Firma wysłała mi odpływ do łazienki za 2400 zł Okazało się że jest zniszczony - możliwe że w transporcie. Nie było to do oceny podczas odbioru paczki. Proces reklamacji trwał kilka tygodni po czym o... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Dzięki indywidualnej wycenie produktów mogłam zaoszczędzić sporo pieniędzy. Wszystko przyszło bardzo szybko. Nawet proces zwrotu jednego z błędnie zamówionych produktów przeszedł sprawnie. Polecam
Miła i pomocna obsługa klienta. Możliwość skorzystania z rabatu. Szybka przesyłka, starannie opakowana; produkt dokładnie taki jakiego oczekiwałam, czyli zgodny z opisem. Serdecznie polecam firmę jako... Se mere
Bardzo sprawny i miły kontakt w sprawie szczegółów zamówienia. Na wannę trzeba było poczekać kilka tygodni ale byłem o tym na początku natychmiast poinformowany i przewidywany termin dostawy pokrył si... Se mere
Szeroki wybór, indywidualne podejście do klienta. Pani Gabriela była pomocna przy wyborze produktów i zadbała o szybką dostawę. Polecam
Opłaciłam zamówienie 21.01.2026, otrzymałam towar 23.01.2026. Zauważyłam, że jeden z kranów zamówiłam nieprawidłowo, więc sporządziłam dokument i zwróciłam go 26.01.2026. Przesyłka została dostarczona do sprzedawcy 28.01.2026.
Po otrzymaniu zwrotu poinformowano mnie, że brakuje jednej części. Wszystko dokładnie sprawdziliśmy, ale nic nie znaleźliśmy. Początkowo część nie była w pudełku, tylko w woreczku. Poinformowano mnie, że zostanę obciążona karą lub mam zwrócić brakującą część. Nie posiadam jej — pudełko nie zostało nawet w pełni rozpakowane, ponieważ od razu było jasne, że zamówienie zostało złożone z błędem.
Następnie przez kilka miesięcy trwała korespondencja, pojawiało się ignorowanie sprawy, aż ostatecznie pieniądze zostały zwrócone 6.03.2026.
Moja rekomendacja: nagrywajcie wideo podczas rozpakowywania przesyłki i róbcie zdjęcia wszystkich elementów, dopóki nie zostaną zamontowane i dopóki kwestia ewentualnego zwrotu nie będzie zamknięta.
Super pomocna obsługa
Super pomocna obsługa, szybka wysyłka. Polecam
Kontakt ze sklepem oceniam bardzo pozytywnie
Kontakt ze sklepem oceniam bardzo pozytywnie. Oferta została przygotowana profesjonalnie, a porady dotyczące produktów były niezwykle pomocne. Zamówienie dotarło solidnie zapakowane i w nienaruszonym stanie. Zdecydowanie polecam :)
To moje kolejne zakupy w tym sklepie
To moje kolejne zakupy w tym sklepie. Jak zawsze świetna obsługa, natychmiastowy kontakt i odpowiedź na moje liczne pytania, bardzo dobra cena i krótki czas oczekiwania na zamówienie. Polecam znajomym.
Dobry kontakt ze sklepem, konkurencyjne ceny
Dobry i szybki kontakt ze sklepem, miła obsługa, towar zgodny z oczekiwaniem, szybko dostarczony, konkurencyjne ceny
Jesteśmy zadowoleni z zakupu
Jesteśmy zadowoleni z zakupu. Jest duży wybór ale też często długo się czeka na dostawę.
Towar w dobrej cenie
Towar w dobrej cenie. Do poprawy komunikacja- w przypadku dłuższych terminów dostawy warto wyraźnie poinformować konkretnie o terminie
Zakupy w Łazienkarium
Kilka zakupów ceramiki i akcesoriów do łazienki.
Bardzo dobry kontakt (zarówno mailowy jak i telefoniczny) z firmą i błyskawiczna realizacja transakcji. Ceny konkurencyjne. Polecam
Polecajka
Profesjonalnie, szybko i zawsze negocjacja cenowa. Do tej pory najlepsze ceny jakie udało mi sie uzyskać, tak więc polecam. Obsługa super
dobry kontakt z klientem
dobry kontakt z klientem. Szybko do mnie oddzwonili i ustaliliśmy szczegóły. Dostawałam wiadomości z informacją o zmianie statusu przesyłki
Super obsługa!
Super obsługa i ceny! Pani Emilia wszystko super podpowiedziała i dopięła sprzedaż. Wysyłka również bezproblemowo! Nic dodać nic ująć.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Błyskawiczna dostawa , produkt zgodny z opisem w atrakcyjnej cenie i wysokiej jakości
Niesamowcie sprawna wspolpraca
Niesamowcie sprawna wspolpraca, swietne ceny. W szczegolnosci polecam Pania Emilie. Poprowadzila nasze zamowienie od poczatku do konca. Dziekujemy!
Świetna oferta
Dobra cena, świetna realizacja zamówienia, jakościowy towar.
Baterie Tres
Zakupiłem kilka produktów w tym sklepie. Sam zakup przebiegł dobrze, ale problemy zaczęły się gdy dwa produkty miały wadę.
1) Mają straszny burdel. Na stronie pisze, aby zgłaszać reklamację do producenta, a producent odmawia jej przyjęcia i mówi aby zgłosić to przez sklep.
2) Sklep nie odpowiedział w żadne sposób na reklamację przez prawie miesiąc. Ignoruje przepisy że odpowiedzi musi udzielić w 14 dni i nie uznaje że brak odpowiedzi oznacza akceptację reklamacji (mimo że prawo mówi inaczej).
3) Producent dostał zgłoszenie reklamacyjne od sklepu 13 dni po moim zgłoszeniu w tym sklepie.
4) Producent uznał reklamację i wysłał mi nowe rzeczy, a mimo tego od sklepu otrzymałem wiadomość (miesiąc po złożeniu reklamacji) że reklamację odrzucają. Jako powód podali że to producent udziela gwarancji, a nie oni.
5) Sklep ignoruje prawo rękojmi wynikające z Kodeksu Cywilnego i ustawy o prawach konsumenta, za wszelką cenę spychając odpowiedzialność na producentów. Więc w razie czego jest bardzo duże ryzyko na naprawy / zwroty produktów z tego sklepu w przypadku wad.
Świetna obsługa
Świetna obsługa, bezproblemowa i szybka dostawa, czyli tak jak powinno być.
Bardzo dobry kontakt
Bardzo dobry kontakt oraz sprawna realizacja, mimo iż część elementów zamówienia była niedostępna "od ręki" i wymagała specjalnego zamówienia u producenta
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.