POWER.dk - Aalborg Anmeldelser

5.549

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

Det var relativt nemt med click and collect, men fik aldrig SMS’en med at den var klar samt instruktion til afhentning. Så skulle jeg bedømme udelukkende ud fra dét, så var det tre stjerner. Til gengæ... Se mere

Brugte click and collect. Da jeg skulle hente TV i butikken, blev jeg spurgt til anvendelse og blev herefter rådgivet til anden model. Den service var jeg glad for. Jeg havde behov for hjælp til... Se mere

.... men sjovt jeg skal ned og hente udleveringssedlen I TV-afdelingen, når bestillingen lå ved kassen Kunne være nemt med en selvbetjeningskasse til print af udleveringssedlen eller en QR-kode, hvo... Se mere

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danmark

• 70338080

God

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(5.549)

32.666 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Defekt tv

Træls man ikke kan ringe til dem ellers ok 👍

6. september 2026

Hej Brian,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at du overordnet set har haft en god oplevelse hos os i Aalborg. Det forstår jeg godt, at det er frustrerende, når man har et defekt tv og gerne vil i kontakt med butikken. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 33 80 80, via live chat på POWER.dk eller på kundeservice@power.dk, så kan de hjælpe dig videre med dit defekte tv. Vi håber, at vi kan give dig en femstjernet oplevelse næste gang!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

Fin stand af returneret produkt men havde fejl og mangler

Vi købte et beslag til ophæng af TV, det var fra outlet. Standen var egentlig fin og hvad man kunne forvente af et returneret produkt, men der manglede desværre en del skruer, og de klistrende dele var klistret sammen så de gik i stykker når man prøvede at tage dem fra hinanden. Vi har været kreative og fået det til at fungere alligevel, men lidt ærgerligt alligevel.

4. september 2026

Hej Marie,

Mange tak for din anmeldelse og for at tage sig tid til at dele din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at standen generelt levede op til forventningerne for et outlet-produkt, men det er selvfølgelig ærgerligt, at der manglede skruer, og at de klistrende dele gik i stykker. Vi sætter stor pris på, at du fandt en kreativ løsning og fik det til at fungere alligevel. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, når man køber et outlet-produkt, og vi tager din feedback til os. Hvis du ønsker hjælp til situationen, kan du kontakte vores kundeservice, hvor en specialist kan hjælpe dig videre.

Hjælpsomme medarbejdere

Hjælpsomme medarbejdere
God adgang for kørestol brugere
Gode priser

6. september 2026

Hej Jane,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du oplevede vores medarbejdere som hjælpsomme, og at du fandt gode priser hos os. Vi sætter også stor pris på, at du nævner den gode adgang for kørestolsbrugere, da det er vigtigt for os, at alle kan besøge os uden besvær. Vi håber at se dig igen i POWER Aalborg!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

Mangel på overblik, eller…

Jeg valgte, ud fra den forudsætning, at jeg kunne hente det i butikken fredag, at købe et køleskab hos jer. Fik at vide, at jeg ville modtage en besked, når den landede der. Fredag eftermiddag ringede jeg til kundeservice, da jeg endnu ikke havde modtaget en besked, men fik besked om, at den var på vej. Da jeg fredag aften stadig ikke havde modtaget nogen besked, måtte jeg tage mod et tilbud om at købe et brugt køleskab, kun med dét formål, at bruge det lørdag. Da jeg stadig, lørdag eftermiddag, ikke havde modtaget nogen besked fra jer, kørte jeg i butikken, egentlig kun med det formål at få pengene retur. Her kunne medarbejderen jeg talte med så fortælle mig, at de havde fået køleskabet hjem fredag, men bare ikke fået sendt mig en besked. På trods af denne mangel på service og overblik, valgte jeg, meget frustreret, alligevel at tage køleskabet med, men……

4. september 2026

Hej Jens,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er rigtig ærgerligt at høre, at du hverken fik den besked, du blev lovet, eller den opfølgning, du havde ret til at forvente, da du ventede på at hente dit køleskab i vores butik i Aalborg. Det er fuldt forståeligt, at det skabte frustration og ekstra besvær for dig, især når det endte med, at du måtte skaffe en midlertidig løsning lørdag.

Vi tager denne feedback alvorligt og vil se nærmere på både vores afhentningsproces og den måde, vi kommunikerer ud til kunder, når en ordre er klar til afhentning. Det er tydeligt, at her er plads til forbedring, og din oplevelse hjælper os med at identificere præcis, hvor det gik galt.

Vi håber, at du trods alt er tilfreds med køleskabet, og at vi får muligheden for at levere en langt bedre oplevelse næste gang. 🧡

Meget hjælpsomme

Meget hjælpsomme

Hej Jørgen,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse og for de venlige ord om vores hjælpsomhed. Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Aalborg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Click and collect

Bestilte en opvaskemaskine, som viste sig at være en outlet varer efter at have ståen i kø i en time, selvom jeg havde fået besked om var klar til afhentning i click and collect. Jeg undres over hvorfor det ikke optimeres bedre. Foruden mig stod mange andre i kø hvor den gennemgående besked var der var sket en fejl i IT systemet. Medarbejderne gjorde hvad de kunne, men varogså frustreret over alle de undskyldninger de måtte komme op med, pga. It fejl. Så intet at sætte på deres arbejde. Jeg fik en rabat, grundet outlet varerne,men jeg måtte selv bede om det. Anmeldelsen er primært myntet jeres system og håndtering af ordrer via Click and collect - varen, prisen og betjening var fin.

5. september 2026

Hej Thomas,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse på Trustpilot. Det er ærgerligt at høre, at din Click and Collect-afhentning af opvaskemaskinen ikke forløb som forventet, og at du endte med at stå i kø i en time på trods af besked om, at varen var klar. Det er heller ikke optimalt, at det ikke tydeligt fremgik, at der var tale om en outletvare, og at du selv skulle bede om rabatten.

Vi tager din feedback om IT-systemet og håndteringen af Click and Collect-ordrer alvorligt og vil tage den med internt for at gennemgå vores processer omkring afhentningsrutiner og varemærkning. Det er fint at høre, at du var tilfreds med både pris og betjening hos medarbejderne i Aalborg, men vi forstår godt, at den samlede oplevelse faldt ikke godt ud. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🧡

God venlig og kompetent behandling

God venlig og kompetent behandling. Fik gode og letforståelige svar. Har intet negativt at sige/skrive. Her handler jeg gerne igen 😁

Hej Jan,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du oplevede en god, venlig og kompetent behandling hos os i Aalborg. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om de letforståelige svar, og det glæder os virkelig, at du gerne vil handle hos os igen. Vi ser frem til at byde dig velkommen næste gang du kommer forbi.

Meget hjælpsomme unge mennesker

Meget hjælpsomme unge mennesker, der forsøger at finde den rigtige løsning for dig

Hej Erik,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du oplevede vores medarbejdere som hjælpsomme og engagerede i at finde den rigtige løsning til dig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos POWER Aalborg. Vi håber at se dig igen snart!

Glad smilende god betjening

Glad smilende god betjening

Hej Ninna,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede glad og smilende betjening hos os i Aalborg. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give, og det er vidunderligt at se, at det lykkedes. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

God og venlig betjening og rådgivning…

God og venlig betjening og rådgivning fra Oscar.

Hej Hans,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord om betjeningen i vores Aalborg-butik. Det er altid dejligt at høre, at vores medarbejdere leverer god rådgivning og skaber en positiv oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen i butikken.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

Køb ok, salgsgas på bagkant ikke ok

Bryder mig ikke om at blive overfaldet med telefonsalgslignende tilbud ved køb. Hvis tilbuddene er seriøse, kunne I give et link eller en folder, så man kunne sætte sig ind i det senere. Købte ipad, men fik intet at vide om tilbagekøb af gammel ipad, men masser af salgsgas om noget, jeg ikke har brug for.

Hej Marianne,

Mange tak for din feedback og for at du tog tid til at dele din oplevelse hos os i Aalborg. Det er dejligt at høre, at selve købet af din iPad forløb tilfredsstillende. Jeg kan godt forstå, at det kan føles overvældende, når man bliver præsenteret for mange tilbud i butikken, særligt når man gerne ville have haft information om tilbagekøb af sin gamle iPad i stedet. Det er en god pointe, at det ville være rart med et link eller en folder, så man kan sætte sig ind i tilbudene i sit eget tempo, og vi vil tage dette med i vores videre arbejde med at forbedre oplevelsen i butikken. Har du lyst til at vide mere om vores RePOWER-ordning, hvor du kan få vurderet din gamle iPad og modtage en bonus, kan du læse mere på vores hjemmeside under RePOWER. Vi håber at se dig igen i POWER Aalborg en anden gang, hvor vi gerne vil give dig en endnu bedre oplevelse.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

1 person til at betjene 10-12 kunder.

1 person til at betjene 10-12 kunder.
Der kom først en en mere efter 15-20 minutter, skulle købe en telefon.
Havde bestilt et sæt høretelefoner, der skulle ligge klar til udlevering ved kassen, men de var der ikke, det tog Ca. 15 inden de fandt dem i pakkeafdelingen, da dem kom med dem var det ikke i den rigtige farve, tog dem i den farve de kom med, gad ikke at vente mere.
Plejer at handle ved Power i Randers, der har de styr på det og er glad for at komme der.
Er meget utilfreds med betjeningen i Aalborg.

Hej Henrik,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og det er rigtig ærgerligt at læse, at dit besøg i vores Aalborg-butik ikke levede op til det niveau, du normalt oplever i Randers 😊

Det er frustrerende, når der er ventetid, og især når høretelefonerne, du havde bestilt, ikke lå klar til udlevering ved kassen, og at de endda viste sig at være i en anden farve end bestilt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have. Vi tager din feedback om betjeningen og udleveringsprocessen med videre internt, så vi kan se på, hvordan vi forbedrer både ekspeditionstiden og rutinerne omkring afhentning af bestilte varer 💬

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang 🤗

“Click and collect”-systemet

“Click and collect”-systemet, hvor man skal trække et nummer i telefonafdelingen og derefter vente 30 minutter på at hente et produkt, der allerede er betalt og reserveret, giver ikke mening som click and collect.

Derudover giver det ingen mening, at man bliver spurgt, om man vil skifte teleselskab og eludbyder, når man køber et produkt til 1.600 kroner.

29. august 2026

Hej Frederik,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os 😊

Det er ærgerligt at høre, at din oplevelse med "Click and collect" i vores Aalborg-butik ikke levede op til forventningerne. Det forstår jeg godt er frustrerende, når man allerede har betalt og reserveret sit produkt, og så skal trække nummer og vente i telefonafdelingen. Det er bestemt ikke den gnidningsfri afhentningsoplevelse, vi ønsker at tilbyde. Vi tager din feedback med ind og vil se på vores afhentningsrutiner i butikken, så processen kan blive mere smidig for fremtidige kunder 🤗

Hvad angår oplevelsen med at blive spurgt om at skifte teleselskab og eludbyder i forbindelse med dit køb, kan jeg også godt forstå, at det føles ude af place. Vi vil tage dette med i vores interne gennemgang af, hvordan vi informerer og vejleder kunder i butikken 💬

En af vores medarbejdere vil personligt se på din sag. Du er også velkommen til at skrive til os på trustpilot@power.dk med din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, så vi kan følge op på din oplevelse.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Har købt et Amerikaner køleskab som…

Har købt et Amerikaner køleskab som larmer så meget og kører så længe/hele tiden at vi ikke længere kan bruge køkken alrummet, ydermere skal skabet stå 10 cm fra væg. Hvilket vi heller ikke blev gjort opmærksom på.

Alt i alt meget utilfredstillende.

3. september 2026

Da jeg skulle hente min bestilte vare

Da jeg skulle hente min bestilte vare, havde I solgt det. Fik dårlig behandling.
Nu er et nyt TV bestil. Jeg tog i Power på dagen hvor tv’et skulle komme, men igen forgæves.

29. august 2026

Hej Morten,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er rigtig ærgerligt at høre, at du to gange har oplevet problemer med at afhente din bestilte vare i vores butik i Aalborg, og at du desuden har oplevet en dårlig behandling ved første afhentning. Vi forstår godt, at det er frustrerende at tage til butikken og gå forgæves, især når det sker mere end én gang. 😊

Vi har sendt din feedback videre til butikken i Aalborg, så de kan se på både afhentningsrutinerne og den behandling, du oplevede ved dit besøg. 💬 Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og vi tager din anmeldelse alvorligt. Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være. Som det altid er ved Power.

Hej Helle,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at alt var som det skulle være, og at du igen har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din tillid og dit besøg i vores butik i Aalborg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Ingen prismatch

Købte en Roborock støvsuger til mange penge og ville købe ekstra poser og en original sæbe. Jeg spurgte om de kunne lave prismatch, men desværre kun med bestemte butikker, som alle er butikker der plejer at køre samme pris. Jeg synes det er for dårligt, at man bruger flere 1000kr. Og ikke engang kan få lidt rabat på tilbehør. Jeg bestilte så mit tilbehør på nettet, selvom jeg normalt helst vil støtte fysiske butikker.

Hej christina,

Mange tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse hos os i Aalborg. Det er ærgerligt at høre, at du ikke fik den oplevelse med prismatch, som du havde håbet på, når du nu engang havde valgt at handle hos os.

Vi har en 30-dages prismatchgaranti, men der er visse betingelser, der skal opfyldes. Prismatchen gælder kun på produkter med præcis samme EAN-nummer, og der er desuden undtagelser som for eksempel særlige kampagner, åbningstilbud og tilbud med begrænset antal. Det kan være årsagen til, at prismatchen ikke var mulig i din situation.

Vi sætter stor pris på, at du normalt foretrækker at støtte fysiske butikker, og vi håber, at du vil give os en ny chance en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

rigtig fint komfur til en meget…

rigtig fint komfur til en meget favorabel pris

Hej Ole,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med dit nye komfur og fandt en rigtig god pris hos os i Aalborg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at komfuret vil give dig mange gode oplevelser i køkkenet fremover. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i vores butik en anden gang.

kompetent betjening

Hej POUL,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at du oplevede en kompetent betjening hos os i Aalborg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

kommer akut og skal bruge opvasker så…

kommer akut og skal bruge opvasker så bliver man mødt med en sælger der bare prøver at sælge op og ikke mindst går over en uge inden man kan få sin vare

Hej Per,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse i vores POWER-butik i Aalborg. Det lyder som en frustrerende situation, når man har akut brug for en opvaskemaskine og oplever, at ventetiden er længere end forventet. Vi tager din feedback alvorligt og vil se på, hvordan vi kan forbedre oplevelsen i butikken. Vi håber, at du nu har fået din opvaskemaskine, og at den lever op til dine forventninger.