Det var en ualmindelig venlig medarbejder... selvom det næste var lukketid, da det blev vores tur, tog han sig tid til at forklare omkring maskinen... Det ville dog være en fordel, hvis man kunne hav... Se mere
Købte en Dreame robotstøvsuger som outlet [returvare]. Men fik en helt ny istedet :-) - super service.. Handler helt sikkert ved Power igen.
Rigtig god service hos Power (Esbjerg)! Der var desværre et lille problem med en forudbestilt vare, men medarbejderen Hassan fandt hurtigt en super kulant løsning. Jeg er fuldt ud tilfreds!
Stormgade 155, 6715, Esbjerg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Handler helt sikkert ved Power igen.

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
God servise ved køb af Pc, men desværre et fejlkøb som blev krediteret uden nogen kommentar, rigtig god service.
Ernst

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Altid god produkter og overkommelige 🥇
Levering som aftalt
Tak 🚀💪

Esbjerg Power.
altid super betjening, specielt ved kassen, venlige med en god bemærkning til alle.

1 stjerne for at forlænge afhentnings-tidspunkt. Men:
1. Jeg vil ikke have tilbudt et "bedre alternativ" til samme pris. For det er jo ikke et bedre alternativ. Lad nu være med at lege tyrkisk bazar.
2. Nej - jeg vil ikke betale for "kalibrering". Den er intet værd. Hvis den skulle være bare en smule værd, skulle den foretages hjemme i min stue.
3. Jeg vil ikke have "tilbud" på strøm, mobil, forsikring eller andre underlige ting. Jeg kommer for at købe et bestemt produkt - og ikke alt mulig andet!

Meget kompetent ekspedient
Dog besværligt at blive ekspederet. For få personale

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Power har nu haft en mobiltelefon til reparation i næsten 6 uger. De bruger undskyldningen manglende reservedele. Det er selvfølgelig beklageligt, men det ændrer ikke på, at det er Powers ansvar, at telefonen bliver lavet indenfor rimelig tid. Men næsten 6 uger, og ingen udsigt til hvornår den er færdig, er langt over grænsen. Og den sidste uge, har kundeservice desuden ikke gidet svare på mine henvendelser.

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Ekspedienten siger, at han ved intet om det produkt, jeg kom efter, så ingen hjælp der. Havde fået mere hjælp ved at handle online, suk

Hejsa Power.dk
virkelig god oplevelse i går søndag.
fik købt 2 højtaler hvor jeg fik prismatch.
så er mega glad. :)

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Jeg havde købt et produkt som var en udstillingsvare/eller en returvare. Uden jeg blev informeret om det. Men da jeg gjorde butikken opmærksom på dette, håndtere de det super professionelt og bestilt en ny(Så den venter jeg på)

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
God og hurtig betjening. God vejledning og servicerende medarbejdere ved udlevering.

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
Venlig og hjælpsom personale, både til at finde produktet og hjælp ved kassen.

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
God service og hurtig levering og søde ekspeditioner

Besvarelse fra POWER.dk - Esbjerg
For det første ved jeg seriøst ikke engang, hvor jeg skal starte. For det andet: KÆFT en omgang elendig service.
Min mand havde bestilt en tandbørste, som skulle være klar til afhentning. Jeg kommer så som hans kone for at hente den. En medarbejder spørger efter hans telefonnummer — helt fair, selvfølgelig.
Der går cirka 1 minut, og så kommer en anden medarbejder og overtager. Hun spørger efter en ordrebekræftelse. DEN FÅR HUN. SOM PDF. Alt er fint, tænker jeg.
Men nej nej… nu skal jeg pludselig ringe til min mand, så hun kan snakke med ham og få bekræftet, at det faktisk er ham, der har bestilt den. Fair nok — jeg ringer.
Men så kommer det bedste: Efter 1-2 minutter siger hun kraftedme, at hun også skal se MIT KØREKORT.
Undskyld mig… HAVDE DU IKKE LIGE FÅET ET OPKALD MED HAM FOR AT GODKENDE ORDREN?! 😂
Jeg ventede bare på, at de skulle bede mig om en blodprøve, så de kunne være HELT sikre på, at jeg måtte få den tandbørste.
Jeg havde min ordrebekræftelse, min telefon, mit ID og min mand i røret – men tandbørsten var stadig sværere at få udleveret end en tophemmelig militærfil.
Men okay, jeg giver hende mit ID og tænker, at NU må det da være overstået.
Hun giver mig så en kvittering og siger, at jeg skal hente pakken nede i kælderen.
Jeg går ned i kælderen, venter 10 MINUTTER i kø, og da det endelig bliver min tur, spørger lager medarbejderen mig, om det var butikken, der havde sendt mig derned.
Og så siger han til mig:
“Den ligger oppe i butikken.”
HVAD?!
Alt det her… FOR AT HENTE EN SKIDE TANDBØRSTE.
Man skulle tro, jeg var kommet for at hente en million kroner i banken og ikke en tandbørste til et par hundrede kroner.
Jeg har aldrig oplevet, at det kan være så besværligt at hente en vare, der allerede er bestilt, betalt og klar til afhentning.
Nu forstår jeg faktisk endelig, hvorfor så mange siger, at de hader Power og hellere handler i Elgiganten.
Jeg er 100 % enig.
Efter den her oplevelse skal jeg i hvert fald ikke frivilligt sætte mine ben i den butik igen. Min tid er simpelthen for værdifuld til at bruge en halv evighed på at hente en tandbørste.
Lærke tog sig tid til at gi mig som kunde en go intro i hvad en mova plæneklipper kan og hvilke muligheder for tilkøb der er muligt og relevant👍👍👍