POWER.dk - Aalborg Anmeldelser

5.321

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

Jeg skulle selv ringe til kundeservice, og spørge hvornår varen kom, det gjorde jeg to gange og fik to forskellige svar. Blev ikke kontaktet på sms, at varen var ankommet. Skal dog siges at... Se mere

Arogant ekspedient ( Diyar N ), var ikke service minded. Vi har aldrig oplevet så dårlig en service i Power, har handlet der rigtig meget uden sådan oplevelser. Vi skulle bruge en blæser ( bordmodel... Se mere

Vi ventede kort tid, en venlig ekspedient kom med vandflasker til os, da der var meget varmt. Hurtig ekspedition og ud levering af min varer.

God service. Nemt at finde medarbejder, der kunne hjælpe specifik med vores mål. Smil og god tone internt i butikken i Aalborg city syd. Følte os set og godt modtaget.

1. nr. 49 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danmark

• 70338080

God

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(5.321)

33.197 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Viste ikke at det var høretelefon

Viste ikke at det var, for en billig bras , blev input til den gode siden.

8. juli 2026

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er ærgerligt at høre, at produktet ikke levede op til forventningerne, og at det ikke stod klart for dig, hvad det var.

Hvis der mangler oplysninger om varen, eller hvis noget i ordren virker forkert, kan du kontakte os via chat eller e-mail her: [https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/), eller på [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk).

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Aalborg⚡

Købte vægbeslag til TV af mærket “ZENZ”…

Købte vægbeslag til TV af mærket “ZENZ” turn v2 TV Wall MOUNT
Jeg monterede beslaget efter anvisning men med et let træk med hånden kunne jeg trække beslaget ud af væggen og skruerne var blevet trukket ud af ravpluksene

10. juli 2026

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Det er meget uheldigt, at vægbeslaget kunne trækkes ud af væggen med let håndkraft efter montering, og jeg forstår godt din bekymring 😊

Din tilbagemelding om ZENZ-vægbeslaget og oplevelsen i Aalborg er sendt videre til butikken, så sagen kan blive gennemgået nærmere 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags feedback er vigtig for os, især når det handler om sikkerhed, og den tager vi med videre internt 🤗

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse 🙏

Fik ikke besked da min vare var kommet

Fik ikke besked da min vare var kommet. Jeg skulle selv opsøge butikken, selvom de havde lovet det anderledes.

8. juli 2026

Hej Janne,

Tak for din anmeldelse, Janne. Det er ærgerligt at høre, at du ikke fik besked om, at varen var klar til afhentning, og at du selv måtte opsøge butikken, selvom du havde fået andet at vide. Det forstår jeg godt har været frustrerende. 😊

Din tilbagemelding er sendt videre til POWER Aalborg, så de kan følge op på forløbet og gennemgå deres rutiner for beskeder ved afhentning. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen. Den slags feedback er vigtig og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre kommunikationen fremover. 🤗

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. 😊

Alt godt

Alt godt super service

Hej Peter,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at alt var godt, og at du fik super service i Aalborg. Det sætter vi stor pris på.

Rigtigt god service

Rigtigt god service

Hej Gitta,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har fået rigtig god service i Aalborg, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Aalborg⚡

God oplevelse dog kunne deres ventetid…

God oplevelse dog kunne deres ventetid på at afhente ens click and collect i deres fysiske butik i Aalborg gøres meget bedre, jeg ventede 40 minutter på en medarbejder

Hej Keld,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om oplevelsen i Aalborg.

Det er godt at høre, at besøget overordnet var positivt, men 40 minutters ventetid ved afhentning er selvfølgelig for længe. Det tager vi med videre, så afhentning af Click & Collect kan fungere mere smidigt.

Vi sætter pris på, at du gjorde opmærksom på det.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Aalborg⚡

Ventede 45 min på en click and collect…

Ventede 45 min på en click and collect fordi jeres ene telefon sælger ikke kunne blive færdig med en kunde. Og de andre medarbejdere ikke kunne gøre det fordi det var en telefon. Dårlig service

Hej Simon,

Tak for din feedback. Det er ikke den oplevelse, man skal have ved click and collect, og jeg forstår godt, at 45 minutters ventetid er frustrerende. 😊💬

Din oplevelse i Aalborg er sendt videre til butikken, så forløbet omkring afhentning og servicen kan blive gennemgået internt. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det, da den slags feedback er vigtig for at forbedre oplevelsen fremadrettet. 🤗✨

Jeg håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

En specialist vil kigge nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. 😊

Intet mindre end fantastisk kundeservice hos Power i Aalborg, da jeg købte en ny iPhone. Meget meget tilfreds!

Hej Jane,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre, at du havde en så god oplevelse i POWER Aalborg, og at servicen levede helt op til forventningerne ved dit køb af ny iPhone.

Hurtig og god kundeservice

Hurtig og god kundeservice. Helt sikkert her jeg handler igen. Har købt en del i Power, har haft en reklamation og den blev håndteret til ug.

Hej Lone,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en hurtig og god oplevelse, og at din reklamation blev håndteret så godt. Vi sætter stor pris på, at du vælger at handle hos os igen.

Hej Mette,

Tusind tak for de flotte ord og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med sødt og hjælpsomt personale i Aalborg. Den slags feedback betyder meget.

God betjening

God betjening

Hej Ib,

Tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse og fik god betjening i Aalborg.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Aalborg⚡

Havde bestilt et produkt på hjemmesiden…

Havde bestilt et produkt på hjemmesiden med leveringstid på 3-5 hverdage. Kontakter dem herefter og informeres om yderligere leveringstid på 4 uger, hvilket jeg ikke er oplyst om indtil nu. Ingen kompensation eller lignende. Under al kritik.

1. juli 2026

Hej Camilla,

Camilla, tak fordi du deler din oplevelse. Det er bestemt ikke en god oplevelse at bestille med en forventet leveringstid på 3-5 hverdage og først bagefter få besked om yderligere 4 ugers forsinkelse. Det forstår jeg godt er både frustrerende og skuffende. 😊

Det er især vigtigt, at informationen om levering er tydelig fra starten, og at opfølgningen er klar, når der opstår ændringer. Din feedback om både den manglende information og oplevelsen omkring kompensation bliver taget videre, så vi kan gennemgå vores rutiner for leveringsinformation og opfølgning bedre. 💬

Butikken i Aalborg er også blevet gjort opmærksom på din oplevelse. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. 🤗

Dygtig sælger der ikke var anmassende

Dygtig sælger der ikke var anmassende

5. juli 2026

Hej Peter,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i Aalborg med en dygtig sælger, som gav god hjælp uden at være anmassende. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

For dårligt

Vi har bestilt en partycoler til 999 kr på tilbud, for nu snart 25 dage siden , og den skulle være tilgængelig 3-5 dage efter bestilling, og det sker bare ingen ting. Det er simpelthen for dårligt. Så de sku da tilbyde og en anden i samme prisklasse til samme tilbudspris

6. juli 2026

Kundeservice ikke eksisterende

Power er fuldstændig ligeglade hvis dit produkt går i stykker. De går udelukkende efter salg, og alt andet prioriteres ikke. Vi har købt køleskab, der flere gange er blevet defekt med samme fejl. Power lover at ringe, og der skal nok ringe en leder og bla bla bla, der sker ikke en skid. Har ventet en måned på nogen vil ringe, hvad der skal ske pga samme fejl konstant!!!!!

10. juni 2026

Hej Kristian,

Tak for din anmeldelse. Det er en meget frustrerende oplevelse, når det samme problem med et køleskab kommer igen og igen, og der samtidig ikke kommer den opfølgning, der er blevet lovet. 😊💬

Din henvendelse er sendt videre til varehuset, så de kan gennemgå forløbet omkring den manglende tilbagemelding og den gentagne fejl. Din feedback bliver også taget med videre internt, så vi kan se nærmere på opfølgning og service i denne type sager. 🤗

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen. Vi håber, at forløbet bliver bedre herfra. ✨

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. 🙏

Selvom varen ikke var på lager i min butik....r i min…

Selvom varen ikke var på lager i min butik var den klar til afhentning til den lovede tid.
Venligt personale, stor hjælpsomhed.

Hej Eskil,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at varen var klar til afhentning som lovet, og at du oplevede venligt og hjælpsomt personale i Aalborg. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være

Hej Tina,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at alt var, som det skulle være.

God og hurtig service

God og hurtig service

Hej Joseph,

Tusind tak for de flotte ord! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig og god service i Aalborg.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Aalborg⚡

Engageret oplysende og hjælpsom…

Engageret oplysende og hjælpsom betjening og vejledning

Hej Annie,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede betjeningen som engageret, oplysende og hjælpsom i Aalborg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Hjælpsom og sjov

Hej Marianne,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at oplevelsen i Aalborg var både hjælpsom og sjov. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Aalborg⚡