POWER.dk - Fisketorvet Anmeldelser

Kalvebod Brygge 59, 1560 København, Vesterbro, DK

Meget uprofessionel service. Jeg kom for at købe høretelefoner af et konkret model og jeg kunne ikke finde dem. Jeg måtte finde personel og desværre var jeg nødt til at afbryde deres samtale. Varen v... Se mere

Kæmpe tak og stor ros til Dolouvan i supporten. Min fars mobil virkede pludselig ikke, så vi måtte købe en ny søndag aften før lukketid. Dolouvan blev 10 min ekstra, så den blev sat op og han kunne r... Se mere

Det var rart st blive mødt en sælger som ikke prøvede at skifte alle mulige abonnementer, alt muligt mersalg. Det er sådan click og collect skal fungere

Min datter købte en IPhone 17. Vi havde en MEGET god oplevelse!👌 De ansatte i Power på Fisketorvet var helt utrolig hjælpsomme, dygtige og informative. Lige fra den venlige butikschef,til sælgeren og... Se mere

1. nr. 49 af de 62 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 14 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 29 af de 32 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
  4. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

30 dages-testen

• Kalvebod Brygge 59, 1560, København, Vesterbro, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

34.527 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Patrick H gjorde det fantastisk

Patrick H gjorde det fantastisk - skiftede abonnement fra Norlys til Telmore og sparede en masse penge :) Han er guld værd for jer :)

20. april 2026

Hej Jonas,

Tusind tak for de flotte ord og for den fantastiske anmeldelse.

Det er skønt at høre, at skiftet til Telmore gik så godt, og at der samtidig blev sparet penge.

Den slags feedback betyder meget for os, og vi er glade for, at du havde en så god oplevelse i butikken.

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt

16. april 2026

Hej Lind,

Tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var hurtig og nem.

Sød personaler..hjælpsom godt…

Sød personaler..hjælpsom godt servicemigne
Godt butikken. Jeg er glad for min Opvaskemaskine tak for det hele

13. april 2026

Hej sacide,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i butikken var god, og at servicen var hjælpsom.

Dejligt også, at du er glad for din opvaskemaskine.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Meget imødekommende og hjælpsom…

Meget imødekommende og hjælpsom medarbejder ved navn Mohammed! Hvis han ikke lige har svaret, så sørger han for at finde en der kan hjælpe !! Stærk service! Tak på forhånd ;)

11. marts 2026

Hej Youssef,

Tusind tak for de flotte ord og den gode anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik imødekommende og hjælpsom service i Fisketorvet, og at oplevelsen gjorde et så positivt indtryk.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Super god betjening af Mohammed i…

Super god betjening af Mohammed i afdelingen på Fisketorvet. Kan varmt anbefales!

19. april 2026

Hej Anna,

Tusind tak for de flotte ord og den gode anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du fik en rigtig god oplevelse i afdelingen på Fisketorvet. Den slags feedback sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre, at besøget kan varmt anbefales.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg skulle have nogle nye høretelefoner…

Jeg skulle have nogle nye høretelefoner hvor jeg blev hjulpet på vej af Mohammed ude ved Power Fisketorvet, han var meget venlig og fik hjulpet mig med at finde de perfekte høretelefoner.

17. april 2026

Hej Ali,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik god vejledning i butikken og fandt de helt rigtige høretelefoner.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Jeg fik super god service fra Mohammed…

Jeg fik super god service fra Mohammed i power Fisketorvet, hjælp fra start til slut, med god rådgivning omkring hvilket TV jeg skulle vælge 💪

8. april 2026

Hej Hussein,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at du fik god hjælp hele vejen og god rådgivning til valg af TV.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Hjælpen i support afdelingen var super…

Hjælpen i support afdelingen var super god.

15. april 2026

Hej EJ,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at hjælpen i supportafdelingen var super god.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Efterspurgte en skærm der kunne vise…

Efterspurgte en skærm der kunne vise medier fra et usb drev. Fik anbefalet en gaming monitor som ikke har usb indgang.

17. april 2026

Hej Alexander

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse i butikken, hvor du ikke fik en skærm, der levede op til dit konkrete behov. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt din frustration over at få anbefalet et produkt, som ikke matcher det, du efterspurgte, især når du havde et tydeligt krav om USB-afspilning. God rådgivning skal tage udgangspunkt i kundens behov, og det beklager vi ikke har været tilfældet her.

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at forbedre vores produktvejledning i butikken.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Fin pris efter noget forhandling på Fisketorvet

Jeg var i power Fisketorvet da jeg skulle have ny telefon der var en god og behjælpelig herre der hjalp med at finde den rette pris han var do lidt pressende med at vi skulle have vpn selvfølgelig for at han får noget provision men jeg føler jeg er tilfreds med den pris jeg gik derfra med

18. april 2026

Hej Niklas,

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Fisketorvet.

Det er dejligt at høre, at du gik derfra med en pris, du var tilfreds med, og at du fik god hjælp undervejs.

Tak også for den ærlige bemærkning om oplevelsen omkring ekstra produkter. Den slags feedback er værdifuld.

Vi er glade for, at helhedsoplevelsen stadig var god.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Rigtig god og professionel betjening…

Rigtig god og professionel betjening hos Power. Sælgeren Leon var særligt dygtig til at lytte og give ærlig rådgivning, der passede præcis til mine behov. En meget behagelig købsoplevelse stor ros herfra

15. april 2026

Hej Annoym,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du fik en rigtig god og professionel oplevelse i butikken, og at rådgivningen ramte præcis dine behov.

Vi sætter stor pris på din ros og håber at se dig igen.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Fin oplevelse med en ung mand

At jeg skiftede mobilselvskab og dik mit indkøb med så stor reduction i pris og st den unge mand som heldigvis havde en mere erfaren skøn kollega i nakken gjorde hvad han kunne i sit nybegynderi for st jeg sku få sn go købsoplevelse ...

14. april 2026

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord og for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i butikken, og at der blev gjort en stor indsats for at finde en god løsning til dit køb.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Hej Kim,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores sælger var flink og hjælpsom. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som vores kunder fortjener.

Supert dejlig betjening og altid et smil

Supert dejlig betjening og altid et smil

11. april 2026

Hej Charlotte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores betjening i Fisketorvet. Det betyder meget for os, at vores team formår at skabe et godt indtryk med deres service og positive attitude. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Købte en opvaskemaskine

Købte en opvaskemaskine. Sælgeren i butikken ville gerne give mig 500 kr. rabat. Da jeg kom hjem fandt jeg ud af den stod til 800 kr. rabat online.

Levering og montering var lovet torsdag mellem 8-12. De kom naturligvis efter 12.

Ringe oplevelse.

Hej Emil, 😟

Det er virkelig ærgerligt at læse om din oplevelse med købet af opvaskemaskinen. At opdage derhjemme, at rabatten online var højere end den, du fik i butikken, kan selvfølgelig føles ret frustrerende – især når man lige har været inde og handle. Og når levering og montering oveni ikke sker inden for det tidsrum, der er lovet, så bliver det bare en samlet set rigtig træls kundeoplevelse.

Tak fordi du deler det med os – den slags feedback bruger vi aktivt til at blive skarpere på både info omkring priser/rabatter og koordineringen af leveringer, så det i højere grad lever op til det, vi lover. Hvis du alligevel stadig mangler hjælp i forhold til dit køb, er du altid velkommen til at tage fat i os på review@power.dk, så kigger vi gerne nærmere på det sammen med dig.

Mange hilsner
Muhammed
POWER Kundeservice

SÅ dårlig service

Havde forudbetalt et fjernsyn. Noget i kontant og noget på kort. Fjernsynet skulle hentes nogle dage efter, når det kom på lager. Blev en tirsdag aften kl. 19 ringet op fire gange. Ringede tilbage, hvor en kvinde fortalte hun havde talt forkert, og der manglede 100 kr.Hun sagde jeg skulle komme i butikken og betale det hurtigst muligt. Efterfølgende fik jeg adskillige beskeder angående det samme (havde ikke hentet fjernsynet endnu).
Da jeg havde hentet og betalt de resterende 100 kr, blev jeg 1 time senere ringet op igen. En kvinde sagde at der manglede at blive betalt de 100 kr der manglede. Efter en lang snak, fandt hun ud af at de var betalt.

Har spildt så meget tid på deres virkelig dårlige service. Kommer ikke til at handle der igen, når det åbentbart indebærer at man bliver kimet ned, de ikke kan tælle, og ikke snakker sammen:/

Hej 😕

Det lyder virkelig som en træls oplevelse med dit fjernsyn og de 100 kr – især når du både bliver ringet op flere gange, får forskellige beskeder og så alligevel har styr på betalingen selv. Det er slet ikke den slags kundeoplevelse, vi ønsker at give, og jeg kan sagtens forstå, at du føler, at din tid er blevet spildt 😔

Tak fordi du deler det med os – den slags feedback gør en forskel, fordi vi kan bruge den internt til at blive skarpere på både kommunikation, overblik over betalinger og samarbejdet mellem kollegaerne, så du som kunde ikke bliver kimet ned unødvendigt.

Som du også skriver, endte det heldigvis med, at de 100 kr blev registreret korrekt, så sagen virker til at være landet rigtigt til sidst. Skulle du alligevel stadig mangle hjælp til noget i forbindelse med købet, er du altid velkommen til at kontakte os på review@power.dk, så kigger vi nærmere på det sammen med dig 💬

Mange hilsner
Muhammed
POWER Kundeservice

Vi kom lige til lukketid på…

Vi kom lige til lukketid på fisketorvet og havde brug for en vaskemaskine NU. Ekspedienten var smilende og behjælpelig og vi kom hjem med en vaskemaskine .....tak for dig
Mvh Villy og Gitte Farsinsen.

14. april 2026

Hej Gitte,

Hvor dejligt at høre om jeres positive oplevelse i vores butik på Fisketorvet! Det er fantastisk, at vores ekspedient kunne hjælpe jer med at finde den rigtige vaskemaskine, selv så tæt på lukketid. Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores personale kunne levere den service, I havde brug for, når I havde mest brug for det. Vi håber, I bliver glade for jeres nye vaskemaskine!

Stop spam!

Jeg købte for 70 kr afkalkning.

Jeg har siden modtaget to mails og en sms om at anmelde købsoplevelaen.

Jamen, den var god med fin vejledning men er totalt ødelagt med spam. Der gider jeg ikke at købe igen.

Hej Laust

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken med fin vejledning, men vi er samtidig kede af, at vores opfølgende henvendelser har ødelagt helhedsindtrykket for dig.

Det er bestemt ikke vores intention, at vores kommunikation skal opleves som spam eller få dig til at fravælge os fremover. Vi forstår godt din frustration, og din feedback er vigtig for os. Den tager vi med videre i arbejdet med at gøre vores opfølgning mere relevant og mindre påtrængende.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hej Gitte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik super god hjælp ved køb af dine nye telefoner. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team kunne hjælpe dig godt igennem købet. Vi arbejder hårdt for at give den bedste service til alle vores kunder.

Tak fordi du valgte POWER!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg er ikke vild med at skulle…

Jeg er ikke vild med at skulle forhandle om pris -og tilbud om ‘dagens rabat’
viste sig at være HVIS jeg tilmeldte mig diverse
Bryder mig ikke om at blive næsten presset til forsikring og streamingtjenester mm
Et panserglas koster 100kr at få påsat. Dyrt

Hej tove,

Tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at du oplevede pres omkring tilmeldinger og ekstra tjenester. Vi stræber efter at give dig en god oplevelse, hvor du kan handle i dit eget tempo uden at føle dig presset.

Angående prisforhandling kan jeg fortælle dig, at vi hos POWER faktisk har et prisløfte, der betyder, at du automatisk får vores bedste onlinepriser i butikken. Vores Prisrobot opdaterer priserne hvert 15. minut, så du ikke behøver at forhandle. Du får automatisk den rigtige pris.

Hvad angår panserglas til 100 kr., så forstår jeg godt, at det kan virke dyrt. Prisen dækker både materialet og den professionelle påsætning.

Jeg sætter pris på din ærlige feedback, da det hjælper os med at blive bedre.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡