POWER.dk - Frederiksberg Anmeldelser

3.429

Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg, DK

Ny medarbejder fik hurtigt fundet bedste løsning til mit telefonbehov til optimal pris, incl. tilbehør 😃 Glad, smilende og hurtig, og viste hvad han talte om👍 valgte selv at overføre fra gl. til ny.... Se mere

Kan desværre ikke sige, at jeg var tilfreds med min oplevelse hos POWER. Jeg stod i kø i over 20 minutter sammen med tre andre kunder, hvor den ene valgte at gå, mens personalet havde travlt med at... Se mere

Sagde ved levering/betaling at, jeg forlangte faktura sendt på min e-mail og ikke kun udleveret. Faktura er ikke sendt til mig. Det hart jeg klaget over, og Power har ikke reageret på klagen. Det er... Se mere

Jeg fik meget god service af Hashir og Daniel, til guidning af køb af ny computer. De tog sig tiden til at forklare forskellen på de forskellige computer og hvad de anbefalede af forsikring osv. Virk... Se mere

1. nr. 49 af de 62 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Falkoner Alle 21, 2000, Frederiksberg, Danmark

• 70338080

God

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.429)

32.977 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk service og oplevelse

Fantastisk service og oplevelse

30. juni 2026

Hej Jimmy,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du havde en fantastisk service og oplevelse hos POWER Frederiksberg.

Venlig

Venlig, hurtig

Hej Aynur,

Tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var venlig og hurtig. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Hurtig og præcis ordreafgivelse og…

Hurtig og præcis ordreafgivelse og levering

23. juni 2026

Hej Tom,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at både ordreafgivelse og levering var hurtig og præcis.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Professionelle svindlere.

Elsker du at få misbrugt dine personoplysninger for at blive tilmeldt forsikring du aldrig har bedt om, eller givet samtykke til at Power må oprette? - Så kom da endelig forbi Power i Frederiksberg centret.

Har været i kontakt med kundeservice, de svarer kun halvt på ens forespørgelse. Efter nok brok bliver jeg lovet et opkald inden for 24 timer, det kom først dagen efter, da jeg rykkede for det. Da de endelig ringede, kendte "varehusets ledelse" ikke forskel på frameldelse forsikring og slettelse af data hos tredjeparter. Han anede ikke engang hvad der udgjorde deling af data og hævdede at det havde man ikke. Alligevel har jeg modtaget en e-mail fra deres forsikringspartner, som tiltaler mig ved navn - hvordan det kan lade sig gøre uden, at man har delt mine oplysninger, det er mig en gåde.

Varehusets ledelse kan ikke besvare eller afhjælpe halvdelen af mine forespørgsel, hvorfra han lover at vende retur på e-mail samme uge.
Det kan ikke komme bag på nogen nu, at den mail endnu ikke er dukket op.

Havde kaldt dem for nogle amatører, men det virker faktisk til, at der er en ret professionel indsats i at holde kunden for nar og blot maksimere profit.

Der er egentligt endnu flere forrygende detaljer, dog tror jeg mit budskab står klart - hold dig langt væk.
Min oplevelse er ikke enkelt stående, hvis man vælger at læse rundt på nettet.

[EDIT grundet besvarelse fra Power]:
Hvad er Powers response når de har kvajet sig? - naturligvis et automatisk AI-genereret svar, der på ingen måde afhjælper situationen.
Desuden, for at være helt korrekt, så er der åbenbart sendt en email fra varehusets ledelse inden for fristen. De sendte det bare ikke til mig, for hvem gider at tjekke modtager feltet.

Jeg anede ikke at Power var blevet konkurrent til Cirkus Arena - sikke et klovneshow de formår at fremstille, BRAVO!

12. juni 2026

Hej Marc,

Det er en meget alvorlig oplevelse, du beskriver, og det er beklageligt, at forløbet har været så uklart.

Hvis du ønsker at få slettet dine personlige oplysninger fra MyPOWER, kan du gøre det ved at logge ind på din MyPOWER-konto, gå til “Profil indstillinger” eller “Forespørgsel på personoplysninger”, vælge “Login med MitID” og indsende anmodningen.

Du modtager en bekræftelse på e-mail, og behandlingen kan tage op til 30 dage.

Sletning er permanent, din MyPOWER-konto bliver deaktiveret, og eventuelle bonusser og fordele bortfalder. Aktive ordrer bliver dog behandlet som normalt.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Frederiksberg⚡

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Hurtigt betjening

Hurtigt betjening på

Hej Verner,

Tak for de 5 stjerner og de flotte ord.

Det er skønt at høre, at du oplevede hurtig betjening i Frederiksberg. Det sætter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Super god oplevelse i Power…

Super god oplevelse i Power Frederiksberg. Mehmet har været meget hjælpsom og effektiv.

28. juni 2026

Hej Solange,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner!

Det er skønt at høre, at du havde en super god oplevelse i POWER Frederiksberg, og at du fik hjælpsom og effektiv service.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Super betjening. Forkert pris.

Super betjening.

Ukorrekt pris på varen.

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik super betjening i Frederiksberg.

Det er samtidig ærgerligt, at prisen på varen ikke stemte som forventet. Vi tager din feedback med videre.

Hurtig betjening

Hurtig betjening og gode råd ved kassen.

Hej H-M,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik hurtig betjening og gode råd ved kassen i Frederiksberg. Den slags oplevelser er præcis det, vi gerne vil give hver dag.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Ventede en halv time på at få udleveret…

Ventede en halv time på at få udleveret en click and collect vare, i en butik hvor der var flere medarbejdere end der var kunder!

Hej Sune,

Det lyder som en rigtig frustrerende oplevelse, og det beklager vi.

Det skal gerne være hurtigt og nemt at hente en Click & Collect-vare, så en ventetid på en halv time er bestemt ikke hensigten.

Vi sætter pris på, at du gjorde opmærksom på det.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Super god og venlig betjening af Taha…

Super god og venlig betjening af Taha (Frederiksberg).

Hej Firma,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du fik super god og venlig betjening i Frederiksberg. Den slags feedback er virkelig dejlig at få, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Fejlagtig vejledning

Produktet jeg ønskede var ikke på lager, blev anbefalet at købe et andet der var en smule billigere - og på lager. Fik at vide det var fuldstændig det samme - “samme standard”. Har nu taget varen i brug, og det er simpelthen ikke rigtig. Varens kvalitet er ringere end den jeg kom efter. Så forkert vejledning og jeg står som kunde tilbage med et dårligere produkt.

Hej Annette,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal stå tilbage med, når man har fået vejledning i butikken.

Når et anbefalet alternativ ikke lever op til det, du blev oplyst, forstår jeg godt, at det er skuffende.

Du er velkommen til at tage produktet med ind i en POWER-butik sammen med din kvittering eller dit købsbevis, så kan butikken se nærmere på sagen og hjælpe med den bedste løsning ud fra produktets stand og mulighederne i butikken.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Super god service.

Super god service.

Hej Linda,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at læse, at du har haft super god service hos POWER Frederiksberg.

God betjening.

Hej Ulf,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik god betjening i Frederiksberg.

Dårlig service i Power Frederiksberg Centeret

Jeg havde via POWERs kundeservice fået godkendt prisgaranti på en computer, hvor prisen blev matchet med Bilka. Da jeg kort efter mødte op i POWER i Frederiksberg Centret for at købe computeren, ville de dog ikke udlevere den til den aftalte pris, fordi Bilka ikke længere havde varen på online lager. Varen kunne stadig hentes i en Bilka-butik relativt tæt på, men det var åbenbart ikke tilstrækkeligt.

Det frustrerende var især, at jeg kun ca. 1,5 time forinden havde fået prisgarantien godkendt af kundeservice, hvor varen var på lager hos Bilka. Alligevel ville butikken ikke anerkende aftalen.

Jeg kontaktede kundeservice igen den efterfølgende mandag, og her var der ingen problemer med at få handlen gennemført — men jeg skulle så tage til POWER i Herlev i stedet. Det endte derfor med at blive en unødvendigt besværlig oplevelse, selvom prisgarantien allerede var aftalt og godkendt.

19. juni 2026

Hej Emilie,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke i orden, at en prisgaranti først bliver godkendt og kort efter ikke bliver anerkendt i butikken, så jeg forstår godt, at forløbet i Frederiksberg føltes unødigt besværligt. 😊

Det er især uheldigt, når du allerede havde fået bekræftet match med Bilka og alligevel måtte bruge ekstra tid og til sidst tage til en anden butik for at gennemføre købet. Det forløb giver ikke den oplevelse, vi ønsker at give. 💬

Din feedback om både håndteringen af prisgarantien og forskellen mellem informationen fra Kundeservice og butikken er taget videre internt, så de relevante rutiner kan blive gennemgået nærmere. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. 🤗

Sød og kompetent ung mand

Sød og kompetent ung mand

23. juni 2026

Hej Lizette,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Frederiksberg, og at du blev mødt på en sød og kompetent måde. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Sælgeren fortalte ting som ikke…

Sælgeren fortalte ting som ikke passede, både vedr. indholdet samt skift af telefon abonnement.

Hej Kristina,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke i orden at få oplysninger, som ikke passer, hverken om indholdet i købet eller om skift af telefonabonnement, og det forstår jeg godt er frustrerende. 💬

Din feedback er nu sendt videre til POWER Frederiksberg, så de kan gennemgå både vejledningen i butikken og den information, der blev givet i forbindelse med abonnementsskiftet. 😊

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på oplevelsen, fordi den type feedback er vigtig for at forbedre servicen fremadrettet. 🤗

Kompetent og god rådgivning

Der var lidt for lang kø til at få betjening. Ellers yderst tilfreds. Madhie fra Frederiksberg centeret ydede en god service og gav kompetent vejledning og tog sig tid til sine kunder.

Hej Camilla,

Det er virkelig godt at høre, at du oplevede kompetent rådgivning og god service i Frederiksberg, og at der blev taget sig tid til at hjælpe ordentligt.

Tak også for din ærlige bemærkning om ventetiden. Det er godt at få med, samtidig med at det samlede indtryk stadig var yderst tilfredsstillende.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Tusind tak for god service fra de 3…

Tusind tak for god service fra de 3 fyre nede i tele afdelingen - Taha, Hashir, mahdi og birdal. Virkelig fed energi

Hej Taha,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du havde en så god oplevelse i teleafdelingen i Frederiksberg, og at den gode energi gjorde indtryk.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Frederiksberg⚡

Fik rigtig god betjening af Mahdi

Fik rigtig god betjening af Mahdi, der også oprettede en ny elaftale til vores hustand. Meget venlig og serviceminded ung mand.

Hej Louise,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik rigtig god betjening i Frederiksberg, og at oplevelsen med Mahdi gjorde et så positivt indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Hi Kirsten,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en super oplevelse hos POWER Frederiksberg. Den slags feedback sætter vi stor pris på.