Norweigan Anmeldelser 143

1,6

Norweigan ødelægger min kuffert under transport og nægter at erstatte den under påskud om, at jeg skal dokumentere overfor dem, at det er sket i deres besiddelse. Og hvordan er det lige, at skal skal... Se mere

Det er umuligt at efter registrer point! Ændrede så navn på billet og profil er enslydende, men blev igen afvist Plat og svindel. Eneste mulighed for kontakt er en chatbot, come on not okay weak... Se mere

Fly D83516 til London d.26.6.23 blev aflyst efter mere end 2 timers ventetid. Årsag i højtaler oplyst tekniske problemer og senere vejret, som var meget forbigående. Herefter fik vi kun tilbud om a... Se mere

1,6

Dårlig

Dejligt selskab, men..

Dejligt selskab, men hvor er det dog synd, at mens man skriver sine data ind i bestillingen, at prisen så lige stiger 200 kr. pr. mand.. helt bevidst eller et tilfælde, skal være uvist, men kigger helt bestemt på flyrejser fra andre selskaber for eftertiden..

5. januar 2026

Plat og svindel det er umuligt at efter registrer…

Det er umuligt at efter registrer point!
Ændrede så navn på billet og profil er enslydende, men blev igen afvist
Plat og svindel.
Eneste mulighed for kontakt er en chatbot, come on not okay weak up Norwegian.... ☹️
PS: Vi rejser med Norwegian flere gange om året og det er stærkt utilfredsstillende at de behandler os på denne måde 😡

28. december 2025

Ingen hjælp at hente

Det er helt umuligt at komme i kontakt med Norwiegen. Hverken gennem telefon eller chat.
Når man står i Spanien og har brug for handicaphjælp på flyvingen/transporten hjem, er det virkelig frustrerende, at vi slet ikke kan komme igennem til dem.

4. december 2025

Ingen hjalp henter hverkan på chat

Ingen hjalp henter hverkan på chat, facebook, og siden kræver en booking reference. i sender email med BF tilbud på alle destinationer , email med forkerte informationer, vildendende, og misvisende, og ingen tager ansvar. bruger masse tid prøve at formidle det videre, men uden held, dårlig service og ligegyldighed hele vejen , beklager.

25. november 2025

Virkelig ringe kundeservice

Virkelig ringe kundeservice. Vores boardingkort har fejl og viser ikke information. Har forsøgt flere dage at ringe til Norwegian og bliver bare smidt af telefonsystemet med en fejl. Deres chatbot er en joke og fungerer slet ikke. Vi er ellers glade for at flyve med Norwegian.

16. oktober 2025

Har ventet i 10 dage på at få…

Har ventet i 10 dage på at få refunderet min ødelagte kuffert (på udrejse) og mistede items.
I lufthavnen påstod de at det var min egen skyld at min kuffert stod i hjørnet åben med et bånd om.
Kundetelefonen lægger automatisk på og de besvarer ikke via mail på trods af oprettet sag.
Godt jeg selv kunne lægge ud for en ny kuffert.
Flyrejsen var fin nok. Kundeservice er decideret elendig og ikke tilstede..

27. september 2025

Opkræver dobbelt for bagage

Opkræver dobbelt for bagage
Bookede Norwegian fly M8UXJD gennem Travellink og 3 uger efter booking blev vores direkte fly til Aalborg aflyst. Vi kunne gratis ombooke, men skulle så via CPH hjem. Det gjorde vi, men vores forudbetalte indtjekkede bagage fik de ikke med over. Dette erfarede vi umiddelbart inden vi skulle afsted, da bagagen ikke var at finde på appen.
Norwegian afviste os både pr. tlf. inden rejsen og i både Aalborg og Malaga lufthavn og henviste til, at det var Travellink der havde lavet fejlen, og ikke betalt dem for denne indtjekkede bagage.
Efter 2 måneders tovtrækkeri med både Travellink og Norwegian erkender Norwegian, at det er dem, der har lavet fejlen og lover os tilbagebetaling af de 270 Euro, som vil være på vores konto indenfor 7 hverdage.
Rykkede for pengene efter 10 dage, og så kunne de pludselig se, at betalingen ikke var gået igennem, og skulle først NU have flere oplysninger.
Der er nu gået 13 hverdage, og vi har stadig ikke modtaget pengene, eller hørt mere fra dem.
Har skrevet mail og bedt dem om at vedlægge en kvittering på, at de har sat overførslen igang, men intet er sket, og de reagerer ikke.
Man kan ikke komme igennem på tlf.
Virkelig dårlig kundeservice - de kører folk rundt i ring, og trækker tiden. Vil ALDRIG bruge dem igen!
Sagen overgiver vi nu til Airhelp, som vil hjælpe os videre, da vi har fuld dokumentation på, at de har erkendt fejlen og lovet os pengene.

25. september 2025

Fly fra Paris aflyst pga droner i…

Fly fra Paris aflyst pga droner i kastrup. Uforudset, selvfølgelig og Æv. Men først 2 timer i flyet. Så 3 timer i lufthavnen, med nogle forvirrede medarbejder, der vel gjorde deres bedste, men som flere gange løj om hotel og bus, (ja flere kan altså fransk, søde norwegian.
Nu ventetid på en time på bussen så et hotel efter 0300 om natten. Siddet siden lidt over 9 og ventet på den bus der skal bringe os tilbage til CDG. Vi kunne kun få oplysninger omkring denne, da vi havde brokket os nok til personalet på hotellet.
Og absolut ingen mulighed for kontakt til norwegian...
Ingen kan forudse en begivenhed, som den der aflyste flyet. Men magen til inkompetence efterfølgende er godt nok rystende...
Aldrig mere norwegian.

22. september 2025

Verdens værste service

Verdens værste service - umuligt at komme i kontakt med Norwegian. Jeg har prøvet i en uge at skifte email-adresse - processen slutter af med en note, at de har sendt et aktiveringslink til den nye adresse... men der kommer ingen mail... Kontakt til chatbot er simpelthen så ringe, det er udelukkende standardsvar, der henviser til den proces, jeg har været igennem 20+ gange... Telefonisk kontakt siger, vi har i øjeblik så travlt, at vi ikke kan svare... i en HEL uge...

18. september 2025

Refunderer ikke penge

Jeg endte med ikke at få de sæder jeg havde betalt ekstra for, så skrev til Norwegian om at få pengene refunderet. Hele processen endte med at tage næsten 3 måneder, hvor jeg flere gange har skulle rykke i dem via mail. Og 2 gange har jeg skrevet til dem i kundeservice, hvor de har sagt de ikke har kunnet gøre noget. Utroligt dårlig kundeservice.

17. september 2025

AnmeldelseNorwegian har med al tydelighed vist, at de ikke tager ansvar for deres passagerer. af Norwegian bookingnr

Anmeldelse af Norwegian bookingnr. Z93IKS

Jeg skulle flyve med Norwegian fra Aalborg kl. 6:25 i dag. På grund af et uheld på vejen forsøgte jeg at kontakte deres kundeservice, men deres telefoner åbner først kl. 8. Det er helt uforståeligt, at et flyselskab med afgange tidligt om morgenen ikke har døgnåben kundeservice.

Aalborg Lufthavn forsøgte venligt at hjælpe mig ved at ringe til tre forskellige numre. Da de endelig fik fat i Norwegian, blev beskeden bare: “Det er ærgerligt. Du skulle have ringet en halv time før.”
Hvordan skulle jeg kunne ringe, når jeres telefoner var lukkede?

Resultatet blev, at jeg måtte betale 2.800 kr. for en ny billet, selvom jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for at komme i kontakt med Norwegian. Resten af dagen har jeg gentagne gange forsøgt at ringe, men mødt det samme: en telefonsvarer og ingen hjælp.

Det her er uden tvivl den dårligste oplevelse, jeg nogensinde har haft med et flyselskab. Ingen service, ingen fleksibilitet, ingen respekt for kunderne. Jeg vil aldrig rejse med Norwegian igen og jeg vil fortælle alle om denne oplevelse, så de også kan undgå at ende i samme situation.

16. september 2025

Øv øv øv

Øv øv øv - må desværre tilslutte mig alle de triste anmeldelser af Norwegian. Og har denne gang end ikke nået at foretage flyrejsen endnu.
Har købt flyrejse t/r København-Bergen gennem Expedia. Ville tilkøbe ekstra håndbagage. Ingen problemer gennem SAS på vej hjem fra Bergen. Ville nu tilkøbe til rejsen fra Kbh-Bergen, som er Norwegian, jeg skal flyve med.
Kan ikke få lov til at tilkøbe ekstra bagage gennem deres hjemmeside. De henviser til, at det skal ske gennem det rejseselskab, altså Expedia, som jeg har købt rejsen gennem.
Jeg kontakter telefonisk Expedia, der siger, at de ikke kan sælge ekstra bagage til et Norwegian fly gennem dem. Og at Norwegian bliver ved med at fejlinformere passagerne om dette. Expedia fortæller mig også, at de har rettet henvendelse til Norwegian vedr. denne problematik MANGE GANGE, men at Norwegian bare fortsætter med ar angive denne fejlagtige vejledning.
Efter en chatkø på en halv times tid - hvoraf der stod 6 min. de sidste 13 min. er jeg igennem til en medarbejder - der sjovt nok siger, at det skal Expedia hjælpe mig med og hvis de ikke KAN FINDE UD AF at tilføje ekstra håndbagage til flyrejsen med Norwegian, så skal de rette henvendelse til Norwegians Support linje og ellers er min eneste mulighed at tilkøbe for 200 kr indchecket bagage i lufthavnen 😳😳😳
Og så bliver vedkommende ved med at sige, at hvis rejseselskabet (altså Expedia) NÆGTER at hjælpe mig - så kan jeg også indsende krav til Norwegian efter rejsen for at anmode om, at kompensere for prisforskellen, når nu “… rejsebureauet nægtede at hjælpe dig med at tilføje bagage til din reservation”
ARMENALTSÅ det er jo fuldstændig vanvittigt - jeg er bliver jo bare kastet rundt mellem de to selskaber .. så NEJ absolut SLUT med Norwegian.

5. september 2025

Fly til og fra Tirana forsinket 40 min…

Fly til og fra Tirana forsinket 40 min hver vej
Ingen forklarer noget
Ingen kompensation
En gratis kop kaffe kunne hjælpe Norwegian
Møg flytider til og fra Tirana som gør at vi fravælger Norwegian næste gang

2. august 2025

Værste “kundeservice” jeg nogensinde…

Værste “kundeservice” jeg nogensinde har oplevet. Ventede i kø i 50 min for at tale med en som ikke forstod engelsk godt nok til at forstå problemet og bare gentog den samme indøvede sætning igen og igen uden at lytte til, hvad jeg spurgte om. Til sidst sagde hun jeg kunne gå til “chicken- counter” hvilket nok betød check-in…

5. juli 2025

ingen booking bekræftigelse

Vi har nu booket 3 gange over 2 dage, og modtager ingen bookingbekræftelse, så vi aner ikke hvor vi står med hensyn til at have købt en rejse eller ej.
Jeg har derfor forsøgt at ringe, og kom i kø......
som nr. 66 🤣🤣🤣

23. juni 2025

Dårlig service

Vi er egentlig glad nok for at flyve med Norweigan, personalet er yderst professionelt.
Min hustru køber to billetter til Malaga i april med afgang fra Aalborg d.1 juni, da hun to dage før afrejse vil checke in, opdager hun, at hun desværre har skrevet mit navn på begge billetter. Hun får nu travlt med at ringe til kundeservice, de kunne sagtens hjælpe, der skulle kun ændres et fornavn, efternavn og mailadresse var jo den samme.
Det er fair nok, at vi skal give et beløb for det, det var jo os, der har lavet en fejl, men 600 dk hver vej, altså 1.200 dk i alt, det er i min optik ikke i orden, det koster det ikke at ændre et fornavn, vi har jo også betalt for flyveturen, det er efter min mening en dårlig service.

1. juni 2025

Er dette din virksomhed?