POWER.dk - Frederiksberg Anmeldelser

3.696

Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg, DK

Fantastisk, yderst personlig, venlig og ekstremt hjælpsom service; hvor sælgeren (Anders, Frederiksberg Centeret) gav sig rigtig god tid til at hjælpe og forklare mig alt dét, som var nødvend... Se mere

Ved min personlige henvendelse i power frederiksberg flere dage i træk løste venlige personale mine problemer med min android og hjalp mig med at finde løsninger på hvidevare der duede til mit behov... Se mere

Udemærket oplevelse og god hjælp med køb, men fik at vide at min ordre kunne afhentes efter 3 dage ca. Nu er det blevet til 2-3 uger i stedet (hvilket lød som om de hele tiden har vidst det), så synes... Se mere

Jeg havde en dårlig oplevelse med at købe et cover til min nye iPad (som jeg heldigvis havde købt hos en anden forhandler). Jeg måtte bytte det samme cover 3 gange, fordi jeg enten fik det forkert... Se mere

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Falkoner Alle 21, 2000, Frederiksberg, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.696)

32.746 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hvad er det for nogen gangstermetoder i…

Hvad er det for nogen gangstermetoder i bruger når i ikke engang har styr på jeres abonnementer, det er simpelt hen for sjusket og rodet, jeg fik et tilbud fra OK gennem jer men sagde nej og DET HAR I FÅET AT VIDE. Jeg skal ikke have EL hos jer når i roder rundt med jeres bestillinget det er simpelt hen FOR DÅRLIGT og frustrerende.

14. august 2026

ingen kundeservice i butikken.

jeg var kommet i power, fordi at min robotplæneklipper, ikke kom tilbage fra værkstedet, så vi skulle finde en ny til mig, men det var først til sidst det kom frem at jeg skulle betale 8xxx kr fordi at jeg havde købt den anden billigt som de ikke kunne lave, på intet tidspunkt i samtalen var der indtryk af at jeg skulle betale meget mere for at få en anden, fordi den jeg havde med 5 års garanti var udgået. og jeg var jo lige som ikke kommet i power for at skulle bruge en formue på at købe en ny robot. og chefen hun var venlig, men helt umulig at få fortalt om ens rettigheder, så det ende mig for ikke at skabe en scene at jeg fik mine penge retur, dog uden at få retur for det tilbehør som jeg havde købt også. først tog hun den robot jeg har købt til mig mor som jeg har købt billigere end min egen, men det opdaget jeg heldigvis.

Hej Frank,

Det er ærgerligt at høre om din oplevelse i vores butik i Frederiksberg. 😊 Det lyder som en rigtig frustrerende situation, hvor din robotplæneklipper ikke kom tilbage fra værkstedet, og hvor informationen om prisen og dine rettigheder ikke var tydelig nok under samtalen.

Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på både kommunikationen omkring reklamationssager og opfølgningen fra butikkens side. 💬 Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at vores kunder skal have, og vi vil bruge din feedback til at forbedre vores service og håndtering af lignende situationer fremadrettet.

Jeg har sendt din anmeldelse videre til butikken, så de kan tage stilling til det, du har oplevet. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Fandt et billigt tilbud på…

Fandt et billigt tilbud på udstillings-soundbar fra Samsung i Frederiksberg. Efter en time fik jeg besked på at vare var klar og tog i butik. Klargørring bestod i at sætte en label på varen som ekspedient ikke kunne finde. Fik blot soundbar - ingen indpakning - fjernbetjening var der ingen af, fik besked på at bruge de knapper der er på soundbaren. Opgav her komplet og betalte bare for at slippe ud, sælger sagde jeg bareb kunne gå med vare under armen - jeg pointerede at der lissom manglede en subwoofer - som så blev gravet frem under et tv. Jeg har bestilt en fjernbetjening og selv istandsat systemet. Alt i al en kedelig oplevelse. Kommer ikke til at rate jer på trustpilot, for det ville da være synd for den unge mand. Hilsen Jens Westergaard

Hej Jens,

Tak for din meget detaljerede anmeldelse. Vi er kede af at høre om den oplevelse, du havde med afhentningen af den udstillede Samsung-soundbar i Frederiksberg.

Når en vare er gjort klar til afhentning, bør det naturligvis være tydeligt, hvad der følger med, og hvor de forskellige dele befinder sig. Vi forstår derfor godt din frustration over først at skulle vente på at få varen gjort klar, derefter ikke få en fjernbetjening med og samtidig selv skulle gøre opmærksom på, at subwooferen hørte til systemet.

At du til sidst selv har måttet bestille en fjernbetjening og få systemet gjort klar, er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi beklager det mangelfulde forløb og den ekstra tid og besvær, det har medført.

Vi tager din feedback med videre til intern efterretning, så vi kan have fokus på håndteringen af udstillingsvarer og sikre, at de nødvendige dele bliver fundet og udleveret sammen med varen.

Tak fordi du trods oplevelsen tog dig tid til at fortælle os om forløbet – og også for din forståelse over for den unge medarbejder.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Rigtig god service af sælger Taha. Kom ned for en MacBook, han spurgte indtil om jeg havde en af deres samarbejdspartnere hvilket jeg havde. Jeg skal have en ny i phone i næste uge hvor jeg så blev informeret om at jeg sagtens kunne få noget rabat på den gennem noget el samt abbonoment skift til noget billigere. Jeg takker mange gange😊

Hej Christina,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre om din oplevelse i vores Frederiksberg-butik. Det lyder som et rigtig godt besøg, hvor du fik nyttig vejledning og fik øje på nogle gode muligheder til din næste telefon. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen i butikken.

Venlig og hurtig ekspedient

Venlig og hurtig ekspedient.
Kørte forgæves efter iPhone17, selvom hjemmeside sagde at der var 1000 iPhones på lager
Steen Aage nielsen

Hej Steen,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Frederiksberg. Det er dejligt at høre, at du oplevede venlig og hurtig betjening hos vores ekspedenter. Vi kan dog godt forstå, at det er frustrerende at køre afsted efter en vare, som hjemmesiden viste som værende på lager, og som så ikke var tilgængelig. Lagerstatusen på hjemmesiden opdateres løbende, men der kan desværre opstå uoverensstemmelser mellem det viste lager og den faktiske tilgængelighed i butikken. Vi håber, at du alligevel fik en god oplevelse hos os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden dag.

God service 😊

9. august 2026

Hej Hjördís,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Frederiksberg. God service er netop det, vi stræber efter at levere hver dag, og det betyder utroligt meget for os at få bekræftet, at vi rammer plet. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Meget påtrængende omkring køb af…

Meget påtrængende omkring køb af abonnement til el, tlf, mm ved køb af computer, og uden at oplyse alle omkostninger ved indgåelse af aftale.

5. august 2026

Hej Peter,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os 😊

Det er ærgerligt at høre, at du oplevede det som påtrængende, da der blev tilbudt abonnementer til el, telefon og lignende i forbindelse med dit computerkøb, og at du ikke føler, at alle omkostninger blev oplyst ved indgåelsen af aftalen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have hos POWER.

Vi tager din feedback alvorligt og vil gennemgå vores rutiner omkring tilbudssalg og information om omkostninger internt for at sikre, at vores kunder får et fuldt og tydeligt overblik 💬

En af vores medarbejdere vil personligt se nærmere på din sag. Du er også velkommen til at skrive til os på trustpilot@power.dk med din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, så vi kan følge op på sagen 🤗

Med venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Super oplevelse hos Yakub

Super oplevelse hos Yakub, som guidede mig fuldt igenem mit køb og havde en ekpertise, så det hele blev nemt.
Jeg havde mange spørgsmål og han tog sin tid for at forklare, svare og lytte.

Topoplevelse!

Hej Anonym,

Tusind tak for de flotte ord og for at du delte din oplevelse.

Det er skønt at høre, at du fik så god vejledning, og at hele købet blev gjort nemt og trygt. Når der bliver taget tid til at lytte og svare ordentligt på spørgsmål, gør det virkelig en forskel.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du havde en topoplevelse i Frederiksberg.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Køleskabet kom som aftalt, men...

Køleskabet kom som aftalt, og mændene var flinke. Dog blev der lovet, at jeg ville kontaktes 30 minutter før deres ankomst, men jeg blev hverken ringet op eller skrevet til, så jeg skulle hurtigt komme de sidste madvarer i en køletaske, inden mændene kunne komme videre. Heldigvis tog det kun et minut, men jeg hader at føle mig presset...

Hej Wynn,

Tak for din anmeldelse og for de fire stjerner.

Det er godt at høre, at køleskabet kom som aftalt, og at leveringen ellers gik fint.

Det er samtidig ærgerligt, at du ikke fik besked cirka 30 minutter før ankomst som forventet. Det kan jeg godt forstå føltes presset, selv om det heldigvis gik hurtigt.

Vi tager din feedback med videre, så oplevelsen kan blive mere smidig næste gang.

Sindssyg dårlig oplevelse

Sindssyg dårlig oplevelse. Køber en iPad Air i butikken med alt tilbehør, kommer hjem og ser at jeg har fået en demo model “not for resale”, står der på pakken bagpå.
Det er jeg ikke blevet oplyst om!
Bruger en arbejdsdag på at komme tilbage og sige dette, hvortil butikken ikke har tilsvarende model i huset som jeg kan få. Ender med at bruge 1 time i butikken og gå derfra tomhændet og returneret det hele. Der er ingen pointe i at gå i den fysiske butik, når dette er oplevelsen.

Hej Mira,

Mira, tak fordi du deler din oplevelse. Det er bestemt ikke i orden at få udleveret en demomodel uden tydelig information om det, og jeg forstår godt, at det har været både frustrerende og spild af tid at skulle tilbage til butikken og alligevel gå derfra tomhændet. 😕💬

Din feedback om både udleveringen af en vare mærket “not for resale” og håndteringen i butikken er taget videre internt, så forløbet og rutinerne i Frederiksberg kan blive gennemgået nærmere. Vi sætter pris på, at du gør os opmærksomme på det, fordi den slags oplevelser skal tages alvorligt og bruges til at forbedre servicen fremadrettet. 🙏😊

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang. ✨

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Lang ventetid og sælgere der på…

Lang ventetid og sælgere der på ucharmerende vis prøver at få dig til at købe produkter de tjener mere på

Hej jonas,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i Frederiksberg, og både lang ventetid og et for pågående salgspres giver et dårligt indtryk. 😊

Din feedback er taget videre til butikken, så de kan gennemgå både ventetid i afdelingen og måden rådgivningen bliver givet på. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at du får en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Rigtig god service af yakup

Rigtig god service af yakup. Han har gjordt mit cbb abonoment billigere; givet rabat og bestilt varene: hans kollega Elias var også fint. Kommer når iphone 18 kommer ud

Hej Idzet,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse fra POWER Frederiksberg.

Det er skønt at høre, at du fik rigtig god service, og at både Yakup og Elias gjorde besøget til en god oplevelse.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at se dig igen, når iPhone 18 kommer ud.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Kanon god service og rådgivning jeg fik…

Kanon god service og rådgivning jeg fik af Jakob vedr. køb af ny Iphone

Hej Sean,

Tusind tak for de flotte ord og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er skønt at høre, at du fik kanon god service og rådgivning i forbindelse med køb af ny iPhone. Den slags feedback er virkelig værdsat.

fornemt udført

fornemt udført, dejlig service

7. august 2026

Hej jes,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du havde en dejlig oplevelse og god service hos POWER Frederiksberg.

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du fik den ekspedition, du forventede, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

God service fra Mahdi kommer helt…

God service fra Mahdi kommer helt sikkert igen, god stemning og god grineren gav han i hvertfald

Hej August,

Det er skønt at høre om god service, god stemning og et besøg med masser af smil. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os over, at du har haft en så god oplevelse i Frederiksberg.

Frustrerende oplevelse

Frustrerende oplevelse. Så vidt jeg forstår er formålet med click and collect følgende: 1. Kom hurtigt igennem processen uden at fx vente på en, der kan rådgive, da produktet allerede er valgt, og 2. At produktet der er købt online, med sikkerhed er på lager når man dukker op i butikken.

Jeg kom en halv time før lukketid. Stod først i kø i den almindelige kasse for at få at vide at jeg skulle stå i kø i mobiltelefon-kassen (havde købt en powerbank), hvor der var to familier der skulle rådgives forud for sit mobiltelefonkøb. Dvs. sidstnævnte skulle først overstås, og tog en del tid - hvilket er ok, og forventeligt når man skal have en ny telefon, men irriterende at vente på og dele kø med når man bare skal have udleveret en dims der allerede er købt. Få minutter efter lukketid er det endelig min tur, hvor medarbejderen går hen til den hylde ude i butikken hvor den powerbank jeg har købt skulle hænge, og kommer tilbage med den i grøn og blå og siger at jeg kan vælge en. Jeg beder om at få udleveret den pink powerbank som jeg havde betalt for online, hvilket medarbejderen mener ikke kan lade sig gøre da den angiveligt er udsolgt. Jeg spørger hvordan det kan ske, og hvorfor de så tilsyneladende har solgt den powerbank jeg har købt et par timer forinden (der var også mange af dem på lager, ifølge hjemmesiden, da jeg købte den), hvilket han sagde at han ikke kunne svare på. Da jeg spurgte om han så ville være sød og finde en kollega der kunne svare på mine spørgsmål gik han en tur i baglokalet og kom tilbage med den pink powerbank jeg havde købt, og jeg kunne dermed først forlade butikken igen efter en 40 minutter lang udleveringsproces. Produktet er fint, og medarbejderne var ellers venlige, men jeres arbejdsgang omkring click and collect er ikke særlig effektiv - den tjener ikke formålet med funktionen.

3. august 2026

Hej Malini

Tak for din meget grundige anmeldelse. Vi er kede af at høre om den lange og frustrerende Click & Collect-oplevelse. Du har helt ret i, at en af fordelene ved Click & Collect netop bør være, at varen allerede er valgt og betalt, så afhentningen kan foregå så enkelt og hurtigt som muligt.

Vi beklager derfor, at du først blev sendt fra den almindelige kasse til mobilafdelingen, hvor du måtte vente bag kunder, der havde brug for rådgivning omkring køb af mobiltelefoner. Det er forståeligt, at det føltes unødvendigt, når du blot skulle have udleveret en allerede betalt powerbank.

Det er samtidig selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at du først fik at vide, at den pink model var udsolgt, selvom du havde bestilt og betalt netop denne model, og at medarbejderen derefter måtte gå i baglokalet for at finde den frem. Vi er dog glade for, at det til sidst lykkedes at finde den korrekte vare, og at du trods forløbet oplevede medarbejderne som venlige.

Vi beklager, at en simpel afhentning endte med at tage omkring 40 minutter. Din feedback tager vi med videre til intern efterretning, særligt omkring arbejdsgangen ved Click & Collect og hvordan vi sikrer, at kunder med allerede betalte ordrer kan få en hurtigere og mere smidig afhentning.

Tak fordi du tog dig tid til at beskrive forløbet så detaljeret – det giver os et konkret indblik i, hvor processen kan forbedres.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Fineste mand

Fineste mand - fik lige fikset 2 gode tv’er og et mobilabonnement til en god pris

8. august 2026

Hej Marcus,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik god hjælp til både tv og mobilabonnement, og at du gik derfra med en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Yakup gav os en virkelig god service og…

Yakup gav os en virkelig god service og er meget glad for at handle hos power. hans kollega orhan var også sød. kæmpe anbefaling at kom ned i power frederiksberg, specielt Yakup!!!

Hej Magnus,

Tusind tak for de flotte ord og for din varme anbefaling af POWER Frederiksberg.

Det er skønt at høre, at du fik en virkelig god oplevelse, og at servicen gjorde indtryk. Den slags feedback betyder meget.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Yakup og Orhan gav en suveræn service

Yakup og Orhan gav en suveræn service! Jeg kommer 100% igen, Tak!

Hej Kaya Yildiz Sekmen,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du havde en så god oplevelse i Frederiksberg, og at servicen gjorde så positivt et indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du vil komme igen. Tak fordi du tog dig tid til at dele det.