POWER.dk - Aalborg Anmeldelser

5.554

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

Det var relativt nemt med click and collect, men fik aldrig SMS’en med at den var klar samt instruktion til afhentning. Så skulle jeg bedømme udelukkende ud fra dét, så var det tre stjerner. Til gengæ... Se mere

Vi købte et beslag til ophæng af TV, det var fra outlet. Standen var egentlig fin og hvad man kunne forvente af et returneret produkt, men der manglede desværre en del skruer, og de klistrende dele va... Se mere

Brugte click and collect. Da jeg skulle hente TV i butikken, blev jeg spurgt til anvendelse og blev herefter rådgivet til anden model. Den service var jeg glad for. Jeg havde behov for hjælp til... Se mere

.... men sjovt jeg skal ned og hente udleveringssedlen I TV-afdelingen, når bestillingen lå ved kassen Kunne være nemt med en selvbetjeningskasse til print af udleveringssedlen eller en QR-kode, hvo... Se mere

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danmark

• 70338080

God

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(5.554)

32.746 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Aalborg

Aalborg: I har en medarbejder i køkken afd der skræmmer kunderne væk, han var sur, arrogant og afvisende allerede på de 2 min vi var der var vi gået, plus et par mere. Vi kommer ikke der mere. Vi var der omkring kl 15 29/8

Hej kunde,

Hej kunde,

Det er ærgerligt at høre om din oplevelse i vores Aalborg-butik den 29. august omkring kl. 15. 😊 Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, når de besøger os. Vi tager din feedback om medarbejderens opførsel i køkkenafdelingen meget alvorligt og vil tage den videre internt, så vi kan se på vores servicerutiner og sikre, at alle kunder bliver mødt med den hjælpsomhed og venlighed, de fortjener. 🤗

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang, du besøger POWER.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Køber en vaske/tørre maskine den 25/8…

Køber en vaske/tørre maskine den 25/8 Modtager en mail den 26/8 at varen er afsendt og er i Aalborg den 27/8 Super godt Den 28 ikke en lyd om den er til afhentning . 29/8 2 sms at varen er til afhentning Kører 30 km for at hente varen Efter 45 min ventetid Varen kan de ikke finde Pengene tilbage og 30 km hjem igen Aldrig mere Power. Total useriøs butik

Hej Bjørn,

Hej Køber,

Det er rigtig ærgerligt at høre om din oplevelse med afhentningen i Aalborg 😊 Det er slet ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have hos POWER, og jeg forstår godt din frustration over at køre 30 km, vente i 45 minutter og derefter ikke få udleveret din vaskemaskine.

Det er utroligt ærgerligt, at du modtog besked om at varen var klar til afhentning, når den reelt ikke kunne findes på lageret. Vi vil tage din feedback videre internt og gennemgå både vores lagerstyring og afhentningsprocess for at undgå lignende situationer i fremtiden 💬

En af vores medarbejdere vil personligt se på din sag. Du er også velkommen til at skrive til os på trustpilot@power.dk med din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, så vi kan se nærmere på det, der er sket 🤗

Stort udvalg

Stort udvalg

Hej poul,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med det store udvalg hos POWER Aalborg. Vi arbejder hårdt på at sikre, at vi altid har et bredt sortiment, så der er noget for enhver smag og ethvert behov.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart i vores butik på Løven 25 i Aalborg SV, hvor vores team altid er klar til at hjælpe dig med et smil.

Træls mersalg

Det er forholdsvis træls at skulle udsættes for en masse spørgsmål om mobil abonnement m.m. når man bare gerne vil købe et ur.

Hej Orla,

Tak for din anmeldelse og for at du delte din oplevelse hos os i Aalborg. Det forstår jeg godt kan være frustrerende, når man bare gerne vil hurtigt ind og købe et ur, og så bliver mødt med en masse spørgsmål om mobilabonnement og andet. Vi tager din feedback til os, og vi vil se på, hvordan vi kan gøre købsoplevelsen mere gnidningsfri for fremtiden. Vi håber, du får glæde af dit ur, og at vi byder velkommen næste gang, du kommer forbi.

Venlig betjening.

Hej Niels,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord om betjeningen i vores Aalborg-butik. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Feel core 300 earphone

Altid super godt tilfreds med at handle ved power god service Tak

Hej Jan,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os enormt at høre, at du altid er tilfreds med at handle hos os i POWER Aalborg. God service og tilfredse kunder er netop det, vi stræber efter hver dag. Vi håber, at du får stor glæde af dine nye høretelefoner. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i butikken en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

OK oplevelse med et lille minus.

Jeg har ikke givet 5 stjerner, fordi det mobilabonnement, jeg fik anbefalet og tegnede, ikke indeholdt alt det, jeg blev lovet. Ellers OK oplevelse.

25. august 2026

Hej Vagn,

Mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er vi rigtig glade for.

Det lyder som en god oplevelse hos os i Aalborg, og det er dejligt at høre, at du generelt var tilfreds. Jeg forstår dog godt, at der var et lille minus i forhold til dit mobilabonnement, og at det ikke helt levede op til det, du blev lovet. Hvis du oplever, at der er udfordringer med dit abonnement, vil jeg anbefale, at du henvender dig i din lokale POWER-butik i Aalborg, da de kan se på din specifikke situation og hjælpe dig videre. Abonnementer, der er tegnet i butikken, håndteres bedst direkte der, da kundeservice ikke har adgang til disse.

Vi håber, at vi kan give dig en fuld 5-stjernet oplevelse næste gang, du besøger os.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

Jeg var i oaser mandag den 24august 26…

Jeg var i oaser mandag den 24august 26 købte tørretumbler og opvaskemaskine pris 7777 kr betalte. Det blev lovet det var der torsdag der var tørretumbler, mangler opvaskemaskine. Det er dårligt service Øv kirsten

25. august 2026

Hej Kirsten,

Hej Kirsten 😊

Det er rigtig ærgerligt at høre, at din opvaskemaskine ikke var klar til afhentning torsdag som lovet, selvom tørretumbleren var der. Det forstår jeg godt er frustrerende, når man har betalt for begge produkter og fået en besked om, at alt ville være klar. Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på opfølgningsrutinerne og lagerstyringen i vores Aalborg-butik, så vi kan undgå denne situation fremover. 💬

Din sag er blevet sendt videre til butikken, som vil se på sagen og sikre, at du får din opvaskemaskine så hurtigt som muligt. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Hurtig levering, god pris, computer lige til mit forbrug. Power kan altid anbefales til andre.
VH Randi

17. august 2026

Hej Randi,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse, Randi! Det glæder os at høre, at leveringen gik hurtigt, og at du fik en computer, der passer præcis til dine behov. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og det betyder meget for os, at du vil anbefale POWER til andre. Vi håber, du får glæde af din nye computer i lang tid frem.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

Det var en rigtig venlig og rar ung…

Det var en rigtig venlig og rar ung mand der hjælp mig med at købe en printer så tak for det

28. august 2026

Hej Annie,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det er altid dejligt at høre om en god oplevelse i vores butik, og det er fantastisk at høre, at du fik god hjælp til at finde den rette printer. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hej Birgit,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en god oplevelse hos os i Aalborg. En venlig og kompetent ekspedition gør en stor forskel, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Over føre data

I skulle Overføre data fra gl computer til ny computer 1 gang var det ikke mine data i overførte 2 gang udleverede i forkerte computer tekniker virkede meget sure

26. august 2026

Hej Preben,

Hej Preben,

Det er rigtig ærgerligt at høre om din oplevelse med dataoverførslen i vores Aalborg-butik. Det er slet ikke den oplevelse, vi ønsker at vores kunder skal have, og jeg forstår godt, at det er frustrerende, når det først var de forkerte data, der blev overført, og derefter blev den forkerte computer udleveret. 😊

Vi har sendt din feedback videre til butikken i Aalborg, så de kan se på både dataoverførslen og den oplevelse, du havde med teknikeren. Det er vigtigt for os at tage dette alvorligt, og vi vil gennemgå vores rutiner for både dataoverførsel og kundehåndtering for at undgå lignende situationer fremover. 💬

Jeg håber, at butikken vil følge op på din sag, så vi kan få sat tingene rigtigt. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os, da det hjælper os med at blive bedre. 🤗

Langsom og inkompetent betjening

Langsom og inkompetent betjening. Et simpelt køb kræver uforholdsmæssigt lang tid.

28. august 2026

Hej MAW,

Hej MAW,

Det er ærgerligt at høre, at du oplevede betjeningen som langsom og inkompetent, og at et simpelt køb tog uforholdsmæssigt lang tid 😊 Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når man forventer en hurtig og smidig oplevelse. Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den videre internt for at gennemgå betjeningsrutinerne i vores Aalborg-butik 💬 Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang, du besøger os 🤗

Dårlig service og levering

Har købt en del hvidevarer på en gang hos dem og bliver jo ved det kan levere uge 31 men nu er vi i uge 36 hvor mange er stadig to hvidevarer de siger der først kan komme om 5 uger selvom da vi bestilte i uge 26 sagde de det ikke var noget problem og leverer uge 31 da vi var ude i god tid og de ignoreres når vi prøver at komme i kontakt med dem

Hej Mathias,

Hej Mathias

Det er rigtig ærgerligt at høre, at du stadig mangler to hvidevarer, selvom du bestilte dem tilbage i uge 26 og fik lovet levering i uge 31 😔 Det er slet ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have, og jeg forstår godt, at det er frustrerende, når der går yderligere 5 uger, og du samtidig oplever, at dine henvendelser bliver ignoreret.

Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på både vores leveringsrutiner og kommunikationsprocesser, så vi kan forbedre opfølgningen over for kunder, der oplever forsinkelser 💬

Din sag er blevet sendt videre til butikken i Aalborg, som kigger på den og vender tilbage til dig.

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Jeg fik den vare jeg havde bestilt

Jeg fik den vare jeg havde bestilt - men mystisk at der står i SMS at man skal gå til kassen i stedet for den afdeling varen hører til for at hente varen. Da det var det jeg skulle ?

Hej Lotte,

Mange tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at du fik din vare som bestilt.

Angående SMS'en og forvirringen omkring hvor varen skal afhentes, så kan jeg oplyse, at vareudlevering i vores Aalborg-butik foregår inde i selve butikken, hvor du henvender dig til personalet ved disken. Det kan nogle gange være en smule forvirrende, når SMS'en nævner kassen, men personalet ved disken vil sørge for at hjælpe dig, så du får udleveret din ordre korrekt.

Vi sætter stor pris på din feedback, og vi vil tage den med i vores arbejde med at gøre afhentningsprocessen så tydelig som mulig for fremtiden.

Personale

Personale snakker til en som om man er idiot. Det har jeg nu oplevet gentagende gange

22. august 2026

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Vi har købt en Nintendo derude og betaler så med overførelses. Får en mail om at der ikke er betalt og vi skal sende kontonummer og billede af vores konto osv hvilket vi ikke har lyst til. Vi tager 3 mennesker derud, hvor I siger det var en fejl i jeres system
Og derfor var den ikke gået igennem, men der var styr på det nu. Så får vi en besked fra Intrum Som skulle have sendt 2 rykker vi har intet modtaget, altså hvad er det her for noget?

Hej John,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de venlige ord om god rådgivning og betjening i vores Aalborg-butik. Det er altid dejligt at høre, når vores medarbejdere har gjort en god forskel. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

Salgsafdelingen var ikke til nogen…

Salgsafdelingen var ikke til nogen nytte. Ingen info, virkede uengageret og mest optaget af at få mig til at købe flere tillægsydelser. Pressede på, tydelig negativ attitude og forundring over, at jeg ikke efterkom hans forslag.
Heldigvis fantastisk venlighed, engagement og service i kassen. Informerede mig om hvordan, jeg kom i gang m den nye telefon. Den lidt ældre medarbejder redede hele mit besøg

Hej Ruth,

Mange tak for din ærlige feedback. Det er fantastisk at høre, at du oplevede stor venlighed og engagement i kassen, og at medarbejderen der hjalp dig i gang med din nye telefon, reddede dit besøg. Det er altid dejligt at møde engagerede kolleger, der går det ekstra skridt. Vi noterer os også din oplevelse i salgsafdelingen, da det er vigtigt for os at høre, hvordan vores service opleves i virkeligheden.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

Kom for at få hjælp til min mobil som…

Kom for at få hjælp til min mobil som var blevet skærm låst. Mig selv der havde lavet et eller andet.
De kunne ikke hjælp med problemet. Måtte købe ny mobil og opsætning. Der gik 2 minutter i suporten. Hvor beskeden var de ikke kunne opsætte telefonen. Jeg fortalte at jeg havde min bærbare computere med. Men det ville ikke hjælpe. Jeg spurgte om det kunne være rigtigt at stå med 2 mobil telefoner der ikke virkede. Det var i deres problem. Jeg forlangte mine penge tilbage. Ok. 2 minutter sagde de. Så kom sælgeren og ville se min bærbar computer. Så kom der lige pludseligt gang i det hele og nu kunne de sørme godt finde ud af noget. Jeg blev sendt hjem efter 4 timer med en telefon hvor ikke alt var overflytte til. Synes ikke jeg har fået særlig meget kunde venlig betjening.
Har erfaret at jeg ikke skal handle i Power mere.

26. august 2026

Hej Charlotte,

Det er rigtig ærgerligt at høre om din oplevelse i vores butik i Aalborg. 😊 Det lyder som en meget frustrerende dag, hvor du kom for at få hjælp til din skærmlåste mobil og endte med at vente i 4 timer uden at få alt overført korrekt til din nye telefon.

Vi vil tage denne feedback videre internt og se nærmere på både betjeningen og håndteringen af din sag i butikken, da det bestemt ikke er den oplevelse vi ønsker at vores kunder skal have. 💬 Din oplevelse er blevet sendt videre til butikken i Aalborg, så de kan tage højde for det i deres fremtidige service og opfølgning. 🤗

Vi håber, at du vil give os en chance for at vise en bedre oplevelse en anden gang.