POWER.dk - Esbjerg Anmeldelser 3.130

3,9

Stormgade 155, 6715 Esbjerg, DK

Stor ros til Amalie i Power Esbjerg 🙌 Super sød medarbejder med god energi og virkelig god kundeservice. Hun hjalp mig hurtigt og gjorde hele oplevelsen meget bedre. Håber Power passer godt på hende... Se mere

En upåklagelig oplevelse! Jeg købte en telefon her, og alt forløb perfekt. Jeg vil gerne rose konsulenten, der hjalp mig – han er meget dygtig, hurtig og venlig, og han gjorde det hele utroligt nemt.... Se mere

Det var en kompetent sælger. Vidste rigtig meget om sit område, og kunne guide og vejlede på højt plan. Hassan R. er en rigtig dygtig og kompetent person.

Bestilte to forskellige varer via click & collect. Først var der meget lang ventetid pga. kun én ekspedient ved kassen, og da jeg kom til kassen havde man lagt to identiske varer i posen, hvilket jeg... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

3,9

God

3 t anmeldelser

Vi købte en vaskemaskine på meget godt…

Vi købte en vaskemaskine på meget godt tilbud. Den kom få dage efter. Information var god og den unge mand i udlevering hjalp endda med at læsse den op i traileren. Det hele forløb meget godt. Kun tilfreds melding herfra.

Hej Giedre,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at både tilbuddet, leveringen og informationen levede op til forventningerne, og at hele forløbet gik så godt.

Ekstra skønt at oplevelsen ved udlevering også gjorde en positiv forskel.

Hurtig levering,god service

Hurtig levering,god service

Hej Johnny,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at både leveringen og servicen levede op til forventningerne. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Meget dårlig oplevelse hos POWER Danmark – både online og i butik.

Jeg bestilte oprindeligt en vaskemaskine inkl. levering og montering via POWERs hjemmeside. Der stod tydeligt, at maskinen forventedes på lager d. 13.05.2026, og at levering kunne ske d. 18.05.2026. Allerede dagen efter modtog jeg dog en mail om, at maskinen var forsinket, og at de ikke kunne oplyse, hvornår den igen ville være på lager.

Jeg forsøgte at kontakte kundeservice via chatten på hjemmesiden, men fik først svar otte timer senere (det skal lige tilføjes, at min oprindelige henvendelse skete om formiddagen indenfor Powers åbningstider) – uden at få nogen reel information om leveringstidspunktet. Det virker ærligt talt absurd, at man kan sælge en vare med en konkret leveringsdato uden reelt at vide, hvornår varen kan leveres.

Jeg endte derfor med at annullere ordren og bestille en anden vaskemaskine til afhentning i POWER Esbjerg. Her fortsatte den dårlige oplevelse.

I butikken var der kun én medarbejder i hårde hvidevareafdelingen, som var optaget af en anden kunde i meget lang tid. Jeg ventede omkring 30 minutter bare for at få lov til at betale. Derefter ventede vi yderligere cirka 30 minutter på lageret, fordi den eneste lagermedarbejder var under oplæring og samtidig optaget af en anden kunde.

Da det endelig blev vores tur, kunne han ikke finde vaskemaskinen og måtte hente sin overordnede. Efter endnu omkring 15 minutter fik vi endelig udleveret maskinen.

Samlet set brugte vi over halvanden time i butikken på at hente en vaskemaskine – i en butik med meget få kunder. Hele forløbet har været præget af dårlig information, lange ventetider, manglende koordinering og generelt meget lav service.

Det er bestemt ikke en oplevelse, jeg forventer hos en stor elektronik- og hvidevarekæde.

13. maj 2026

Jeg havde bestilt click & collect

Jeg havde bestilt click & collect
Jeg går til kassen får en bon og bliver bedt om at gå til TV afdelingen, her venter jeg i 5 minutter på betjeningen, en ung fyr kommer, han spørger om jeg vil se tv’et, hvilket jeg siger nej til da jeg jo har set hvad jeg skulle se på hjemmesiden. Han bliver ved med at insistere på at jeg skal se tv’et, hvilket jeg kun kan opfatte som forsøg på mer salg.
Herefter få jeg min bon, men skal selv spørge om hvor jeg skal afhente tv’et. Svaret er nede i kælderen, så må jeg selv finde vej derfra.
Ved udlevering står der en fyr før mig der har ventet i 20 minutter. Da det blev min tur får jeg at vide at jeg må vente, for medarbejderen skal op i butikken, og han den eneste medarbejder, jeg insisterer på at han skal finde mit TV, hvortil han svarer nærmest sur at så tager han den med på vejen. Jeg får mit TV 10 minutter senere af en anden medarbejder.
Så dårlig oplevelse, click & collect blev til click & wait.

13. maj 2026

Hurtigt levering og den fungerer…

Hurtigt levering og den fungerer virkelig godt er mega tilfreds med min Foodprocessor

5. maj 2026

Hej Lisa,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at foodprocessoren fungerer så godt. Det betyder meget at høre, at du er så tilfreds med dit produkt.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Super service og virkelig god kunde…

Super service og virkelig god kunde service

Hej Bettina,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse og fået god kundeservice.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

God betjening og vejledning

God betjening og vejledning

8. maj 2026

Hej Preben,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået god betjening og vejledning i Esbjerg.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Super dygtig og kompetent sælger som…

Super dygtig og kompetent sælger som var dygtig til at rådgive os til det rigtige køb.

Hej Siw,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik dygtig og kompetent rådgivning, så I endte med det rigtige køb.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Det kom hurtigt og det var en god…

Det kom hurtigt og det var en god service

Hej Mads,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at det gik hurtigt, og at servicen var god.

Hurtig levering kom 2 dage før lovet

Hurtig levering kom 2 dage før lovet

Hej Flemming,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen kom 2 dage før forventet. Det sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Hurtig levering af varen fra weblager

Hurtig levering af varen fra weblager.
God kundeservice i butikken

Hej Marianne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen fra weblageret gik hurtigt, og at oplevelsen i butikken også var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Dårlig kundemodtagelse.

Det er bare meget dårligt at den unge sælger ikke passer sit arbejde. Jeg kommer ind i butikken og kan se der er en kunde der allerede venter på hjælp. Men sælger står bare og snakker med sine ikke dansk talende kammerater. Og han havde set der var kunder. Reagerer først da jeg stiller mig helt hen til flokken og nedstirer sælger. Det er ikke alle der har det mod, og det bør slet ikke være nødvendigt.

7. maj 2026

Jeg blev godt behandlet af jer de var…

Jeg blev godt behandlet af jer de var en god oplevelse fra en skala fra et til ti så kan jeg kun give ti i har altid været flinke og rare når man kom kærlig hilsen Jacob

Hej Jacob,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så god oplevelse, og at du følte dig godt behandlet hele vejen.

Det betyder meget for os, at besøget har været så positivt, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg sagde nej til ekstra forsikring 5…

Jeg sagde nej til ekstra forsikring 5 gange da jeg købte bærbar computer. Blev så irriteret at jeg glemte kassebon.
Når man siger nej skal der respekteres.

Allan Larsen

9. maj 2026

Hej Allan,

Det er forståeligt, at det bliver frustrerende, når et nej skal gentages flere gange. Et nej skal naturligvis respekteres, og det er værdifuld feedback at få med videre.

Det er også ærgerligt, at oplevelsen gjorde, at fokus røg fra resten af købet.

Sød ung og hjælpsom mand

Sød ung og hjælpsom mand

3. maj 2026

Hej Christa,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du fik en sød og hjælpsom oplevelse i Esbjerg. Den slags feedback er virkelig skøn at få.

Søde medarbejder

Søde medarbejder, hjælpsom og kompetent

4. maj 2026

Hej Sabine,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Esbjerg var præget af hjælpsom og kompetent service.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Min oplevelse var ikke så god først…

Min oplevelse var ikke så god først ventede vi en halv time for at få at vide der ikke var flere vin køle tilbage vi kunne selv gå ind og bestille når vi kom hjem så bestille jeg den den var klar 18/6 til afhentning næste dag gik jeg besked om jeg kunne hente fint kørte derud igen
Fik hjælp med det samme og så skulle jeg hente den det tog snart en time ikk ok

10. maj 2026

Personalet

9. maj 2026

Hej Kim,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at personalet har gjort et godt indtryk.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Da jeg første gang kom i butikken og…

Da jeg første gang kom i butikken og ventede ved en kasse bagerst i butikken stod jeg længe og ventede. Og da der endelig kom en gik han forbi mig og hen til en flok af sine bekendte,som var på vej ned til ham. Og så blev det til en gi hånd og snakke klub. Og ekspedienten sad på kasse disken og snakkede længe med dem. Så det endte med at jeg gik da der ikke var andre tilstede.
Kom tilbage senere. Og blev betjent af en rigtig dygtig ansat som virkelig gav mig en god betjening. Tak Mohammed.

Hej Jesper

Jeg er ked af at høre om den første del af din oplevelse i butikken. Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende at stå og vente længe uden hjælp, for derefter at opleve at fokus blev rettet mod private samtaler fremfor kunder, der ventede på betjening. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at give.

Samtidig er jeg rigtig glad for at høre, at du senere blev mødt af en god oplevelse og fik hjælp af Mohammed. Det er dejligt at høre, at han gav dig en god og professionel betjening, og vi sætter stor pris på, at du også fremhæver det positive i dit besøg.

Din feedback bliver taget med videre.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

købte ny telefon og blev lovet at alt…

købte ny telefon og blev lovet at alt fra den gamle var på den nye og alt fungerede som før. men hver gang jeg åbner en app bliver der bedt om koder.
jeg håber at det står ved magt at jeg kan levere tilbage
mvh niels jørgen jensen

25. april 2026

Hej Niels Jørgen

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at overførslen til din nye telefon ikke har givet den oplevelse, du forventede.

Når man flytter indhold fra en gammel telefon til en ny enhed, vil mange apps ofte kræve, at man logger ind igen første gang, de bliver åbnet. Det skyldes blandt andet sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis du fortsat oplever problemer eller er usikker på, om alt er overført korrekt, vil vi meget gerne anbefale, at du kommer forbi supportafdelingen i butikken, så vi kan hjælpe dig videre og få kigget nærmere på det sammen med dig.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER