POWER.dk - Fisketorvet Anmeldelser

Kalvebod Brygge 59, 1560 København, Vesterbro, DK

Vi kommer ind i power på fisketorvet og der er ingen betjening overhovedet, så finder vi den printer jeg ville købe ...ingen pris skilt nogen steder i bunken af printere ... kommer til kassen for at... Se mere

Jeg købte en vare på click and collect. Først var der så få medarbejdere i butikken, at de ikke havde tid til at tage imod betaling, Så ventede jeg utroligt længe på at få varen udleveret, for a... Se mere

Min datter købte en IPhone 17. Vi havde en MEGET god oplevelse!👌 De ansatte i Power på Fisketorvet var helt utrolig hjælpsomme, dygtige og informative. Lige fra den venlige butikschef,til sælgeren og... Se mere

Fantastisk oplevelse. Ibrahim C leverede en fremragende service med stor produktviden og tog sig tid til at vejlede mig, så jeg fandt de produkter, der passede bedst til mine behov. Meget professionel... Se mere

1. nr. 50 af de 62 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 14 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 30 af de 33 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
  4. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

30 dages-testen

• Kalvebod Brygge 59, 1560, København, Vesterbro, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

34.327 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super priser og god service.

Super priser og god service.

30. juni 2026

Hej Daniel,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse med både priser og service i Fisketorvet. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Anonym,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at læse, at du havde en så god oplevelse med både betjening og service i Fisketorvet.

POWER er bare de bedste

POWER er bare de bedste . Man bliver ikke overrumplet af mærkelige ydelser .ALT fungerer bare. DOG meget besværligt Med :AI ON Line Assistent . Det tog mig vildt mange timer at bestille 1 vaskemaskine .😡.
Vi skal selvfølgelig vænne os til AI,mit temperament er dog ABSOLUT meget mere til en kort telefon opringning ,og så få konfirmeret tingene.Absolut Bedste TRYGhed med personlig kontakt !

Hej Inge,

Tak for den flotte anmeldelse og for de pæne ord om POWER og Fisketorvet.

Det er virkelig godt at høre, at du oplever, at tingene fungerer, og at du ikke bliver mødt af unødige ydelser.

Samtidig er det helt fair, at bestillingen af vaskemaskinen online føltes besværlig, især når du foretrækker en hurtig og personlig afklaring. Den feedback tager vi med os.

Tak fordi du delte både det positive og det, der kunne være nemmere. Det sætter vi stor pris på.

God kundeservice

Da jeg skulle købe en powerbank og ledning til powerbanken, kunne jeg i første omgang ikke finde det.

Jeg fik hjælp af ekstra ekspedienten og fik dermed en supergod service.
De få gange jeg har handlet i power i Fisketorvet, har jeg altid fået den hjælp og gode service, som jeg kan få.

Hej Camilla,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god hjælp i Fisketorvet, og at oplevelsen igen levede op til dine forventninger. Det betyder meget, når den gode service bliver bemærket.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Fisketorvet⚡

Servicen blandt personalet på gulvet…

Servicen blandt personalet på gulvet var ringe, og I en grad så jeg nok ikke gider købe ind mere i den fysisk butik. Trods en mennesketom butik var der ikke tid til at vise mig hen til det konkrete produkt jeg efterspurgte.
Kasseekspedienten var dog venlig og imødekommende.

Hej Jake,

Det er ærgerligt at læse, at oplevelsen på gulvet i Fisketorvet ikke levede op til forventningerne, især når du havde brug for hjælp til at finde et konkret produkt.

Det er samtidig godt at høre, at du fik en venlig og imødekommende betjening ved kassen.

Vi tager din feedback med videre og ser nærmere på, hvordan oplevelsen i butikken kan blive bedre.

Uopmærksom og sjusket betjening

Uopmærksom og sjusket betjening - som ente med at farven på iPhonen ikke var på lager i butik på trods af lagerinfo.
Medarbejderne havde mere travlt med at hygge sammen end at betjene kunder.

Hej Ole,

Det lyder som en rigtig dårlig oplevelse, og det beklager vi.

Det er forståeligt, at det skaber irritation, når lagerinformationen ikke stemmer, og betjeningen samtidig virker uopmærksom.

Tak fordi du gjorde opmærksom på det.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Fisketorvet⚡

Hej Annette,

Tak for de flotte ord! Det er skønt at høre, at det var nemt at reservere, og at afhentningen gik hurtigt 😊

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Fisketorvet.

Super godt

Super godt. Sparede lige 3000 på en Mac til datteren inden priserne steg. 👍👍

Hej Jan,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du fik gjort en rigtig god handel på Mac’en i tide. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Fisketorvet⚡

Hurtig og venlig ekspedition og varen…

Hurtig og venlig ekspedition og varen blev leveret til absolut konkurrencedygtig prid

Hej Christian,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du oplevede hurtig og venlig ekspedition, og at varen blev leveret til en konkurrencedygtig pris. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Fisketorvet⚡

Power Fisketorvet nægtede at respektere en aftale indgået af Powers egen kundeservice

Jeg er dybt skuffet over den behandling, jeg har modtaget fra Power Fisketorvet.

Jeg kontaktede Powers kundeservice vedrørende køb af et klimaanlæg og lagerstatus i de div. butikker. En medarbejder oplyste mig om konkret butik hvor varen var på lager og udstedte efterfølgende en faktura, så jeg kunne møde op i Power Fisketorvet, betale for varen og tage den med hjem. For mig var aftalen indgået.

Kort tid efter blev jeg imidlertid ringet op af butikschefen, som oplyste, at butikken ikke ville respektere den aftale, som Powers egen kundeservice havde indgået med mig. Ordren blev derfor annulleret.

Da jeg protesterede mod beslutningen, blev tonen hurtigt ubehagelig. Butikschefen beskyldte mig ubegrundet for ikke at tale ordentligt, selv om jeg blot forsøgte at forstå, hvorfor en allerede bekræftet aftale pludselig blev annulleret. Samtalen endte med, at hun lagde røret på.

Jeg finder det fuldstændig uacceptabelt, at en butikschef ensidigt kan tilsidesætte en aftale, der allerede er bekræftet af Power og dokumenteret ved en udstedt faktura. Endnu mere kritisabelt er den måde, sagen blev håndteret på. Som kunde forventer jeg en professionel dialog – ikke ubegrundede beskyldninger og en brat afslutning på samtalen.

Som kunde er det ikke mit ansvar, at Power tilsyneladende har interne uenigheder mellem kundeservice og de enkelte butikker. Jeg har indgået en aftale med Power – ikke med en bestemt afdeling.

Hele forløbet har betydet, at jeg har spildt min tid på baggrund af en bekræftet ordre, som virksomheden efterfølgende nægtede at stå ved. Det underminerer enhver tillid til, at en aftale med Power faktisk er bindende.

Jeg forventer, at Power tager ansvar for de aftaler, virksomheden indgår med sine kunder. Hvis en udstedt faktura og en bekræftet ordre blot kan annulleres, fordi en butik vælger det, er det svært at have tillid til virksomheden.

Baggrunden for købet var, at vi netop har fået et nyfødt barn. Med den intense sommervarme ønskede vi at sikre et mere behageligt indeklima for vores familie. Derfor var det særligt skuffende, at en bekræftet ordre med udstedt faktura blev annulleret uden varsel, efter at jeg havde indrettet mig efter aftalen. På intet tidspunkt blev det oplyst, at tilbuddet eller fakturaen var betinget af en efterfølgende godkendelse fra butikken.

Jeg afventer fortsat en forklaring fra Power og håber, at virksomheden vælger at rette op på denne sag. Indtil da kan jeg desværre ikke anbefale Power, da min oplevelse har efterladt mig uden tillid til, at virksomheden står ved de aftaler, den indgår med sine kunder.

25. juni 2026

Hej Sebastian,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have, når en bekræftet ordre med udstedt faktura efterfølgende bliver annulleret, og dialogen samtidig ender på en ubehagelig måde. Vi forstår godt, at det har været både frustrerende og skuffende, især i en situation hvor behovet for klimaanlægget var vigtigt for jeres familie. 😊

Din tilbagemelding om den annullerede ordre, forløbet mellem Kundeservice og butikken samt tonen i samtalen er sendt videre til butikken, så forløbet kan blive gennemgået nærmere. Det gælder både håndteringen af aftaler, information om lagerstatus og den måde, dialogen bliver ført på. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen. Den slags feedback er vigtig og bliver brugt til at forbedre både processer og service fremadrettet. 🤗

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. 🙏

Hej Lone,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

God og venlig betjening

God og venlig betjening

Hej Annette,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik en god og venlig betjening hos POWER Fisketorvet.

Walid Fisketorvet.

Jeg var nede og købe en telefon med en masse komplikationer. Mine data havde svært ved at overføre, dog fikset Walid det på ingen tid, og gjorde det muligt for mig at komme hjem med en ny telefon og alt min data. Fantastisk service.
Tak for ham 💞

23. juni 2026

Hej Lulu,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Fisketorvet.

Det er skønt at høre, at du fik hjælp hele vejen igennem, selv med udfordringerne omkring dataoverførsel, og at du kunne tage hjem med din nye telefon klar til brug.

Vi sætter stor pris på de pæne ord om servicen i butikken.

Personalet hos Power er afvisende

Personalet hos Power er afvisende, uvenlige og ikke imødekommende. De klargjorde det produkt jeg skulle hente i Click and Collect med en mindre forsinkelse.
Da jeg efter noget besvær kom i kontakt med den rette medarbejder, tog han opgaven på sig, og løste den fint.
Den generelle attitude hos medarbejderne er primært det, der vil få mig til at se efter andre alternative muligheder ved fremtidige behov for køb i dette varesortiment

22. juni 2026

Hej Jakob,

Tak for din anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det er ærgerligt at læse, at oplevelsen i Fisketorvet blev præget af en afvisende og uvenlig attitude, selv om dit produkt til sidst blev klargjort og håndteret fint.

Vi sætter pris på, at du også fremhæver, at den rette medarbejder fik løst opgaven, da du først kom i kontakt med ham.

Den samlede oplevelse skal naturligvis føles mere imødekommende end det, du beskriver, og din tilbagemelding er vigtig.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Fisketorvet⚡

Hånlige, grådige, nægter at hjælpe, find et andet sted at handle!

Jeg ankommer i april i POWER Fisketorvet for at købe en iPad A16 til min digitale kunst. Selve iPadden virker upåklageligt, men for det første kommer den uden adapter, dog med laderledning.
Jeg er klar til at betale, men sælger er fast på at opsælge mig til et panzerglas, en adapter og et VPN-abonnement via F-Secure. Jeg får at tilbud på at jeg kan få panzerglas og adapter gratis med, hvis jeg køber VPN til 139kr. Dvs. en adapter og et panzerglas til hver omkring 300kr gratis med.
Sælger sætter dem dog kun ned til 1kr hver og ændrer ikke prisen på f.eks. iPadden eller abonnementet, således at det givne tilbud gælder som reklameret. Dette ville jeg kunne trække lidt på skuldrene af, hvis ikke resten af forløbet havde været så elendigt som det blev.
Jeg betaler, går hjem med iPad, adapter, panzerglas og F-Secure abonnement. Jeg fik at vide jeg ville få en mail OG sms med en kode til aktivering.
Jeg får en SMS hvor der står “Din kode er ${Code}”. Dette er som alle der har lavet en adgangskode nogensinde ikke tegn, der kan bruges i en kode. Jeg har derfor ikke brugt eller aktiveret abonnementet.
Måneden efter får jeg ikke betalt, og jeg går ud fra jeg opsiges deraf, men dette sker ikke. Tværtimod.
8/6 modtager jeg SMS om at skulle betale. Jeg kontakter kundeservice på mail og får at vide jeg vil blive ringet op en af de følgende dage.
Jeg bliver ringet op af en mandelig salgsassistent, der er yderst uhøflig idet han fnyser og griner ad mig, samt sukker og taler nedladende til mig. Jeg informeres om de IKKE har ansvar for F-Secures fejl her og at de bare er mellemmand for at sælge dette, men intet ansvar holder og ikke kan eller vil gøre noget ift. at “koden” jeg har fået ikke er en reel kode.
Han bliver mere og mere nedladende, hvortil jeg til sidst får nok og siger, at det ikke kan være rigtigt at de ikke tager fkn ansvar for deres salg, hvilket salgsassistenten bliver fornærmet over. Han ler og siger med en virkelig grim tone, at vi ikke kommer nogle vegne når jeg hæver stemmen og bander ad ham, så “jeg afslutter samtalen her og så må du opsige via mail, så farvel”. Jeg når knap at sige at han ikke skal lægge på før han har smidt røret på.
Jeg skriver derfor en mail til kundeservice, der opsiger skriftligt abonnementet på F-Secure og beskriver oplevelsen med deres salgsassistent, men modtager ingen kvittering for svar eller opsigelse. Dette var den 9/6.
12/6 rykkes jeg igen for betaling af abonnementet, hvilket jeg ikke forstår. Torsdag 18/6 rykkes jeg IGEN for abonnement. Jeg ender med at ringe til deres kundeservice, hvor jeg får fat i en yngre kvinde, der er åben for at tale pænt, forklare og lave aftale om, at jeg betaler og så krediteres (altså returneres) pengene indenfor et par dage på min konto. Jeg modtager 2 mails som bekræftelse på dette under opkaldet, men regningen sendes ikke med. Jeg går derfor ind på MyPower for at se efter en regning, men der r ingen og der står abonnementet er annulleret. Den kvindelige medarbejder var meget venlig, imødekommende og forstående samt forarget over, at tidligere kontaktet salgsassistent var så hånende, uhøflig og grov, og sagde at det jo ikke hører nogle steder til, hvilket jeg kun er enig i.
Hele forløbet er kluntet, personalet er meget 50/50 — skal du køb noget her, så gå efter en, der har benene på jorden og hovedet udenfor deres egen ass, den ærlige og lidt mere almene arbejderklassesmedarbejder. Det er de eneste sælgere i Power jeg har haft okay til gode oplevelser med. De selvhøjtidelige og meget selviscenesættende sælgere kan være så interesserede i et salg, at de presser kunden til et punkt hvor man ikke føler man kan sige nej, de informerer ikke åbent og ærligt om alt man som kunde skal vide, og de går kun op i flere salg for højere og højere beløb. Servicen skal du ikke regne med er noget værd — for 10 år siden købte jeg en mobil med forsikring og garanti på, den gik i stykker og de ville ikke reparere den under garantien der ellers dækkede. Jeg blev i 2018 solgt en HP Pavillion 15”, der konstant havde fejl og ville lukke ned, gå i stå, larme, overophede mv. selv ved bare at tænde computeren. I de sidste par måneder af garantien går jeg ind for at få den repareret under garantien, i 2019 eller 2020, lige op til mine eksamener. Og de nægter. De siger det ikke er dækket, at de vil have jeg betaler for at de udskifter eller reparerer RAM, og da jeg siger “nej, det er under garantien, se her på kvitteringens info og dato, samt at jeg har været herinde med den mere en 3/4 gange, der må være noget galt med det interne fra producentens side af,” afleverer de bare min computer til mig igen med en sur mine uden at informere om hvad den fejler.
iPadden virker, panzerglasset har holdt til nu, men har ikke brugt adapteren endnu.
Stik hellere til compumail eller Computersalg. F u c k Power og deres grådige svindlerbutikker.

5. april 2026

Hej C,

Tak for din grundige tilbagemelding.

Det er en rigtig ubehagelig oplevelse, du beskriver, og det er beklageligt, at forløbet omkring abonnementet og kontakten efterfølgende har været så frustrerende.

Det er samtidig godt at høre, at din iPad fungerer som den skal, og at du til sidst fik en mere ordentlig samtale.

Hvis abonnementet blev oprettet i butik, skal det håndteres direkte i den butik, hvor det blev oprettet. Hvis der stadig er uklarhed om opsigelsen eller betalingen, kan du tage dine bekræftelser fra mail og oplysningerne fra MyPOWER med tilbage til POWER Fisketorvet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Fisketorvet⚡

Meget hjælpsom medarbejder der løste et…

Meget hjælpsom medarbejder der løste et problem som han ikke selv kendte svaret på og fik hjælp fra en kollega

19. juni 2026

Hej Karen,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik hjælpsom assistance, og at medarbejderen fandt en løsning ved at sparre med en kollega.

Den slags samarbejde betyder meget, og vi er glade for, at du havde en god oplevelse i POWER Fisketorvet.

Det var fremragende

Det var fremragende. Medarbejderen hjalp mig rigtig meget og anbefalede en bærbar i en bedre kvalitet, som jeg er mere tilfreds med.

9. juni 2026

Hej Olivio,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp i Fisketorvet, og at vejledningen førte til en bærbar, du er mere tilfreds med. Den slags oplevelser sætter vi stor pris på at høre om.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Fisketorvet⚡

Go betjening men 2 medarbejdere i…

Go betjening men 2 medarbejdere i Fields er sgu for lidt

18. juni 2026

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om betjeningen.

Det er godt at høre, at oplevelsen var god, selv om bemandingen virkede for lav i butikken. Den slags feedback er værdifuld og bliver taget med videre.

Hej D,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at oplevelsen var nem, hurtig og effektiv.

Stærk pris!!!

Jeg skulle bruge nogle powerbanks til festival og anden heldagsaktivitet og faldt over nogle højkapacitets-powerbanks på tilbud hos Power på nettet. Med en stærk konkurrencedygtig pris på kun 150kr. for en 20.000mAh powerbank, så vandt Power udbuddet over samtlige andre konkurrenter!

PS:
De virker fremragende :)

11. juni 2026

Hej Ramon,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fandt nogle powerbanks til en stærk pris, og at de fungerer fremragende til dine behov.