Vi skulle rejse til Portugal med 2 håndtasker. Taskerne var der betalt 2x440 kr. for 1 vej via Travellink, som rejsen var bestilt igennem. Ved gaten blev vi betjent af en uforskammet nedladende yngre... Se mere
Vi nåede ikke check in til tiden p g a div problemer på vej til lufthavnen Medarbejderen ved check in kontaktede gaten og vi nåede derfor med nød og næppe vores fly. De sørgede for at vores kuffert... Se mere
Plat og svindel ! De ændrer konstant deres rejser og pålægger dig udgifterne. De laver om i ruterne og ligger mellemlandinger ind på dine købte ture. Du får ikke en krone igen og deres kundeservi... Se mere
Jeg vil tilkøbe bagage. Det koster 199kr pr vej. Bliver opkrævet 766 kr. Kontakter support center, som fortæller mig, at der er en teknisk fejl. Jeg skal betale overprisen og så bede om refun... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Køb aldrig fly billetter hos Norwegian airlines
Hvis jeg kunne ville jeg ikke give en eneste stjerne.
Vedrørende fejlagtig annullering af en rejse/flybilletter for 4 personer, som blev anmeldt indenfor 24 timer.
Den 22.6.2025 om natten, kommer den ene af rejsende til at annullere bookingen ved en fejl. Hans plan var at om booke sin rejse, men kommer fejlagtigt til at annullerer både sin egen rejse og de andre 3 medrejsende.
Mandag den 23.6.2025 ringer både han og jeg flere gange til Norwegian i løbet af dagen. Vi er nr. 59 i køen og bliver smidt ud af køen flere gange.
Vi beslutter sig for at tage til jeres kontor i Københavns lufthavn samme dag den 23.6.2025 kl. 18.00 (der er stadigvæk ikke gået over 24 timer fra annullering af bookingen).
De taler med medarbejderen i næsten en time (alt dokumentation er sendt til Norwegian) og forklarer situationen, men ingen hjælp kunne de få. På Det tidspunkt var der fortsat ikke gået over 24 timer.
Medarbejderen henviser til at kontakte kundeservice næste dag, da han ikke har kompetencer til at gøre noget.
Næste dag den 24.6.2025 omkring kl. 08.00 ringer jeg til kundeservice og taler med Mathias i over en time.
Mathias fortæller, han ikke kan hjælpe da, der er gået over 24 timer fra annulleringstidspunktet. Han mener vi er for sent ude med vores problem.
Da vi ikke har kontaktet kundeservice indenfor 24 timer efter annullering af billetterne, kan han ikke hjælpe os.
Jeg fortæller Mathias, vi kan dokumentere vi har forsøgt opkald flere gange, men bliver smidt ud af køen, samt endda været ude i lufthavnen den 23.6.2025 indenfor 24 timer fra annulleringen.
Mathias fortæller han ikke kan hjælpe med noget og vi må indsende en klage.
Vi skal dokumentere vi har forsøgt opkald og været i lufthavnen.
Jeg har vedhæftet alle dokumenter og hvis der mangler noget, er i velkommen til at skrive eller ringe.
I stoler slet ikke på jeres kunder og er villig til at betale jeres ry/omdømme for 11.500 kr.
Jeg klager og søger om at i refundere hele beløbet til drengene. Ikke blot skatter/afgifter.
Jeres argument er, at vi ikke har kontaktet jer inden for 24 timer.
Jeg kan dokumentere vi har.
Jeg forventer en hurtig afslutning på denne sag.
Stay away! Hold jer væk!
They steal from their customers!!!
De opkrævede betaling for baggage som allerede var betalt og nu bliver jeg ignoreret. Har forsøgt kontakt adskillige gange, men uden held!
Overpris ved tilkøb af bagage
Jeg vil tilkøbe bagage.
Det koster 199kr pr vej.
Bliver opkrævet 766 kr.
Kontakter support center, som fortæller mig, at der er en teknisk fejl.
Jeg skal betale overprisen og så bede om refundering.
Besværligt og usikkert!
En teknisk fejl skal naturligvis repareres af selskabet, eller man må på anden vis holde kunden skadesløs.
Virkelig dårlig behandling.
Og det tager 20 minutter at komme igennem til supportcenter!
Ringe
De skylder mig penge her 6 mdr…
De skylder mig penge her 6 mdr efter!!!!!!!!! 🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡
Jeg skulle købe nogle høretelefoner på flyet, da jeg havde glemt mine andre. Men den pris de blev slået ind til var 150 kr dyrere end det der stod i kataloget. De kunne ikke andre prisen på automaten, men jeg kunne skrive til dem og få mine penge retur når jeg kom hjem.
Har skrevet en mail og gen sendt den 3 gange, men stadig intet hørt! Simpelthen for dårligt!! For nogle er 150 kr meget og for mig er det os princippet i virkelig dårlig service!!! I burde skamme jer!!
Undgå Norwegian
Undgå Norwegian. De svindler med kompensationen for aflyst fly, som passagerer har ret til efter EU-lov.
På alle måder et elendigt flyselskab.
0-stjerner.
Jeg har været i dubai med Norwegian med…
Jeg har været i dubai med Norwegian med 3 nye kufferter da vi landene var det ene hjul i stykker.
Jeg kigger på hjemmesiden og ser at man skal skrive det der inden 4-7 dage. jeg bruger meget tid på min ferie men det lykkes aldrig for billederne er i et forkert format som er taget med en iphone, jeg prøver på ipad macbook det virker ikke. jeg skriver en mail men svaret er det skal gøres online. jeg går til norwegian i københavns lufthavn og hun siger det skal være online . nu er jeg kommet hjem og brugt så meget til tid på et skide hjul. jeg ringer til norwegian og de siger at de nogle udfordringer med det format apple bruger, så siger den kloge mand jeg skal lave mit format om på mine billeder på min iphone. jeg spørger efter en email han siger at man ikke har nogen email.Det er løgn for så er det det eneste firma i verden som ikke har en email.Hvad sker der her jeg kunne have købt 3 stk nye kufferter med alt den tid jeg har brugt på det her. I kan skrive til mig her så dette kan blive løst
Ualmindelig dårlig check in service…
Ualmindelig dårlig service ved check in i København. Arrogant og dovent personale. Trods slet ingen kø og vi kom tre, var der 5 personer uden der var nogen form for konduite eller hjælp. Tværtimod. Dårlig skiltning førte til irettesættelse om retninger ind i det helt tomme check in område. Ingen beklagelse eller undskyldning. Har nu set, at det faktisk er standarden her på Trust pilot for Norwegian Air. Langt de fleste scorer 1 stjerne. Det er da vist meget usædvanligt, at et firma ligger så lavt. Vil fremover undgå at bruge Norwegian. Det giver meget ofte problemer.
Mest elendige service nogensinde!!!
Forfærdelig service, vores kuffert forsvandt på en rejse mellem Aalborg og København, og INGEN kunne fortælle os, hvor den var! Deres kundeservice lagde bare på, da vi bad om at få af vide, hvornår vi ville få vores kuffert!!!
Dårlig service
Dårlig service
Norwegian mistede vores bagage fordi vi ikke nåede vores fly pga. voldsomme lang kø ved paskontrollen og en MEGET emsig (læs; kiggede passene igennem på alle sider og brugte lup) paskontrollør. Vi køber nye billetter til os alle 4; vores børn er med, og skal flyve men Norwegian har mistet bagagen. De tror ikke den er læsset af og Lotus anbefaler os at tage med for de er nok i London. Ingen kufferter, så derfor sendes de med kl. 18 fra Kastrup (ringer Lotus og siger). Det vil blive fragtet til hotellet.
Dagen efter har vi intet hørt og ringer rundt til kundeservice, lufthavnen, danske Lotus fra kbh Norwegian og sjovt nok er der ingen hjælp længere. Vi må købe noget nyt er svaret og gemme bonerne. De andre svar vi får er: send en mail. Vi har købt en forholdsvis dyr rejse til London med vores børn. Vi har det tøj vi står i. Vores datter har ikke ordentligt fodtøj (til at spadsere London rundt i regnvejr). Vi prøver i 3! Timer at finde et sted at kunne købe bl.a. Undertøj og et par ordentlige sko men finder intet.
Vi beslutter at række ud til Norwegian igen men de er så ligeglade og Lotus der var SÅ flink i Lastrup er pludselig blevet arrogant og ligeglad; hun har andre vigtige ting at tage sig af.
Vi ender med at dele os op og min mand tager afsted fra ferien for at hente vores bagage som efter MANGE samtaler og efterhånden opbrugt tålmodighed får dem udleveret.
Vi har to børn der har lidt mentalt knæk de sidste to dage og den arrogance og mest af alt ligegyldighed vi har mødt fra Norwegian er rystende!
Jeg vil ALDRIG anbefale dette selskab til andre men vi skulle have tjekket trustpilot først kan jeg jo desværre konstatere!
Rigtigt dårlig oplevelse med Norwegian
Køber i marts 2024 en retur flyvning til Tenerife her midt oktober. Tilkøber valg af fast track, sæder og forreste række sæder med mere benplads så familien kan sidde samlet og jeg med 3 rygoperationer bedre kan klare turen.
Da vi skal boarde flyet og kommer ind har Norwegian solgt vores sæder til en institution og vi bliver spredt over hele flyet langt fra hinanden. Jeg selv havner krøllet sammen bagerst i flyet ud mod vinduet med absolut ingen benplads, hvilket i sagens natur gjorde turen meget udfordret for en dårlig ryg med det resultat at flere af dagene på ferien er ødelagt heraf.
Havde Norwegian varslet eller meddelt os dette så vi havde kunnet reagere - NEJ. Eneste svar fra personalet på flyet var kontakt kundeservice.
En meget dårlig oplevelse på en tur som hele familien havde glædet sig til længe. Kan på ingen måde anbefale Norwegian.
Det ikke okay
Vi bugede et hotel og en bil også pladser men så får vi at vide at vi ikke kan komme på fordi alle har fået en plads så siger de at vi ikke kan komme til vores destination og det kan vi først om en uge og vi får ingen refunderinger på hotellet eller billen og ingen kan dansk eller engelsk stol ikke Norwegian airlines
Utrolig lav kvalitet generelt
Kvinden i checkin havde ingen ide om hvad hun lavede. Der var række A, B og C. Først skulle man stille sig i kø i række C for derefter A. Hun virkede meget forvirret.
Vi havde klapvogn med. Kvinden i checkin sagde vi skulle tage den med ind i flyet. Da vi kom ind, sagde personalet at den skulle have været med i bagagen, men vi kunne aflevere den hos personalet HELT i front. Vi sad allerbagerst.
Flyene larmer lige så meget under opstart som under flyvning. Det er tydeligvis nogle meget gamle fly. Vi måtte bruge ørepropper under hele turen til Rom fra København.
Personalet om bord på flyet forstod hverken Dansk eller Engelsk ordentligt. Det tog en evighed at bestille 3 flasker vand.
Vi flyver ALDRIG med Norwegian Airlines igen!
At flyve med et spansk crew er ganske…
At flyve med et spansk crew er ganske forfærdeligt. Flere af passagerne havde slet ikke sele på under hele flyvningen. Ingen personaler reagere. De er meget højt talende. Deres information i flyvema skiven taler de så hurtigt og på dårligt engelsk, så ingen forstår hvad der bliver sagt. Vil nok overveje mit næste flyselskab.
Meget beskidt og slidt fly
Søde og varme stewardesser begge veje
5 stjerner for top service ift. til min datter med angst og flyskræk. Jeg var fuldstændig blown away over den søde og venlige service overfor både hende og mig tur /retur til Barcelona. Vi kommer helt sikkert igen.
Et firma som er umuligt at komme i…
Et firma som er umuligt at komme i kontakt med når det er vigtigt
3 stjerner for Check in i Kastrup og…
5 stjerner for Check in i Kastrup og bagage håndteringen, samt flyvning til tiden.
0 stjerner for håndteringen retur fra Mallorca. Magen til dårlig service skal man lede længe efter.
Altid forsinket på hver eneste afgang
Altid forsinket på hver eneste afgang. Så upålideligt og ringe.
God kundeservice
Vi nåede ikke check in til tiden p g a div problemer på vej til lufthavnen
De sørgede for at vores kufferter kom på flyet efter , at vi havde afleveret dem ved gaten.
Stor ros til hjælpsomheden
Fuldstændig umuligt at komme igennem på…
Fuldstændig umuligt at komme igennem på telefonen og booke assistance til særlige behov på en rejse. Under al kritik. Jeg har ringet siden kl. 8 i morges og får hele tiden bare en "beklager, der er sket en fejl" og chatboksen forstår ingenting.
Jeg har prøvet flere nr. både DK og UK.