Wanneer je de klantenservice probeert te bellen dan moet je heel veel geluk hebben dat je een goede medewerker aan de telefoon krijgt. Dit is mij tot op heden bijna nooit gelukt want ze werken niet mee, ongemotiveerd personeel.
14. marts 2026
Uopfordret anmeldelse
Besvarelse fra Lyca Mobile NL
Geachte klant,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Het spijt ons te horen over uw ervaring met de klantenservice van LycaMobile.
Helaas kunnen we uw klacht op basis van de informatie in uw beoordeling momenteel niet vinden of onderzoeken, omdat er geen identificeerbare gegevens zoals uw LycaMobile-nummer, e-mailadres of referentienummer aan uw account zijn gekoppeld.
Om ons te helpen uw klacht te beoordelen en u verder te helpen, verzoeken wij u uw gegevens te delen via de beveiligde privélink die we naar het e-mailadres hebben gestuurd dat is gekoppeld aan uw TrustPilot-account.
U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar trustpilotreview@lycamobile.com. Vermeld uw LycaMobile-nummer in de onderwerpregel van de e-mail, zodat ons team uw account snel kan vinden en het onderzoek kan starten.
Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, zullen we uw klacht zo snel mogelijk bekijken en werken aan een oplossing.
Hartelijk dank voor uw medewerking en we hopen u te kunnen helpen.
Met vriendelijke groet, Het LycaMobile TrustPilot-team