplevelsen i varehuset. Vi håber, at vi får mulighed for at give en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Elendig sælger som flere gange virkede…

Elendig sælger som flere gange virkede som om han faktisk ikke havde lyst til at betjene os. Han sagde også de ikke havde varen “han kunne ikke lige finde den” hvorefter vi så selv fandt varen. Det her skete faktisk 2 gange.

Hej Maiken,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i butikken, og det er bestemt ikke i orden, at I to gange stod med en følelse af ikke rigtig at blive hjulpet, selv om varen faktisk var der. 😊

Din feedback om både servicen og håndteringen af varetilgængelighed er taget videre til Frederiksberg-butikken, så de kan gennemgå deres rutiner nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Desværre er jeres personales holdning…

Desværre er jeres personales holdning ikke særlig god.

9. august 2026

Hej Ava,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er ærgerligt at høre, at mødet med personalet i Frederiksberg ikke levede op til forventningerne. Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det, og din feedback er vigtig.

Vi håber, at du vil give os en chance for at gøre oplevelsen bedre en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

God service, men irriterende med de konstante spørgsmål om at få rabat ved at skifte el selskab.

Hej Borger,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om servicen i Frederiksberg.

Det er samtidig værdifuldt at høre, at spørgsmålene om rabat ved skift af elselskab blev oplevet som forstyrrende. Den slags feedback tager vi med videre, så oplevelsen kan blive mere behagelig og enkel.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hjælpsom personale

Stod i kø i ret lang tid og da det så endelig blev min tur viste sig jeg stod det forkerte sted (personlig fejl) heldigvis var manden meget flink og tog mig hen i den rette kø uden jeg skulle vente og derfra gik det meget hurtigt

3. august 2026

Hej Jonathan,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du blev mødt af hjælpsomt personale, og at det hele hurtigt faldt på plads, da du kom til den rette kø.

Ventetid kan selvfølgelig trække lidt ned i oplevelsen, men det er godt at høre, at du blev guidet videre på en venlig måde.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Min gamle mor sender jeg i power da hun…

Min gamle mor sender jeg i power da hun skal have et panserglas på hende nye tlf.

Prisen for dette bliver over 500kr da sælgeren også for solgt hende cover til kameralinsen på tlf. Hun er træt og tænker at det jo nok er fint når han siger det til hende.
Derefter går sælger så i gang med at få hende til at skifte el selskab.

Jeg må sige at det er absurd dårlig stil af pågældende medarbejder i power at oversælge samt forsøge at lokke en ældre og uvidende borger til dette.

Kan nævne noget tilsvarende er sket før i samme power på frbg !
Så en advarsel må være ikke at sende ældre folk til power for at handle. De bliver med stor sandsynlighed overtalt til merkøb og forsøgt kapret til at skifte el / tlf selskab !!!

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Det er meget alvorligt at læse om en oplevelse, hvor din mor følte sig presset til både merkøb og en samtale om skift af elselskab, når hun blot kom ind for at få et panserglas 😊

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give i vores varehuse, og din feedback om både mersalg og måden dialogen blev håndteret på i Frederiksberg bliver taget videre internt til gennemgang 💬

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det, også fordi du nævner, at noget lignende er sket før. Det er vigtigt input for os, så vi kan se nærmere på butikkens salgsrutiner og kundeoplevelsen 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Jeg fik en fantastisk betjening af Omar…

Jeg fik en fantastisk betjening af Omar i Frederiksberg centret, jeg er dog helt sikker på at købet, der skulle fremstå som var det med helt særlig pris, rabatter og forhold for lige mig, kunne gøres en del billigere et andet sted men Omar har jeg indtryk af (??), gav mig mere personlige vilkår 😘

6. august 2026

Hej kunde,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Frederiksberg.

Det er dejligt at høre, at du fik en fantastisk betjening, og at mødet gjorde en positiv forskel for hele oplevelsen.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den personlige service og den gode stemning i butikken.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Jeg har været meget tilfreds.

Jeg har været meget tilfreds.

6. august 2026

Hej Grethe,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du har været meget tilfreds med oplevelsen hos POWER Frederiksberg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at kunne give dig samme gode oplevelse igen.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Vi var rigtig glad for den gode service…

Vi var rigtig glad for den gode service
Vi anbefaler Power til alle fra vores netværk
Speciel tak til Omar!

5. august 2026

Hej Omar,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse og fik den service, I håbede på.

Det er især dejligt at høre, at I vil anbefale POWER til andre i jeres netværk. Tak for at dele jeres oplevelse.

vietnamesisk gademarket

Jeg følte jeg stod på et vietnamesisk gademarket. Man kunne ikke få lov til at sige nej til det ene og det andet tilbud om omlægning af el-aftale, omlægning af telefon abonnement for at spare lidt kroner på er TV. En tur der skulle handle om at få noget vejledning til et godt TV blev hurtig til en voldsom tsunami og opsalg og mersalg. Og vi kunne ikke få lov til at købe et billigt TV. Det skulle være et dyrt hvor ekspedienten skulle lave nogen rabatter. Han kunne ikke finde ud af at tage imod et nej. Næste gang tror jeg bare jeg tager Elgiganten selv hvis det er dyrere, bare for at slippe for sælgerne som tydeligvis lever af deres provision

Hej Jeppe,

Tak for din anmeldelse, Jeppe. Det er ikke den oplevelse, man skal have i Frederiksberg, og det lyder både ubehageligt og alt for påtrængende, når et besøg om TV-rådgivning ender med pres om el-aftaler, abonnementer og dyrere løsninger. 😊

Vi tager din feedback videre internt, så butikken kan gennemgå både salgsdialogen og måden, man håndterer et tydeligt nej på. Det er vigtigt, at der er plads til rolig vejledning og frit valg uden at føle sig presset. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang. 🤗

Vi var så forvirret over hvilket TV vi…

Vi var så forvirret over hvilket TV vi skulle bruge, Mahdi gav en fantastisk service samt med en godt TV og rådgivning i forhold til vores mobilabonnementer. 10/10 service. Vi kommer helt sikkert igen.

Hej Birthe,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at I fik god vejledning om både TV og mobilabonnement, og at besøget i Frederiksberg gav jer en så god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at I vil komme igen. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Oscar var en kæmpe hjælp

Oscar var en kæmpe hjælp, da vi i indleverede en defekt iPhone. Virkelig god service.

Hej Sidsel,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse fra Frederiksberg.

Det er dejligt at høre, at du fik virkelig god service i forbindelse med indleveringen af den defekte iPhone. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Yakup gav mig en virkelig god og…

Yakup gav mig en virkelig god og professionel hjælp. Man kan tydelig se han har erfaring og har styr på afdelingen, både i data og tele.

Hej Yechale,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik god og professionel hjælp, og at oplevelsen i Frederiksberg levede op til forventningerne.