POWER.dk - Aalborg Anmeldelser

5.321

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

Jeg skulle selv ringe til kundeservice, og spørge hvornår varen kom, det gjorde jeg to gange og fik to forskellige svar. Blev ikke kontaktet på sms, at varen var ankommet. Skal dog siges at... Se mere

Arogant ekspedient ( Diyar N ), var ikke service minded. Vi har aldrig oplevet så dårlig en service i Power, har handlet der rigtig meget uden sådan oplevelser. Vi skulle bruge en blæser ( bordmodel... Se mere

Vi ventede kort tid, en venlig ekspedient kom med vandflasker til os, da der var meget varmt. Hurtig ekspedition og ud levering af min varer.

God service. Nemt at finde medarbejder, der kunne hjælpe specifik med vores mål. Smil og god tone internt i butikken i Aalborg city syd. Følte os set og godt modtaget.

1. nr. 49 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danmark

• 70338080

God

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(5.321)

33.197 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Click & Collect oplevelse

Lidt ærgerligt man stå i kø i mobiltelefon afd. når produktet er bestilt i Click & Collect, det ville være langt smartere hvis man kunne afhente direkte ved kassen.

18. juni 2026

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det giver god mening, at ventetid ved mobilafdelingen kan føles unødigt, når varen allerede er bestilt med Click & Collect.

Vi sætter pris på den konkrete feedback om afhentning direkte ved kassen, og den tager vi med videre i forhold til oplevelsen i butikken.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Flinke folk og hurtige til at hjælpe

Flinke folk og hurtige til at hjælpe

14. juni 2026

Hej Michael,

Tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at du oplevede hjælpsom og hurtig service i Aalborg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Hurtig og god betjening.

Hurtig og god betjening.

16. juni 2026

Hej Niels,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du havde en hurtig og god oplevelse i Aalborg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Aalborg⚡

Efter at have ventet på hjælp fra 3…

Efter at have ventet på hjælp fra 3 sælgere der stod og snakkede sammen omkring noget lyd til et tv der lige var kommet frem og ikke havde tid og lyst til at ekspedere mig, overhørte jeg den ene sælger kalde mig en weirdo og var meget arrogant. Jeg arbejder selv i butik til hverdag og tænker umiddelbart hvis man snakket højlydt grimt om kunder at man ikke har behov for salg i sin forretning. Jeg kommer der aldrig igen.

15. juni 2026

Hej Martin,

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er bestemt ikke den måde, et besøg i POWER Aalborg skal føles på, og det er meget kritisabelt både at blive ignoreret og at overhøre den type bemærkning. 😕💬

Din feedback er nu sendt videre til varehuset, så forløbet og servicen i butikken kan blive gennemgået internt. Vi tager den slags oplevelser alvorligt, fordi god og respektfuld betjening altid skal være en selvfølge. 🤝

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi på et andet tidspunkt får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse. 😊

Hej Mads,

Hvis du har modtaget en uventet SMS, så lad være med at klikke på links eller dele personlige oplysninger.

Du kan også tjekke, om beskeden kommer fra afsenderen “POWER” med store bogstaver, og om den henviser til power.dk og ikke et usædvanligt domæne.

Hvis du vil, kan du dele lidt mere om selve beskeden her, så hjælper jeg gerne med at vurdere, om den virker mistænkelig.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Aalborg⚡

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

flinke folk

flinke folk, fragtmænd.

3. juni 2026

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, både med vores folk og med fragtmændene. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

God og Hjælpsom betjening

God og Hjælpsom betjening

14. juni 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik en god og hjælpsom betjening i Aalborg.

Hej ADIS,

Tak for de flotte ord om venlighed og imødekommenhed.

Det glæder os meget, at oplevelsen i Aalborg har været så positiv.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse.

hurtigt levering

10. juni 2026

Hej uyen,

Det er dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hej Kristian,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god information og viden i Aalborg. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Aalborg⚡

De hjælper og forklarer varerne en god…

De hjælper og forklarer varerne en god oplevelse

13. juni 2026

Hej Thi Thi Hlaing,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp og en god oplevelse i Aalborg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Aalborg⚡

Power har godt og hurtigt personale og…

Power har godt og hurtigt personale og service.

Hej Hassan,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig service og personale i Aalborg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God betjening

God betjening

Hej Kirsten,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik god betjening i Aalborg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Aalborg⚡

Rigtig god service flinke medarbejder…

Rigtig god service flinke medarbejder og gode til at vejlede så kan kun sige super 👍🏼

Hej Britta,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god service, venlige medarbejdere og god vejledning i Aalborg. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Manglende gavepapir

Min mand spørger om han kan få varen pakket ind. Han bliver henvist til et pakkebord rundt om et hjørne. Der er så ingen gavepapir på pakkebordet. Min mand henvender sig igen til ekspedienten og siger, der ingen gave papir er. Så kan vi desværre ikke hjælpe dig siger ekspedienten. Istedet for at undskylde og finde noget mere gavepapir

9. juni 2026

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om jeres oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været skuffende at blive henvist til gaveindpakning og så opdage, at der ikke var gavepapir – og især at I ikke blev mødt med en bedre løsning eller en undskyldning, da I gjorde opmærksom på det. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er vigtigt for os, at vores service opleves hjælpsom og imødekommende, også når noget ikke går som planlagt. Din feedback omkring både servicen og håndteringen tager vi med videre internt, så vi kan blive bedre.

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik rigtig god betjening i Aalborg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Søde og venlige ansatte

Søde og venlige ansatte. Men alle var meget usikre, og manglede viden om de opgaver, de var sat til at udføre. De manglede i den grad, en de kunne få hjælp og støtte fra.
Der var absolut ingen overordnede til stede. De måtte bare “sejle deres egen sø”.
Det er meget uprofessionelt af Power, og selvfølgelig går det ud over kunderne også. Stakkels personale, der bliver ladt i stikken på sådan en ubehagelig måde. Stakkels unge mennesker, der gjorde det bedste, de kunne.
Jeg skulle blandt andet have en formular til tax free for udlandsdanskere. Jeg er meget spændt på, om den er korrekt udfyldt, så jeg får mine penge tilbage i lufthavnen. Og, det var personalet også, men der var ingen, der kunne hjælpe dem.
Jeg kan kun opfordre Power til at oplære deres personale, før de lader dem passe hele forretningen alene. Andet er meget uansvarligt og nedladende over for de unge mennesker.

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Jeg sætter pris på, at du også fremhæver vores medarbejdere som søde og venlige – og jeg er ked af at høre, at de stod i en situation, hvor de ikke havde den støtte og vejledning, de havde brug for. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give hverken vores kunder eller medarbejdere.

Jeg kan godt forstå din bekymring, især når det gælder noget vigtigt som en tax free-formular. Det skal naturligvis være i orden, og vores medarbejdere skal have den nødvendige oplæring og støtte til at kunne hjælpe korrekt.

Tak for din ærlige og konstruktive feedback. Den tager vi med videre internt, da det er vigtigt for os både at styrke kundeoplevelsen og sikre bedre støtte til vores medarbejdere.

Hej Birgit,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du havde en dejlig oplevelse med venlig betjening i Aalborg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen snart.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Aalborg⚡

Antallet af medarbejdere man skal…

Antallet af medarbejdere man skal igennem for at få hjælp.
Ventetiden er enorm, selmom der er 2 medarbejdere pr kunde i forretningen.

9. juni 2026

Hej Christian

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende at skulle igennem flere medarbejdere for at få hjælp, og samtidig opleve lang ventetid. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det skal være enkelt og overskueligt at handle hos os, og man skal kunne få hjælp hurtigt og effektivt – især når der er medarbejdere til stede i butikken. Jeg er derfor ked af at høre, at det ikke var tilfældet under dit besøg.

Din feedback omkring bemanding, koordinering og ventetid bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.