POWER.dk - Aalborg Anmeldelser

5.319

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

Vi ventede kort tid, en venlig ekspedient kom med vandflasker til os, da der var meget varmt. Hurtig ekspedition og ud levering af min varer.

God service. Nemt at finde medarbejder, der kunne hjælpe specifik med vores mål. Smil og god tone internt i butikken i Aalborg city syd. Følte os set og godt modtaget.

Super fin service. Den unge mand spurgte virkelig indtil mine behov ifb med mit køb af TV. Kan absolut anbefale at handle hos Power.

Arogant ekspedient ( Diyar N ), var ikke service minded. Vi har aldrig oplevet så dårlig en service i Power, har handlet der rigtig meget uden sådan oplevelser. Vi skulle bruge en blæser ( bordmodel... Se mere

1. nr. 49 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danmark

• 70338080

God

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(5.319)

33.119 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Produkt til afhentning i butik

Produkt køb på nettet, hentet i butikken. God kommunikation og levering overholdt.

Hej Jannie,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at afhentningen i butik fungerede godt, og at både kommunikationen og leveringstiden levede op til forventningerne.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Aalborg⚡

Jeg skulle selv ringe til kundeservice

Jeg skulle selv ringe til kundeservice, og spørge hvornår varen kom, det gjorde jeg to gange og fik to forskellige svar.

Blev ikke kontaktet på sms, at varen var ankommet.

Skal dog siges at det er første gang at det svigtede hos Power, de plejer at være top prof. hver gang.

Jeg nåede at få varen idet jeg selv kørte derud og spurgte til dem, 2 timer før jeg rejste sydpå, ellers var de blevet afbestilt. Og det er en varer som ikke er i husene og skal bestilles hjem.

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen med os.

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, især når du selv måtte ringe flere gange og fik forskellige svar, samtidig med at du ikke modtog sms om, at varen var ankommet. Det forstår jeg godt var frustrerende, særligt når du selv måtte køre forbi butikken kort før din rejse. 😊

Det er godt at høre, at du normalt har haft gode oplevelser hos os, og derfor er din feedback ekstra vigtig. Vi tager den videre internt, så både kommunikationen om bestillingsvarer og vores rutiner for besked ved afhentning bliver gennemgået nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Fint

Fint. Hurtigt

Hej Frank,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at det hele gik fint og hurtigt.

Hi Jan,

It looks like our chat has wandered into areas I'm not equipped to handle effectively. Since I'm here to help with Power-related questions, I want to make sure you get the best possible support.

I'd be happy to connect you with a human agent who can dive deeper into this subject or address any other Power matters you'd like to discuss. They'll be able to review the situation thoroughly and provide more comprehensive support. Would you like me to arrange that for you?

Vi fik utrolig god hjælp

Vi fik utrolig god hjælp. Super betjening.

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at I fik utrolig god hjælp og en super betjening i Aalborg.

Fik god behandling

Fik god behandling ved besøg i butik og bestilling af vaskemaskine, samt levering til kantsten

6. juli 2026

Hej Karl,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i Aalborg, både i butikken, ved bestillingen af vaskemaskinen og med levering til kantsten.

God service 😊

7. juli 2026

Hej Heinz,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse i Aalborg, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Hej Lis,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Aalborg.

Hej Ninna,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god vejledning og mødte flinkt personale i Aalborg.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Aalborg⚡

Arogant ekspedient ( Diyar N )

Arogant ekspedient ( Diyar N ), var ikke service minded.
Vi har aldrig oplevet så dårlig en service i Power, har handlet der rigtig meget uden sådan oplevelser. Vi skulle bruge en blæser ( bordmodel ) vi spurgte om vi kunne få lov til at se den når den var pakket ud, men det kunne ikke lade sig gøre, så kunne han jo ikke lave andet, vi måtte bare tage den i kassen hvis vi ville have den. Så kan man jo lige så godt handle på nettet og det er jo ikke meningen, ville gerne handle lokalt.
Mvh. Frank

Hej Frank,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på oplevelsen i Aalborg. Det er bestemt ikke den service, man skal møde hos os, og jeg forstår godt, at det var skuffende, når I gerne ville se bordblæseren nærmere, før I tog en beslutning. 😊

Din feedback om både betjeningen og oplevelsen i butikken er taget videre internt, så forløbet og serviceniveauet kan blive gennemgået nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du normalt vælger at handle lokalt hos os, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

God behandling

God behandling, men måtte køre to gange efter varen. Vi fulgte varen og den var ikke leveret den aftalte sted.

Hej Medzait,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er godt at høre, at du fik en god behandling. Samtidig er det selvfølgelig ærgerligt, at du måtte køre to gange, fordi varen ikke var leveret til det aftalte sted.

Hvis du oplever det igen, kan det være en god idé at tjekke sporingen og eventuelle beskeder fra fragtfirmaet, da leveringsstedet i nogle tilfælde kan blive ændret undervejs.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Aalborg⚡

Nemt at annullere en ordre!

Nemt at annullere en ordre!

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at det var nemt at annullere din ordre, og at oplevelsen fungerede godt.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ventede kort tid

Hej Mette,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at ventetiden var kort, og at du fik en venlig og hurtig oplevelse i Aalborg. Ekstra god service på en varm dag gør virkelig en forskel, så det er skønt, at besøget og udleveringen levede op til forventningerne.

God oplevelse.

Hurtig levering. God kvalitet af produktet. Intet dårligt i oplevelsen.

7. juli 2026

Hej Anders,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig levering og et produkt, der levede op til forventningerne.

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre fra dig, selv om ventetiden ved betalingen trak ned på oplevelsen.

Vi sætter pris på, at du deler det, og vi beklager den lange ventetid i kassen. Vi håber samtidig, at resten af besøget i Aalborg var fint.

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en super god oplevelse i Aalborg, og at servicen gjorde indtryk.

Hej jacob,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at I fik rar og dygtig hjælp i Aalborg, og vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele oplevelsen.

Pengemaskine

Pengemaskine. Prakket flere features på ærmet bl.a forsikring som efterfølgende skulle afmeldes. Ingen rabat givet trods stort køb

Hej Bjørn,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, og jeg forstår godt, at det har været frustrerende både at få ekstra ydelser med i købet og bagefter skulle afmelde en forsikring. 😊

Det er også forståeligt, at det føles skuffende, når et større køb ikke blev mødt med den rådgivning og gennemsigtighed, du forventede. Vi har sendt din feedback videre til varehuset i Aalborg, så de kan gennemgå både salgsforløbet og måden ekstra produkter bliver præsenteret på. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags tilbagemeldinger er vigtige for at forbedre oplevelsen i butikken, og vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Viste ikke at det var høretelefon

Viste ikke at det var, for en billig bras , blev input til den gode siden.

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er ærgerligt at høre, at produktet ikke levede op til forventningerne, og at det ikke stod klart for dig, hvad det var.

Hvis der mangler oplysninger om varen, eller hvis noget i ordren virker forkert, kan du kontakte os via chat eller e-mail her: [https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/), eller på [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk).