Lyca Mobile NL Anmeldelser 2.284

TrustScore 2.5 ud af 5

2,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beltegoed gekocht in 2023 (!!!). Meteen bij opwaarderen via gebruikelijke manier, het menu van Lyca, deed hij het NIET! zelfs niet na 10 keer proberen. Hij weigerde de code. Ik had inmi... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte klantenservice, totaal kansloos. Wanneer je de klantenservice probeert te bellen dan moet je heel veel geluk hebben dat je een goede medewerker aan de telefoon krijgt. Dit is mij tot o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In years they improve they service. If I have to compare the quality 4 years ago and now- it's 180° I had issue with my sim card, I need to swap it and all operators was friendly and with willin... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Ongelooflijk!!

Beltegoed gekocht in 2023 (!!!).

zelfs niet na 10 keer proberen.
Hij weigerde de code. Ik had inmiddels al klachten ingediend. Als reactie hierop kreeg ik dat het was opgelost.
Pfff!! dat dacht ik niet!
We zijn inmiddels 3 JAAR (!!!) verder. Er is GEEN enkele oplossing gekomen. SIMKAART werkt NATUURLIJK NIET neer.
Het nummer is ook weg.
SIMKAARTligt in de vuilnisbak.
Kortom geld is GESTOLEN!

8. april 2025

Beste klant,

Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring en wij begrijpen uw frustratie met betrekking tot het opwaardeerprobleem en het uitblijven van een oplossing.

Dit is absoluut niet het serviceniveau dat wij nastreven. Wij betreuren het ongemak dat is ontstaan ​​en de moeilijkheden waarmee u in de loop der tijd te maken heeft gehad.

Wij zouden graag de gelegenheid krijgen om uw dossier te bekijken en te achterhalen wat er precies is misgegaan.

Zou u alstublieft uw Lycamobile-nummer, e-mailadres en eventuele referentienummers die u van de klantenservice heeft ontvangen, via ons privéberichtkanaal met ons willen delen? Wij zullen persoonlijk contact met u opnemen om dit zo snel mogelijk op te lossen.

U kunt ons ook altijd een e-mail sturen via trustpilotreview@lycamobile.com. Wij staan ​​voor u klaar!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb voor drie pakketten betaald

Ik heb voor drie pakketten betaald, maar geen van alle is geactiveerd. Mijn geld is weg. Is er een manier om het terug te krijgen?

19. marts 2026

Beste klant,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen over het probleem dat u heeft ervaren met het opwaarderen bij LycaMobile.

Helaas kunnen wij uw zaak op basis van de informatie in uw recensie momenteel niet traceren of onderzoeken, aangezien er geen identificeerbare gegevens zijn opgenomen – zoals uw LycaMobile-nummer, e-mailadres of een referentienummer dat aan uw account is gekoppeld.

Om ons in staat te stellen uw klacht te beoordelen en u verder van dienst te zijn, vragen wij u vriendelijk uw gegevens te delen via de beveiligde privépagina. De link naar deze pagina hebben wij verzonden naar het e-mailadres dat aan uw Trustpilot-account is gekoppeld.

Als alternatief kunt u ook op elk gewenst moment rechtstreeks contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar trustpilotreview@lycamobile.com. Vermeld hierbij uw LycaMobile-mobiele nummer in de onderwerpregel, zodat ons team uw account snel kan traceren en met het onderzoek kan beginnen.

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen wij uw zaak spoedig beoordelen en werken aan een oplossing voor het probleem.

Hartelijk dank voor uw medewerking; wij kijken ernaar uit u van dienst te zijn.

Het LycaMobile Trustpilot-team

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Unlimited Limited data that’s the name…

Unlimited Limited data that’s the name that you should call it. I

17. marts 2026

Dear Ruben,

Thank you for your feedback and for sharing your email ID and transaction ID.

We are sorry to hear about your concern regarding the unlimited plan and understand how this may feel misleading. We truly regret any confusion caused.

We will review your case in detail using the information provided and check the plan benefits and usage associated with your account. We will reach out to you via email with a detailed update and assist you further in resolving your concern.

Thank you for your patience and understanding.

LycaMobile Trustpilot Team

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice, totaal kansloos.

Wanneer je de klantenservice probeert te bellen dan moet je heel veel geluk hebben dat je een goede medewerker aan de telefoon krijgt. Dit is mij tot op heden bijna nooit gelukt want ze werken niet mee, ongemotiveerd personeel.

14. marts 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Het spijt ons te horen over uw ervaring met de klantenservice van LycaMobile.

Helaas kunnen we uw klacht op basis van de informatie in uw beoordeling momenteel niet vinden of onderzoeken, omdat er geen identificeerbare gegevens zoals uw LycaMobile-nummer, e-mailadres of referentienummer aan uw account zijn gekoppeld.

Om ons te helpen uw klacht te beoordelen en u verder te helpen, verzoeken wij u uw gegevens te delen via de beveiligde privélink die we naar het e-mailadres hebben gestuurd dat is gekoppeld aan uw TrustPilot-account.

U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar trustpilotreview@lycamobile.com. Vermeld uw LycaMobile-nummer in de onderwerpregel van de e-mail, zodat ons team uw account snel kan vinden en het onderzoek kan starten.

Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, zullen we uw klacht zo snel mogelijk bekijken en werken aan een oplossing.

Hartelijk dank voor uw medewerking en we hopen u te kunnen helpen.

Het LycaMobile TrustPilot-team

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte klantenservice !!!

11. marts 2026

Beste Anas,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt ons te horen over je ervaring met LycaMobile en we begrijpen je bezorgdheid over de klantenservice die je hebt ontvangen.

Helaas kunnen we op basis van de informatie in je review je zaak momenteel niet vinden of onderzoeken, omdat er geen identificeerbare gegevens zijn, zoals je LycaMobile-nummer, e-mailadres of een referentienummer dat aan je account is gekoppeld.

Om ons te helpen je probleem te beoordelen en je verder te helpen, verzoeken we je je gegevens te delen via de beveiligde privélink die naar het e-mailadres is gestuurd dat aan je Trustpilot-account is gekoppeld.

Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar trustpilotreview@lycamobile.com. Vermeld je LycaMobile-nummer in de onderwerpregel, zodat we je account snel kunnen vinden en het onderzoek kunnen starten.

Zodra we je gegevens hebben ontvangen, zullen we je zaak zo snel mogelijk bekijken en werken aan een oplossing.

Bedankt voor je medewerking en we hopen je te kunnen helpen.

Het LycaMobile Trustpilot-team

Slechte klanten service

Slechte klanten service, doen niks snappen ook niks van wat je zegt. Heb nu al 4 dagen een probleem dat mijn e-sim bij iphone 14 niet werkt, maar ze luisteren niet naar mij. Als ik deze service van te voren geweten gekomen was zou ik nooit een abbonoment nemen. Via bellen versta ik geen woord van wat ze zeggen, heb al vaak genoeg gebeld en steeds zeggen ze hetzelfde, hoewel ik het duidelijk uitleg dat het niet zo is en dan zeggen dat IK fout ben.

10. marts 2026

Beste Jason,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt ons te horen over het probleem dat je met LycaMobile hebt.

Helaas kunnen we op basis van de informatie in je review je zaak momenteel niet vinden of onderzoeken, omdat er geen identificeerbare gegevens zijn, zoals je LycaMobile-nummer, e-mailadres of referentienummer dat aan je account is gekoppeld.

Om ons te helpen je probleem te beoordelen en je verder te helpen, verzoeken we je je gegevens te delen via de beveiligde privélink die we naar het e-mailadres hebben gestuurd dat aan je TrustPilot-account is gekoppeld.

Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar trustpilotreview@lycamobile.com. Vermeld je LycaMobile-nummer in de onderwerpregel, zodat ons team je account snel kan vinden en het onderzoek kan starten.

Bedankt voor je medewerking en we hopen je te kunnen helpen.

Het LycaMobile TrustPilot-team

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Er word gezegd dat ze terug reageren…

Er word gezegd dat ze terug reageren maar dat blijkt ook al heel moeilijk te zijn. Voor lyca ze werken met ambulante mensen dan zou je ook niet veel van ze verwachten ik hoop dat ze in de toekomst met ervaren geschoolde profesionals werken .Dat maakt het wat makelijker om te comuniceren

10. marts 2026

Dear Jansen,

Thank you for taking the time to share your feedback. We are sorry to hear about the Language barrier with Lyca Mobile.

Unfortunately, based on the information provided in your review, we are currently unable to locate or investigate your case as there are no identifiable details such as your Lyca Mobile number, email ID, or any reference number linked to your account.

To help us review your concern and assist you further, please share your details through the secure private link which we sent the email ID linked with your Trust Pilot account.

Alternatively, you may also contact us directly by emailing trustpilotreview@lycamobile.com at any time. Please include your Lyca Mobile number in the subject line so that our team can quickly locate your account and proceed with the investigation.

Once we receive your details, we will review your case promptly and work towards resolving the issue.

Thank you for your cooperation, and we look forward to assisting you.

Lyca Mobile Trust Pilot Team

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Opwaarderen gedaan via lyca app 10 euro…

Opwaarderen gedaan via lyca app 10 euro in Spanje maar niks ontvangen wel van bankrekening afgeschreven
Oplichters!!!

6. marts 2026

Hallo Dajchshin,

Het spijt ons te horen dat je problemen ondervindt met het opwaarderen van je tegoed. Onze excuses voor het ongemak.

Om je verder te helpen, hebben we een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt geregistreerd. Controleer je inbox of spammap voor dit bericht.

Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar trustpilotreview@lycamobile.com. We helpen je graag!

Cancelling subscription impossible

FEELS LIKE FRAUD!!!
Horrible experience
I have tried to cancel my "1 month" subscription since January. Got an email response 1 month later. Answered and then did not get a response back.
Tried via phone, but just spent 30 minutes waiting in the line and then got hung up on.
They are still charging my every month though!!!!

3. januar 2026

Dear Laurens,

Thank you for sharing your feedback with us. We are sorry to hear about the cancellation of the service and appreciate the opportunity to assist you.

Based on the details available, we have successfully identified your case and forwarded it to our internal team for further investigation and resolution.

Our team is currently reviewing the matter, and once we receive an update, we will communicate the outcome directly to you via email from trustpilotreview@lycamobile.com

Please be assured that we are actively working to resolve your concern and will keep you informed as soon as we have further information.

Thank you for your patience and understanding.

Lyca Mobile Trust Pilot Team

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Broken payment links, zero customer service, and they still want to collect

I had a one-year contract with Lyca Mobile NL. In January 2026, they sent me an SMS with a payment link that didn't work. They sent a second one also broken. Because I couldn't pay through their own system, they cancelled my service.
I tried to reach them through every channel available: phone, email, their platform. I even sent an email warning them I would take action if they didn't respond. No one has ever replied. Their phone line puts you on hold for 20+ minutes and nobody picks up.
Meanwhile, they keep sending me payment demands and are now threatening incasso for a debt that exists only because their own payment system failed. To make things worse, when I switched to a new provider, I couldn't port my old number because Lyca requires me to cancel the service first, but how do you cancel with a company that refuses to communicate?
They are very good at billing. They are very bad at everything else.

31. januar 2026

Dear Aaron,

Thank you for taking the time to share your feedback. We are sorry to hear about the issue you experienced with Lyca Mobile.

Thank you for your cooperation, and we look forward to assisting you.

Best Regards,
Lyca Mobile Trust Pilot Team.

Validatie document werkt niet

Validatie document werkt niet, nu moet ik langs in persoon omdat jullie systemen niet fatsoenlijk werken.

Graag oplossen enorm vervelend

5. marts 2026

Hallo Wanner,

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als het validatiedocument niet werkt zoals verwacht. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

Stuur ons alstublieft uw Lycamobile-nummer, geregistreerd e-mailadres en een screenshot van de foutmelding via ons privékanaal, zodat we uw account kunnen bekijken en u verder kunnen helpen. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via trustpilotreview@lycamobile.com.

We waarderen het dat u dit onder onze aandacht brengt en staan ​​klaar om u te helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lycamobile weigert opzegging na wanprestatie en eigen toezegging

Sinds mei 2025 probeer ik mijn abonnement (0686372820) bij Lycamobile te beëindigen vanwege een duidelijke wanprestatie. Na een reset van mijn telefoon kon Lyca geen nieuwe eSIM-activatiecode leveren. Hun eigen medewerker, dhr. Albert Aruldass, bevestigde op 3 juni 2025 schriftelijk: "Helaas kunnen we u niet helpen met een nieuwe eSIM. U kunt ook een nieuwe fysieke simkaart bestellen of het contract opzeggen".Ik heb direct aangegeven van die opzegmogelijkheid gebruik te willen maken. Toch blijft Lycamobile tot op de dag van vandaag (februari 2026) facturen sturen en dreigen ze nu zelfs met incassomaatregelen voor een dienst die zij zelf niet kunnen leveren.Ondanks talloze e-mails weigeren ze de eerdere toezegging tot kosteloze annulering na te komen. Het is onacceptabel dat een provider een klant gegijzeld houdt in een contract voor een product dat niet werkt.

Waarschuwing aan anderen: begin niet aan een eSIM-abonnement bij Lycamobile; bij een simpele telefoon-reset sta je met lege handen maar blijf je wel betalen.

Aanvulling 13-3-2026:
Ongelofelijk!
Lyca reageert nergens op behalve als je iets op trustpilot post.
Maar ook dan kom je er geen steek mee verder, krijg nu gewoon een incassoburo op mijn nek.

Trap nooit in Lyce, neem een betrouwbare provider zoals Simpel, KPN of Vodafone

3. marts 2026

Beste Johan,

Het spijt ons te horen over uw ervaring en we begrijpen hoe frustrerend en zorgwekkend deze situatie moet zijn.

Bedankt voor het delen van uw abonnementsnummer. We zullen uw zaak grondig bekijken, inclusief de eerdere schriftelijke communicatie over de eSIM en het annuleringsverzoek. Wees ervan verzekerd dat we deze kwestie doorgeven aan het betreffende team voor een grondig onderzoek.

We vragen uw geduld terwijl we de geschiedenis van uw account bekijken en u zo snel mogelijk een duidelijke update geven.

Het Lycamobile Trustpilot-team

Onrechtsgeldige contracten

Wat is dit nou weer ik heb jullie vaker gecontacteerd over dat jullie moesten checken op abonnementen die ik had afgesloten die onrechtsgeldig waren en jullie negeerden me hele tijd nu zie ik dat incasso een mail heeft gestuurde eis hier een verklaring voor

21. februar 2026

Hallo Vint,

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en we begrijpen hoe vervelend het moet zijn om een ​​bericht van een incassobureau te ontvangen. We nemen dit absoluut niet licht op.

Wees gerust, we nemen dergelijke zaken serieus en willen uw account en eventuele bijbehorende abonnementen graag nader bekijken.

Kunt u alstublieft uw Lycamobile-nummer, e-mailadres en eventueel referentienummer dat u van de klantenservice heeft ontvangen, via ons privékanaal met ons delen? We nemen dan persoonlijk contact met u op en lossen dit zo snel mogelijk op.

U kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar trustpilotreview@lycamobile.com. We helpen u graag!

Lyca mobile

Lyca mobile

I changed my bank account and Lyca did not automatic change the account number.
At the time I was in holiday, and by the time that I got back my number was blocked.
Lyca has a way to make the payments, but you need your phone number.
So I had not way of paying or to reach them to get some customer service.

So because Lyca does not have a normal way to pay I’m now couch up in a case over a cheap lycra mobile number.

I’m not sure how to reach them or how to pay the bills, but I’m sure that I will never get their service again as long as I live.

2. marts 2026

Dear Customer,

We regret any confusion regarding the payment process after changing your bank account details. We understand how difficult it can be if you’re unable to make a payment or access support due to a suspended number. This is certainly not the experience we want our customers to have.

We would like to help you resolve this matter as quickly as possible, including reviewing the outstanding balance and advising on alternative payment options. Please provide the Lyca Mobile number and email address so that we can check and get back to you as son as possible. For further assistance, feel free to reply to trustpilotreview@lycamobile.com

Opzeggen is NIET mogelijk

Opzeggen is niet mogelijk via de wettelijke voorgeschreven manier en moet volgens Lyca via hun portaal.

Ik heb aan mijn wettelijke verplichting voldaan door een opzegemail te sturen.

Daarmee is voor mij de zaak afgedaan. Eventuele facturatie wordt betwist. Dagvaard mij maar zodat de zaak bij de kantonrechter komt en ik daar mijn verhaal kan doen.

Aan iedereen die dit leest; ik communiceer inmiddels weken met deze partij zonder enig resultaat of medewerking en dat terwijl de opzegging reeds eerder is bevestigd vanuit Lyca. Toch blijven er facturen komen die uiteindelijk worden doorgestuurd aan Cannock (incassobureau). Laat je niet intimideren maar dagvaarden. Voor mij is de grens bereikt. Daarnaast; maak meldingen bij consumentenprogramma's.

26. januar 2026

Hallo Henk,

Het spijt ons te horen dat je gefrustreerd bent over de annulering van je abonnement en we begrijpen hoe vervelend dit moet zijn.

We willen dit graag rechtzetten. Daarom hebben we je Lyca Mobile-nummer en geregistreerde e-mailadres nodig, zodat we je account kunnen bekijken en je verder kunnen helpen. Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via trustpilotreview@lycamobile.com

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In years they improve they service

I had issue with my sim card, I need to swap it and all operators was friendly and with willing to help me.
The most amazing was Nicole
She was a frendly and after my explanation that we have a bit different english she start to adopt to my English...
In the end we swap my sim without the frustration and we finish our conversation on positive wibe

28. februar 2026

Hi Aiga,

We are happy to hear that our service improvements over the years are noticeable. It's great to know that the team was helpful during your SIM swap, and we appreciate your kind words about the assistance you received. Thanks for your feedback!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet op te zeggen en extreem matige klantenservice!!

Ik heb in mei 2025 een abonnement afgesloten voor 1 maand als tweede (e)SIM, nu betaal ik al voor ruim 8 maanden zonder dat ik het abonnement gebruik.. ik heb al meerdere keren naar Lyca gemaild maar krijg hier geen gehoor, naast dat ze mij 1x hadden terug gemaild of ik wat informatie wilde sturen. Na dit gedaan te hebben heb ik nooit meer iets van ze gehoord.. Dit is belachelijk voor een relatief groot bedrijf als je het mij vraagt. Ik ben nog bezig met mijn opleiding en moet gewoon alles zelf betalen, dus om iedere maand €27 te missen is toch wel heel vervelend!

Ik hoop met alles dat hier verandering in gebracht kan worden en mijn abonnement kan worden stopgezet, want ik betaal nu voor helemaal niks!!

26. februar 2026

Hallo Devvie,

Het spijt ons te horen over je ervaring. We begrijpen volledig hoe frustrerend dit voor je moet zijn geweest. Dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden en we willen dit graag rechtzetten.

Zou je alsjeblieft je Lycamobile-nummer, e-mailadres en eventueel referentienummer dat je van de klantenservice hebt ontvangen via ons privékanaal met ons willen delen? We nemen dan persoonlijk contact met je op en lossen dit zo snel mogelijk op.

Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar trustpilotreview@lycamobile.com. We staan ​​klaar om je te helpen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb nu 2 jaar een Lyca prepaid sim …

Ik heb nu een Lyca prepaid sim die ik zelf hier laat op waarderen gemiddeld 10 Eu per maand in een lokale phone shop toko.
soms doe ik 2 maanden met 10 Eu.... Laatst 10 opwaarderen kreeg ik er 20 Euro bij
Veel personen in mijn kring hebben ook inmiddels Lyca, naast een andere sim als 2e
Bellen: Lyca Lyca kost niet, je begin tarief.
bel je met Lyca naar bijvoorbeeld KPN dan is je prepaid snel op
Laatst 2 uur gebeld wat ik wel heb gemerkt is dat na 2 uur bellen de verbinding wordt verbroken.
Verder geen klachten , Prima Heb Lyca ook als 2e sim

24. februar 2026

Hallo Tamara,

Bedankt voor het delen van je ervaring met Lyca Mobile.

We zijn blij te horen dat je over het algemeen tevreden bent met je prepaid simkaart en dat deze goed werkt voor het gratis bellen naar andere Lyca-nummers. We stellen je feedback over de invloed van gesprekken naar andere netwerken en langere gespreksduur op je beltegoed ook zeer op prijs. Dit helpt ons te begrijpen hoe onze service wordt gebruikt en waar we verbeteringen kunnen aanbrengen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

They don't respect the law.

They don't respect the law.
They keep sending you spam emails, without option to unsubscribe.

Even 6 months after I already sent them several emails to stop bothering me with spam emails, they are still sending me spam emails.

Amateuristic and irresponsible.

Edit: They are apparently more quick to respond when called out publicly for their illegal behavior than they are to respond on email messages. Horrible mentality. If I receive ONE more spam email, I will take legal action, because they are obligated by EU law to have a functioning 'unsubscribe' button in every email, which they do NOT have!!!

Edit 2: As still nothing has changed, I have started the legal procedure against Lyca Mobile NL.

21. februar 2026

Dear Customer,

We are sorry to hear that you have been receiving spam emails without an option to unsubscribe. This is certainly not the experience we want for our customers, and we understand how frustrating this can be.

To help us investigate this matter further, please provide the spam email you received, along with your Lyca Mobile number and registered email address to trustpilotreview@lycamobile.com. Once we have these details, we will review the issue and work to resolve it as quickly as possible.

Regards,
Lyca Mobile Trustpilot Team.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Nummerbehoud mislukt en teleurstellende klantenservice

De nummerbehoudprocedure is mislukt omdat ik het bevestigingsbericht nooit heb ontvangen. Daardoor kan ik mijn nummer niet overzetten vanaf mijn oude provider (Odido). Heel onhandig, want ik kan mijn oude abonnement nu ook niet opzeggen en betaal dus dubbel. Als dit niet opgelost wordt, verleng ik mijn Lyca‑abonnement zeker niet en stap ik over naar de concurrent.

De klantenservice was even snel bereikbaar als onvriendelijk en gehaast. De medewerker sprak gebrekkig Nederlands met een sterk accent en op de achtergrond was duidelijk het gesprek met een andere klant te horen. Dit maakte de communicatie erg onprettig en simpelweg moeizaam. Bovendien was de medewerker neerbuigend en verweet mij dat ik niet meewerkte, terwijl ik juist alles deed om het hem zo makkelijk mogelijk te maken.

Na het eerste gesprek werd mij verteld dat het probleem aan de activatie van de simkaart lag en werd het gesprek beëindigd, terwijl de simkaart al geactiveerd was.

Het tweede gesprek eindigde met de mededeling dat ik het maar in een fysieke winkel moest oplossen, omdat hij het zelf niet kon regelen. Tot nu toe heb ik geen Lyca‑winkel in de buurt kunnen vinden.

Zolang ik geen reactie krijg van een effectieve klantenservice, is deze dienst en simkaart voor mij niets waard.

Edit: na mijn review is de klantenservice mij beter van dienst geweest. De probleem is nog steeds niet opgelost, maar dat licht aan de concurrent, blijkbaar. Review daardoor aangepast.

20. februar 2026

Geachte klant,

Het spijt ons oprecht te lezen over uw ervaring en we begrijpen hoe vervelend deze situatie moet zijn, vooral wanneer u hierdoor twee abonnementen tegelijk betaalt.

We zullen uw geval onderzoeken en u zo snel mogelijk een update en een oplossing per e-mail sturen vanaf trustpilotreview@lycamobile.com.

Houd uw inbox (en spammap) in de gaten voor ons antwoord.

Het TrustPilot-team van Lyca Mobile.

Læs mere om andre typer anmeldelser.