Bestilte en top madras og to hovedpuder har kun modtaget hovedpuderne har aldrig modtaget topmadrassen har. Sendt flere email og ingen svar fra firmaet virkeligt dårligt det er tyveri af værste sku... Se mere
Hurtig levering Har handlet der 2 gange. Købt top-madrasser, sengetøj og hundesofa. Alle produkter levede op til forventningerne. Den ene top-madres var med cool effekt og det virkede også derefter.... Se mere
Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.
Grebbener Str. 7, 52525, Heinsberg, Tyskland
- +49 2452-9285830
- customer-service@matratzen.discount
- matratzen.discount
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Pris og kvalitet i orden - bedre kommunikation om levering ønskes
Jeg bestilte en topmadras en mandag morgen og blev lovet levering på ordrebekræftelser torsdag, samme uge. På hjemmesiden er godt nok oplyst 1-2 dages levering, men da jeg kunne udlede, at topmadrassen skulle sendes fra Tyskland, synes jeg, at torsdag lød mere realistisk og helt OK.
Torsdag oprinder og jeg har godt regnet ud, at den nok ikke når at komme. Torsdag eftermiddag, hvor jeg var blevet lovet levering, får jeg så besked om, at pakken vil blive overdraget til fragtfirmaet. Og forventet levering vil være tirsdag, ugen efter.
Topmadrassen kom den lovede tirsdag. Og det havde været helt fint, hvis bare Matratzen Discount havde udmeldt en forventet levering på fx “ca. en uge”. Den manglende stjerne er derfor fordi kommunikationen kunne have været bedre og klarere.
Pris og kvalitet på topmadrassen var i orden.
Alt perfekt
Hurtig levering.
Varen svarer til mine forventninger.
Overskuelig hjemmeside.
Fuld tilfredshed
Det er meget godt madrasser.
God kvalitetsmadrasse
Hurtig og nem bestilling - hurtig levering og en madras af rigtig god kvalitet
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Har bestilt madras til en campingvogn. Lige nu ligger den for at blive foldet korrekt ud som efter foreskrifterne. Den er ikke afprøvet endnu, men fik den anbefalet. Og at virksomheden sender hurtigt.
Bestilte en top madras og to hovedpuder…
Bestilte en top madras og to hovedpuder har kun modtaget hovedpuderne har aldrig modtaget topmadrassen har. Sendt flere email og ingen svar fra firmaet virkeligt dårligt det er tyveri af værste skuffe
Vh Maria
Madrassen er god og som vi havde…
Madrassen er god og som vi havde bestilt. Men desværre så kom den alt for sent, vi bestilte den så den kunne komme om fredagen, men desværre kom den første den efterfølgende tirsdag, og der var vi kørt på camping, og det var i campingvognen vi skulle bruge den
Dårligt kundeservice
Dårligt kundeservice. At sende retour er næsten ikke muligt pga man skal selv betale for retour madrassen og vakuum den igen. Retour koster utroligt meget fra DK til DE
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Sehr gutes madras
God kvalitet af hundesenge
Har købt tre hundesenge str XL. De er billige med rigtig god kvalitet. Helt som forventet og håbet på.
Blev leveret ganske kort efter bestillingen.
Lækker madras fuld tilfredshed herfra
Lækker madras fuld tilfredshed herfra, handler gerne hos jer igen⭐⭐⭐⭐⭐👍👍👍👍👍😊

Besvarelse fra Matratzen Discount