Matratzen Discount Anmeldelser

16.220

4,2

Bestilte en madras og topmadras. Madrassen er ankommet men mangler topmadras. Den skulle ankomme i dag den 28 august ifølge ordre bekræftelsen. Har hverken fået sporingsoplysninger eller forsendelses... Se mere

Jeg bestilte en topmadras en mandag morgen og blev lovet levering på ordrebekræftelser torsdag, samme uge. På hjemmesiden er godt nok oplyst 1-2 dages levering, men da jeg kunne udlede, at topma... Se mere

Super hurtig levering. Har bestilt madras til en campingvogn. Lige nu ligger den for at blive foldet korrekt ud som efter foreskrifterne. Den er ikke afprøvet endnu, men fik den anbefalet. Og at virks... Se mere

Hurtig levering Har handlet der 2 gange. Købt top-madrasser, sengetøj og hundesofa. Alle produkter levede op til forventningerne. Den ene top-madres var med cool effekt og det virkede også derefter.... Se mere

1. Madrasbutik
  2. Sengetøjsbutik
  3. Sengetøjsforrretning
  4. Soveværelsesmøbelbutik

Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.

God

16 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(16.220)

5.672 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice – afviser reelle reklamationer
Hold jer væk fra Matratzen Discount (Sleezzz GmbH), hvis du forventer, at dine rettigheder som forbruger bliver overholdt.
Jeg købte et madrasunderlag, som i produktbeskrivelsen loves at have en skridhæmmende latexbelægning. Da jeg modtog varen og pakkede den ud for at afprøve den, viste det sig, at den overhovedet ingen funktion har. Både underlag og topmadras skøjter fuldstændig rundt.
Da jeg reklamerer over, at produktet ikke har den lovede funktion, bliver jeg mødt med bortforklaringer fra kundeservice om, at det er "forventeligt", hvorefter de fuldstændig ignorerer mine efterfølgende beskeder og nægter at betale pengene tilbage.
De spekulerer i at afvise forbrugere, der modtager mangelfulde varer. Det er pinligt dårlig stil og helt uacceptabel kundeservice. Jeg finder mine produkter andre steder fremover.

16. juni 2026

Hurtig levering gode og billige…

Hurtig levering gode og billige madrasser vi er meget tilfredse

21. juni 2026

Hej hr. Bentzen,

mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og vores billige madrasser. 😊

Vi ønsker dig mange gode nætter på dine nye madrasser!

Hallo Herr Bentzen,

vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung und unseren günstigen Matratzen zufrieden sind. 😊

Wir wünschen Ihnen viele erholsame Nächte auf Ihren neuen Matratzen!

Dejlig hurtig levering

Dejlig hurtig levering

30. juni 2026

Hej Alice,

mange tak for dine vidunderlige anmeldelser! Vi er virkelig glade for at høre, at du er så tilfreds med vores hurtige levering. 😊 Og hvor dejligt, at Loui er så glad! 🐾❤️

Komforten og sikkerheden for vores firbenede venner ligger os meget på sinde. Det er simpelthen vidunderligt at vide, at Loui har så meget glæde i sin nye soveplads. Din anbefaling betyder virkelig meget for os!

Vi ønsker Loui mange flere hyggelige nætter og afslappende timer, og hele din familie alt godt!

Hallo Alice,

vielen Dank für deine zauberhaften Bewertungen! Es freut uns riesig zu hören, dass du mit unserer schnellen Lieferung so zufrieden bist. 😊 Und wie schön, dass Loui so glücklich ist! 🐾❤️

Der Komfort und die Sicherheit unserer vierbeinigen Freunde liegen uns sehr am Herzen. Es ist einfach wunderbar zu wissen, dass Loui in seiner neuen Schlafstätte so viel Freude hat. Deine Empfehlung bedeutet uns wirklich viel!

Wir wünschen Loui viele weitere kuschelige Nächte und entspannte Stunden und eurer ganzen Familie alles Gute!

Skulle bruge en madress

Skulle bruge en madrass og fandt dette firma hvor der var mange til bud.

28. juli 2025

Hej Max,

mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for, at du har fundet en madras hos os og er tilfreds med vores tilbud. 😊 Især dejligt at høre, at komfortskummadrassen K10 giver dig den ønskede komfort og passer godt til din kropsvægt. Det er fantastisk, at du ligger godt, og at madrassen giver dig den støtte, du har brug for.

Vi ønsker dig mange afslappende nætter på din nye madras og håber, at du vågner op frisk hver morgen!

Hallo Max,

vielen Dank für deine Bewertung! Es freut uns sehr, dass du bei uns eine Matratze gefunden hast und mit unserem Angebot zufrieden bist. 😊 Besonders schön zu hören ist, dass die Komfortschaummatratze K10 dir den gewünschten Komfort bietet und gut zu deinem Körpergewicht passt. Es ist großartig, dass du gut liegst und die Matratze dir die Unterstützung gibt, die du brauchst.

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte auf deiner neuen Matratze und hoffen, dass du jeden Morgen erfrischt aufwachst!

Supportho Premium 180 x 200 cm H2/H3

Supportho Premium 180 x 200 cm H2/H3
samt
6 cm vendbar topmadras / ÖkoTex certificeret / punktelastisk komfortskum / hårdhed H3 / 180 x 200 cm
Købt d. 26.11.2024.

Min oplevelse af denne madres er at jeg kommer til at ligge i et 'hul'/fordybning ligegyldigt hvor ofte jeg vender madressen og topmadressen. Jeg vejer 72 kg.
Jeg har haft skrevet det til firmaet, men har ikke fået svar.

1. juli 2026

Hej Anne,

mange tak for dine fantastiske anmeldelser! Vi er meget glade for at høre, at du har fundet en god madras til en fair pris, og især at du er tilfreds med din nye madras.

Vi ønsker dig mange afslappende nætter og rolige drømme på din nye madras! 🌙

Hallo Anne,

vielen Dank für deine tollen Bewertungen! Es freut uns sehr zu hören, dass du eine gute Matratze zu einem fairen Preis gefunden hast und insbesondere, dass du mit deiner neuen Matratze zufrieden bist.

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte und entspannte Träume auf deiner neuen Matratze! 🌙

Super tilfreds

Hurtig levering og super god madras.
Intet at klage over😍

14. juni 2026

Hej Zindy,

mange tak for din fantastiske feedback! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og din nye madras, Sleezzz Smart. Især dejligt, at du kan lide tykkelsen og fjederne, og at du værdsætter de to forskellige hårdheder!

Vi ønsker dig mange gode nætter på din madras og håber, at den fortsat giver dig så meget glæde.

Hallo Zindy,

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung und deiner neuen Matratze, der Sleezzz Smart, zufrieden bist. Besonders schön, dass dir die Dicke und die Federung gefallen und du die zwei unterschiedlichen Härtegrade so schätzt!

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte auf deiner Matratze und hoffen, dass sie dir weiterhin so viel Freude bereitet.

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Har bestilt der fra før og er ikke…

Har bestilt der fra før og er ikke sidste gang jeg bestiller herfra yderst tilfredsstillende

29. juni 2026

Hej Pernille,

mange tak for din fantastiske feedback! 😊 Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med din bestilling og allerede har bestilt hos os igen. Vi ser frem til at gøre dig glad med vores produkter i fremtiden.

Hallo Pernille,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit deiner Bestellung zufrieden bist und bereits wieder bei uns bestellt hast. Wir freuen uns darauf, dich auch in Zukunft mit unseren Produkten glücklich zu machen.

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Billig madrasser i godt kvalitet og…

Billig madrasser i godt kvalitet og prisen er rigtig god er glad for min madras og sove meget bedre nu jeg anbefaler den forretning

17. april 2026

Hej Maria del Mar,

mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med din nye madras og kan sove bedre.

Din anbefaling betyder meget for os. Vi ønsker dig fortsat mange gode nætter!

Hallo Maria del Mar,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit deiner neuen Matratze zufrieden bist und besser schlafen kannst.

Deine Empfehlung bedeutet uns viel. Wir wünschen dir weiterhin viele erholsame Nächte!

God oplevelse

God oplevelse. Kom hurtigt.

10. juni 2026

Hej Tina,

mange tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er meget glade for, at din bestilling kom hurtigt, og at du har haft en positiv oplevelse med os.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker i fremtiden, er vi altid her for dig.

Kærlig hilsen og gode drømme! 🌙

Hallo Tina,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr, dass deine Bestellung schnell angekommen ist und du eine positive Erfahrung mit uns gemacht hast.

Wenn du in Zukunft noch Fragen oder Wünsche hast, sind wir gerne für dich da.

Liebe Grüße und gute Träume! 🌙

Rigtig hurtig levering og en rigtig fin hundemadras.

10. juni 2026

Hej Liselotte,

mange tak for din fantastiske feedback! Vi er meget glade for, at leveringen var så hurtig, og at du er tilfreds med hundemadrassen. Det er altid dejligt at høre, at vores produkter bliver godt modtaget. Især glæder det os, at du også er så tilfreds med Gelflocken hundemadrassen! Vi lægger stor vægt på komfort og sikkerhed for vores firbenede venner, og det er dejligt at vide, at din pelsede ven trives på den. 🐶

Vi ønsker dig og din firbenede ven alt godt!

Hallo Liselotte,

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr, dass die Lieferung so schnell war und du mit der Hundematratze zufrieden bist. Es ist immer schön zu hören, dass unsere Produkte gut ankommen. Besonders freut es uns, dass du auch mit der Gelflocken Hundematte so zufrieden bist! Wir legen großen Wert auf den Komfort und die Sicherheit unserer vierbeinigen Freunde, und es ist schön zu wissen, dass deine Fellnase sich darauf wohlfühlt. 🐶

Wir wünschen dir und deinem Vierbeiner alles Gute!

Liebe Grüße!

Har ikke modtaget min madras

Har ikke modtaget min madras, pengene er hævet er meget skuffet 😡

6. juni 2026

Hej Helle,

tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din madras endnu. Jeg kan forstå, hvor skuffende det er. Hvordan ser det ud nu? Er madrassen kommet til dig?

Hvis den stadig ikke er ankommet, så send venligst en e-mail til vores kundeservice på customer-service@matratzen.discount og angiv dit ordrenummer MD1000883824. Vi vil straks tjekke status på din ordre.

Hvis madrassen er ankommet, ville det være fantastisk, hvis du kunne opdatere din anmeldelse. Det ville hjælpe os meget.

Jeg håber, at du snart kan sove på din nye madras!

Venlige hilsner!

Hallo Helle,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut mir leid zu hören, dass du deine Matratze noch nicht erhalten hast. Ich kann verstehen, wie enttäuschend das ist. Wie sieht es denn inzwischen aus? Ist die Matratze mittlerweile bei dir eingetroffen?

Falls sie noch immer nicht angekommen ist, sende bitte eine E-Mail an unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount und gib deine Bestellnummer MD1000883824 an. Wir werden den Status deiner Bestellung umgehend überprüfen.

Sollte die Matratze inzwischen angekommen sein, wäre es großartig, wenn du deine Bewertung aktualisieren könntest. Das würde uns sehr helfen.

Ich hoffe, dass du bald auf deiner neuen Matratze schlafen kannst!

Liebe Grüße!

Fik ikke min ordre leveret og endte med…

Fik ikke min ordre leveret og endte med at få pengene retur.

13. april 2026

Hej Frederikshavn,

vi er kede af at høre, at din bestilling ikke blev leveret. Vi forstår, at det er frustrerende, og vi er glade for, at du har fået dine penge tilbage.

En 1-stjernet vurdering for at du har fået dine penge tilbage synes jeg dog er lidt hård. Cool tak....

Hallo Frederikshavn,

es tut uns leid zu hören, dass deine Bestellung nicht geliefert wurde. Wir verstehen, dass das frustrierend ist, und es freut uns, dass du dein Geld zurückbekommen hast.

Eine 1-Sterne Bewertung dafür dass du dein Geld zurückbekommen hast finde ich allerdings etwas hart. Cool danke....

jeg elsker den.

jeg elsker den.

4. juni 2026

Hej Stephanie,

mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du elsker dit nye produkt. 😊

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kærlig hilsen og sov godt! 🌙

Hallo Stephanie,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass du dein neues Produkt liebst. 😊

Wenn du Fragen hast oder Unterstützung benötigst, melde dich jederzeit gerne bei uns.

Liebe Grüße und schlaf gut! 🌙

Gode priser og hurtig levering.

Gode priser og hurtig levering.

1. juni 2026

Hej Henrik,

tak for din feedback! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores priser og den hurtige levering.

Hallo Henrik,

vielen Dank für dein Feedback! 😊 Es freut uns, dass du mit unseren Preisen und der schnellen Lieferung zufrieden bist.

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Jeg fik varen 2 dag efter jeg havde bestilt. Det er ikke sidste gangjeg bestiller noget hos jer.

31. maj 2026

Hej Jytte,

mange tak for din fantastiske feedback! 😊 Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Hallo Jytte,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung zufrieden bist. Wir freuen uns darauf, dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

God madras hurtig levering

God madras hurtig levering. Super god oplevelse 😊

30. maj 2026

Hej Nynne,

mange tak for din fantastiske feedback! Vi er meget glade for at høre, at du er så tilfreds med vores service og din nye komfortskummadras K10. Det er dejligt, at du kan lide madrassen, og at leveringen gik så hurtigt! 😊

Vi ønsker dig mange gode nætter på din nye madras og en behagelig søvn!

Hallo Nynne,

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit unserem Service und deiner neuen Komfortschaummatratze K10 so zufrieden bist. Schön, dass dir die Matratze gefällt und die Lieferung so schnell ging! 😊

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte auf deiner neuen Matratze und einen angenehmen Schlaf!

Madrassen

Jeg har bestilt en vare, som ikke var muligt at modtage. Fik rette varen til et andet produkt.
Madrassen som vi modtaget er rigtig god.

14. juni 2026

Hej Anja,

tak for din besked. Jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din bestilling fra den 6. maj endnu. Det er selvfølgelig frustrerende, og vi vil gerne få det afklaret så hurtigt som muligt.

Hvordan ser det ud nu? Er din vare kommet frem? Jeg ville sætte pris på en kort opdatering. Hvis den stadig ikke er hos dig, så send venligst dit ordrenummer til customer-service@matratzen.discount, så vi kan tjekke forsendelsesstatus.

Hvis din bestilling er ankommet, ville det være fantastisk, hvis du kunne opdatere din anmeldelse. Det ville hjælpe os meget.

Jeg håber, at problemet snart bliver løst, og at du snart modtager din vare.

Venlige hilsner!

Hallo Anja,

vielen Dank für deine Nachricht. Es tut mir leid zu hören, dass du deine Bestellung vom 6. Mai noch nicht erhalten hast. Das ist natürlich ärgerlich, und wir möchten das schnellstmöglich klären.

Wie sieht es denn inzwischen aus? Ist deine Ware mittlerweile angekommen? Ich würde mich über ein kurzes Update freuen. Falls sie noch immer nicht bei dir ist, sende uns bitte deine Bestellnummer an customer-service@matratzen.discount, damit wir den Versandstatus prüfen können.

Sollte deine Bestellung inzwischen angekommen sein, wäre es großartig, wenn du deine Bewertung aktualisieren könntest. Das würde uns sehr helfen.

Ich hoffe, dass sich das Problem bald lösen lässt und du deine Ware bald erhältst.