POWER.dk - Frederiksberg Anmeldelser

3.435

Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg, DK

Ny medarbejder fik hurtigt fundet bedste løsning til mit telefonbehov til optimal pris, incl. tilbehør 😃 Glad, smilende og hurtig, og viste hvad han talte om👍 valgte selv at overføre fra gl. til ny.... Se mere

Kan desværre ikke sige, at jeg var tilfreds med min oplevelse hos POWER. Jeg stod i kø i over 20 minutter sammen med tre andre kunder, hvor den ene valgte at gå, mens personalet havde travlt med at... Se mere

Sagde ved levering/betaling at, jeg forlangte faktura sendt på min e-mail og ikke kun udleveret. Faktura er ikke sendt til mig. Det hart jeg klaget over, og Power har ikke reageret på klagen. Det er... Se mere

Tusind tak Elias for en fantastisk service, nu er jeg endelig kommet hjem og fået sat det hele op på min telefon alt spiller. Jeg kom ind efter en iPhone 17 pro Max hvor vi så hurtigt fandt ud af det... Se mere

1. nr. 49 af de 62 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Falkoner Alle 21, 2000, Frederiksberg, Danmark

• 70338080

God

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.435)

33.044 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fin betjening i butikken.

Fin betjening i butikken.
Jeg havde sikret mig at varen var i butikken før jeg kom

19. juni 2026

Hej jakob,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik fin betjening i butikken, og at varen var klar, da du kom forbi.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Selve købet var fint

Selve købet var fint. Men jeg skulle købe oplader ved siden af. Og efter at sælger have overbevist mig om at skifte tele abonnement, fordi han kunne spare mig 130kr månedligt, så endt jeg alligevel med at skulle betale for oprettelsesgebyr på alle 3 telefon numre
- det glemte han lige at sige.

12. juni 2026

Hej madsen,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er godt at høre, at selve købet gik fint. Samtidig er det selvfølgelig ikke en god oplevelse, når der kommer gebyrer på abonnementerne, som ikke stod klart i samtalen.

Hvis du ønsker hjælp til abonnementet og oprettelsesgebyrerne, kan du kontakte kundeservice på 70 33 80 80, skrive til [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller bruge kontaktformularen [her](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/).

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Vi skulle købe et TV i Power…

Vi skulle købe et TV i Power Frederiksberg centret. 22/6. Vi blev overtalt ( af en meget snakkende sælger) til at skifte telefon abonnement samt ny telefon. Det skulle nu være Telmore. Desværre kan man åbenbart ikke finde ud af at skrive den rigtige mailadresse,så der kom intet fra Telmore andet en spærret telefon. Da jeg så dette hos min mand valgte jeg at beholde yousee. Meeen når der er lavet en sådan fejl hos Power koster det 900 kr på grund af 6 måneders binding hos Telmore. De lytter ikke til, at det først er landet hos Telmore d. 14/6 med den rigtige mailadresse. Desuden stod min telefon også i min mands navn, hvilket gjorde mig handlingslammet .
Det har kostet os 3 besøg i butikken - adskillige telefonopkald - chat med alle mulige uden hjælp og til sidst 900 kr.
Drop den butik

Hej Maj-Brit,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig en dårlig oplevelse at gå ind for at købe et TV og ende med fejl i både abonnement, mailadresse og registrering af telefonen, som så har ført til flere besøg i butikken og en ekstra udgift på 900 kr. 😕💬

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi tager din feedback om salgsforløbet og håndteringen af Telmore-oprettelsen meget alvorligt. Vi vil gennemgå butikkens rutiner omkring oprettelse af abonnementer, registrering af oplysninger og den efterfølgende opfølgning, så den slags ikke gentager sig. 🤗

Din henvendelse er sendt videre til POWER Frederiksberg, så sagen kan blive gennemgået nærmere og du kan få en mere detaljeret tilbagemelding. 😊

Thumbs up

Jeg fandt et godt kabel, det var billigt, og blev trukket hjem til butikken i Frb. Centret hurtigt. Medarbejderne i butikken var ivrige for at hjælpe.
Eneste lille-bitte ting var, at jeg fik påmindelses-sms’er for ofte.

16. juni 2026

Hej Carsten,

Tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du hurtigt fandt det rigtige kabel, fik det hentet til Frederiksberg Centret, og at du oplevede hjælpsomme medarbejdere i butikken.

Det er også værdifuldt, at du nævner sms-påmindelserne. Den slags feedback er god at få med, så oplevelsen kan blive endnu bedre.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Frederiksberg ⚡

Hej Christina,

Tusind tak for de flotte ord! Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en hurtig og god oplevelse hos os i Frederiksberg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at se dig igen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Utrolig god service og virkelig rar…

Utrolig god service og virkelig rar kundeoplevelse. Blev hjulpet af Kicki, der var utrolig dygtig og super hjælpsom. Kan klart anbefales

16. juni 2026

Hej Glad,

Tusind tak for de flotte ord og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er skønt at høre, at du fik så god service og en rigtig rar oplevelse i Frederiksberg. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den hjælpsomme og dygtige betjening.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Jeg er tilfreds med jeres medarbejdere…

Jeg er tilfreds med jeres medarbejdere for deres kompetencer og venlighed.

Hej Rayna,

Tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, og at medarbejdernes kompetencer og venlighed gjorde en positiv forskel.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Skulle blot have nogle nye tandbørste…

Skulle blot have nogle nye tandbørste hoveder til min oral-B tandbørste. Det gik da helt galt. Åbnede pakken da intet tydeliggjorde at de var anderledes. Næste dag tilbage. Afleverer dem med reaktionen, at dem kan vi ikke tage tilbage, da pakken er åben. Ja det var jeg da nød til for at erfare at de var forkerte!!! Sådan noget kunne gå under dagligt spil og dermed trækkes fra. Dårlig service

Hej Fru Madalena Sukov Staar,

Det er en rigtig dårlig oplevelse, når et enkelt køb af tandbørstehoveder ender så besværligt.

Åbnede hygiejneprodukter er ikke omfattet af 30 dages returret, og det gælder blandt andet tandbørsteprodukter med åbnet emballage. Jeg forstår dog godt, at situationen har virket frustrerende, når forskellen ikke var tydelig for dig ved købet.

Tak fordi du delte oplevelsen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Hashir gav os en super betjening

Hashir gav os en super betjening, men lidt ærgerligt at skulle rundt til fire forskellige, når man skal have en iPhone og iPad.

Hej IdaKHH,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om oplevelsen i Frederiksberg.

Det er dejligt at høre, at I fik super betjening. Samtidig forstår vi godt, at det trækker ned, når man skal rundt til flere forskellige for at få hjælp til både iPhone og iPad.

Vi sætter pris på, at du deler både det positive og det, der kunne være mere smidigt. Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Sælgeren bad om mit telefonnummer så…

Sælgeren bad om mit telefonnummer så kvitteringen kunne gemmes.
Det tolkes så åbenbart som samtykke til at skrive sms og mails om at anmelde på Trustpilot.
Men ud over det, så var jeg i butikken i 2 min. Jeg fandt selv det jeg skulle bruge og var hurtigt ude igen. Det var for 99 kroner.
Det var ikke en "oplevelse", det var mig der købte noget jeg skulle bruge.

Hej Rasmus,

Tak for din feedback.

Det er helt forståeligt, at det kan virke unødvendigt at modtage beskeder om en anmeldelse, når dit besøg blot var et hurtigt køb.

Det lyder også som om, at selve butiksbesøget var meget enkelt og uden egentlig vejledning eller service ud over betalingen, og den oplevelse tager vi med os.

Vi gennemgår naturligvis vores rutiner omkring, hvordan kontaktoplysninger bliver brugt i forbindelse med køb og efterfølgende henvendelser.

Tak fordi du gjorde opmærksom på det. Din kommentar er værdifuld i forhold til at skabe en mere passende oplevelse fremover.

Jeg tog i Power i sidste uge for at…

Jeg tog i Power i sidste uge for at indlevere min gamle computer og købe en iPad i stedet. Processen med at få vurderet min gamle computer gik egentlig fint og jeg blev derefter henvist til en anden fyr som skulle sælge mig iPad’en. Han forsøger selvfølgelig at sælge lidt ekstra i form af forsikring og cover - og jeg synes generelt at den slags sælgertype er en smule anstrengende, men jeg ved også godt at det formentlig er noget de bliver oplært i at skulle gøre.
Jeg siger dog klart og tydeligt at jeg ikke ønsker noget andet end iPad’en og ingen tilkøb. Jeg får af vide at der automatisk er inkluderet gratis Apple Care i et år.
I denne weekend modtager jeg så en mail fra et eller andet forsikringsselskab (SquareTrade) som samarbejder med Power. I den mail står der at jeg er tilmeldt deres forsikring til 45 kr. i måneden. Jeg tjekker derefter min profil på Powers hjemmeside og kan se at sælgeren har tilføjet både denne forsikring fra SquareTrade til 45 kr. i måneden samt en eller anden Power familie netbeskyttelsessupport til 139 kr i måneden???? Jeg har ikke bedt om noget som helst tilkøb, faktisk var jeg meget tydelig omkring at jeg bare skulle have den iPad og INTET andet. Jeg synes simpelthen det er så frækt og uordentligt at tilføje disse abonnementer til sammenlagt 184 kr i måneden - hvis ikke jeg selv havde opdaget det ville det jo bare blive opkrævet løbende.
Dette gør desværre at jeg ikke vil stole på at købe noget hos Power igen.

12. juni 2026

Hej Marianne,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en fin og professionel oplevelse hos POWER Frederiksberg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Som altid er der bare styr på tingene

Som altid er der bare styr på tingene. Og altid god pris når man skal have noget instant.

9. juni 2026

Hej Jesper,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse, og at både pris og hurtighed levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super betjening af Mehmet

Super betjening af Mehmet, som tog sig virkelig god tid til at betjene mig ig finde den rigtige opvaskemaskine

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse fra Frederiksberg.

Det er skønt at høre, at du fik så god og grundig hjælp til at finde den rigtige opvaskemaskine. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den gode betjening og den tid, der blev taget til at hjælpe dig godt på vej.

Betjent af Laurits og Hashim

Betjent af Laurits og Hashim. Begge var venlige og kompetente. Skiftede telefon fra Samsung til appel

Hej Joy,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at Laurits og Hashim gav en venlig og kompetent oplevelse, og at skiftet fra Samsung til Apple gik godt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med Frederiksberg-butikken. Den slags feedback betyder meget.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Tak for en god oplevelse medarbejderne…

Tak for en god oplevelse medarbejderne i power hjalp mig til det rigtige produkt det var en god oplevelse tak for det og jeg kan rolig anbefale at købe opvaskemaskinen Miele og en forklarede det var godt

Hej Haakon,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god hjælp til at finde det rigtige produkt, og at oplevelsen i Frederiksberg var så god.

Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale både butikken og din Miele opvaskemaskine.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Fin og høflig betjening.

Fin og høflig betjening.
Varer leveret til tiden

9. juni 2026

Hej Jeanita,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du oplevede fin og høflig betjening, og at varerne blev leveret til tiden.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Umiddelbart fået abonnement vi ikke har bedt om. Forvirring om det.

Ved køb af ny iPhone opdager vi når vi kommer hjem at vi er tilmeldt et abbonnement som vi på ingen måde har accepteret. Vi får flere mails om det og ringer til kundeservice dagen efter som annullerer det. Ekspeditionen går meget hurtigt i butikken og det er jo egentlig godt men vi kunne ikke nå at registrere hvad det betød da han sagde at der var en måned gratis forsikring. Det huskede vi først da vi kom hjem og så mailen. Vi fik ikke kvittering men sendt på mail som så ikke var rigtig. Det undrer os bare at de andre mails så kommer korrekt. Tæt på at vi ikke vil handle der mere og vores tillid til Power har fået et knæk. Priserne er gode og godt med en ordning så man kan opspare bonus. Egentlig plejer vi at være tilfredse men ikke denne gang 😔

10. juni 2026

Hej Anonym,

Tak for anmeldelsen og for at dele oplevelsen.

Det er forståeligt, at det skaber forvirring, når det ikke har stået tydeligt nok, hvad der blev tilmeldt i forbindelse med købet. Det er godt, at abonnementet blev annulleret hurtigt dagen efter.

Det er også ærgerligt, at forløbet har påvirket jeres tillid, især når I ellers plejer at være tilfredse med både priserne og bonusordningen.

Tak fordi I gjorde opmærksom på det.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Frederiksberg⚡

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte jer snart. Vi sætter pris på jeres tålmodighed og forståelse.