Matratzen Discount Anmeldelser 14.811

4,2

Virkelig dårlig oplevelse. Jeg bestilte en topmadras den 31/03/26, og jeg har stadig ikke modtaget den. Jeg har været tålmodig og forsøgt at finde en løsning sammen med virksomheden, men kundeservi... Se mere

Var noget skeptisk da jeg ville bestille herfra da jeg kunne se på anmeldelserne at mange havde haft dårlige oplevelser, men tog chancen alligevel. Jeg bestilte en madres mandag d. 16/3 og modtager... Se mere

1. Madrasbutik
  2. Sengetøjsbutik
  3. Soveværelsesmøbelbutik
  4. Sengetøjsforrretning

Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.

4,2

God

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Hej Jesper,

Mange tak for din feedback! 😊 Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med brugervenligheden på vores hjemmeside. Vi gør os meget umage med at designe siden, så du nemt og hurtigt kan finde det, du leder efter.

Hvis du har flere spørgsmål eller gerne vil komme med yderligere kommentarer, er vi altid til rådighed.

Jeg ønsker dig mange afslappende nætter og søde drømme! 🌙

Hallo Jesper,

vielen Dank für dein Feedback! 😊 Es freut mich zu hören, dass du mit der Benutzerfreundlichkeit unserer Webseite zufrieden bist. Wir geben uns bei der Gestaltung der Seite viel Mühe, damit du einfach und schnell das findest, was du suchst.

Falls du noch Fragen hast oder weitere Anmerkungen machen möchtest, stehen wir dir jederzeit zur Verfügung.

Ich wünsche dir viele entspannte Nächte und süße Träume! 🌙

Liebe Grüße!

Bestilte en pude og en koldskums madras…

Bestilte en pude og en koldskums madras sammen
Pengene blev trukket straks
Har kun modtaget puden - har sendt mail om manglende madras - og har absolut intet hørt - mega dårlig service

15. september 2025

Hej Sussie,

Mange tak for din feedback! Jeg beklager at høre, at du har haft problemer med din bestilling og endnu ikke har modtaget madrassen. Det er selvfølgelig irriterende.

Vores kundeservice svarer i øjeblikket inden for 24 timer trods høj belastning. Hvis du stadig ikke har fået svar, har du sandsynligvis klikket på "svar" i en af vores automatiske mails (ordrebekræftelse, forsendelsesbekræftelse osv.). Disse er dog no-reply adresser, og der bør ikke svares på dem, da det faktisk ikke læses af nogen. Hvis du ønsker at komme i kontakt med vores kundeservice, bedes du henvende dig direkte til denne mail-adresse - ideelt set med angivelse af din bestillingsnummer (MD1000520449): customer-service@matratzen.discount

Jeg håber virkelig, at problemet snart bliver løst, og at du hurtigt modtager din madras.

Indtil da ønsker jeg dig god tid og mange afslappende nætter! 🌙

Hallo Sussie,

vielen Dank für dein Feedback! Es tut mir leid zu hören, dass du Probleme mit deiner Bestellung hattest und die Matratze noch nicht erhalten hast. Das ist natürlich ärgerlich.

Unser Kundenservice antwortet aktuell trotz hoher Auslastung innerhalb von 24 Stunden. Wenn du dennoch keine Antwort bekommen hast, dann hast du vermutlich bei einer unserer automatisch versendeten Mails (Bestellbestätigung, Versandbestätigung, etc.) auf "antworten" geklickt. Das sind jedoch no-reply Adressen, darauf kann und sollte man nicht antworten, das liest tatsächlich niemand. Wenn du unseren Kundendienst erreichen willst, wende dich bitte direkt an diese Mail-Adresse - idealerweise mit Angabe deiner Bestellnummer (MD1000520449): customer-service@matratzen.discount

Ich hoffe sehr, dass sich das Problem bald klärt und du deine Matratze schnell erhältst.

Bis dahin wünsche ich dir eine gute Zeit und viele entspannte Nächte! 🌙

Nemt

Nemt at bestille.

17. september 2025

Hej Wicki,

Mange tak for din feedback! 😊 Jeg er glad for, at du gerne vil bestille hos os. Hvis du har spørgsmål til din bestilling eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os når som helst.

Jeg ønsker dig mange afslappende nætter på dit nye produkt! Godnat og søde drømme! 🌙

Hallo Wicki,

vielen Dank für dein Feedback! 😊 Es freut mich, dass du bei uns bestellen möchtest. Wenn du Fragen zu deiner Bestellung hast oder Unterstützung brauchst, melde dich gerne jederzeit bei uns.

Ich wünsche dir viele entspannte Nächte auf deinem neuen Produkt! Schlaf gut und träum süß! 🌙

Blev snydt for den rabat jeg kunne få

Blev snydt for den rabat jeg kunne få

17. september 2025

Hej Mariann,

Hvad mener du præcist? Hvad er der sket? Hvis du har spørgsmål om din rabat eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte på customer-service@matratzen.discount. Vi hjælper dig gerne der!

Jeg håber, at din bekymring snart bliver afklaret, og at du stadig vil have mange behagelige nætter!

Godnat og søde drømme! 🌙

Hallo Mariann,

Was genau meinst du? Was ist passiert? Falls du Fragen zu deinem Rabatt oder Anliegen hast, kannst du dich gerne direkt an unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount wenden. Wir helfen dir dort gerne weiter!

Ich hoffe, dass sich dein Anliegen bald klärt und du dennoch viele angenehme Nächte haben wirst!

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Jeg har før bestilt vare her og jeg må…

Jeg har før bestilt vare her og jeg må sige at den gode pris for så gode vare dem jeg købt har jeg ikke kunne finde nogen som helst andre steder. Indlysende at jeg er meget glad for at være kunde her, mange tak for det.

10. september 2025

Hej Anders! 😊

Mange tak for din fantastiske feedback! Det glæder os enormt at høre, at du er så tilfreds med vores priser og produkter. Det er altid dejligt at vide, at vi kan tilbyde vores kunder det, de leder efter!

Hvis du har spørgsmål i fremtiden eller har brug for hjælp, tøv ikke med at kontakte os.

Jeg ønsker dig mange afslappede nætter med dine nye produkter! 🌙

Hallo Anders! 😊

Vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns riesig zu hören, dass du mit unseren Preisen und Produkten so zufrieden bist. Es ist immer schön zu wissen, dass wir unseren Kunden das bieten können, was sie suchen!

Wenn du in Zukunft Fragen hast oder Unterstützung brauchst, zögere nicht, uns zu kontaktieren.

Ich wünsche dir viele entspannte Nächte mit deinen neuen Produkten! 🌙

23. august 2025

Hej Bente! 😊

Tak for din feedback! Det glæder mig at høre, at leveringen var hurtig! Hurtighed er vigtig for os, og det er altid dejligt at vide, at vores kunder er tilfredse.

Hvis du har flere spørgsmål eller noget andet på hjerte, er du velkommen til at kontakte os!

Jeg ønsker dig en god nat og mange afslappede nætter på dit nye produkt! 🌙

Hallo Bente! 😊

Danke für dein Feedback! Es freut mich zu hören, dass die Lieferung schnell war! Schnelligkeit ist uns wichtig, und es ist immer schön zu wissen, dass unsere Kunden zufrieden sind.

Falls du noch Fragen hast oder etwas anderes auf dem Herzen liegt, melde dich gerne!

Ich wünsche dir eine gute Nacht und viele entspannte Nächte auf deinem neuen Produkt! 🌙

Varen levede op til det jeg forrentede…

Varen levede op til det jeg forrentede
Sikker levering lige til døren.

16. august 2025

Besvarelse fra Matratzen Discount

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at varen levede op til dine forventninger, og at leveringen var sikker og bekvem. Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, er vi her for dig!

Jeg har bestilt en madras for 3 uger…og de siger de levere på 3 dage

Jeg har bestilt en madras for 3 uger siden, og har intet hørt fra dem. Jeg har sendt mail til dem adskillige gange, men uden hjælp. Vi har ikke modtaget vores varer, og er dybt frustreret over vi har betalt for noget vi ikke modtager.
Virkelig dårlig service at de ikke svarer.

27. august 2025

Besvarelse fra Matratzen Discount

Tak for din anmeldelse. Vi beklager den længere ventetid på din ordre. Din leveringsbekræftelse indeholdt et link til at spore din ordre fra vores fragtudbyder. Her kan du se forsendelsesstatus og leveringsdato for din ordre.

Hvis du oplever problemer med at spore din ordre, hjælper vi dig gerne. I dette tilfælde bedes du sende vores kundeservice en e-mail til customer-service@matratzen.discount (inklusive dit ordrenummer), så vi kan kontrollere forsendelsesstatus og informere dig om leveringsdatoen.

Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig en god oplevelse!

Det hjælper ikke i ignorerer min…

Det hjælper ikke i ignorerer min henvendelser. Der er kemiske stoffer i madrassen jeg ikke kan tåle

27. august 2025

Besvarelse fra Matratzen Discount

Tak for din henvendelse, og vi beklager oprigtigt, hvis du har oplevet problemer med at få svar. Vi tager din bekymring om kemiske stoffer i madrassen meget alvorligt. For at reducere eventuelle lugte anbefaler vi, at madrassen luftes godt ud i et ventileret rum i mindst 24-48 timer før første brug, da nye madrasser kan have en midlertidig lugt fra produktionen. Hvis du fortsat oplever problemer med lugt eller følsomhed over for materialerne, bedes du kontakte os direkte, så vi kan undersøge sagen og finde en løsning for dig. Din tilfredshed er vigtig for os!

Super dejlig butik.

Lækker kvalitet til ordentlige priser. Hurtig levering. Har handlet der 2 gange nu, og fuld ud tilfreds.

1. Gang var pakken beskadiget og der var kommet et mindre hul i betrækket på madrassen. Fik valget imellem afslag i pris, eller et nyt betræk. Valgte betrækket som kom ca et døgn efter.

5 stjerner og tommel op fra mig.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 👍

22. juli 2025

Besvarelse fra Matratzen Discount

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Vi er rigtig glade for at høre, at du er fuldt ud tilfreds med kvaliteten, priserne og den hurtige levering – og at du allerede har handlet hos os to gange! Det beklager vi, at der var en beskadiget pakke første gang, men vi er glade for, at vi kunne løse det hurtigt med et nyt betræk. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen!Vi anbefaler at lufte madrassen i 24-48 timer i et godt ventileret rum før første brug, så eventuelle produktionslugte kan forsvinde. Tak for din støtte og tommelen op!

Dårlig kundeservice

Levering og kvaliteten af madrassen er god men elendig kundeservise. Min madras blev leveret defekt område på ydersiden men der er ingen hjælp at få af dem, selvom jeg har henvendt mig pr. mail adskillige gange og endda sendt billeder

11. august 2025

Besvarelse fra Matratzen Discount

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at du ikke er fuldt ud tilfreds med vores service. Det vil vi gerne ændre.

Send venligst en e-mail til vores kundeserviceteam på customer-service@matratzen.discount, inklusive dit ordrenummer og årsagen til din utilfredshed. Vi finder en løsning sammen.

Alternativt er vores telefonsupport tilgængelig i åbningstiden.

Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig et behageligt ophold!

God kvalitet for pengene

God kvalitet for pengene.
Lidt lang fragt tid - blev forsinket undervejs

10. august 2025

Besvarelse fra Matratzen Discount

Hartelijk dank voor uw positieve recensie!

God pris

Vi købte nye madrasser og de svarede helt til vores forventning, prisen var også god.

12. maj 2025

Besvarelse fra Matratzen Discount

Mange tak for din positive anmeldelse!