I er hurtige til at anmode om en anmeldelse 11/5😏 Selve købsoplevelsen 10/5 var OK..frisk og flink ekspedient. Det er bare svært at bedømme selve købet/varen(TV), da jeg ikke har modtaget varen en... Se mere
Det var en god oplevelse, da jeg ville købe en Tablet. Den unge ekspedient Arthur, var god til at forklare forskellen på de forskellige tablets. Jeg blev tilbudt forsikring på produktet, vi talte om... Se mere
Super godt tilbud på Siemens ovn. Var ikke på lager i Aalborg. Ingen problem med et godt click and kollekt system kunne vi afhente ovnen i Aalborg 2 dage efter😀meget fin orientering under vejs. D... Se mere
Jeg kom ud til power i Aalborg sv og skulle købe et håndfri øresnegl til min telefon, opdager så da jeg var ude i Aalborg at de kun havde 1 online på lager. Jeg skynder mig ind for at høre om de havd... Se mere
Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danmark
Ekspedienten var nærværende og greb min søns ønske til telefon og fandt lige det han ville have og lavede et godt tilbud👌

Super hurtig levering
Og stor tilfredshed med min Harman/Kardon højtaler

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Jeg fik meget fine råd fra salgsassistent, som hjalp mig med at finde den bedste vaskemaskine og det bedste køleskab ud fra de specifikationer jeg gav.

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Da jeg skulle hente mit fjernsyn, jeg har bestilt i afdelingen, var der så nidkær og irriterende en sælger der prøver at sælge mig et dyrere TV og siger at det jeg køber er dårligt og at man jo ikke kan tro På førprisen, det ved Alle jo, han blev ved og ved og med den mest arrogante tone jeg længe har mødt. Han var fuldstændig uden evnen til at læse rummet og kunden og jeg må indrømme at der kommer til at gå lang tid før jeg handler i Power igen

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Er godt tilfreds med mit køb i Power med god service og venligt personale.

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Fik virkelig fin behandling og rigtig god rådgivning ved mit sidste køb.
Gode priser.

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Jeg fik virkelig god service af personalet og man blev også taget godt imod vis man skulle bruge noget

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Fik hjælp til at finde den mus jeg var ude efter, selvom personalet havde lidt problemer med at finde den.
Dejligt nemt man kan betale i den afdeling man er i.(så man ikke behøver at stå i kø ved den normale kasselinje)

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Når man kommer til butikken efter en ordre bestilt via webshop, så er det ikke tydeligt, hvor man skal henvende sig. Til gengæld var det nemt at finde medarbejdere, dog ikke den rigtige, da varerne skulle findes på lager. Det var svært for medarbejderen at finde de to varer, som åbenbart var placeret bagerst på to forskellige lagre. Efter ca 30 minutter kunne vi forlade butikken med vores to varer, der blot skulle afhentes,

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Jeg fik af vide at Power prismatcher andre varer, men de ansatte troede ikke på mig da jeg sagde Elgiganten havde et tilsvarende produkt billigere. Men efter lang tid snakken frem og tilbage og finde bevis på internettet osv, så troede de på mig. Vi fik lavet en handel og jeg fik lidt rabat. Dagen efter havde Power sat produktet yderligere ned, men det fik jeg ikke noget af vide om. Synes jeg er blevet godt og grundig snydt og at der ikke er særlig meget kunde pleje. Tænker ikke Power bliver min fortrukken butik at købe elektronik i fremover. Har ellers altid været kunde og samlet mine handler hos Power…

Besvarelse fra POWER.dk - Aalborg
Når man afhenter en click and collekt og skal henvende sig i den afdeling med har købt fra, fx jeg har købt en vaskemaskine og skal henvende mig i hårdhvidevare afd. jeg blir mødt af sælger som var meget forhippet på at mere sælge til mig. Hvorfor har jeg valgt denne maskinen, vil hører om den jeg har som koster 1000kr mere. Nej tak, og så skal man aligevel hen og se på anden maskine for det koster jo ikke noget at se den. Og så prøver han at mere sælge nogle specielle fødder til maskinen og noget rabat. Og han bliver så fornærmet over jeg takker nej til det hele.
Hvis jeg skal mødes sådan så kan jeg godt gøre mine indkøb andre steder.