Matratzen Discount Anmeldelser 14.816

4,2

Var noget skeptisk da jeg ville bestille herfra da jeg kunne se på anmeldelserne at mange havde haft dårlige oplevelser, men tog chancen alligevel. Jeg bestilte en madres mandag d. 16/3 og modtager... Se mere

Virkelig dårlig oplevelse. Jeg bestilte en topmadras den 31/03/26, og jeg har stadig ikke modtaget den. Jeg har været tålmodig og forsøgt at finde en løsning sammen med virksomheden, men kundeservi... Se mere

1. Madrasbutik
  2. Sengetøjsbutik
  3. Soveværelsesmøbelbutik
  4. Sengetøjsforrretning

Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.

4,2

God

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Hej Hannah,

Tak for din korte feedback! 😊 Det glæder os at høre, at du har fundet bestillingen af madrasserne nem.

Hvis du har yderligere spørgsmål om dine produkter eller leveringen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på customer-service@matratzen.discount.

Vi ønsker dig mange afslappende nætter på din nye madras! 🌙

Hallo Hannah,

danke für dein kurzes Feedback! 😊 Es freut uns zu hören, dass du die Bestellung der Matratzen als einfach empfunden hast.

Wenn du weitere Fragen zu deinen Produkten oder zur Lieferung hast, kannst du dich jederzeit an unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount wenden.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

God side at finde det man har behov for

God side at finde det man har behov for

27. juli 2025

Hej Erling,

Tak for din feedback! 😊 Det glæder mig at høre, at du har fundet de nødvendige produkter. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er jeg gerne til rådighed.

Jeg ønsker dig god tid med dine nye ting!

Hallo Erling,

danke für dein Feedback! 😊 Es freut mich zu hören, dass du die benötigten Produkte gefunden hast. Wenn du Fragen oder Anmerkungen hast, stehe ich dir gerne zur Verfügung.

Ich wünsche dir eine gute Zeit mit deinen neuen Sachen!

Hurtig levering.

Hurtig levering.

25. juli 2025

Hej Lotte! 😊

Tak for din feedback! Det glæder mig meget at høre, at leveringen var hurtig. Vi gør vores bedste for at sende alle ordrer så hurtigt som muligt.

Hvis du har flere spørgsmål eller har brug for noget, så lad os det vide!

Jeg ønsker dig en god nat og afslappende drømme! 🌙

Hey Lotte! 😊

Danke für dein Feedback! Es freut mich sehr zu hören, dass die Lieferung schnell war. Wir geben unser Bestes, um alle Bestellungen so fix wie möglich zu versenden.

Wenn du noch Fragen hast oder etwas benötigst, lass es uns wissen!

Ich wünsche dir eine gute Nacht und entspannte Träume! 🌙

Køber aldrig nogensinde noget hos dem…

Køber aldrig nogensinde noget hos dem igen,ingen kvittering og ingen svar når jeg skriver til dem, afleverer varer selvom de er annulleret og penge er trukket på kontoen.

4. august 2025

Hej Jack,

Tak for din feedback. Jeg beklager at høre, at du er så utilfreds med din indkøbsoplevelse. Det er virkelig ikke det, vi ønsker for vores kunder.

Det lyder som om, der har været flere problemer med din ordre. Send venligst en e-mail til vores kundeservice på customer-service@matratzen.discount med din ordrenummer, så vi sammen kan finde en løsning. Vi vil gerne sikre, at dit anliggende bliver løst hurtigt og tilfredsstillende.

Jeg håber, at vi måske stadig kan overbevise dig om vores service i fremtiden, og indtil da ønsker jeg dig alt det bedste!

Hallo Jack,

danke für dein Feedback. Es tut mir leid zu hören, dass du mit deinem Einkaufserlebnis so unzufrieden bist. Das ist wirklich nicht das, was wir uns für unsere Kunden wünschen.

Es klingt so, als ob es mehrere Probleme mit deiner Bestellung gegeben hat. Bitte sende unserem Kundenservice eine E-Mail an customer-service@matratzen.discount mit deiner Bestellnummer, damit wir gemeinsam eine Lösung finden können. Wir möchten sicherstellen, dass dein Anliegen schnell und zufriedenstellend geklärt wird.

Ich hoffe, dass wir dich vielleicht in Zukunft doch noch von unserem Service überzeugen können und wünsche dir bis dahin alles Gute!

Hej Jan! 😊

Mange tak for din feedback! Det glæder mig meget at høre, at madrassen er rigtig god, og leveringen gik hurtigt!

Hvis du har flere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte mig når som helst. Ellers ønsker jeg dig mange afslappende nætter på din nye madras! 🌙

Hey Jan! 😊

Vielen Dank für dein Feedback! Es freut mich sehr zu hören, dass die Matratze richtig gut ist und die Lieferung schnell ging!

Wenn du noch Fragen hast oder Hilfe benötigst, melde dich gerne jederzeit. Ansonsten wünsche ich dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Hej Allan,

Tak for din fantastiske vurdering! 😊 Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med prisen og den hurtige levering.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er vi altid til rådighed.

Jeg ønsker dig mange afslappende nætter og søde drømme! 🌙

Hallo Allan,

danke für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut mich sehr zu hören, dass du mit dem Preis und der schnellen Lieferung zufrieden bist.

Wenn du Fragen hast oder Hilfe benötigst, stehen wir dir jederzeit zur Verfügung.

Ich wünsche dir viele entspannte Nächte und süße Träume! 🌙

Købte 2 puder til min mand og jeg

Købte 2 puder til min mand og jeg. Vi sover fantastisk ingen nakke problemer mere.
Kan absolut anbefales.

21. juli 2025

Hej Yvonne,

tak for din fantastiske feedback! 😊 Jeg er virkelig glad for at høre, at I kan sove så godt på de nye puder, og at nakkeproblemerne endelig tilhører fortiden. Det er præcis det, vi ønsker!

Mange tak for anbefalingen! Jeg håber, at I må nyde mange afslappede nætter på jeres nye puder. 🌙

Alt det bedste og sov godt!

Kærlige hilsner!

Hallo Yvonne,

danke für dein tolles Feedback! 😊 Es freut mich riesig zu hören, dass ihr so gut auf den neuen Kissen schlafen könnt und die Nackenprobleme endlich der Vergangenheit angehören. Das ist ja genau das, was wir uns wünschen!

Vielen Dank für die Empfehlung! Ich hoffe, dass ihr viele entspannte Nächte auf euren neuen Kissen genießen dürft. 🌙

Alles Gute und schlaf gut!

Liebe Grüße!

Den må gigt lidt blødere

Alt er OK 👍 den er lidt hård måske det bløde nå den er bruger ellers fint nok til det pange

21. juli 2025

Hej Sahzade! 😊

Tak for din feedback! Det glæder os at høre, at du generelt godt kan lide produktet og synes, det er "fint". 👍

Hvis du har flere spørgsmål eller bekymringer, tøv ikke med at kontakte os. Ellers ønsker jeg dig en god nat og mange behagelige drømme på din madras! 🌙

Hey Sahzade! 😊

Danke für dein Feedback! Es freut uns zu hören, dass dir das Produkt insgesamt gut gefällt und du es als "fint" empfindest. 👍

Falls du noch Fragen oder Anliegen hast, zögere nicht, dich zu melden. Ansonsten wünsche ich dir eine gute Nacht und viele angenehme Träume auf deiner Matratze! 🌙

Liebe Grüße!

Meget hurtig levering og gode madresser…

Meget hurtig levering og gode madresser til billige penge

31. juli 2025

Hej Tom! 😊

Mange tak for din fantastiske feedback! Det glæder os enormt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og vores madrasser. 👍

Vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder de bedste produkter til den bedste pris. Hvis du har flere spørgsmål eller brug for support, er du velkommen til at kontakte os når som helst!

Vi ønsker dig mange afslappende nætter på din nye madras! 🌙

Hey Tom! 😊

Vielen Dank für dein wunderbares Feedback! Es freut uns riesig zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung und unseren Matratzen zufrieden bist. 👍

Wir sind immer bemüht, unseren Kunden die besten Produkte zum besten Preis anzubieten. Wenn du noch Fragen hast oder support brauchst, kannst du uns jederzeit kontaktieren!

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Ok bestilling

Det er ok med den bestilling

3. august 2025

Hej Gert,

Mange tak for din feedback! 😊 Jeg er meget glad for at høre, at alt er i orden med din bestilling. Hvis du har flere spørgsmål eller kommentarer, tøv ikke med at kontakte os!

Jeg ønsker dig en god nat på dit nye produkt! 🌙

Hallo Gert,

vielen Dank für dein Feedback! 😊 Es freut mich sehr zu hören, dass alles in Ordnung ist mit deiner Bestellung. Wenn du noch Fragen oder Anmerkungen hast, zögere nicht, dich zu melden!

Ich wünsche dir eine gute Nacht auf deinem neuen Produkt! 🌙

Liebe Grüße!

Hurtig levering uden problemer..

Hurtig levering uden problemer...
Super lækker madras til en billig penge...
Anbefaler absolut andre at handle her🥇🥇🥇

28. juli 2025

Hej Anja,

Mange tak for din fantastiske feedback! 😊 Jeg er meget glad for at høre, at leveringen var hurtig og problemfri, og at du er så glad for madrassen!

Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du er så tilfreds med dit køb hos os. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller bekymringer, tøv ikke med at kontakte os.

Jeg ønsker dig mange afslappende nætter på din nye madras! 🌙

Hallo Anja,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut mich sehr zu hören, dass die Lieferung schnell und problemlos war und dass dir die Matratze so gut gefällt!

Wir schätzen deine Empfehlung sehr und freuen uns, dass du mit deinem Einkauf bei uns so zufrieden bist. Wenn du jemals Fragen oder Anliegen hast, zögere nicht, dich zu melden.

Ich wünsche dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Der var en fejl på den madras jeg modtog, men Kundeservice responderede hurtigt og fandt en fin løsning.

16. juli 2025

Hej Mads M! 😊

Tak for din fantastiske feedback! Det glæder os enormt at høre, at du er så tilfreds med dit køb hos os, og at vores kundeservice hurtigt kunne finde en løsning. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, tøv ikke med at kontakte os.

Jeg ønsker dig mange gode nætter på din nye madras! 🌙

Søde drømme!

Hey Mads M! 😊

Danke für dein tolles Feedback! Es freut uns riesig zu hören, dass du mit deinem Einkauf bei uns so zufrieden bist und unser Kundenservice schnell für eine Lösung sorgen konnte. Wir legen großen Wert darauf, dass unsere Kunden die bestmögliche Erfahrung haben.

Falls du noch weitere Fragen oder Anliegen hast, zögere nicht, dich bei uns zu melden.

Ich wünsche dir viele erholsame Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Süße Träume!

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering

26. juli 2025

Hej Maria! 😊

Mange tak for din fantastiske feedback! Det glæder mig enormt at høre, at du er så tilfreds med vores service og den hurtige levering. Vi gør vores bedste for at give hver kunde en behagelig oplevelse!

Hvis du har flere spørgsmål eller har brug for noget, så kig bare forbi.

Jeg ønsker dig mange afslappende nætter og stor glæde med dit produkt! Sov godt og drøm sødt! 🌙

Hey Maria! 😊

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut mich riesig zu hören, dass du mit unserem Service und der schnellen Lieferung so zufrieden bist. Wir geben unser Bestes, um jedem Kunden eine angenehme Erfahrung zu bieten!

Wenn du noch Fragen hast oder etwas benötigst, schau einfach vorbei.

Ich wünsche dir viele entspannte Nächte und große Freude mit deinem Produkt! Schlaf gut und träum süß! 🌙

Hurtig og nem bestilling og madrassen…

Hurtig og nem bestilling og madrassen er super

10. juli 2025

Hej Jasmin! 😊

Mange tak for din fantastiske feedback! Det glæder os enormt at høre, at bestillingen var så hurtig og nem, og at du kan lide madrassen!

Vi ønsker dig mange behagelige nætter og søde drømme på din nye madras! 🌙

Kærlige hilsner!

Hallo Jasmin! 😊

Vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns riesig zu hören, dass die Bestellung so schnell und einfach war und dass dir die Matratze gefällt!

Wir wünschen dir viele angenehme Nächte und süße Träume auf deiner neuen Matratze! 🌙

Liebe Grüße!

fup og svindel handle ikke hos dem

0 stjerner, i lyver og bedrager. Da jeg bestilte madrassen stod der 1-2 dags levering, dette er 3 uger siden stadig uden en madrasse pakken er indlevere til gls og nu er den forsvundne og i gvier hedebølge skylder og når man ringer til gls og efterlyses pakken kan det ikke lade sig gøre da det er afsendt der skal gøre det og i prøver ikke at efterlyses pakke i gøre ingen ting overhovedet
i kom med dårlig undskyldning .
i ville ikke send en ny eller sende penge retur Anbefaler ingen af handle hos dem
firma er fup og svindel

1. juli 2025

Hej Thomas,

Jeg beklager at høre, at du har haft problemer med din bestilling, og at din madras ikke er ankommet. 😟

Som jeg hører fra min kollega, er du allerede i tæt kontakt med hende, så der er ikke mere for mig at sige her. Jeg krydser fingre for, at GLS-undersøgelsen snart vil give noget positivt resultat, eller at du får dine penge tilbage.

Jeg ønsker dig alt det bedste for fremtiden.

Hallo Thomas,

es tut mir leid zu hören, dass du solche Probleme mit deiner Bestellung hattest und dass deine Matratze nicht angekommen ist. 😟

Wie ich von meiner Kollegin höre, stehst du dazu bereits in regem Kontakt mit ihr, daher bleibt mir hier an dieser Stelle nichts weiter dazu zu sagen. Ich drücke dir die Daumen, damit der GLS Nachforschungsantrag bald etwas positives ergibt oder du dein Geld zurück bekommst.

Ich wünsche dir für die Zukunft alles Gute.

Hej Asbjørn! 😊

Mange tak for din fantastiske feedback! Det glæder mig meget at høre, at varen passer godt til din beskrivelse, og at du er tilfreds. Det er præcis det, vi ønsker!

Hvis du har flere spørgsmål eller kommentarer i fremtiden, tøv ikke med at kontakte os.

Jeg ønsker dig mange behagelige nætter med dit produkt! Godnat og søde drømme! 🌙

Hey Asbjørn! 😊

Vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut mich sehr zu hören, dass die Ware gut zu deiner Beschreibung passt und du zufrieden bist. Das ist genau das, was wir uns wünschen!

Falls du in Zukunft noch Fragen oder Anmerkungen hast, zögere nicht, dich zu melden.

Ich wünsche dir viele angenehme Nächte mit deinem Produkt! Schlaf gut und träum süß! 🌙

Prima.

Top madras til tankevækkende lav pris og prima kvalitet.
Jeg vil sige det samme, som jeg sagde om den dejlige springmadras, jeg købte hos jer for nylig:
Lidt lang leveringstid ( den tyske autobahn trafik )men madrassen var ventetiden værd.
Vh. Mikael Bech.

22. juli 2025

Hej Mikael,

Mange tak for din fantastiske feedback! 😊 Det glæder os enormt at høre, at du er så tilfreds med kvaliteten og prisen på din madras.

Jeg beklager, at leveringen tog lidt tid, men det er så dejligt at høre, at det har været det værd for dig! Vi håber, at du får mange afslappede nætter på din nye madras.

Hallo Mikael,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns riesig zu hören, dass du mit der Qualität und dem Preis deiner Matratze so zufrieden bist.

Es tut mir leid, dass die Lieferung ein wenig gedauert hat, aber umso schöner, dass es sich für dich gelohnt hat! Wir hoffen, dass du viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze hast.

Pris og kvalitet

Super god kvalitet til prisen. Lidt lang leveringstid, men helt OK i henhold til den Tyske autobahn.

22. juli 2025

Hej René! 😊

Mange tak for din fantastiske feedback! Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten til en så god pris. 🥳

Jeg håber, du får mange afslappende nætter på dit nye produkt!

Hallo René! 😊

Vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut mich sehr zu hören, dass du mit der Qualität zu einem so guten Preis zufrieden bist. 🥳

Ich hoffe, du hast viele entspannte Nächte auf deinem neuen Produkt!