Matratzen Discount Anmeldelser 14.177

4,2

Har købt en madras 3. maj. De oplyser 1-2 dages leveringstid. Her 10. maj er der intet nyt om leveringen. Telefon service siger at madrassen burde være leveret.. Mildest talt ikke imponerende..... Se mere

Var noget skeptisk da jeg ville bestille herfra da jeg kunne se på anmeldelserne at mange havde haft dårlige oplevelser, men tog chancen alligevel. Jeg bestilte en madres mandag d. 16/3 og modtager... Se mere

Top madras til tankevækkende lav pris og prima kvalitet. Jeg vil sige det samme, som jeg sagde om den dejlige springmadras, jeg købte hos jer for nylig: Lidt lang leveringstid ( den tyske autobahn... Se mere

Meget tilfreds — god service og rimelig pris Jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Servicen var venlig og pålidelig, og leveringen forløb uden problemer. Kvaliteten er rigtig god, og prisen er rim... Se mere

1. Madrasbutik
  2. Sengetøjsbutik
  3. Soveværelsesmøbelbutik
  4. Sengetøjsforrretning

Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.

4,2

God

14 t anmeldelser

Laaaaang leveringstid..

Har købt en madras 3. maj. De oplyser 1-2 dages leveringstid.
Her 10. maj er der intet nyt om leveringen.
Telefon service siger at madrassen burde være leveret..
Mildest talt ikke imponerende..

2. maj 2026

Manglende kommunikation

Jeg bestilte en madras den 9. april og fortrød bestillingen indenfor ca. 12 timer. Jeg skrev til kundeservice og tilmed sendte et udfyldt formular, som skulle bruges ved annullering eller tilbagesendelse. Kundeservice forklarede, at det var for sent, da bestillingen var overdraget til fragtmanden. Fragtselskabet havde endnu ikke kendskab til pakken på det tidspunkt. Mon ikke, vi allerede da kunne have fundet en løsning?

Kundeservice foreslog, at jeg afviste modtagelsen af pakken, hvilket jeg faktisk kunne gøre online, altså efter fragtselskabet faktisk havde modtaget pakken. Som sagt, så gjort.

Pakken nåede - ifølge fragtselskabet- tilbage til afsenderen den 17. april. Jeg kontaktede kundeservice for at få en bekræftelse på dette og spurgte til tilbagebetaling. Fik intet svar. Skrev igen i går og stadigvæk ingen reaktion. Håber, jeg får refunderet beløbet...

9. april 2026

Hej Hr./Fr. Adler,

vi er kede af at høre, at der har været problemer med din bestilling. Jeg hjælper nogle dage i lageret og kan forklare, hvad der sandsynligvis er sket:

Når du bestiller noget hos os, bliver bestillingen straks udskrevet af en printer på vores kontor i form af et GLS-label (transportør). Hver par minutter bliver disse labels overdraget til medarbejderne i lageret, som så tager varerne fra hylderne, klistrer GLS-labelen på og lægger dem i lastbilcontainere. Hver par timer henter GLS disse containere og stiller nye til rådighed.

Så det betyder: Hvis der kommer en annullering efterfølgende, er GLS-labelerne allerede udskrevet og med stor sandsynlighed allerede klæbet på det bestilte produkt og lastet i en lastbil. Damen fra kontoret løber så ind i lageret og forsøger at stoppe varerne, men hvis madrassen allerede ligger begravet under hundrede andre produkter i lastbilen (da der kan være 500 eller deromkring), så er det for sent. Derfor rydder vi ikke hele lastbilen, ellers ville vi aldrig blive færdige, det forstår du sikkert :)

Det betyder, at der er et bestemt tidspunkt, hvor det allerede er for sent at annullere bestillingen, men hvor GLS stadig ikke ved noget om pakken (tracking viser stadig ikke noget). Fordi de først skal hente det hos os, køre til deres distributionscenter, tømme det og så scanne det der.

Jeg håber, det forklarer, hvorfor transportøren ikke vidste noget om pakken, selvom det allerede var for sent.

Jeg er meget ked af, at vi ikke kunne hjælpe dig bedre. Refusionen sker automatisk, så snart varerne er kommet tilbage til os, plus lidt behandlingstid. I mellemtiden skulle du allerede have fået dine penge tilbage. Hvis ikke, er du velkommen til at kontakte customer-service@matratzen.discount med dit ordrenummer, så vi kan tjekke status på din returnering og refusion så hurtigt som muligt.

Vi håber at løse problemet snart og ønsker dig alt godt indtil da!

6. april 2026

Hallo Hanh,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit unserem Service zufrieden bist. Wenn du in Zukunft Fragen oder Anliegen hast, sind wir jederzeit für dich da.

Hej René,

mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for, at du kan lide madras-toppen. 😊

Hallo René,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass dir die Matratzenauflage gefällt. 😊

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering,
Billig madras, dejlig at ligge på

14. april 2026

Hej Mette,

mange tak for din fantastiske feedback og din vidunderlige anmeldelse! 😊 Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering af din nye Comfort-kaltschaummadras, og at den både er god at ligge på maven og ryggen. Det er fantastisk at vide, at du ikke har rygsmerter, og at både vægten og prisen på madrassen passer dig.

Vi ønsker dig mange afslappende og behagelige nætter på din nye madras! Sov godt og drøm sødt! 🌙

Hallo Mette,

vielen Dank für dein tolles Feedback und deine wunderbare Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung deiner neuen Comfort-Kaltschaummatratze zufrieden bist und dass sie dir sowohl beim Liegen auf dem Bauch als auch auf dem Rücken so gut gefällt. Es ist großartig zu wissen, dass du keine Rückenschmerzen hast und dass dir sowohl das Gewicht als auch der Preis der Matratze zusagen.

Wir wünschen dir viele entspannte und angenehme Nächte auf deiner neuen Matratze! Schlaf gut und träum süß! 🌙

Har bestilt 3 Madrasser kun modtaget 1…

Har bestilt 3 Madrasser kun modtaget 1 stk ?
Fik fat i kundeservice og de 2 andre Madrasser kommer efterfølgende så alt i orden

15. april 2026

Hej Brian Balken,

tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores kundeservice, og at de manglende madrasser vil blive leveret.

Vi ønsker dig meget glæde med dine nye madrasser!

Hallo Brian Balken,

vielen Dank für deine Bewertung! Es freut uns zu hören, dass du mit unserem Kundenservice zufrieden warst und die fehlenden Matratzen nachgeliefert werden.

Wir wünschen dir viel Freude mit deinen neuen Matratzen!

Hej Arne,

mange tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Vi ønsker dig en god nat og meget glæde med dit nye produkt!

Kærlige hilsner og søde drømme! 🌙

Hallo Arne,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung zufrieden bist.

Wir wünschen dir eine gute Nacht und viel Freude mit deinem neuen Produkt!

Ikke tilfreds

Ikke tilfreds. Kan IKKE bruge varen. - Billedet var misvisende, da lagenet her går udover kanten og ligger fast om madrassen. Men lagenet er med stropper, hvilket jeg ikke ønskede. Jeg har desværre åbnet pakken, og kan ikke returnere lagenet til 299 kr.

21. marts 2026

Hej Karen,

mange tak for din besked. Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med lagenet. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med deres køb, og vi beklager, at dette ikke var tilfældet for dig.

Desværre kan vi af hygiejniske årsager ikke tage åbne og brugte sengetøj tilbage. Det betyder, at vi i dette specifikke tilfælde ikke kan acceptere en returnering af lagenet.

Hvis det dog stadig er uåbnet, eller hvis du har bestilt flere eksemplarer, hvoraf nogle stadig er uåbnede, er du velkommen til at returnere det inden for 30 dage.

Hvis du har brug for hjælp til returprocessen, bedes du kontakte vores kundeservice på customer-service@matratzen.discount og oplyse dit ordrenummer. Vores team vil gerne hjælpe dig og sikre, at du snart finder det rigtige produkt til dig.

Vi værdsætter din forståelse og håber, at du snart finder en løsning, der lever op til dine forventninger. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for ekstra støtte, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi ønsker dig alt godt og ser frem til at høre fra dig!

Kærlig hilsen!

Hallo Karen,

vielen Dank für deine Nachricht. Es tut uns leid zu hören, dass du mit dem Spannbettlaken unzufrieden bist. Es ist uns wichtig, dass unsere Kunden mit ihren Einkäufen zufrieden sind, und wir bedauern, dass dies in deinem Fall nicht so war.

Leider können wir geöffnete und benutzte Bettwaren aus hygienischen Gründen nicht zurücknehmen. Das bedeutet, dass wir in diesem speziellen Fall keine Rücksendung des Spannbettlakens akzeptieren können.

Wenn es jedoch noch ungeöffnet ist, oder du mehrere Exemplare bestellt hattest, von denen einige noch ungeöffnet sind, kannst du es gerne innerhalb von 30 Tagen zurückschicken.

Wenn du Unterstützung beim Rückgabeprozess benötigst, wende dich bitte an unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount und teile uns deine Bestellnummer mit. Unser Team wird dir gerne weiterhelfen und sicherstellen, dass du bald das passende Produkt für dich findest.

Wir schätzen dein Verständnis und hoffen, dass du bald eine Lösung findest, die deinen Erwartungen entspricht. Wenn du weitere Fragen hast oder zusätzliche Unterstützung benötigst, zögere bitte nicht, uns zu kontaktieren.

Wir wünschen dir alles Gute und freuen uns darauf, von dir zu hören!

Liebe Grüße!

Ik modtaget

Har bestilt en top madras og pengene er overført og modtage af butikken. Har sendt mail men det som den mail ik eksisterer. ? endelig et svar fra dem

13. april 2026

Hej Chanette,

vi er kede af at høre, at du har problemer med din bestilling og ikke har fået svar på din e-mail. Tjek venligst, om du har skrevet til os på den rigtige e-mailadresse: customer-service@matratzen.discount.

Vi vil gerne hjælpe dig, så kontakt os venligst igen.

Mange tak for din forståelse, og vi håber at kunne løse problemet snart!

Hallo Chanette,

es tut uns leid zu hören, dass du Schwierigkeiten mit deiner Bestellung hast und keine Antwort auf deine E-Mail erhalten konntest. Bitte überprüfe, ob du uns an die richtige E-Mail-Adresse geschrieben hast: customer-service@matratzen.discount.

Wir möchten dir gerne weiterhelfen, also kontaktiere uns bitte erneut.

Vielen Dank für dein Verständnis, und wir hoffen, das Problem bald klären zu können!

Fremragende service og hurtig levering

Fremragende service og hurtig levering. Giver de bedste anbefalinger herfra

30. marts 2026

Hej Bjarne,

mange tak for din fantastiske feedback! 😊 Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og den hurtige levering. Din anbefaling betyder meget for os!

Hallo Bjarne,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit unserem Service und der schnellen Lieferung zufrieden bist. Deine Empfehlung bedeutet uns viel!

Brugervenlig hjemmeside

Brugervenlig hjemmeside. Venter spændt på madrassen

13. april 2026

Hej Marianne,

mange tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du finder vores hjemmeside brugervenlig. Vi håber, at du snart modtager din nye madras og kan tilbringe mange afslappende nætter på den.

Sov godt og drøm sødt! 🌙

Hallo Marianne,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du unsere Webseite als benutzerfreundlich empfindest. Wir hoffen, dass du bald deine neue Matratze erhältst und viele entspannte Nächte darauf verbringen kannst.

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Hurtig respons.

Det er lidt tidligt,at spørge om hvor tilfreds jeg er,da det er nøjagtig 1 minut siden jeg har afgivet min ordre.Når jeg har varen vil jeg gerne give et kvalificeret svar.
Mvh Leif

5. april 2026

Hej Leif,

tak for din anmeldelse! 😊 Vi forstår, at du stadig venter på din bestilling, og at du først kan give en kvalificeret tilbagemelding, når du har modtaget varen.

Når madrassen er ankommet til dig, ser vi frem til din feedback.

Indtil da ønsker vi dig alt godt!

Kærlig hilsen! 🌙

Hallo Leif,

vielen Dank für deine Bewertung! 😊 Wir verstehen, dass du noch auf deine Bestellung wartest und erst nach Erhalt der Ware eine qualifizierte Rückmeldung geben kannst.

Sobald die Matratze bei dir angekommen ist, freuen wir uns auf dein Feedback.

Bis dahin wünschen wir dir alles Gute!

Liebe Grüße! 🌙

Dejligt nemt

5. april 2026

Hej Pia,

mange tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er meget glade for at høre, at du har haft en behagelig og enkel bestillingsproces.

Hallo Pia,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du den Bestellprozess als angenehm und einfach empfunden hast.