POWER.dk - Aalborg Anmeldelser

5.554

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

Det var relativt nemt med click and collect, men fik aldrig SMS’en med at den var klar samt instruktion til afhentning. Så skulle jeg bedømme udelukkende ud fra dét, så var det tre stjerner. Til gengæ... Se mere

Vi købte et beslag til ophæng af TV, det var fra outlet. Standen var egentlig fin og hvad man kunne forvente af et returneret produkt, men der manglede desværre en del skruer, og de klistrende dele va... Se mere

Brugte click and collect. Da jeg skulle hente TV i butikken, blev jeg spurgt til anvendelse og blev herefter rådgivet til anden model. Den service var jeg glad for. Jeg havde behov for hjælp til... Se mere

.... men sjovt jeg skal ned og hente udleveringssedlen I TV-afdelingen, når bestillingen lå ved kassen Kunne være nemt med en selvbetjeningskasse til print af udleveringssedlen eller en QR-kode, hvo... Se mere

1. nr. 47 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danmark

• 70338080

God

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(5.554)

32.746 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Alle spørgsmål blev besvaret så selv…

Alle spørgsmål blev besvaret så selv jeg forstod det tak

20. august 2026

Hej Peter,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at alle dine spørgsmål blev besvaret på en måde, der gav mening for dig. Det er netop den oplevelse, vi stræber efter at give hver gang. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

22. august 2026

Hej Hanne,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse og de venlige ord om god service! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Aalborg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

Købte en iphone 16e som umiddelbart…

Købte en iphone 16e som umiddelbart virker fint, men købte så på samme tid et panser glas til en Samsung Galaxy S21fe. Det sagde de at man slet ikke kunne mere og de var nødt til at skære det selv, for man kunne ikke købe dem mere.. spil frem til et absurd dyrt panserglas der ikke passer ordentligt og en kundeservice der slet ikke er behjælpelige. Jeg gik efterfølgende online (skulle jeg have gjort før) og fandt masser af panserglas til den model, både helt nye, sæt med hjælpemidler og meget mere, så medarbejderen løj og bedrog velvidende der var bedre alternativer blot for at stoppe noget provision i egen lomme..

7. august 2026

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse i vores POWER Aalborg butik. Det er dejligt at høre, at din iPhone 16e virker fint. Jeg kan godt forstå din frustration omkring oplevelsen med panserglasset til din Samsung Galaxy S21FE, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at vores kunder skal have. Vi tager din feedback alvorligt, og jeg vil opfordre dig til at kontakte vores kundeservice direkte på 70 33 80 80 eller via [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk), hvor en specialist kan hjælpe dig med at se nærmere på sagen.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

Hej købte nogle bøtter til min ninja…

Hej købte nogle bøtter til min ninja ismaskine men der manglede en bøtte i pakken så jeg ringede til power og ingen problemer med det så skal hente en ny pakke rigtig god service kommer igen mvh carsten torp..

21. august 2026

Hej Carsten,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse, Carsten! Det glæder os at høre, at du fik god hjælp, da der manglede en bøtte til din Ninja ismaskine. Det er netop sådan, vi ønsker, at det skal fungere, når man kontakter os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i POWER Aalborg.

Hej lindy,

Mange tak for din fine anmeldelse og fire stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du oplevede god betjening hos os i Aalborg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det glæder os, at du gik derfra med en god følelse. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

En overall god oplevelse med POWER

Har handlet en del ved POWER nu, jeg har også prøvet at være igennem en reklamations proces, endda med et eksternt service partner, og det er forløbet fint. Så jeg er tilfreds.

14. august 2026

Hej Jacob,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft gode oplevelser hos os i Aalborg, og at selv en reklamationsproces med en ekstern servicepartner har forløbet fint for dig. Det betyder rigtig meget for os, at du er tilfreds, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Venlige og imødekommende medarbejdere

Venlige og imødekommende medarbejdere, gode produkter, god service! Super oplevelse som altid 😉

Hej John,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du igen har haft en super oplevelse hos os i Aalborg. Venlige og imødekommende medarbejdere, gode produkter og god service er præcis det, vi stræber efter hver gang. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

God betjening og vejledning

God betjening og vejledning

Hej Hans,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord om betjeningen og vejledningen i vores Aalborg-butik. Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

God service, glad og smilende.

9. august 2026

Hej Daid,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du oplevede god service med glade og smilende medarbejdere i vores Aalborg-butik. Sådan en oplevelse er præcis det, vi stræber efter at levere hver gang. Vi håber at se dig igen snart!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

Vi har lagt en del penge i Power...

Vi har købt en hel del siden marts 2026. TV/Cepter 43" som skulle være supergodt - flotte billeder - men ellers er det skod. Vi sidder hver aften og har problemer med at logge på de mest kendte casting sider - router sidder lige ved siden af?!
Dernæst købte vi 2 Mac Book Air, 15", som vi blev lovet til den pris vi havde set dagen før, om torsdagen, så det var først da vi kom hjem at vi opdagede han havde givet os to 13" med! Vi er begge enige om at de unge mænd havde så travlt med at sælge os forsikringer, så de måske ikke helt hørte vores ønsker. Vi fik forøvrigt at vide at der var skriveprogrammer installeret (Microsoft Word + PowerPoint) som vi især havde brug for, på begge MacBooks, hvilket heller ikke helt passede.
Vi har købt en robotstøvsuger, Bosch 10 som til gengæld fungerer supergodt, god service.
Jeg kan simpelthen ikke give mere end 3 stjerner.

12. februar 2026

Hej Jette,

Mange tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at robotstøvsugeren fra Bosch fungerer så godt, og at du har haft god service med det produkt. Vi kan desværre godt forstå din frustration med TV'et og oplevelsen med MacBook-købet, og vi vil gerne have mulighed for at se nærmere på begge dele. Hvis du vil kontakte vores kundeservice direkte, kan en specialist hjælpe dig videre med både casting-problemerne på TV'et og situationen omkring MacBook'ene. Du kan ringe til os på 70 33 80 80 mandag til fredag kl. 10-16, skrive til os på [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk), eller bruge vores live chat. Vi sætter stor pris på din feedback, og vi tager den med til at forbedre vores service fremadrettet.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

God kontakt fra bestilling på nettet

God kontakt fra bestilling på nettet, til afhentning i butik. Det kunne ikke være bedre.

Hej Mads,

Mange tak for den fantastiske feedback! Det er en fornøjelse at høre, at hele oplevelsen fra bestilling på nettet til afhentning i butik har fungeret så gnidningsfrit for dig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Sådan en oplevelse er præcis det, vi stræber efter at levere hver gang. Vi håber at byde dig velkommen igen hos POWER i Aalborg.

God service, imødekommenhed betjening 😁

13. august 2026

Hej Betina,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede god service og imødekommen betjening hos os i Aalborg. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at levere. Vi håber, at vi også må byde dig velkommen igen en anden gang.

Fin og hurtig ekspedition

Fin og hurtig ekspedition

13. august 2026

Hej Gerda,

Mange tak for den flotte femstjernede anmeldelse og de venlige ord om ekspeditionen! Det glæder os at høre, at du har haft en god og hurtig oplevelse hos os i Aalborg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

Det er simpelthen for åndssvagt at man…

Det er simpelthen for åndssvagt at man skal stå og vente 25 min på at de har tid i telefon afdelingen, de første 15 min var det det samme gamle ægtepar der ikke anede hvad de skulle der optog sælgerens tid. Jeg havde reserveret en telefon på forhånd og havde ikke brug for hverken rådgivning eller tilbud da jeg bare skulle have en billig telefon til min datter som har lebara til 19 kr om måneden. Det skulle være muligt at gå til kassen og få udleveret det reserverede, vi skulle alligevel til kassen for at betale da jeg brugte et gavekort som sælgeren ikke kunne håntere🤦‍♀️

Hej Ann-sofie,

Det er utrolig ærgerligt at høre om din oplevelse i vores butik i Aalborg 😊 Det siger sig selv, at 25 minutters ventetid i telefonafdelingen, når man blot skal afhente en reserveret telefon, er alt for længe, og det er frustrerende, når det burde have været en hurtig og nem proces.

Det er heller ikke godt nok, at du skulle gå til kassen for at betale med et gavekort, fordi sælgeren ikke kunne håndtere det, og at det ikke var muligt at få udleveret din reserverede telefon direkte ved kassen. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil se nærmere på både afhentningsprocessen for reserverede varer og betjeningen med gavekort internt 💬

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Køre forgæves.

Synes er det er mærkeligt at du køre ud for at købe et produkt og så kan du ikke få det før efter 3-5 dage.
Og i vil høre om min oplevelse før jeg får mit produkt. Lad nu være med at sende at mulig undersøgelse ud før folk har en chance for teste jeres produkter.
Ikke helt sikker på at jeg skal handle der igen.

Hej Martin,

Hej Martin, og tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. 😊

Det forstår jeg godt er frustrerende at køre ud til butikken i Aalborg og derefter blive bedt om at vente 3-5 dage på at modtage dit produkt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg kan godt se, at det føles mærkeligt at blive bedt om at vurdere din oplevelse, før du overhovedet har haft mulighed for at teste produktet. 🤗

Din feedback om både ventetiden og timingen af vores undersøgelse er virkelig vigtig for os, og vi vil tage den med internt for at gennemgå vores lagerstyring og den måde, vi indsamler feedback på. 💬

Jeg håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Der er altid ting på lager

Der er altid ting på lager

Hej Steffen,

Hej Steffen 😊

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er ærgerligt at høre, at du ikke har fået den oplevelse, du forventede, i vores butik i Aalborg. Vi tager din feedback alvorligt og vil tage den med internt for at se på, hvordan vi kan forbedre lagerstyring og oplevelsen i butikken. 💬

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang, du besøger os. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Jeg oplevede den hidtil dårligste…

Jeg oplevede den hidtil dårligste behandling, jeg har hidtil fået god betjening i computer- og tvafdelinen, men microbølgeovnafd. Viste han ikke om han ville svare os

Hej Lars,

Det er ærgerligt at høre, at du oplevede dårlig behandling i mikroovnsafdelingen i vores POWER butik i Aalborg, især når du ellers har haft gode oplevelser i computer- og tv-afdelingen. 😊

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have, når du besøger os. Vi tager din feedback alvorligt og vil tage den videre internt for at gennemgå betjeningen og serviceoplevelsen i butikken. 💬

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang du besøger POWER. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Jeg fik en rigtig god hjælp til det jeg…

Jeg fik en rigtig god hjælp til det jeg kom for.

Hej Birthe,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du fik rigtig god hjælp, da du besøgte vores butik i Aalborg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg⚡

Meget behagelig og kompetent betjening…

Meget behagelig og kompetent betjening hele vejen igennem i Power, Aalborg City Syd. Mange kunne lære noget om professionalisme her! 💫💫💫

Hej Lone,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en så god oplevelse i POWER Aalborg City Syd. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplevede betjeningen som både behagelig og kompetent hele vejen igennem. Vi er stolte af vores medarbejdere og deres professionalisme, og det er vidunderligt at se, at det mærkes hos dig. Tak for de smukke stjerner og de venlige ord, vi sætter stor pris på det!

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Aalborg City Syd⚡

Service er gode

Service er gode, men... Min mobil bliver sendt til en forkert mobil selskab, som jeg er binder til i 6 md.

3. august 2026

Hej Rose,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen hos vores POWER-butik i Aalborg. Jeg kan forstå din frustration med, at din mobil er blevet sendt til det forkerte mobilselskab, og at du nu er bundet i 6 måneder. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have. Jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice direkte, da en specialist kan hjælpe dig med at se på situationen og finde en løsning. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, vi kan få løst dette for dig.