Fantastisk, yderst personlig, venlig og ekstremt hjælpsom service; hvor sælgeren (Anders, Frederiksberg Centeret) gav sig rigtig god tid til at hjælpe og forklare mig alt dét, som var nødvend... Se mere
Ved min personlige henvendelse i power frederiksberg flere dage i træk løste venlige personale mine problemer med min android og hjalp mig med at finde løsninger på hvidevare der duede til mit behov... Se mere
Udemærket oplevelse og god hjælp med køb, men fik at vide at min ordre kunne afhentes efter 3 dage ca. Nu er det blevet til 2-3 uger i stedet (hvilket lød som om de hele tiden har vidst det), så synes... Se mere
Jeg havde en dårlig oplevelse med at købe et cover til min nye iPad (som jeg heldigvis havde købt hos en anden forhandler). Jeg måtte bytte det samme cover 3 gange, fordi jeg enten fik det forkert... Se mere
Falkoner Alle 21, 2000, Frederiksberg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg syntes at power er en rigtig god butik og de har mange gode varer. Dog oplevede jeg en sælger som var meget ihærdig for at sælge mig ekstra forsikringer og pådutte mig et nyt elfirma Det syntes jeg er meget voldsomt og unødvendigt som kunde, når jeg kun skulle købe AirPods.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Personalet er mere fokuseret på at sælge alt andet en hvad forbrugerne vil købe, de fik en kunde til at springe fra købet imens jeg stod og ventede og da jeg kommer til, var de mere fokuseret på at sælge strøm til mig, selvom jeg afviste medarbejderen ikke en gang men hele 3 gange. De ville hellere ikke prismatch og var flabet til sidst. Bed mig selv i tungen for ikke at fortælle personen at nu var det nok…

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Frederiksberg: Jeg bestilte en vare som Click & Collect, i håb om at kunne få det hurtigt overstået, når jeg kom til butikken.
Da jeg ankom, viste det sig imidlertid, at der kun var én kø til både almindelige bestillinger og Click & Collect. Vi stod i kø i over 35 minutter, selvom der samtidig stod seks andre medarbejdere ved kasserne uden at have særligt travlt.
Jeg er meget skuffet over den lange ventetid og over, at de øvrige medarbejdere ikke trådte til for at hjælpe med at ekspedere kunderne. Hele idéen med Click & Collect er netop, at det skal være en hurtig og nem måde at hente sin bestilling på, og det levede denne oplevelse bestemt ikke op til.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Jeg giver sjældent anbefalinger, men jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle hvor helt igennem fantastisk Power butikken i Frederiksberg centret er! Jeg har nu besøgt butikken to gange og begge gange fået hurtig, kompetent og virkelig sød betjening. Begge gange af Tahar - men alle medarbejdere derinde er fantastiske. Sidste gang havde jeg min søn på 7 år med som der også blev taget sig godt af. Til jer ledere i butikken: I er gode til at ansætte. Jeg håber at I er klar over, hvor gode medarbejdere I har. Husk at værdsætte dem, værd søde ved dem og giv dem lidt ekstra løn. Pga. vil både jeg privat, mit firma og min mands firma altid vælge Power.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Jeg fik et fint og billigt fjernsyn. Det kunne ikke lade sig gøre at få kontakt med en medarbejder, så jeg fandt selv en kasse på gulvet og gættede at det var den rigtige.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Jeg købte en laptop til 7000 kr af mærlet Cepter, som Power selv prodcerer. Skærmen gik i stykker efter en uge, da den fik et lille tryk. Powers service siger, at den ikke kan repareres. Så: 7k ud af vinduet. Køb elektronik et andet sted. Dybt useriøs biks.
Vi blev betjent af Yakob,
En kæmpe fornøjelse og en masse gode tilbud og rabatter!
God service og tryg oplevelse

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Personalet er altid høfligt.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
God oplevelse i power med rigtig godekspedition af taha

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Den PC. Cepter virker ok, Men den er MEGET LÆNGE OM AT KOMME I FORBINDELSE TIL INTERNETTET.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Venlig og dygtig medarbejder, der giver indtryk af en faglig viden.
Virkelig en positiv oplevelse, at medarbejderen gav sig tid til at forklare om fordele og ulemper ved de forskellige produkter, som jeg kunne vælge. På forhånd havde jeg angivet et prisleje og et varemærke.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Sød, ung fyr (Mahdi) kom hurtigt og hjalp med med mit køb, som var et virkelig godt tilbud 💪🏼

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Det var lige den tablet jeg havde søgt efter og så havde den Android 16 så det kunne ikke være bedre

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Efter en uges tid frem og tilbage over hvad de havde hjemme og hvad de ikke havde, var der en medarbejder der tog fuld hånd om det hele. Dejligt der bliver brugt tid og energi på at opgaven bliver løst!

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Lige lovlig pågående sælger, der bare ville sælge muligt, men ligeglad med behovet.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
I lokker folk til at købe mere, end de har tænkt sig!
I lokker folk til f.eks. at skifte teleselskab, så man derefter har STORT besvær med at annullere!!
Jeg handler ikke mere hos jer!

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Personalet er altid, min oplevelse, super professionelle og hjælpsomme….)))

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Super fed oplevelse i power
Rocky var ny, men gjorder et fantastisk stykke arbejde, kan klart anbefales.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederiksberg
Vi vil varmt anbefale Redha! Vi fik en fantastisk hjælp til at finde lige præcis de ting, der passede til os og vores ønsker.
Vi er utrolig glade for vores valg og kan kun give vores varmeste anbefalinger videre. Tusind tak for den gode, personlige og professionelle hjælp!