Stor ros til Amalie i Power Esbjerg 🙌 Super sød medarbejder med god energi og virkelig god kundeservice. Hun hjalp mig hurtigt og gjorde hele oplevelsen meget bedre. Håber Power passer godt på hende... Se mere
En upåklagelig oplevelse! Jeg købte en telefon her, og alt forløb perfekt. Jeg vil gerne rose konsulenten, der hjalp mig – han er meget dygtig, hurtig og venlig, og han gjorde det hele utroligt nemt.... Se mere
Det var helt fint at bestille varen på nettet og få den leveret i butikken i Esbjerg. Men deres vareudlevering er mega underbemandet, sløv og langsomt.
Fantastisk kundeservice. Havde bestilt en click og collect kl. 18.33 og ventede ikke på afhentningsbesked, men kørte ud i butikken med det samme. Butikken lukker kl. 19, så jeg havde ikke forventet... Se mere
Stormgade 155, 6715, Esbjerg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det var dårlig kundeservice da jeg kom for at hente min vare, det tog næsten en time at få den pakke jeg havde lavet afhent på.

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Man finder et produkt man går til kassen og betaler man er blevet et produkt rigere (måske flere) men mere økonomisk nedsat som i alle andre butikker totalt normalt !men havde de ved kassen danset salsa...! så havde jeg givet to stjerner. Det da helt sikkert. Men synes der blev gjort en for stor fest på mail ud af en lille ting man lige henter. Så meget power kan jeg ikke overskue. Ro på.

Købte min vare personligt i Power, Esbjerg
Så var der mange trælse ting, varen kunne ikke spores, meget polemik. købt i butikken 19.03.26 kl. 12.22 Leveret i dag den 16.04.26 kl. 14.00
Ingen rosende omtale fra mig. Kommer aldrig i en Power butik mere.

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Salgsassistenten var rigtig god til at spørge ind til hvad jeg ønskede og finde det rigtige prisleje

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Produktet blev ikke leveret til dato! Skulde levere 8 dage senere. Den leveringsdag fik vi besked på, at produktet (indbygnigsovn), er blevet leveret til en anden kunde. Vi kunne få en anden ovn (en andet mærket). Det var vi ikke interesseret i.
Ovnen er betalt og vi venter på at få pengene tilbage. Vi betalte ovnen den 8. marts og i dag er det den 15. april!

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Hurtig og professionel kundeservice.
Jeg havde et par trådløse jbl in ear buds som stoppede med at virke i venstre øre.
De var købt i januar 2026.
Ekspedienten var hurtig til at ombytte til et nyt sæt.
Og tog de gamle retur.

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Tip Top service og søde og venlige medarbejdere.
mvh
Poul Verner

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Venlig betjening og god til at hjælpe med at finde den bedste vare til en go pris.

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Købte et sæt mobil mikrofoner Dacota PWL MIC.
Fint til både C/Lightning tilkobling.
2 mic's + sender 👍..

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Super oplevelse ved køb at nyt fjernsyn i Power Esbjerg.
Vi fik gode informationer og fantastik service og hjælpsomhed i alle henseende fra en god medarbejder - kan varmt anbefales

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
I HAR FOR TRAVL FOR FÅ FOLK KØBTE EN COMPUTER KOM HJEM VAR DER IKKE WINDOWS PÅ.. DESV..

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Jeg skulle købe støjreducerende høretelefoner til min søn. Jeg fik lov at tage dem ud af pakken så han kunne prøve dem. Super god service