POWER.dk - Aalborg Anmeldelser 5.125

4,0

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

I er hurtige til at anmode om en anmeldelse 11/5😏 Selve købsoplevelsen 10/5 var OK..frisk og flink ekspedient. Det er bare svært at bedømme selve købet/varen(TV), da jeg ikke har modtaget varen en... Se mere

Det var en god oplevelse, da jeg ville købe en Tablet. Den unge ekspedient Arthur, var god til at forklare forskellen på de forskellige tablets. Jeg blev tilbudt forsikring på produktet, vi talte om... Se mere

Super godt tilbud på Siemens ovn. Var ikke på lager i Aalborg. Ingen problem med et godt click and kollekt system kunne vi afhente ovnen i Aalborg 2 dage efter😀meget fin orientering under vejs. D... Se mere

Jeg kom ud til power i Aalborg sv og skulle købe et håndfri øresnegl til min telefon, opdager så da jeg var ude i Aalborg at de kun havde 1 online på lager. Jeg skynder mig ind for at høre om de havd... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

4,0

God

5 t anmeldelser

Support i særklasse

Dygtig, venlig, kompetent medarbejder.

15. april 2026

Hej Paw,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores medarbejder i Aalborg. Vi sætter stor pris på din feedback om den dygtige og venlige service.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer support i særklasse.

Tak fordi du valgte POWER!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Under alt kritik - FØJ

Under alt kritik. Vi købte en opvaskemaskine d. 17/7-25 som ikke har været andet end et problem. De startede med ikke at kunne sætte en simpel frontlåge, det lykkedes så 3 gang de kom med opvaskemaskinen. Da vi så endelig får maskinen op at køre virker den simpelthen ikke, den vasker ikke tingene rent. Der har været teknikker på flere gange og de kan ikke lave mere ved den. Når jeg så kommer i kontakt til butikken lover de at ringe men skriver mails, når jeg sender oplysninger om maskinen lader de bare være med at svare. Power i Aalborg skal man holde sig fra, køber man et produkt der ikke er i orden er man fuldstændig alene om tingene, der er absolut ingen kundeservice i den butik.

17. juli 2025

Hej Kim,

Det er en virkelig frustrerende oplevelse, I har haft med jeres opvaskemaskine – både alt bøvlet med frontlågen, en maskine der stadig ikke vasker ordentligt efter flere teknikerbesøg og en butik, der lover at ringe, men ikke følger ordentligt op. Det er på ingen måde den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage mange gange.

Når der har været teknikere på flere gange uden varig løsning, og I samtidig oplever manglende svar fra butikken i Aalborg, skal sagen tages mere samlet hånd om, så I ikke står alene med et produkt, der ikke fungerer.

Vil du ikke sende en mail til os på review@power.dk med:
– ordrenummer
– serienummer på opvaskemaskinen
– dit telefonnummer
– og en kort opsummering af forløbet i POWER Aalborg

så kan vores team samle trådene ét sted og kigge mere konkret på, hvad vi kan gøre i jeres sag.

Hej Lene,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede så venlig og rar betjening i vores butik i Aalborg. Vores team arbejder hårdt for at give alle kunder den bedste service, så det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Dårlig kunderservice der ikke vender tilbage

Købte en demo tablet til min datter i fredags. Vi så den var i fin stand og kunne tænde inden vi købte den.
Jeg troede vi havde gjort en god handel, men siden har jeg brugt ualmindelig mange kræfter på at få hjælp til produktet.
Da vi kommer hjem med tablet viser det sig, at den ikke er nulstillet til fabriksindstiling. Jeg kører derfor den lange tur tilbage til Power om søndagen. Her fixer support afdelingen problemet i deres baglokale. Da jeg har lovet min datter at hun skal være med til at opsætte tabletten, får jeg ikke kigget på den før jeg er hjemme. Tabletten er stadig på demomode og kan ikke bruges.
Mandag kontakter jeg kundeservice, da jeg ikke vil kører yderligere 80 km. Jeg bliver lovet en opringning inden for 24 timer. Det sker ikke og jeg kontakter igen kunderservice, der nu vil advicere lederen af butikken. Nu er der gået yderligere 4 timer og jeg har intet hørt - derfor denne dårlige anmeldelse på trustpilot - måske det kan sætte skub i tingene.

Hej Michael,

Det er virkelig kedeligt, at du har skullet bruge så meget tid og energi på en demomodel, der ikke blev nulstillet og gjort klar ordentligt – det er ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

Som sagen ser ud nu, ligner det, at butikken har været i kontakt med dig efterfølgende og fulgt op på problemet, hvilket vi naturligvis er glade for. Din oplevelse bruger vi også som intern feedback, så vi bliver skarpere på håndtering og klargøring af demo‑produkter, så andre ikke står i samme situation.

Fremragende service.

Fremragende service.

Hej KS,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en fremragende oplevelse med vores service i Aalborg. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Telefonen skulle leveres til click and…

Telefonen skulle leveres til click and collect mandag har nu fået besked om at den måske kan leveres torsdag

Hej Laura,

Det er virkelig træls, når du regner med levering til click & collect mandag og så får at vide, at den måske først kan være der torsdag. Det er ikke den slags kundeoplevelse, vi sigter efter, og det vil jeg gerne beklage.

Vi skal være langt skarpere på de leveringstidspunkter, vi melder ud, så du kan planlægge ud fra noget, der også holder i praksis. Din feedback tager vi med videre til vores team, så vi kan forbedre både planlægning og information omkring levering af telefoner fremover.

Nem click og collect bestilling og til

Nem click og collect bestilling og til
den aftalte tid.

Hej Flemming,

Tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse af vores Click & Collect service i Aalborg! Det glæder os enormt at høre, at din bestilling forløb så nemt og at alt var klar til den aftalte tid.

Vi arbejder hårdt på at gøre Click & Collect så bekvemt som muligt for vores kunder, så det betyder meget for os at vide, at du havde en positiv oplevelse med ordrenummer Elguide-38071395647.

Tak fordi du valgte POWER, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Fik virkelig rigtig god service

Fik virkelig rigtig god service

Hej Lene,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fik rigtig god service hos os i Aalborg. Din positive feedback betyder meget for os og vores team.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg bestiller og betaler en iPhone…

Jeg bestiller og betaler en iPhone online ,får også fin information om levering og afhentning. Desværre er ventetiden over 25 min lang, da telefonen skal hentes i afdelingen for telefoner, hvor der er 3 medarbejdere, som har travlt med at presse/ sælge telefon abonnement til andre kunder, alt imens går der medarbejdere ledig i andre afdelinger, og ikk mindst står der 3 ved kassen. Jeg var meget vred og frustreret, da det endelig blev min tur, jeg var presset på tid, da jeg havde en anden aftale.Jeg mener ikke at det kan være rimeligt at en bestil og betalt vare ikke kan hentes ved kasse, man skal jo alligevel forbi kassen, for ar fremvise kvittering.

9. april 2026

Hej Konny,

Det er helt forståeligt, at du blev både vred og frustreret, når du har bestilt og betalt en iPhone online, får besked om afhentning – og alligevel må stå og vente over 25 minutter, fordi udleveringen kun foregår i teleafdelingen, hvor medarbejderne er optaget af at sælge abonnementer, mens andre medarbejdere står ledige i butikken. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

Når en vare er forudbestilt og betalt, skal afhentningen opleves hurtig og enkel, og det giver god mening, at du undrer dig over, hvorfor den ikke bare kan udleveres ved kassen, når du alligevel skal vise kvittering dér. Din oplevelse tager vi med som konkret feedback til butikken, så vi kan blive skarpere på både bemanding, organisering og på at gøre click & collect langt mere smidigt – især for kunder, der i forvejen har travlt.

Elendig service

Elendig service!
Vi købte alle vores hvidevarer gennem Power.
Indenfor garantien er køleskabet gået i stykker. Vi har ventet hele 3 måneder og haft besøg af tekniker tre gange. Der er blevet udskiftet forskellige dele, men fejlen er stadig ikke konstateret.
Nu er der bestilt en logger, som vi afventer at teknikeren modtager, derefter skal den ligge et par dage i køleskabet. Derfor står vi overfor minimum 2-3 yderligere teknikerbesøg.
De vil stadig ikke udskifte køleskabet. Så som børnefamilie skal man leve uden køleskab i 3-4 måneder, bruge indtil videre 3 fridage + 2-3 kommende fridage på tekniker besøg!

Hej,

Det lyder helt ekstremt belastende at stå som børnefamilie uden ordentligt fungerende køleskab i så lang tid, med gentagne teknikerbesøg, udskiftede dele og nu også logger – uden at problemet bliver løst. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage mange gange.

Når et produkt har været i stykker så længe, og I allerede har brugt flere fridage på teknikere (med udsigt til flere), skal sagen naturligvis tages mere samlet hånd om, så I ikke bare bliver parkeret i endnu en runde uden overblik.

Vil I ikke sende en mail til os på review@power.dk med:
– ordrenummer
– jeres fulde navn og telefonnummer
– en kort opsummering af teknikerbesøgene (antal/datoer, så vidt muligt)

så kan vores team samle trådene ét sted og kigge mere konkret på, hvad vi kan gøre i netop jeres sag.

POWER / Christian

Det var en god servic og rigtigt god…

Det var en god servic og rigtigt god forklaring.

Hej Frank,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med servicen og forklaringerne. Det betyder meget for os, når vores kunder har en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne hjælpe dig godt.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Stop nu det mer-salgs cirkus!

Jeg sad hjemme og undrede mig over hvorfor den iPhone jeg ville købe skulle betales i butikken (click and collect).
Det fandt jeg ud af da jeg mødte ekspedienten - som jeg måtte trække nummer og stå i kø for at få betjening af, selvom 3 andre ekspedienter stod og hyggesludrede.

Jeg skulle takke nej til både cover, lader og abonnement - og forsikring ! For at få lov til f…. bare at betale.

Lad nu være !

Redigeret:
Respekt for bare fladt ned at tage imod kritikken.
Tak for det - fra 2 til 3 stjerner for det alene.

Hej Michael.

Jeg kan virkelig godt forstå, at du blev træt af oplevelsen, når du bare gerne ville betale for din iPhone og komme videre – og i stedet skulle trække nummer, vente, mens andre hyggesludrer, og så flere gange sige nej til cover, lader, abonnement og forsikring, før du kunne betale. Det er ikke den måde, click & collect skal føles på, og det vil jeg gerne beklage.

Vi skal være langt bedre til at ramme balancen mellem at tilbyde ekstra produkter og respektere, når man tydeligt giver udtryk for, at man bare vil have den vare, man er kommet efter – uden pres og ekstra spørgsmål. Din oplevelse giver vi videre som konkret feedback til butikken, så vi kan stramme op på netop den del.

Bedste hilsner
POWER / Christian

alt gik som forventet ingen problemer

alt gik som forventet ingen problemer, kun høflig og venlig betjening

Hej Ole,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at alt gik som forventet og at du oplevede høflig og venlig betjening. Det betyder meget for os at vide, at vi leverede den service, du forventede.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Morfar 47

Købte 2 Apple k4 1289 pr stk i Aalborg og så har de lagersalg til kr. 999☹️

Hej,

Jeg kan sagtens forstå, at det ikke er en rar følelse at have købt to Apple‑produkter til 1.289 kr. stykket og kort efter se dem på lagersalg til 999 kr. Det vil jeg gerne beklage – det føles hurtigt uretfærdigt som kunde.

Når der kommer efterfølgende kampagner og lagersalg, kan vi desværre ikke ændre priserne med tilbagevirkende kraft på allerede gennemførte køb.

Ønsker du at vi skal kigge ind i sagen er du velkommen til at kontakte os på review@power.dk

POWER / Christian

Jeg blev ekspederet af en yderst…

Jeg blev ekspederet af en yderst hjælpsom ung dame i Aalborg, som hjalp til med at få nogle penge retur på nogle produkter, som en af jeres kollegaer i Randers havde solgt til overpris iht. den nye kampagne.
Hun vendte en irriterende situation til fin oplevelse.

Hej Claus,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at vores medarbejder i Aalborg kunne vende situationen og give dig en god oplevelse. Vi sætter stor pris på, når vores team går den ekstra mil for at hjælpe vores kunder. Din feedback betyder meget for os!

Hurtig betjening

12. april 2026

Hej Torben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig betjening i vores butik i Aalborg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du forventede. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Tak fordi du valgte POWER!

Hej Ole,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores hjælpsomme betjening i Aalborg. Vi sætter stor pris på din positive feedback!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Fantastisk service hele vejen igennem

Fantastisk service hele vejen igennem. Startede med at spørge på chat ang rigtige valg af vaskemaskine og det blev en så god vejledning, at vi endte med at købe den ene af vaskemaskinerne der blev anbefalet til vores brug . Der gik få dage fra bestilling til vi kunne afhente. Helt klart 5 stjerner herfra. Mvh Janne

10. april 2026

Hej Janne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores service fra start til slut. Det er dejligt at vide, at vores team kunne hjælpe dig med at finde den perfekte vaskemaskine til dine behov gennem chatten, og at hele processen fra bestilling til afhentning forløb så glat. Din feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Ligegyldig service

Havde bestilt clickogcollect. Blev vist til hvidevarer til afhentning. Her stod 6 i kø. Intet skete. Flere ekspedienter stod og talte sammen lidt derfra. Flere kom forbi- in gen reagerede. Efter 20 min. gik 2 hold. Vi var så 4 tilbage. Endelig kom en og eksp. dvs. han gik for at finde en del hvidevarer til en håndværker. Efter godt 35 min. fik jeg udleveret min vare. Ingen der bare gik forbi ænsede at vi stod og ventede. Sidste gang jeg bestiller noget i Power.

Hej Evan,

Det lyder som en rigtig træls oplevelse med click & collect, når du bliver henvist til hvidevarer, står i kø så længe, oplever at ekspedienter går forbi uden at reagere – og først efter omkring 35 minutter får udleveret din vare. Det er slet ikke sådan, click & collect skal fungere, og det vil jeg gerne beklage.

Når man har bestilt og fået at vide, at varen er klar, skal afhentning være hurtigt og overskueligt – ikke føles som at stå glemt i kø, mens medarbejdere taler sammen lidt derfra. Din oplevelse tager vi videre internt som meget konkret feedback, så vi kan stramme op på både bemanding, opmærksomhed på ventende kunder og selve måden, vi håndterer click & collect på.

POWER / Christian

Købte en Laser printer som skulle kunne…

Købte en Laser printer som skulle kunne printe og kopiere og scanne og sælger fandt en til os og da jeg kom hjem ville jeg lige se på opsætning af den og fandt ud af at den kun kunne printe og vi måtte lige køre en extra tur sælger fandt så en anden printer til os som kunne det hele og fik afslag og han undskyldte mange gange men fandt en løsning

10. april 2026

Hej jan,

Tak for din anmeldelse! Det lyder som om vores sælger gjorde sit bedste for at finde en løsning, da den første printer ikke opfyldte dine behov. Det er godt at høre, at I fik den rigtige printer til sidst og fik afslag på den første. Vi sætter pris på, at du delte din oplevelse med os.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡