Jeg vil tilkøbe bagage. Det koster 199kr pr vej. Bliver opkrævet 766 kr. Kontakter support center, som fortæller mig, at der er en teknisk fejl. Jeg skal betale overprisen og så bede om refun... Se mere
Plat og svindel ! De ændrer konstant deres rejser og pålægger dig udgifterne. De laver om i ruterne og ligger mellemlandinger ind på dine købte ture. Du får ikke en krone igen og deres kundeservi... Se mere
At flyve med et spansk crew er ganske forfærdeligt. Flere af passagerne havde slet ikke sele på under hele flyvningen. Ingen personaler reagere. De er meget højt talende. Deres information i flyvema s... Se mere
Jeg har fløjet med Norwegian i flere år…
Jeg har fløjet med Norwegian i flere år og det er altid en god oplevelse! Det er hovedsageligt ruten mellem København / Montepellier eller København / Barcelona. Se man bort fra forsinkelser, som oftest er pga lufthavnslogistik i Barcelona, har mine ture altid føltes sikre, med et MEGET serviceminded personale.
Grunden til min anmeldelse er, at jeg har fået en kat, som jeg har planlagt skal med på flyet til Montepellier. Fordi det er helt nyt, ringede jeg til Norwegian, for at få afklaret nogle spørgsmål. Jeg fik fat i den sødeste og meget kompetente nordmand. Han var super engageret, vidende og venlig. Jeg fik den opfattelse, at Norwegian gerne vil investere i deres personale. Hvad vi ikke løste på engelsk, blev klaret på dansk/norsk.
Priserne er altid enormt gode, hvis man booker i tide. T/R til Montepellier med kat blev 2050 kr.
Jeg har aldrig de store krav til mit luftfartsselskab, fordi mine ture er meget korte. Jeg vil føle mig sikker i et fly som fremstår som er velholdt. Der skal være plads til min kabinekuffert og jeg vil gerne have et flypersonale som er venlige og informative. Det lever Norwegian op til hver gang.
Norwegian gør alt for at snyde sig ud af at skulle betale det de skylder!
Det startede med jeg skulle flyve fra Barcelona lufthavn og hjem til København
Her er den forsinket med først et kvarter, så et kvarter mere og et kvarter mere. Dette fortsætter i 4 timer, hvorefter de aflyser flyet netop i tide til man ikke kunne nå den næste afgang
Lang historie kort, jeg kommer først hjem efter 2 døgn og har lagt ud for rundt regnet 4.200 kr ekstra af egen lomme på alt fra mad, drikke og hotelophold. Dette har jeg krav på at få tilbage plus 400 euro for aflysning af flyet.
Som om det ikke skulle være nok, havde det også lykkedes dem at ødelægge min kufferts hjul i den tid den har brugt på at komme ind i flyet og ud igen, da flyet jo aldrig har lettet fra jorden. Refusion for kuffert har jeg aldrig fået noget for, da prisen ikke var mere end selvrisiko.
De 400 euro får jeg efter et fejlforsøg selv og derefter at hyre airhelp til at ordne sagen for mig. Det skulle de have 1/3 af de 400 for.
Dernæst har jeg selv skulle stå for at sende mine kvitteringer ind enkeltvis inde på norwegians hjemmeside for at gøre krav på mine ekstra udgifter. Hver gang står der at dokumenterne er sendt ind og jeg vil modtage en bekræftigelsesmail. Får her et referencenummer.
Denne mail modtager jeg aldrig og hver gang jeg er inde og tjekke på sagen med det reference nummer jeg havde fået, så får jeg at vide at denne sag ikke eksistere
Har derefter ringet til dem, da man heller ikke kan komme i kontakt over mail, hvor jeg venter i halvanden time næsten hver gang før jeg endelig (hvis jeg er heldig) kommer i kontakt med et rigtigt menneske.
Her informerer jeg om hvordan min situation er, hvorefter jeg bliver omstillet til én der kan hjælpe. Hver gang jeg bliver omstillet går der ca. 5 min så bliver opkaldet blot afbrudt og jeg sidder tilbage med kun frustrationer og endnu en spildt fridag. Dette er stået på i 15 måneder og jeg har sendt disse dokumenter ind mindst 6 gange efterhånden og ringet til dem mindst 14 gange
Har brugt… jeg ved snart ikke hvor mange timer af mit liv på det her uden nogen resultater og jeg er ved at gå ud af mit gode skind af frustrationer
Dato for oplevelse startede d. 7. August 2024, men er noteret som i dag, da den stadig er i gang og ikke har været afsluttet.
Alt godt
Jeg har efterhånden fløjet med Norwegian mange gange, flyver stort set altid til tiden, venlig personale og gode priser.
nægtet adgang, 14 min!! inden afrejse
Vi var ved gaten 14 min inden afrejse og blev nægtet adgang.
Vi fik at vide det skulle være 15 min før. Men vi stod lige som der og skulle til at skanne boarding passet. De 2 ansatte stod der stadig, kigger op og siger vi har lukket. De have ikke lukket adgangen endnu.
Der hjalp ingen kære mor, selv om vi sagde det var 20. års bryllupsdag om hun ikke kunne være lidt behjælpelig OG vi taler om 1 min.
Så var det bare NEJ! fra "Karen".
Hvad er det der gør, at folk ikke kan være lidt mere servicemindet? 1 min.
ekstra info. Og da kl var 8.36 får vi en besked go to gate emediatly. Det er 4 min inden lukning og det tager 6 min at gå til gaten. Reng lige den ud også.
Måske skulle besked have været sendt lidt før så.
Så skuffede og kede af det.
skuffende Norwegian
stod i udlandet og tjekkede min afgang på min app.. min fly ankomst var flyttet 13 timer på appen !! men uden yderligere info. i lufthavnen grinte medarbejdere bare og sagde at det kunne hun ikke hjælpe med.. men at mit fly gik til tiden , men kunne ikke sige om vi blev nød til at mellemlande ??
ombord på flyet havde jeg bestilt mad- morgenmad da jeg skulle flyve kl 0650 fra Spanien.. fik serveret en brandvarm Enchiladas ret.. ( varm lasagne med kartofler ) UDEN hverken sodavand/vand eller kaffe.. det skulle jeg købe ved siden af.. skal lige nævne at jeg gav 299.- for ovenstående .. nå ja . så var der et lille stykke brød med.
troede idet mindst man kunne få et rundstykke eller lign. og ikke spansk frokost uden drikkevarer..
er ikke nærrig eller lign. men DET DER ! er uden tvivl det ringeste mad jeg NOGENSINDE har betalt for under en fly rejse.
Ingen refundering selvom fly var forsinket mere end 3 timer
Mit fly med Norwegian blev ved med at blive udskudt. Endte med at blive udskudt med 3t7min. Måtte finde en ny måde at komme hjem, da jeg ellers ville strande i den lufthavn jeg skulle lande i midt om natten, grundet denne lange forsinkelse.
På deres hjemmeside skriver de at hvis flyet er mere end 3 timer forsinket, giver de kompensation for flybilletten. Oprettede derfor en sag, får svar 2 måneder efter om at de ikke vil refundere mit beløb.
Har fløjet med Norwegian airlines mange gange, deres service bliver værre og værre med tiden og forsinkelserne er der 100% hver gang man skal flyve. Flyver ikke med dem igen....er træt af forsinkelser samt dårlige undskyldninger.
Yderst dårlig service og koordinering
En meget kort beskrivelse af vores oplevelse: fly bliver forsinket utallige gange, vi venter og venter, det er hvad det er, det kan jo ske. Men ventetiden på 2 timer inde i flyet er ikke sjov. Efterfølgende bliver vi smidt ud til gaten igen. Kabinepersonale samt flyets kaptajn efterlader os, uden klar information, uden service, uden koordinering.
Har lige fløjet med Norwegian fra Gran…
Har lige fløjet med Norwegian fra Gran Canaria til København, vi var forsinket grundet defekt på, så måtte side 2 timer i flyet uden der blev tilbudt vand eller andet.
Da vi så kom i luften, var det ikke muligt at købe nogen form for sandwich( som de havde i deres brochure) det havde de ikke noget af, vi kunne kun købe en kop spaghetti bolognese.
Der var ret koldt i flyet og jeg spurgte om de havde et tæppe og fik bare et nej.
Jeg har fløjet meget, men dette var dog den værste flyvetur, vil nok ikke vælge norwegian igen
Nemt at booke og ingen skjulte gebyrer
Nemt at booke og ingen skjulte gebyrer. Det var helt en lettelse!
Jeg har flyskræk og gav lidt udtryk for det, da vi blev budt velkommen af det flinke personale. De flyttede os til en bedre plads, tilbød jeg kunne tale med piloterne, hvilken beroligede mig mere end alle andre ting jeg har prøvet mod flyskræk og holdt godt øje med os under turen. TUSIND TAK for en enestående service <3
Chokerende uhøflig og nedladende…
Chokerende uhøflig og nedladende behandling i Malaga lufthavn
Jeg har fløjet mange gange med Norwegian, men har aldrig oplevet noget så uprofessionelt som i Malaga Lufthavn den 14. august 2025 ved check-in til fly DY6170 mod København (Gate D68).
En kvinde på position 338 talte til mig nedladende foran mine børn, krævede 125 € for små ekstra kilo i bagage, og da jeg forklarede, at jeg var træt efter en lang dag, svarede hun hånligt, at hun også var træt — hvorefter hun lavede et falsk “krokodillegrin” for at ydmyge mig.
Hun truede med, at jeg ikke ville komme med flyet, hvis jeg ikke betalte med det samme. På udrejsen fra Danmark blev jeg behandlet venligt, men i Malaga mødte jeg ren arrogance.
Jeg forventer, at Norwegian tager denne sag alvorligt og stopper denne form for behandling af deres passagerer
Skjulte gebyrer og nedladende personale
D. 6/8-2025 skulle jeg og min familie flyve hjem fra København. Da vi skal til at boarde bliver jeg hevet til siden af en ( efter min mening ret arrogant stewardesse) der fortæller mig at min håndbagage er for stor og jeg skal betale 400 kr ekstra for at få den med. Jeg fortæller at vi såmænd har betalt ekstra for at få den med, og da vi fløj 3 dage tillidere fra Aalborg var der ingen problemer. Dette er stewardessen ret ligeglad med. Og jeg får af vide jeg skal betale ellers kan jeg ikke komme med. Så modvilligt betaler jeg de 400 kr. Da vi så ankommer til Aalborg lufthavn vil vi hen og klage. Der står allerede en foran os der har haft samme oplevelse. Og hvad jeg kunne høre var der flere ombord på flyet der havde fået det samme af vide. UFATTELIG dårlig service og vil på det kraftigste anbefale folk at benytte andre rejse selskaber. For her er der forskellige gebyrer åbenbart fra hvad for en lufthavn man rejser fra, og oveni i alt dette et personale der ikke egner sig til at have med folk at gøre. Fy for et skod selskab.....
★★★★★ Fantastisk oplevelse med Norwegian
Norwegians app fungerer rigtig fint med nemt online check-in og hurtige beskeder om terminal og siddepladser. Gate-oplysningerne kunne dog opdateres lidt hurtigere, så de følger lufthavnens skærme – men ellers kørte alt perfekt.
På udrejsen fra Billund til Gatwick var vi forsinkede på grund af Gatwicks travle logistik, men kaptajnen gik højere op og satte farten op, så vi reelt indhentede forsinkelsen. På hjemturen landede vi endda 15 minutter før tid i Billund.
Flyet var nyt og moderne, med store bagagehylder, fungerende Wi-Fi i flytilstand og generelt høj komfort. Alt virkede upåklageligt, og hele rejsen føltes tryg og behagelig.
Der er intet at kritisere – min rejse med Norwegian Airways mellem Billund og Gatwick i deres Boeing 737 var helt i top.
Utroværdige og ekstrem dårlig service
Har bestilt fly for lang lang tid siden til London og retur til Kastrup fra 29-31 juli.
Får så at vide, at vi ikke kan komme med flyet fra Gatwick fordi flyet er overbooked.
Det er virkelig så DÅRLIG en kundeservice, når man har bestilt flyet og fået bekræftelse på det.
ALDRIG ALDRIG mere Norwegian - I er så utroværdige og gennemsyret af dårlig service
Ville have givet 0 stjerner, hvis det var muligt.
Forsinkelser og atter forsinkelser
Forsinkelser og atter forsinkelser - ingen information om, hvornår der sker noget…
Vores fly er forsinket med cirka 2.5…
Vores fly er forsinket med cirka 2.5 time.
Jeg taler så med en ven da vi sider her og venter, han siger at det var det samme for dem sidste lørdag.
Hvordan kan norwegian være det bekendt.
Så til dem der skal flyve næste lørdag aften til Malaga 😬😬 håber ikke I også bliver snydt.
Køb aldrig fly billetter hos Norwegian airlines
Hvis jeg kunne ville jeg ikke give en eneste stjerne.
Vedrørende fejlagtig annullering af en rejse/flybilletter for 4 personer, som blev anmeldt indenfor 24 timer.
Den 22.6.2025 om natten, kommer den ene af rejsende til at annullere bookingen ved en fejl. Hans plan var at om booke sin rejse, men kommer fejlagtigt til at annullerer både sin egen rejse og de andre 3 medrejsende.
Mandag den 23.6.2025 ringer både han og jeg flere gange til Norwegian i løbet af dagen. Vi er nr. 59 i køen og bliver smidt ud af køen flere gange.
Vi beslutter sig for at tage til jeres kontor i Københavns lufthavn samme dag den 23.6.2025 kl. 18.00 (der er stadigvæk ikke gået over 24 timer fra annullering af bookingen).
De taler med medarbejderen i næsten en time (alt dokumentation er sendt til Norwegian) og forklarer situationen, men ingen hjælp kunne de få. På Det tidspunkt var der fortsat ikke gået over 24 timer.
Medarbejderen henviser til at kontakte kundeservice næste dag, da han ikke har kompetencer til at gøre noget.
Næste dag den 24.6.2025 omkring kl. 08.00 ringer jeg til kundeservice og taler med Mathias i over en time.
Mathias fortæller, han ikke kan hjælpe da, der er gået over 24 timer fra annulleringstidspunktet. Han mener vi er for sent ude med vores problem.
Da vi ikke har kontaktet kundeservice indenfor 24 timer efter annullering af billetterne, kan han ikke hjælpe os.
Jeg fortæller Mathias, vi kan dokumentere vi har forsøgt opkald flere gange, men bliver smidt ud af køen, samt endda været ude i lufthavnen den 23.6.2025 indenfor 24 timer fra annulleringen.
Mathias fortæller han ikke kan hjælpe med noget og vi må indsende en klage.
Vi skal dokumentere vi har forsøgt opkald og været i lufthavnen.
Jeg har vedhæftet alle dokumenter og hvis der mangler noget, er i velkommen til at skrive eller ringe.
I stoler slet ikke på jeres kunder og er villig til at betale jeres ry/omdømme for 11.500 kr.
Jeg klager og søger om at i refundere hele beløbet til drengene. Ikke blot skatter/afgifter.
Jeres argument er, at vi ikke har kontaktet jer inden for 24 timer.
Jeg kan dokumentere vi har.
Jeg forventer en hurtig afslutning på denne sag.
Stay away! Hold jer væk!
They steal from their customers!!!
De opkrævede betaling for baggage som allerede var betalt og nu bliver jeg ignoreret. Har forsøgt kontakt adskillige gange, men uden held!
Overpris ved tilkøb af bagage
Jeg vil tilkøbe bagage.
Det koster 199kr pr vej.
Bliver opkrævet 766 kr.
Kontakter support center, som fortæller mig, at der er en teknisk fejl.
Jeg skal betale overprisen og så bede om refundering.
Besværligt og usikkert!
En teknisk fejl skal naturligvis repareres af selskabet, eller man må på anden vis holde kunden skadesløs.
Virkelig dårlig behandling.
Og det tager 20 minutter at komme igennem til supportcenter!
Ringe
De skylder mig penge her 6 mdr…
De skylder mig penge her 6 mdr efter!!!!!!!!! 🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡
Jeg skulle købe nogle høretelefoner på flyet, da jeg havde glemt mine andre. Men den pris de blev slået ind til var 150 kr dyrere end det der stod i kataloget. De kunne ikke andre prisen på automaten, men jeg kunne skrive til dem og få mine penge retur når jeg kom hjem.
Har skrevet en mail og gen sendt den 3 gange, men stadig intet hørt! Simpelthen for dårligt!! For nogle er 150 kr meget og for mig er det os princippet i virkelig dårlig service!!! I burde skamme jer!!
Undgå Norwegian
Undgå Norwegian. De svindler med kompensationen for aflyst fly, som passagerer har ret til efter EU-lov.
På alle måder et elendigt flyselskab.
0-stjerner.