Fantastisk madras der lever op til forventningen og ikke mindst prisen! Synes dog de mails, jeg modtog fra firmaet, om hvornår jeg ville modtage topmadrassen ikke levede op til virkeligheden 😏
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.
Grebbener Str. 7, 52525, Heinsberg, Tyskland
- +49 2452-9285830
- customer-service@matratzen.discount
- matratzen.discount
Var noget skeptisk da jeg ville bestille herfra da jeg kunne se på anmeldelserne at mange havde haft dårlige oplevelser, men tog chancen alligevel.
Jeg bestilte en madres mandag d. 16/3 og modtager madresten torsdag d. 19/3
Jeg er super tilfreds
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Vores topmadras kommer ikke som lovet…
Vores topmadras kommer ikke som lovet og vi skal selv rykke for det flere gange . Nu er der gået 1,5 mdr . Pengene er selvfølgelig trukket og vi har stadig ingen topmadras fået 😡

Besvarelse fra Matratzen Discount
Trækker penge uden at sende vare
Vi bestilte en madras for snart 2 måneder siden. Vi har aldrig fået varen, og de trak pengene med det samme. De svarer ikke på mails, og ved opkald får man en snak der ingen veje føre.
Bøvler nu med indsigelse i banken. Hold jer langt væk fra det skod firma!

God madras
Produktet svarer fuldkommen til mine forventninger!
Jeg kan kun anbefale Jeres madrasser!
Ingen vare og virkelig dårlig kundeservice
Jeg har bestilt et lagen og en madras. De sendte lagnet og skrev madrassen ville blive leveret 23 feb. Nu er er der gået 3 uger. De svare ikke på hvornår madrassen bliver leveret og svar ikke på mine e-mails.
Og de har hævet pengene for det hele da de sendte lagnet.

Besvarelse fra Matratzen Discount
Varen svarer til den beskrivelse, jeg læste, og der var hurtig og fejlfri levering.
Super dejlig hundekurv som min hund er…
Super dejlig hundekurv som min hund er meget glad for

Besvarelse fra Matratzen Discount
Glæder mig til at se min madras, den er stadig iTyskland
Glæder mig til at se min madras
SCAM - ingen ordrebekræftelse - intet svar!
Jeg bestilte en madras i mandags, jeg modtog aldrig en ordrebekræftelse eller mail vedr bestilling men pengene har de trukket.
Jeg har nu sendt to mails til deres customer-service mail og intet svar.
Jeg får kontaktet banken i dag.
Det er SCAM! HOLD JER VÆK!!!!

God beskrivelse af madrassen
God beskrivelse af madrassen. Jeg glæder mig til at modtage den.

Ingen forsikring på forsendelser
Vi bestilte 2 madrasser som kom ganske hurtigt.
Men der var huller i emballagen og derfor sorte pletter på madrasserne. Dette gjorde vi firmaet opmærksom på- Hvor de bad os om at vaske madrasserne betræk(hvis man pakker madrasserne ud, kan de ikke returneres)
Det afslog vi- da det er sendt med GLS og derfor er varene normalvis dækket for transportskader.
Så står det for købers regning at returnere madrasserne- for at få sine penge retur.
Har endnu ikke modtaget min madras
Jeg bestilte en madras den 15/2, og betalte den. Jeg fik en faktura, hvor der stod, at jeg ville modtage min madras den 23/2. Jeg har ikke modtaget den.Og jeg har intet hørt. Jeg har heller ikke hørt om madrassen overhovedet er sendt afsted. Er det scam!!!!!!???????

Svindel
OPDATERING. 28/2-26
Jeg har nu fået mine penge retur.
Jeg har bestilt en topmadras.
Efter bestillingen kom der ingen ordrebekræftelse eller ordrenummer. Selvom pengene er blevet trukket.
Madrassen dukker heller ikke op.
Jeg skriver en mail til deres kundeservice, og får afvide at jeg ville modtage madrassen mandag den 23 februar. Da jeg ikke modtager den, skriver jeg igen til kundeservice, men får denne gang intet svar.
Jeg vil have mine penge tilbage!

Besvarelse fra Matratzen Discount
Hardårlig sevis forsøgt at komme i kontakt med…
Har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice og Per mail negativ ☹️har ikke fået min vare venter nu en månede☹️ønsker nu penge tilbage eller varen

SCAAAMM
Scam! De har trukket penge men aldrig sendt ordrerbekræftigelse.
De svare ikke på mail!
Lad vær med at køb herfra.
Som jeg skriver i beskeden, jeg har hverken modtaget ordrer bekræftelse eller ordrer nummer.
Jeg ønsker ikke jeres produkt, jeg ønsker bare at få mine penge tilbage.
Jeg har sendt flere mail til Customer-service@matratzen.discount
Ligger i 'et hul' efter 1 år og 2 1/2 md.....
2 1/2 md efter garantien udløb, ligger jeg i 'et hul'. Øv øv øv
Jeg havde netop udset madrassen, da den lød godt til mig med sart ryg. At den var billig var dejligt, men ikke det vigtigste.
Jeg lå rigtig godt i madrassen, indtil jeg ikke gjorde det mere.
Jeg oplever nu, at jeg ligger 'i et hul'.
Jeg vejer 70 kg.
Madres er vendt flere gange gennem tiden, så det er ikke det der gør det.
Jeg havde købt:
T6 Topper 180 x 200 cm H3
6 cm vendbar topmadras / ÖkoTex certificeret / punktelastisk komfortskum / hårdhed H3 / 180 x 200 cm
Premium 180 x 200 cm H2/H3
18 cm ortopædisk koldskumsmadras / Supportho Premium / ÖkoTex rullemadras / hårdhedsgrad H2/H3 / 180 x 200 cm
Med mindre man vil købe ny madras hver år, så skal man ikke købe ovenstående.
Virkelig ærgeligt.
Hurtig levering. Super god madras til en super god pris og dejligt med så mange muligheder i størrelse.